Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megjöttem...
Bár mennem is kell... Bori csipája kinyilt... éhes

Addig is...
Szabinak ajándék: Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Marek: Köszi!!! Visszalapoztam 211ig és elkezdtem az egészet újra átnézni, de a kereső így is csak másodszorra találta meg azt a hozzászólást...

Gyerekülés: a mienk most is menetiránynak háttal van bekötve, csak 13kg után kell megfordítani, de akkor már ülnie kell benne a babának. Remélem addigra Marci megtanul ülni...
A BebeConfort ülést mi is néztük meg csavargattuk, tetszett is nagyon meg jobb az ára is mint a concordnak, de végülis a concord mellett döntöttünk, mert Budaörsön (www.price-killers.com) olcsóbban tudtuk megvenni.

Kata: Norbika felfedezte a lábát? Tök jó!!!

linhbaba

Bangham: a könyv ajánló oldal jó 5let volt, már el is készűlt!
http://riztejbeg.extra.hu/Konyv.html

Várok még könyveket bele :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Marek: várom a nem babás könyv ajánlóhoz való könyv ajánlatokat :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Ildi: de jó neked, hogy jobb a tgyás-od, mint a fizud volt :)
Irigykedem :) :) :) Jó, hogy veled nem szúrtak ki :)

Nekem bezzeg nem jobb.... Sokkal nem.
Mivel azt az évet vették alapul, amikor elkezdtem Lili után dolgozni :shock: Na, egy fél évet vártam a bérrendezésre :( És az hiába volt brutál nagy, az előtte lévő nevetséges összeg jól lehúzta az évi szummát :(
A gyed-re meg azt mondta a MÁK-os csaj, hogy azt már a "gazdag" évemből számítják, örüljek neki... :cry:
Mondom neki, hogy az nem igazán érdekel, mert így is úgyis ugyan annyit kapok, mert az maximálva van!!!
Nem mondott többet...

De azért az nem semmi, hogy két évig fizettem q-va sokat a jövedelmem után, de nekem csak kevés juttatást adnak, amikor kellene, mert Bori októberben és nem januárban született :S

Ááááá, nem is stresszelem magam ezen... Mert nagyon bánt...
Méghogy támogatják a munkába álló anyukákat?! persze...
:dulifuli.szmájli:

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Borostyán lánc: így a fogzás kezdete előtt, idején... nem rendelünk közösen borostyán láncot? Akkor a posta díj is kedvezőbb, meg kedvezményt is kaphatunk... :)

Innen gondoltam:
http://www.borostyanlanc.hu/index.php

Meg a tutyik is tetszenek... Nyárra, a füvön kúszós időszakra gondolok...
Érdekel valakit?

http://www.plateauproducts.hu/index.php?link=Tutyik%20ny%C3%A1ri

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Nymalac: van ma kedved együtt zúzni a babakocsival a Gyermek téren? (múlt héten találtam meg :D)

linhbaba

A borostyánláncot én kihagyom sajna :( Az uram nem engedi, hogy az ő fiára, a trónörökösre bármit ráaggassak... Meg azért kicsit balesetveszélyesnek is érzem a dolgot, még akkor is, ha egyenként vannak felfűzve a szemek.

linhbaba

Timi: nem tudok segíteni ebben az etetőszék dologban...

Nekem prima papa van Lilitől, azt szerettem, de nem volt olcsó, viszont most is vacsi új állapotban várja Borit a szekrény tetején :D

Van még ezer etetőszékem... :) Kis túlzással... Borzalmas vagyok ezzel is...

Van egy etetőszék pelenkázótáskám... Ez az éttermekben evéshez jó! Lilinek a mai napig hasznos, mert nem éri föl az asztalt... Itthon is lehet használni, de csak biztosan, jól ülő gyermek használhatja :)

Ezek az asztalhoz tehető székre szerelhető etetőszékek a legjobbak szerintem, mert kis helyen elfér, és nagyon hamar a közös asztalnál fog enni a gyerek.

Nekünk van természetesen asztalra szerelhető változat is, ezzel szoktunk vendégségbe menni. De aztán leszoktunk róla, mert a mamák nem szeretik, ha felszereljük az asztalra :shock: Marad a táska...

Mutatok képeket is (azt hiszem):
Kép
asztalra szerelhető
Kép
táska + etetőszék :) - ülés magasító alakban
Kép
táska + etetőszék :) - táska alakban
Kép
Prima papa - persze nekünk nem ilyen színű van :)

De ha most kéne vegyek etetőszéket, ezt venném meg:
http://www.vatera.hu/3in1_etetoszek_hintalo_es_pad_127960515.html
Mert ez etetőszék, hintaló és pad is egyben... Lilivel nagyon kerestem ezt, még meg is terveztem apunak, hogy csinálja meg, de nem készítette el... Akkor még nem lehetett kapni. :( Nekem ilyenem volt kiskoromban, csak színes bohócos :)
Nagyon ajánlom, és az ára is jó!

Na nem etetőszékezek tovább... :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

LK: lakáshitel - ne is mond... nekünk már eddig is marha sok volt a törlesztő részlet! :S Az én fizumat el is viszi teljesen... :shock:
Nagyon félelmetes!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Anhel: gratula az első fogacskákhoz!!!!
Nektek jól működik a borostyán lánc?

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Jó reggelt!

Ny.malac - Köszi az ajit! :lol: A Liliputinak is vannak ilyesmi cipőcskéi. A láncot én is kihagyom.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Ildi: Lotti de édesen játszik!!!! Bori is ilyen dumás, de jobban szeret bubizni... Majd teszek fel én is filmet :D

LK:
Norbi, meg ahogy készül az iskolára! Folyékonyan olvas már hangosan? :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Adri: te tudsz kendőt kötni! De ügyi vagy! Teszel majd fel kendős képet? :)
A babaslinget Bori is útálta, el is adtam :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Adri megint: üzleti ajánlat - adok pár kilót, hogy ne legyél túl vékony, jó lesz? Semmit nem kérek cserébe :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

HT: most kaptam egy felhomályosító füzetet a milupától, hogy egy fél éves babának napi 8deci anyatejre v. vagy tápszerre van szüksége, és hogy 2 dl tejcsit max. 4 db alma tud teljességgel kiváltani tápértékben! Tehát figyeljünk oda, hogy ne a tejcsi fogyasztás rovására menjen a ht!!!!! Nekem ez új volt! Uh, én maradok a kóstoltatásnál...
És 6 hós kortol ajánlott HT is csak kóstoltatás kéne legyen. Mert 1 éves korig a fő táplálék a tejcsi kell legyen. Na ez is új nekem... De oké... Oda figyelek a tejcsi mennyiségre :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Zsuzsu: köszi a HT infókat, felvittem!

És a kakis képeket is köszi :) Jó kis baleset ;)

Nem teszem fel a képet, nem baj? ;)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Marek: ha nincs láza, én nem vinném el a beteg gyerekek közé!
Esetleg egy telefon a dokitoknak?

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

NyMalac...bizony olvas Norbika! :lol: Sőőőt, énekel, be nem álla szája.
Már nem nyöszörgésre vagy sírásra kelünk reggel hanem arra hogy dumál! :shock: :D
Eggggűűű, eeeőőőő, annnnaaa,eeee-aaaőőő, ja és a legujjabb a
-Haabrrrűűűűű(jó szaftosan :wink: )

Borostyánlánc, tutyi...hát most semmi ilyesmire nem merek költeni! :(
Anyukám még mindíg nem kapott fizut és apu kevés nyugdíját elvették :evil: (most fellebezzünk).
Ezért egymást támogatjuk anyagilag, pontosabban mindent más a férjem fizet lassan. :(

Anhel...van fogatok???Jéééé, elég hamar! Gratula! :lol:

Hajhullás..csajok, csomókba hullik a hajam. :shock: :(
Pont én voltam aki nem aggódott, mert dús hajam van/volt.De tegnap felfedeztem egy kopasz foltot
a halántékomnál :shock: :(Ez normális???

Ma répát eszünk :D , mennem kell párolni.
puszi

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Képzeljétek, este elaludt 22-kor, majd fél 2-kor kelt sírva :shock: Mondom, ilyen nincs, hulla voltam, cumit szájába, susogás neki ezerrel és 5 perc alatt visszaaludt és reggel 7-kor kelt, juhé!!! Szóval lehet, hogy tényleg nem kell kikapni rögtön az ágyból hajnalban, talán nem is éhes, csak felriadt vagy fogzás vagy rossz álom vagy akármi...

Nekünk még a Maxi-Cosi ülés van, tizenakárhány kilóig jó, első ülésen menetiránnyal ellentétesen van benne (nincs légzsákunk) és ez még marad egy jó darabig szerintem.

Etetőszék - na abba be kéne majd ruházni, ötletek??? Nekem a múanyag tetszik inkább.

Ja, nem is mondtam, képzeljétek, amikor a dokinál voltunk és a bukásról beszéltünk és ugye mondta, hogy amennyit szopik, annyit kell böfiztetni, azt mondta, hogy ültessem etetőszékbe a gyereket :shock: Mondom neki, de hát még nem tud ülni... nézett, mint a borjú, talán a borjú is értelmesebb fejjel néz, ja igen, tényleg, akkor böfiztessük, apa segítsen... tiszta gyagya ez a nő esküszöm!!! :roll:

Nyugtonmalac - mi az a bubizni? :lol: Várom a videót!!!
Nekem ez az etetőszék nagyon tetszik, a műanyag Per Perego, csak marha drága, a Brendonban 32 e :roll:

Borostyánlánc - én nem szeretnék, félnék rajta hagyni, nehogy véletlenül szétszakadjon vagy akármi, persze nem úgy csinálják, hogy szakadjon, de azért inkább nem kísérletezek.

Hitel - nekünk hála HUF alapú a lakáshitel is és a személyi hitel is.

Anhel - de jó neked, hogy megnéztek! Bár állítólag amikor a hűtőt vettük, az eladó bámult engem, ezt párom mondta kifelé, hogy majdnem leütötte :wink: Persze én észre se vettem, már elszoktam tőle :roll:

Éva - APEH :evil: :cry:
Én Békásmegyeren laktam 7 éves koromtól kezdve, közel van Budakalász :lol:

Babaszakácskönyv: le lehet ezen az oldalon tölteni egyet, nekem már megvan:

http://www.kismamablog.hu/konyvek

Na felébredt a leányzó, mennem kell!

Jaaaaaaaaaa, és Zsuzsu, boldog Névnapot!!!

Kép

Kép

Kép
nusildi

Adri: piros pukli :( ó, jobbulást neki! És ne érezd magad rosszúl e miatt! Majdnem minden babával történik baleset :S Ők még nagyon rugalmasak... És a pukli is hamar meggyógyul :(

Nekem Lili kb egy évesen kiesett a babakocsiból a tescoban, fejjel lefelé, a kőre. Volt nagy sírás rívás, és persze mindenki minket nézett :S
Aztán rádőlt aszekrény 2x kb 2 évesen! Az angyalok vigyáztak a lányomra! (Köszönöm nekik!)
Bori egész korán leesett az ágyról, mert Lili fel akarta emelni... :(

Borzalmas dolgok ezek, de szerencsére védőszentjük van a babáknak is!

Gyerekülés: ha donthető, akkor ugyan olyan jó, mint a baba hordozó! Használd nyugodtan :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Ez az autós ülés nagyon jó! Használjátok nyugodtan... Csak le kell dönteni :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Éva: remélem el tudod olvasni!!!!

A barátnőm kislányának másfél hónapja fülgyulladása van, lázas, és száz antibiotikumot kapott már, rengeteg orvos keze között megfordult, még a heim pálban is!
Hétfőn besokalt a barátnőm, és kért beutalót megint kórházba kivizsgálásra, de nem a HP-ba, mert onnan már elhajtották!
Kapott is a bethesdába, ahol húzták a szájukat, hogy nem oda tartozik, és nem röntgeneznek, mert úgyis fel kell tárni a fülét... de mielőtt hazamennek, menjenek föl egy vérvételre (az első jó ötlet!)
Aznap délután 5kor, már hívta is őket a bethesda, hogy azonnal menjenek a kislánnyal a kórházba, nincs semmi idejük várni! A család riasztva, nagylányhoz jött a nagybácsi, ő vigyáz rá... Picivel a kórházba, és elkülönített szobában vannak. Az immun rendszere teljesen leállt. Valami érték a vérben ami legrosszabb esetben is csak 5-ig mehetne le, az neki 1!!! Tegnap vettek mintát a csontvelőből, és várják, hogy mi lesz. Anyuka zokog, gyerek kritikus állapotban szerteszét szúrkálva...

Ha anyuka nem aggódik a hosszú láz miatt, akkor ez sosem derül ki, és egy kis nátha is elviheti a kislányt!
És még ott van az a csúnya vírus is a fülén! :(

Éva, szerintem ha ilyen sokáig húzódik nálatok is, vidd el te is Zolikát a dokihoz, egy alapos kivizsgálásra! Nehogy így járjatok!

:aggodós.szmájli:

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Éva: mennyi baj történt veletek! :( Rendes volt az autó törő, hogy otthagyta a számát! (látszik, nem budapest...)

Csőtörés :( Na az borzalmas! Nincs a telken kint is csap, ahol a telekre bejövő vizet el lehet zárni? Anyuéknál mintha lenne a kertben... vízakna, vagy mi :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Éva: olvasok tovább.... és ha ti ásnátok ki a földből a vezetéket?

Nehogymár tavaszik fizessetek az elfólyt vízért...

Az én apukám nagyon lelkes... Mikor hasonló problémánk volt, ő felásta a kertet a vízszerelő helyett (pedig benne lett volna az árban az is...) nade sikerült eltörnie a csövet még egy helyen az ásásnál... Ó
Uh csak óvatosan! ;)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Szépek a pancsoló, csupaszkodó babák! :) Norbika, Dorka :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Megjött a mosódió csomagom :) Jajj de fel vagyok dobva! Jött 6 mosóparfűm is hozzá :) Dejó de jó!

Imádok öko mosni! :P

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Éva: én fent vagyok az iwiw-en! Lili is, és nemsokára Bori is fent lesz!

Én még az msn-re gondoltam, hogy felléphetnénk többen is! :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Minden Zsuzsát isten éltessen!

Ny.malac - Én is ma kaptam meg azt a levelet a Milupától! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Linh: mikor mennénk??? Nem tudom, hol van a gyermek tér :oops:

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Éva: apeh!!! Ó, mennyire rátok jár a rúd! :(

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Tali: már van fönt a taliról hivatalos infó! Most tettem föl Peva levelét :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

SzBettyna: ha liliputis cipőt szeretnél rendelni, akkor is szólj, mert rendelek a jövő hónap elején pelusokat, és így olcsóbb lesz a posta (konkrétan nem lesz posta díj :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

LK: Bori is hasonlókat dumál, de a legmenőbb az a habbbrrrrrrrűűűű dolog nyál bubikkal :)

Pénz hiány :( Útálatos dolog! Egyre többen járunk így :(

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Hajhullás: én elmentem vele a bőrgyógyászhoz, vettek vért és 3 hét múlva lesz eredménye... Addig hajszeszt kaptam, de nem használom :oops:
Én javaslom, hogy menj el te is bőrgyógyászhoz vele, legfeljebb kiderül, hogy normális és kész. Csak ne hagyd hogy lerázzon a bőrdoki azzal, hogy ez természetes dolog. Mond, hogy neked annál jobban hullik, nyugtasson meg egy vizsgálattal...

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Ildi, irigykedem, hogy oda tudod tenni magad mellé az első ülésre...nekünk van légzsákunk, ráadásul háttal kell ültetni, így amikor egyedül megyek vele, és elkezd keresni, hogy hol vagyok, keservesen kínlódunk mindketten. Arra már rájöttem, hogy átlósan kell betenni: ha csak én vagyok az autóban, a baba jobb hátra kerül, ha ketten vagyunk, akkor bal hátra, hogy az anyósülésen utazó hátra tudjon nyúlni, ha van valami gond.

Kép
szöszke

Bettyna: Sensi is most kapta meg... :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Boldog Zsuzsanna napot a Zsuzsiknak!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

En is jelolgetek iwiw-en,mar akiket megtalalok :D En Bkriszta neven vagyok es a lakohelynel Hatvan van megjelolve.

Msn szeintem is jo otlet!!

BOLDOG NEVNAPOT A ZSUZSAKNAK!!

K

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Borostyánnyaklánc: szerintetek nem balesetveszélyes? :shock: vagy pl. hason alvásnál nem hagy lenyomatot a nyakán?

Kép
szöszke

Tutyi: kicsit felszívtam magam az árán!!! Meg azon, hogy Tibetben valószínűleg kb. 10-20 centet (dollár) fizetnek egy pár ilyen kiscipőért. Itt meg valaki nagyon jó üzleti érzékkel kb.130-szoros áron értékesíti. :cry: :cry: :cry: ...és még a postaköltséget is a megrendelőre verik... :evil:

Kép
szöszke

Sziasztok!

Szépen indult a reggelünk!Julcsi 6kor úgy döntött,h ébresztő!annyira hangosan gagyogott és szörcsögött, meg csapkodott minket,h nem tudtunk tőle aludni!amikor felébresztett nagyokat nevetett!Édes volt,de nagyon fáradtak voltunk! :roll:
Aztán fél7kor jött anyukám az autójáért,amit 2napja én használtam és itt álltam meg vele elöttünk!Én hülye behúztam a kéziféket az a sz@r meg befagyott! :evil: Na szép kis cirkusz volt!
Hordták rá a melegvizet,de az sem segített,így anyának gyalogolnia kellett,pedig nem éppen ahhoz öltözött!...

Aztán üzemanyag elszámolást kellett csinálnom,amit Julcsi végig üvöltött,mert semmi sem volt jó neki! :?

Most sikerült elaltatnom,így elkezdtem főzni!meg egy picit netezni! :roll:

Ne haragudjatok,h ezzel kezdtem,de muszáj volt kitombolnom magam! :lol:

Először is MINDEN ZSUZSÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT! :wink:

Betty,köszi a mosós infot!Én is úgy csinálom!

Kata, gratula Norbika új mutatványához!majd jöhetne róla kép!:D
A hajam nekem is borzasztóan hullik!:( tele van vele a lakás!nem győzöm szedegetni Julcsi kezéből!Pedig nekem is jó hajam volt!Most nagyon gondolkodom,h levágatom egész rövidre!na de úgy sajnálom! :roll:

Nyugtonmalac, én is gondolkodom a láncon!Csak nem lehet olyan veszélyes,ha ennyire reklámozzák!meg szépek is!megnéztem azt az oldalt,amit belinkeltél!Nagyon jók azok a tutyik is!hogy te miket nem találsz!:D
Mi is prima pappát vettünk!Nekem nagyon tetszik!még itt várja Julcsikát a dobozában! :D az a táskás ülőke nagyon jó!olyat hol vettél?
Jaaaj,szegény Lili!Meg Bori!olyan szörnyű,h ilyenek megtörténnek! Pedig az ember annyira próbál vigyázni!:( De tényleg nagy szerencse,h az angyalkák mindig készenlétben vannak!:D
Az túlzás,h tudok kendőt kötni! :lol: de ezt a rugalmas kendőt meg tudom,mert ezt tényleg nagyon egyszerű! :roll:
majd próbálok rakni képet,de egyenlőre nem akarja a rendszer! :?
Ja,és az ajánlatodat elfogadom!:D:D:D

Ildi, gratulálok a szép éjszakához!:D és tudom,h annyira nem vicces,de én olyan jót röhögtem,ahogy leírtad a dokinős sztorit!:D:D
Mi,ahogy már irtam feljebb, megvettük az etetőszéket,mert le volt árazva a brendonba!ez az:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =2&whid=58
de akkor 23900volt!Nekem ez nagyon tetszik,mert jól kezelhető és jó masszív!na meg szép is!:D

Ja és iwiw-en én Szabó Rajmundné név alatt futok!:D
Vendég

Nymalac, ez a hintaló etetőszék baromi jó... :D Vajon hogy lehetne ilyet csinálni? Na majd az uramat rászabadítom. :D:D:D

Kép
szöszke

És itt a kép,ami tegnap lemaradt!(végre engedte a gép feltenni)

Kép

Majd csinálok kendőset is és azt is teszek fel!:D
Vendég

Ezeket a gyönyörű autósüléseket benne kell hagyni az autóban, ugye? Nem törik fel érte az autót? :?

Kép
szöszke

Szöszke: igen ezek az árak! Főleg hogy a gyártó tényleg olyan keveset kaphat értük :(

Borostyán láncra nincs tapasztalatom. Lilivel nem mertem, most ki fogom próbálni :) Peváékat követve :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Nyugtonmalac - megtaláltalak iwiwen, van 2 közös ismerősünk, a Schumacher Csilla az ált. iskolás osztálytársam :lol:
Jó fiatal vagy az alapértelmezett képen :lol:

Szöszke - én nem vezetek :lol: Párom mellett ül a leányzó :lol: Én meg beszorulok hátra, ez azért is van így, mert 3ajtós a kocsi, úgyhogy könnyebben mászok én ki onnan, minthogy kivegyünk-betegyük az autósülést a gyerekkel együtt :roll:
Mi sosem hagyjuk benne az autósülést, mert ahhoz drága volt, hogy esetleg feltörjék, simán kinézem az emberekből :cry:

Kép

Kép
nusildi

Adri: :) igen, miket találok! ;) Ha érdekel valami onna, akkor gondolkozz rajta nyugodtan, csak a tgyás megérkezése után adom le a rendelést ;) (vajon miért???? )

Én asszem világos konyak színt választok majd :D

A tutyin még agyalok, hogy milyen legyen... Olyan sok szép van!

Nagyon szép a narancssárga prima papátok! :) Jó választás volt! Több gyereket is kiszolgál, és nagyon jó áron lehet majd eladni a vaterán, ha már nem kell! Megnéztem :)

Én mindent eladok, ami már nem kell:
Volt Lilinek egy grakkója, amit 80eFt-ért vettem, 2 évre rá 60ért eladtam...
A kerekes hordozót 20eFt-ért vettem, 15-ért ment el :) Ezt mind két gyerekem 3-4 hónapig használta :)
a babybjörn-t is jó áron adtam el... Lilivel rengeteget használtam :)

Érdemes a jó cuccokat megvenni, mert használtan is sokat érnek ;)

Kendős képet várok :)

De szép ülés!!!!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Ildi! a Csillus Lili keresztanyuja :)

Hahaha! Nekem meg középsulis osztálytársnőm, legjobb barátnőm, és Lili keri anyuja, és egy helyen dolgoztunk múlt évv végéig :D

De kicsi a világ!

Tudtad, hogy Csilla mennyire lefogyott? Nagyon csinos lett ,)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

alapértelmezett kép - 100 éves ;)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X