Sziasztok!
Szépen indult a reggelünk!Julcsi 6kor úgy döntött,h ébresztő!annyira hangosan gagyogott és szörcsögött, meg csapkodott minket,h nem tudtunk tőle aludni!amikor felébresztett nagyokat nevetett!Édes volt,de nagyon fáradtak voltunk!
Aztán fél7kor jött anyukám az autójáért,amit 2napja én használtam és itt álltam meg vele elöttünk!Én hülye behúztam a kéziféket az a sz@r meg befagyott!
Na szép kis cirkusz volt!
Hordták rá a melegvizet,de az sem segített,így anyának gyalogolnia kellett,pedig nem éppen ahhoz öltözött!...
Aztán üzemanyag elszámolást kellett csinálnom,amit Julcsi végig üvöltött,mert semmi sem volt jó neki!
Most sikerült elaltatnom,így elkezdtem főzni!meg egy picit netezni!
Ne haragudjatok,h ezzel kezdtem,de muszáj volt kitombolnom magam!
Először is MINDEN ZSUZSÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!
Betty,köszi a mosós infot!Én is úgy csinálom!
Kata, gratula Norbika új mutatványához!majd jöhetne róla kép!:D
A hajam nekem is borzasztóan hullik!:( tele van vele a lakás!nem győzöm szedegetni Julcsi kezéből!Pedig nekem is jó hajam volt!Most nagyon gondolkodom,h levágatom egész rövidre!na de úgy sajnálom!
Nyugtonmalac, én is gondolkodom a láncon!Csak nem lehet olyan veszélyes,ha ennyire reklámozzák!meg szépek is!megnéztem azt az oldalt,amit belinkeltél!Nagyon jók azok a tutyik is!hogy te miket nem találsz!:D
Mi is prima pappát vettünk!Nekem nagyon tetszik!még itt várja Julcsikát a dobozában!
az a táskás ülőke nagyon jó!olyat hol vettél?
Jaaaj,szegény Lili!Meg Bori!olyan szörnyű,h ilyenek megtörténnek! Pedig az ember annyira próbál vigyázni!:( De tényleg nagy szerencse,h az angyalkák mindig készenlétben vannak!:D
Az túlzás,h tudok kendőt kötni!
de ezt a rugalmas kendőt meg tudom,mert ezt tényleg nagyon egyszerű!
majd próbálok rakni képet,de egyenlőre nem akarja a rendszer!
Ja,és az ajánlatodat elfogadom!:D:D:D
Ildi, gratulálok a szép éjszakához!:D és tudom,h annyira nem vicces,de én olyan jót röhögtem,ahogy leírtad a dokinős sztorit!:D:D
Mi,ahogy már irtam feljebb, megvettük az etetőszéket,mert le volt árazva a brendonba!ez az:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =2&whid=58
de akkor 23900volt!Nekem ez nagyon tetszik,mert jól kezelhető és jó masszív!na meg szép is!:D
Ja és iwiw-en én Szabó Rajmundné név alatt futok!:D