Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi!
Hát... meggyógyulhat az igaz, annak én örülnék a legjobban. De mivel péntek reggel kell visszamenni az orvoshoz és ha még nem is lesz szükség a rtg-re, nem hiszem, hgy aznapra már kapnánk igazolást, hogy közösségbe mehet Dorka. Sőt tutira nem, hisz szombatig kell szedni az antibiotikumot . :?
Megnéztem a képeket, tényleg szép a téli kertetek. Imádom a szűz havat, olyan szép.
A három gyerek együtt nagyon drága a képeken. Milyen szeretettel nézik a nagyok a kicsikét. :wink: Szabi baba nekem még mindig tiszta apja, de azért változik a kis pofikája.
Klassz volt a boszid és a szuperhősöd is. :wink: :wink:
Jajj, ezek a "mesterek", nagy türelem és erős idegzet kell hozzájuk. De majdcsak kész lesz már maga az átalakítás is és az elbarmolt dolgok rendbetétele is. Kitartás.

Kriszti!
De van Calcimusc-unk nekünk is, nagyon rég adtam már a gyerekeknek. De most hogy mondod előkaparom. :wink:
Jogos a felháborodásod, én is így látom a dolgokat , helyzetet ahogy Te. Kinyílik az ember zsebében a bicska. :evil: :roll: :roll: De csak sz@rnak a fejünkre. :?

Alízkám!
Végre Te is itt. Örülök.
Nagyon izgisek már ezek az utolsó napok, várom minden percben a hivásodat, sms-edet, kivéve holnap délután. Ugyhogy ne akkor szülj nekem. :) Holnap délután ugyanis ki akarom kapcsolni a telefonomat. Előzőekben irtam miért. :roll:
Örülök, hogy jól vagy(tok), és hogy Vikike kis birodalma is készülőben van.
Cuccod startra kész pozícióban van, most már minden az édes lányotokon múlik.
Drukkolok, hogy gyors , problémamentes szülésed legyen és egy egészséges leányzód.


Ááááááááááááááááááááááá......
Anyós ismét hívott. Most felvettem, de minek?!
Azt mondta ma is akart jönni, de mivel nem vettem fel délben a telefont gondolta esetleg altatom a gyerekeket , így nem jött. De holnap 14 óra után (addig dolgozik) eljön, ha jobb idő lesz. Az csepet sem érdekli hogy esetleg holnap du is altatnám Dorkát. Váááááááá...... Bocsi lányok, de éppen ezért egész hétre jó nagy havazást szeretnék. Ugye érthető? :shock: :D


Éppen ezért:
Kép Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


Húú Andikám, de megértelek..... :evil:
Miért ilyen nehéz ez az anyós téma?????? Az én anyám miért nem ilyen szerencsére????
A múlkor is elhozta a rohadt banyáját L., mert nagyon messze lakunk (kb. 15 perc séta), be sem lépett már szövegelt. Miért nincs még kerítés? Miért nincs lépcsőrács? Miért hasal a gyerek a földön (kb. 4 rétegű védőöltözet volt rajta?
Miért nincs még kifúrva a füle? Cicás fülcsi? Miért nem kék köves, hiszen kék a szeme???

És még sorolhatnám a "ha neked lennék" kezdetű agybaj gyanús mondatokat.
Na ilyenkor sürgősen teregetni valóm, zoknis fiók puculni valóm van, mert különben megütném. :wink: :wink:
Tudod ő az a kategória, akinek bal fülén be-jobbon ki, mint halottnak a csók. Hiába veszekszel vele, mondod szépen,leközelebb ugyanaz a nóta, mint egy monológ.
Dögöljön meg és most finom voltam. Tönkretette a sógornőm házasságát és a miénket is majdnem, de szerencsére elköltöztünk ide a messzeségbe, nem tud nyomulni. Befejeztem, bocsi. :? :?

Zsebi, én kérdeztem a kertet, mert a miénk még csak fél éves volt a nyáron és igazából harmada a tiéteknek (100 nm-es ), de olyan nehezen zöldült. Türelmetlenül várjuk, hogy legyen belőle valami...
Az emeletről nem is szeretem nézni, mert a szomszéd kertje (de tényleg :D :D ) olyan szép, igaz fizetett érte 2 M-t :shock:
Na mi ennyit nem szánunk rá, egyszer csak lesz belőle valami.

Pintyus, a Tesco katalógusban most is hírdeti a kardvirágot 499 Ft/ 50 db!!!! Hogy van-e azt ne kérdezd. :shock:
Mi nem járunk a Tescoba, de gondolom máshol is ilyen árban van/lesz.

Tegnap Nelly olyan műsort rendezett este, hogy L. erélyesen lépett fel. Aludt a kis büdös délután 3 órát, így este 10-kor még viháncparti volt. Feküdt közöttünk, majd leragadt a szemünk, szopizni nem volt hajlandó, csak bulizni akart. Megfogta L. bevitte a kiságyába. Persze rögtön üvöltés., de rászólt az apja érces hangon és csend lett. Most kezd ébredezni, egész éjjel aludt.
Hihetetlen, nem?? :shock:

A hó csak hull és hull..... :?
Gyerekkoromban sokat fantáziáltam a több méteres hóról, benne alagútrendszerről. Lehet, hogy most megvalósul? Reméljük nem..

Viszem a nőcimet szánkózni, sziasztok!!!



Sziasztok!

Kriszti!
Átérzem a helyzetedet, az ilyen túlbúzgó, okoskodó , mindig mindent jobban tudó embereket én sem bírom. És sajna nekem is van benne részem. Csak tudod az én kedves "rokonom" még rosszanidulatú is, ráadásul szeret mindenkit kihasználni, köztünk bennünket is, ha hagynám, de nem hagyom magam/magunkat. Ráadásul mindig minden rokont szapul, senki nem jó neki, el tudom képzelni én mit kapok a hátam mögött, de nem izgat különösebben. Tudom mennyit ér a nő, ugyhogy éppen ezért nem is foglalkozom vele. Vagyis próbálok nem tudomást venni róla, csak ugye ha megjelenik hetente ez elég nehéz. :roll: :roll: :roll: Régen férjemmel való veszekedéseink tárgya mindig ő volt, de rájöttem, hogy csak magunkat hergeljük, változás ugysem történik. Férjem is elismeri, hogy milyen az anyja, mondja is rá a cifrákat, de szemében soha. Hát ha az enyémről lenne szó én azért elbeszélgetnék vele rendesen. De így..... örülök, ha nem látom. :roll:
Jó szánkózást Nektek!!!A hó alatti /közötti alagútrendszer nekem is eszembe szokott jutni, de még csak filmeken láttam. Azért jó lenne ha most sem valósulna meg, nagyon durva lenne.
Apa erélyes fellépése kellett a lányotoknak és szót fogadott ez a kis drága? Akkor vesd be apát is legközelebb. :lol: Nagyon huncutok tudnak lenni a kis lurkóink. :lol:
Már kérdeztem, de biztos átsiklottál fölötte: nem tudod miket építenek a lakóparkotok mellett kivágott erdő helyén? Nagyon le van ott tarolva minden. :? Mikor bevásárolni megyek, mindig rácsodálkozom. :o


Képzeljétek :
Éjszakára még rendszerint adok pelenkát Dorkára, bár mint eddig is irtam mindig szárazak alatta . De tegnap este lefekvés előtt nagyon sokat ivott, gondoltam, hogy biztos telepisili, de nem. Hajnal 3-kor szólt, hogy: anya, pisilni kell, menjünk a wc-re. Teljesen oda vagyok tőle, hogy még felébredni is képes ha pisiről van szó. Nagyon örülök neki, hogy ilyen ügyes "nagy"lányom van .
Kép

Lilla!
Nagyon boldog 27. születésnapot kívánok Neked erőben , egészségben, boldogságban!!!
Kép Kép

Kép
Kép
bendor
 
 

 
 

Jó reggelt!

Lilla! nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked!!!!! :D


Kriszti! Hát, nem egyszerű eset a Te anyósod sem.... :twisted: Nem tudom felfogni, hogy valaki mit élvez azon, ha mindenbe beleszól? Na, meg a más szemében a szálkát is, a sajátjában a gerendát sem :twisted: ....az én anyósom is ilyen... :evil:

Andi! OK akkor maradjon még egy kis hó, ne tudjon menni anyósod! 8) :P Dorka nagyon ügyes, hogy már éjjel is felkel pisilni! :wink:

Kép
zsuzska81
 
 


Jó reggelt!

Köszi szépen lányok megint a köszöntést. :)
Hát igen, ez igy jött össze. 16. névnap, aztán 18. meg szülinap. Úgyhogy én 2 nap alatt letudok mindent egész évre.
Jaj lányok, ti is ennyit szenvedtetek az utolsó hetekben?
Én napok óta nem tudok aludni, éjjel állandóan felébredek csak úgy, aztán nem tudok visszaaludni. Na meg úgy fáj a hátam meg a 2 vállam, hogy se feküdni, se ülni nem tudok vele. :(
Na jó, nem panaszkodom többet, csak nem tudom hogy fogok még 6 hetet igy kihúzni...

Zsuzska!

Mikor van hivatalosan Anna nap? Mert láttam, hogy többször is egy évben.
Babaprojekttel hogy álltok? Sokszor kell járnod Uh-ra?
Vendég
 


Lilla! Július 26. szerintem az igazi, mi legalábbis akkor tartjuk! :) Akkor van az Anna-bál is, onnan gondolom, hogy az a fő. Uh-n 2-szer voltam, most pedig várunk, és bizakodunk, hogy nem jön meg....:) Utolsó hetekben szerintem normális, amiket írsz. Én mondjuk aludni pont tudtam, csak elzsibbadtam hamar, de könnyen visszalaudtam. Viszont nagyon nehezen mozogtam, és a derekam fájt gyakran.

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!

Húúú, elég volt a szánkóból.. Olyan jeges az út, hogy tipegni kellett végig. Nellykém majdnem elaludt, így hazacsúsztunk. Persze ahogy levetkőztettem kipattant a szeme. :D

Lilla, szerintem a tested így jelzi már, hogy lazíts. Próbálj sokat pihenni, ha teheted, nem kell feltétlenül feküdni, de lazítani igen.
Egyre több a vizsgálat stb. , lassan örülsz, ha leülsz. A bébi is duplázza hamarosan a dekákat, fáj majd a lábad, tüdőd, nyűgös leszel, de nem baj, mert ezek mind felkészítenek az elkövetkező időszakra. :wink: :wink: :wink: :wink:


Andi, igen válaszolni akartam , csak felbosszantott Lopcsány.
Szóval, a tiltakozásunk célt ért, legalább az utat nem nyitják meg. Hogy pontosan mi épül nem tudjuk, de hát miért is tudnánk végül is csak itt élünk, nem? A telket is azért vettük horror áron, mert erdő mellett stb.
Hallottunk már Ikeát, Auchant, Obit, most luxuslakásokat emlegetnek. Bár ez utóbbit kétlem, mert mitől luxus egy lakás a főút-benzinkút mellett???? :shock: :shock:
Purgyancok alakulnak?



Maradtál végül Zatiknál?

Kép
zsuzska81
 
 


Zsuzska!

Igen. Volt az a kis félreértésünk még novemberben, de azóta nagyon rendes. Ha megyek a klinikára, mindig jön azonnal, mindent megcsinál amit kérek, stb :) Úgyhogy maradtam nála

Lányok!

Jó lenne már egy baba-mama tali valamikor. Mondjuk még mielőtt megszülök. :lol:
Bár ebben a hóban.... :roll:
Vendég
 


Lilla!
Természetes amiket irsz a Te állapotodban így a vége felé. Sehogy sem jó, semmi sem kényelmes stb. ismerős ez az állapot. De vígasztaljon, hogy hamarosan megszűnik és karjaidban tarthatod a kicsikédet. :wink:
Való igaz, hogy rég volt már babatali, de biztos lesz ha jön a jóidő.

Kriszti!
Na legalább annyit elértetek, hogy ne nyissanak utat, ez is valami.
Azért tényleg elképesztő, hogy a lakópark épitésekor még horror árakon kínálták a házakat, most meg teljesen más környezetet kaptatok. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Ez nagyon levitte a házikótok értékét? Nem tudom, csak kérdezem.
Olivérnek volt már farsang az oviban? Minek volt beöltözve? Vagy ha még nem volt , akkor mi lesz? :shock: :shock:

Zsuzsi!
Megy a drukk ezerrel, de ezt már tudhatod. :wink:
Szíved szerint kisfiút vagy ismét kislányt szeretnél? Jól emlékszem, fiúnévnél Bence a menő? Kislány, Sára? :D
Naqyon jó lesz ismét kismaminak lenned, az annyira jó dolog.
Pannika mondogat már sok mindent?

Ha minden igaz , férjem hamarabb haza tud ma jönni. Én meg le tudok lépni shoppingolni. Majd ő szórakoztatja a "vendéget", bár még nem tud róla. :lol: :D

Kép
Kép
bendor
 
 


Lányok!

Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy a klinikán szokták csinálni ezt a Streptococcus A. leoltást?
Csak mert tudom, hogy elég sok következménye van, ha nem kezelik időben. Kiváncsi vagyok, hogy nálatok néztek-e ilyet. :roll:
Meg majd én is rákérdezek a dokimnál...
Vendég
 


Andi! Igazából tök mindegy, csak jöjjön és egészséges legyen! közhely, de tényleg így érzek! Annyi, hogy most nehezebb azt elképzelnem, hogy fiam van, de ez biztos csak azért, mert nem volt még fiam! :D nevekre jól emlékszel!:) Szóval megy a vendég? :roll:

Lilla! protokoll szerint nem csinálják, anno én is kérdeztem. Aztán persze magánban lehet, hogy meg lehet csináltatni, nem tudom....

Kép
zsuzska81
 
 


Hello Lányok!

Délelőtt óta sehol senki? :shock:

Elaltattam Dorkámat és elmentem a Corába , a fiúk vigyáztak rá. Hazajöttem, itt volt persze anyós is. Hétvégén nem megy haza, marad az albérletében és majd jön szombaton , hoz nekünk palacsintát. :twisted: Mintha én nem tudnék sütni. Vááááááááááá....... nekem nem kell játszania magát, már volt alkalmam kiismerni az évek során. :roll: Lehet a fiúk mennek a szolnoki focitornára , ha Bence addig meggyógyul, és fogadjam én a vendéget. Hát ilyen nincs. Elegem van. Sztrájkba kezdek. :lol: :lol: :roll: :twisted:

Alíz!
Irtad, hogy jó akciók vannak a Corában, ezért is mentem ma oda. Vettem is Dorkának 500Ft-ért csajos felsőt és a bugyikollekcióját is bővítettem. Igaz Bencének mentem pizsamát venni, de csak vastagok voltak, így azt nem vettem. :?
Lányodra is gondoltam, vettem neki valamit, nem tudtam otthagyni. ( Lilla Annácskájának szintén) :lol: :lol: :lol: :P

Zsebi!
Egyszer tényleg elugrok hozzátok majd ha jobb idő lesz és a felújítási munkálatoknak is teljesen vége, na és ha nem lesz beteg senki. Szabi lassan kinövi amit neki vettem. :roll: Azt meg nem szeretném. :wink: (Vagy ha hamarabb lesz tali akkor ott odaadom, végre....)

Szép estét!!!!

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!!!

Tegnap végül nem tudtam jönni. :?
Ma voltam tg-n oké minden ,egy hét múlva megint megyek hacsak nem indul be a szülés.
Bár elággé nyilalgatott ma a pocakom,de ezek még josló fájások szerintem.
Vissza olvastam,hát beletelt egy időbe,csak most meg annyi mindnet akarok írni hogy felét elfelejtem.

Andi:
Jaj nagyon sajnálom a gyerkőcöket.:cry:
Jobbulást kívánok nekik,remélem hamarosan meggyógyulnak.
Aranyos vagy hogy így izgulsz meg persze (mindegyikőtök) ,és hogy várod a hívásom ,hát ma délután már nem szültem meg ,így eltudlak bármikor érni. :D
a vendéged ment végül?Jja jól meg vagy áldva ezzel az anyóssal,te szegény.
akkor most oda vagy vásárolni?Mit vettél?


Zsu:
Drukkolok továbbra is nektek hogy hamarosan kismami legyél.
Én is így éreztem hogy milyen furcsa lesz a kislánnyal,hiszen már a pöszörőt szoktam meg. :D ,de most már a hozzá szoktam a gondolathoz és már alig várom,bár félek is egy kicsit hogy hogy fogom bírni 2 gyerkőccel,de remélem bele jövök hamar.

Lilla:
Utólag kívánok neked:
Boldog Névnapot!!!
Kép
Mára meg :
Boldog Születésnapot erőben,egészségben!!!!!
Kép

Na itt az ideje hogy most már elgyere tp-re,hidd el nem fogsz unatkozni mert ez az utolsó pár hét nagyon gyorsan telik.
Megvan már minden Annának?
Szerintem se idegeskedj,mert még nem fogadták el,amit ezek a barmok megint kitaláltak,meg egyből úgy sem változtatják meg.
Borzasztó ez a kormány............ :evil:
Inkább nem is folytatom mert jót nem tudok írni,csúnyát meg nem akarok.
Nálam is ez van hogy éjjel ha feleklek nem tudok vissza aludni és van hogy 2-3 órát is forgolódok,,mert sehogy sem kényelmes.
De nem tart már sokáig neked sem.

Kriszti:
Nálatok is megy a szánkózás ezerrel. :lol:
Nálunk is ez a sláger,de hát mikor ha nem most?Nelly élvezi?
Balázs is jobban hallgat az apjára,ha kicsit felemeli a hangját,úgy látszik az apák nagyobb hatással vannak rájuk,vagy csak azért mert őket nem látják annyit mint minket. :? Nem tudom?

Zsebi:
Én is szeretném megvárni amíg eláll a hó,nehogy ne érjek be a Klinikára. :D
Biztos szép lesz a lakás,ha egyszer kész lesz és kárpótol a sok rumliért. :wink:

Anita:
Én úgy tudom hogy annyi gyedet fogok kapni amennyit Balázs után kaptam,mert a tp-em is annyi.
Nagyon édes Anna a képeken,igazi kis mosolygós nayglány.
Boldog féléves Szülinapot!!,így utólag.

Zita:
Aranyos nagyon Patrícia a kompban, nemsokára száguldozik majd emlékszem Balázs is száguldozott vele.
aranyosak a fotók amiket Kolozsváron csináltatok,édes kis család vagytok.

Évi:
Akkor új fittnes kazettát dobhatsz piacra,csak egy hólapát kell hozzá. :lol: :lol: :lol:
Az biztos jó kis test mozgás,én is elfáradtam tegnap délelőtt egy kicsit ,pedig már reggel elseperte a férjem.
Le is tolt hogy pocakkal havat seprek,de nem volt annyira fárasztó,utánna aludtam is egy kicsit Balázzsal. :wink:
Jók a képek,nagyon sokat nőtt Szabika.


Hú ennyi jutott eszembe ,bocsika ha nem reagáltam mindenre meg mindenkinek,de igyekeztem.

Pá,pá.

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!

Zsebi! Boldog névnapot kívánunk!!!!!! :D

Alíz! nem féltelek, tutira jól elboldogulsz két kicsivel is, ügyes csajszi vagy Te! :wink: Gondolom, azért az első hetekben lesz segítséged. Nagyon finisben vagy már, minden nap úgy nézek be, hátha van hír Rólatok! :D

Andi! Jáj, a hétvégéd nem hangzik túl jól.... :?

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!

Zsuzska, köszi szépen, és én is kívánok neked boldog névnapot!!

Lilla! Boldog szülinapot kívánok utólag is!
Jól kitoltak veled is a szüleid :wink: .
A Streptot nem veszik le rutinszerűen, de ha kéred, biztos megcsinálják.

Az utolsó hetekben én is így voltam, sehogy sem volt kényelmes, mindíg fölébredtem.

Aliz! Biztos elbírsz majd a kétgyerekes anyuka feladataival! Valahogy jól van ez kitalálva, mindíg annyi feladattal tudunk megbírkózni, amennyi van. :)

Andi! Te szegény ilyen anyóssal! :evil:
Az én anyósomék jövő hétvégén jönnek haza az USA-ból, már nagyon várják, hogy láthassák Szabit! Nekem hálistennek nincs velük gondom, bár túl sokat eddig nem voltak itt, majd kíváncsi leszek, most hogy lesz.

Szabi kicsit betaknyosodott tegnap. Azonkívül, hogy szívjuk az orrát, mást nem nagyon lehet csinálni, ugye? Már a nagyokhoz vagyok szokva. :oops:

zsebi_baba
 
 


Zsebinek, Zsunak és Lillának szeretettel névnapjuk alkalmából!

Kép

Alíz szia neked is!
Kicsit irígy vagyok ám, de jó lesz megint pici babázni!
Milyen kis fitt mami vagy, szánkóztatod Balázst stb., csak nem a szülés előtti tettvágy???? :wink: :wink: :wink:

Zsu, nagyon szorítok!!! Hétvégén tesztelsz??

Lányok, van valakinek használaton kívüli rácsos járókája? Kibérelném pár hétre. Nem vennék erre a kis időre, csak mégis jó lenne Nellyt biztos helyen tudni, amíg kiszaladok stb. nem tudok rá figyelni.



Kriszti! Köszi! :) ÁÁÁ, majd csak jövő hétvégén, vagy azután tesztelek.

Kép
zsuzska81
 
 


Zsebi, Zsuzska és Lilla (?)
Boldog névnapot kivánok:-)

Lilla te is Zsuzsa vagy?Lehet irtad csak eddig elkerülte a figyelmemet:-))

Zsuzska izgulok érted, remélem pozitiv lesz a teszt!

Aliz ha még mikor megszülsz sem bánod a látogatókat, akkor lehet benézek én is hozzád. Már ha nem lesz látogatási tilalom és ha a lányom elenged:-)Már én is minden nap várom a hirt, hogy mikor születik meg a kis Viktória.

Végre volt egy nyugodt éjszakánk. Anna este 9től hajnal 5ig aludt. Ez nálunk óriási dolog tekintve, hogy már több mint 3 hónapja éjszaka is 3 óránként kel és eszik. Persze volt amikor még sűrűbben kelt, mint pl szombat óta minden éjszaka. Már nagyon ki voltam. Nappal is csak alvajártam:-((( Azt hiszem a foga az ok, mert egész nap rágási kényszere van, mindent harap, ami csak a közelébe kerül. Próbáltam a homeos kúpot, de nekünk sajnos nem jött be. Ebben a hülye időben meg sajnos nem tudtam elmenni a gyógyszertárba azért a másikért, amit Kriszti is irt, és most senki nem volt akit megkérhettem volna. De majd veszünk és kipróbálom, hátha az segitene.
Egyébként amióta fogzik, azóta küzdünk az evéssel. Nem nagyon kell neki a szilárd kaja, pedig korábban már olyan szépen evett. Viszont attól tartok már nem elég tápláló neki a tejem, ráadásul sztem nem is elég a mennyisége sem, főleg, hogy éjszaka is volt hogy 2 óránként rákérezkedett. De kedd éjszaka már muszáj voltam kicsit nemet mondani, és amikor felsirt nem tettem cicire, csak ha min 3 óra eltelt az előző evés óta (éjszaka), nem akartam hogy azt szokja meg hogy éjszaka is óránként cicizhet ha felébred. Egész jól birta, ölbe vettem és ringattam, vissza is aludt.
Megmondom őszintén egy kicsit bele vagyok most fáradva ebbe, pláne hogy emellé még ott van az is - nem tudom, lehet ez a fogzás miatt van, hogy nyűgösebb . . . ? - hogy nem hajlandó nélkülem játszani. Csak alig-alig. Kedden itt voltak Zitáék és csak irigykedtem, hogy Patricia milyen jól elvan egyedül a játékaival.

Kriszti
Képzeld kedden már kimentem kiásni a kocsit a hó alól, épp indulni akartunk hozzád, de mentem egy kisebb kört és azt mondtam ebben a hülye időben inkább nem indulok neki 2 gyerekkel. Sajnos nagyon csúszott az út és annyi hülye van az utakon. Ne haragudj!De ha vége ennek a hülye időnek akkor elmegyünk, jó? Hivtalak volna, de nincs meg a számod:-((((
Bocsi, még egyszer.

Ennyi volt a szünetem, most mennem kell.

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi!Zsebi!
Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok Nektek sok szeretettel!!!
Kép Kép Kép

Nagyon gáz éjszakán vagyunk túl. Bence aludt szépen, de Dorka ... :roll: :roll: Kb. 8x kelt fel, 2x mentünk pisilni, 3x inni akart, közben meg hajtogatta hogy fáj a feje. Mikor adni akartam neki Nurofent akkor meg azt mondta nem fáj. Aztán elzsibbadhatott a lába mert azt fájlalta. Ja és közben folyamatosan nyöszörgött. Mióta felkelt a nyöszörgést folytatja. Megmértem a lázát, 37.4. éjszaka melegebb volt, akkor biztos hogy magasabb is volt neki, lehet ezért nyöszörgött végig. Na és a ronda köhögésük. Felváltva köhögnek, de legalább már szakadozik fel , ez is jó, ennek is örülnöm kell. Csak hát hallgatni borzasztó, meg látni, hogy a köhögési rohamban a szemük is könnyes lesz úgy erőlködnek. Remélem kifelé megyünk már ebből a nyavajából, mert szörnyű. Vége lehetne már.
Hivtam a bölcsit, lemondtuk a hetet, kérdezték a fansangra bemegyünk-e, menjünk nyugodtan. Mondtam meglátom hogy lesz Dorka, de ezután az éjszaka után....

Ráadásul tegnap a konyhában kiborított Bence kb fél liter epres Cappy-t, jutott belőle mindenhova, még a falra is. Ugyhogy takarítanom kellett. Dorka eddig soha semmit nem firkált össze, de tregnapelőtt végigment filccel az előszobán és konyhaszekrényen, majdnem idegbajt kaptam. De szerencsére el tudtam tüntetni. Tegnap meg színes ceruzával esett neki a hálószobafalaknak. Azt hittem elájulok, mert ezt eltüntetni sem tudjuk. Ááááááááá....... még betegen is ördögök.
Gondolhatjátok nem vagyok a topon.És még ha arra gondolok, hogy anyós is megjelenhet, bár remélem nem mondta komolyan. Bence tegnap azt mondta mikor itt volt, hogy mákos gubát kér ma ebédre. Mondtam oké, csinálok. Erre anyós is megszólalt, hogy jön ő is, azt szereti. Ugyhogy full elegem van. :roll: :roll: :evil:
Névnaposok, bocsi a morgolódásomért, de ez kijött belőlem. :oops:

Kép
Kép
bendor
 
 


Anita!

Látom Te sem vagy a topon, morgolódunk itt kicsit.
De az már nagyon jó, ha az éjszakátok jól sikerült. Hátha beáll már és végigalussza majd Anna.
Ha vigasztal, bár tudom nem, az én gyerekeim is mindig igényletek engem, egyedül nem igazán játszottak. Szerintem az adott nekik biztonságot, hogy láttak, mellettük voltam. Fogd föl Te is így, próbáltam én is így gondolkodni. Persze tudom idegesítő, ha millió dolgod lenne és nem haladsz velük. Ismerős helyzet. Egyébként meg lehet a fogzás zavarta meg valóban a lánykádat és azért anyásabb a szokottnál és az éjszakák is azért sikerültek így. Bár minden életkorban lehet magyarázni fogzással a dolgokat, mert mire 20 fogacska kibújik.... :lol: :lol:

Jól megnevettettél. :lol: :lol: :lol:

Hogy Lilla Zsuzsa lenne? Ez tetszik, Lilla az Lilla, de neki is a napokban volt a névnapja (16.-án) . Tegnap meg a szülinapja (18.-án), ezért köszöntöttük, de ezt ő irta is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bendor 2009.02.19 09:57-kor.

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Előszöris kezdem a sok-sok ünnepeltünkkel.

Lilla!
Utólag bár de annál nagyobb szeretettel kívánok neked nagyon sok boldog névnapot és születésnapot!


Kép

Kép

Zsuzska Zsebi!

Nektek is kívánunk nagyon sok boldog névnapot!

Kép

Kép

Kriszti

Nekem van egy lindam karámom.Ha neked jó én szivesen oda adom mert mi még nem használjuk :-)
itt a kép milyen
Kép


bocsi hogy ennyi képet raktam fel :oops: :oops: :oops: :oops:

Pusza
Évi

Kép
awe
 
 


Andi! Elnézzük neked! :wink:

zsebi_baba
 
 


Lilla bocsi.
Úgy látszik nekem már nem szabad sokat (5-6 órát) aludnom sem, mert az is megárt:-))))

Szóval Lilla nagyon sok boldog Lilla napot és születésnapot kivánok neked.

A Zsuzsáknak pedig boldog Zsuzsa napot!

:-)

Andi sajnálom hogy ilyen szörnyű éjszakátok volt, na meg a firkát is. Nem irigyellek most! De fel a fejjel, már megvolt a mélypont - remélem - ennél már csak jobb jöhet. Remélem anyóst meg ellepte a hó és inkább nem mozdul el onnan ahol most van.

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!

Zsebi! Zsuzska!

Nagyon Sok Boldog Névnapot kivánok Nektek!!!
Vendég
 


Sziasztok!!!


Zsuzska és Zsebi!!!

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKTEK!!!!


Kép[/i]


Lilla!
Neked pedig NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

(tényleg jo sűrűn egymásután történnek a fontos eseményeid!) :wink:

Kép
dinaedo
 
 


Most gyorsan irok,mert megyek pakolászni, aztán eszünk, és mivel ilyen szépen süt a nap, egy kicsit szeretnék kimenni is sétálni Kamival...

Andi!
Szegény, tényleg sajnállak, borzasztó egy éjszaka, és főleg a gyerekeknek :evil: mielőbbi jobbulást kivánok nekik!!!!! és ugy sajnálom, h Dorkának igy lehet ugrott a farsang, pedig annyira készült! de lehet addig hipp-hopp összeszedi magát és hátha el tudtok menni, gondolom h mennyire szeretne.
Jajj a falfirka :roll: :wink: pedig azt hittem, h ha nagyobb a gyerek már nem érhet semmi meglepetés...erre miket hallok :P :P minél nagyobb a gyerkőc, annyál zsiványabb :P :lol: de azért aranyos lehetett Dorka a ceruzával akezében, te pedig a fejed fogod, elhiszem h kiakadtál.
Húúú anyós téma :x elhiszem h jobb az anyós megfelelő távolságból!!!! h beleszoljon mindenbe, na az nem kéne!!!
Ugy látszik az anyósok nem változnak főleg a fius anyák , vagy ők nem is veszik észre magukat? szerintem a fiának kellene megmondania az anyjának, h fogja vissza magát, nálunk pl. ez igy működik :wink: jobb is :wink:

Anita!
Nem is tudtam, h Anna ilyen kis éber éjszaka, szgénykém, ennyire fáj a foga? elhiszem, h napközben is fáradt vagy emiatt, én is nagyon nyűzott lennék, ki sem birnám, éjszaka aludni kell, mi is csináltuk eleinte sokat h hajnal 2-3 kor még hisztizett , de ugy látom Kaminál ez szoktatás kérdése, nem eszünk mostmár éjszaka (teát kap ha felkel), és elvileg akkor nem hisztis hajnalban sem, ez most bevált nálunk, de lehet még változik :roll: :wink:

Kép
dinaedo
 
 


Nem tudjátok hol lehet venni gyerekeknek való mintájú, porcelán tányért?
Tegnap a Corában láttam Spongyabobos és Hercegnős müzlis reggelizős szettet, de nem pont olyan kellene. Hanem rendes mély és lapos tányér. :? Ami mikrózható és mosogatógépbe is tehető.

Kép
Kép
bendor
 
 


Andi esetleg a kikában?

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Anita!
Köszi, megnézem majd újra, hátha... Régebben már ott is néztem, de nem kaptam amilyet szerettem volna.

Lányok!
Egy hét múlva, 26.-án TORKOS CSÜTÖRTÖK!!!
Az akcióban részt vevő éttermek listája megtekinthető:
www.menjunkenni.hu

MI a Paripa Csárdába szerettünk volna menni, de már aznap este 10ig teltház van. :(

Kép
Kép
bendor
 
 


Edina
Bea most irt, hogy küldené a csomagot, de előtte utaljak. Küldtem ez ügyben privit.

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!

Emilivel kiment Tomi szánkózni, addig megpróbálok visszaolvasni:D

Szülinaposoknak, névnaposoknak sok boldogságot, jó egészséget kívánok!:D

Kriszti!
Megvan méga komód?Lehet hogy érdekelne majd.

Andi!
Megnéztem a képeket, aranyosak a csajok:D
Te kocsival viszed Dorkát a bölcsibe, ha esik az eső??Én most azon agyalok, hogy hogyan fogunk oda eljutni, esős időben???Mert ugye eddig ha esett, nem mentünk sehová.:s
gyerekek meggyógyultak már?
Ja, most olvasom hogy még nem:(Jobbulástz nekik!!!
Teszveszen millió lego van;)
nagyon üyges Dorka a szobatisztasággal!!!Már nem sok pelust kell venned;)
Radirral nem próbáltad a szíbes ceruzát eltüntetni?
Akkor hajrá sztrájk!!!;)Hátha nem megy anyós!
Kikában láttam ilyen porcelán tányér készletet.Én is kerstem már azt a régi fajtát, ami ovis-bölcsis szett, de mintásba már nem gyártanak, eddig az Alföldi porcelán gyártotta.Bár szerintem nagyobb boltokban, IKEA, KIKA, Kátay biztos van iylesmi.

Évi!
Miylen nagy már Szasza baba is!!!Nagyon kis cuki a kéoeken, jó lenne még egyszer élőben őt is látni! :wink:
Boldog feledik évet kívánok neki!!!:D

Zsu!
Nagyon édes Pannika a kis csurkával!:D
Kehidakustány engem is érdekel, id eis írhatsz róla!;)

Zita!
Szomszéd:tudom mit éreztek:(Ha nagyon nem emgy szép szóval, ki kell hívnia rendőrséget, csak arra ügyeljetek, hogy elptte szóljatok nekik, és ha nem hagyják abba, akkor utána lehet hívni a zsarukat!
Bölcsit még nem találtam, mivel még nem vagyunk ott. :wink: Cak nézelődök.
na lehet hogy az utazás kiállításon talákozunk;)
Majd írd meg melyik standon elsztek!

Na annak azért "örülök", hogy már nem annyira örültök a nagy hónak :lol: :twisted: Ugye mennyi bosszúság? :wink: :lol:
na de ne bántódjon meg senki, csak olvasopm hogy többen is panaszkodtok rá, én meg ugye amúgy is utálom.Itt már nem esik, tegnap is szépen sütött a nap, csak hideg van, de a lényeg a napsütés!!!:DMa megyünk csak vissza délután, pakolászás csak jövő7en lesz, szerdától talán.Igazából nem is tudok sokmindent elkapolni, mert kell.De találtunk kölzöztetőt, cirka 45000-ért el is pakol minket Pestre :o Lehet úgy csináljuk, hogy ami nagyon nélkülözhető, azt még péntek este felpakoljuk, bár akkor nem elsznek itt anyáék segíteni :?

Anita!
Boldog feledik évet Annának!!:D
Emili sem evett szilárd kaját, inkább csak tejet kívánt inni, vagy csak pépes kaját.És amikor jött a foga, akkor éjjel is evett, de csak egy éjszaka, másnap reggel már látható volt a fog!:o
Esetleg szopi helyett vízaet itatni vele??

Valentin nap:én sem szeretem az amcsi ünnepeket, nem is szoktuk számon tartani.

Edina!
Hozzátápi:én elször reszelt almát adtam, de ette(később sem), így vettem üveges pempőket, meg turmixoltam én is.De én már 3 hósan adtam neki banánt a tápiba, mivel nem itta nagyon.
Igaz, hogy almalével szokták kezdeni, de az olyan fanyar, savanykás, nem minden baba szereti.Esetleg körtelé?Vagy sütőtöklé?Igaz az is, hogy egyelőre nem éremes betankolni babakajákból, amig nem tudod, hogy mi az amit nagyon szeret, és megeszik belőle egy egész üveggel!De majd kitapasztalod, hogy mit szeret Kamilla;)

Beáta!
Mi nem tetszett Írprszágban??Bár oda én sem vágyom a rossz idő miatt.Anya egyik barátnője is kint volt évekig, és nagyon szenvedett:(

Lilla!
Mi Emilivel 3 hetesen mentünk anyósékhoz, ami 200 km.De akkor még kicsi volt, és minden utat végigaludt.Nyralni a kolpingban voltunk vele, 4 hónaposan, és ott is jól viselkedett.:)
Ezt a Strepto vizsgálatot neked kell kérned, ha Zatik magától nem ajánlotta fel!!!Nyugodtan mond neki, hogy vegyen egy kenetet!!!Ennyi.
Tali szerintem is jó lenne, mielőtt elköltözünk!!!:)
Egy napon születtél a férjemmel:D

Gyed-gyes téma:én beadtam végülis a magam részére a gyes kérelmet.De hogy 1 évet kell dolgoznom...:(November körül szerettem volna tesót,bár amilyen Emili kostanában, lehet nem is baj egy kicsit várnio vele.

Zsebi!
Bicajos ülésbe , ha már stabilan ül, de szerintem csak 1 éves kortól, a ahgyományos ülésekbe.Hiogy van-e ülés, kisebbeknek is, azt nem tudom, én Emilit 1 éves kora után tettem bicajra:)
Akkor a 7en gyere el a kabátért, mert már csak 28ig vagyunk itt!


na most jó hosszú lette, de sikerült 3!! oldalt visszaolvasnom, igaz reggel óta olvastam megszakításokkal:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Anita!
Nem kaptam privit!!! elküldted már, vagy csak fogod?

Na most megyünk ki sétálni, majd délután leszek!

Kép
dinaedo
 
 


Panka!
Régebben kerested az almareszelőt, én mostanában több helyen is láttam, igaz 1300 Ft körül volt mindenhol. Láttam üveget is, és műanyagot is. Üveget a Corában, műanyagot, meg .... már nem is tudom, de agyalok rajta, hogy hol.
Müllerben is láttam porcelán gyerekmintás készletet, de az is csak müzlis tálka, kistányér és bögre volt együtt. :?
Legolap kellene igazából csak, köszi a tippet, megnézem a teszveszen is, hátha...
Igen, kocsival visszük Dorkát bölcsibe. Reggel elsőként őt adjuk le, majd Bencét az oviba, utána megyünk a munkahelyre, hazafelé meg fordított a sorrend. Ha sulis lesz Bence akkor meg először őt adjuk be az iskolába, mert az lesz legközelebb a lakásunkhoz, majd Dorkát oviba és utána munkahely. Így a leggyorsabb és legkényelmesebb nekünk. De míg csak Bence volt meg , sokszor gyalog közlekedtünk. (Persze esőben , nagy hidegben sosem. )Két gyerekkel ez már macerásabb. Főleg reggelente mikor rohanni kell. :roll: :roll:
Bizony-bizony, már az utóbbi 2 éjszaka bugyiban aludt Dorka és nem pisilt be, szólt mindig. Mikor nálunk voltatok akkor pisilt be utoljára. :P Persze tudom, ezután is elő fognak fordulni balesetek, dehát ez benne van a pakliban. :wink: :wink:
Jó pakolászást Nektek.

Kép
Kép
bendor
 
 


Edina nem sikerült elküldenem, de majd este felhivlak, ok?

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Andi!
Köszi ne agyalj, műanyagot én is láttam, és talán lesz üveg is, 800 ft-ért egy ismerőstől. :wink:
Hát igen, én most ezen agyalok, hogy sőben hogy viszem majd bölcsibe?Esővédő babakocsira..nem tudom mennyire ordítana alatta :? , de én nem tudom egy kézzel tolni, másikban meg ernyő :roll: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést! :D

Délelőtt képzeljétek gyalog mentünk a pékségbe! :D Most mentünk így először. merthogy nincs rendesen eltakarítva a hó, így babakocsizni nem igazán lehet. Odafele ügyesen jött Pannika, pedig havas-jeges a járda. Csak egy esés volt, mert szaladt. AZtán a pékségből meg akart lógni, míg fizettem, úgy fogták meg... :? Visszafele viszont jót röhögtem (gonosz vagyok), hiába mondtam, hogy ne menjen a hóba, belement, és beleesett arccal. :lol: :o Szegénykémnek nem tetszett, így utána cipeltette magát....na, az meg nekem nem tetszett.

Panka! leírtam már valamelyik nap, amit tudok Kehidakustányról. :) SIma almareszelőt kerestél? Én műanyagot vettem, kb 150 Ft-ért. Jó pakolást Nektek!

Andi! Sajnálom a rossz éjszakát, meg a firkálást is. :( Hátha mégis el tudtok menni a farsangra! :wink:

Anita! Szegény Annát hogy kínozza a foga... :( Reméljük, hamar kibújik!

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!!!


Zsebi és Zsu!!!
Szívből kívánok nektek,
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

Kép
Kép

ZSU:
Na már zsiványkodik a lányod ,elszalad előled,ez nálunk is előfordul. :?
Köszi hogy nem féltesz. :wink:
Igen lesz segítségem szerencsére.A férjem már eljön 1-től szabira ,ha megszülök és hazajöttünk akkor anyukám is jön amjd szabira.De végül is anyósom nyugdíjas,így ha bármi is van akkor ő rá lehet számítani.Ebből a szempontból szerencsés vagyok. :D
Igen már a végét járom a terhességnek és már én is izgulok.
De azért sajnálom is hogy vége nemsoká a pocakosságnak. :(

ANDI:
Jaj sajnálom hogy ilyen rossz éjszakátok volt,és hogy ilyen rosszul érzik magukat a gyerekek,remélem már hamarosan a gyógyulás útjára léptek és hátha sikerül elmennetek a farsangra.
És milyen bugyikát vettél Dorkának tegnap?Barbie-sat? :D
Nálunk most a Verdás a menő a régebbieket,amelyiken esetleg hajó van már alig lehet ráadni. :roll:
De nálunk azért még előfordulnak balesetek,meg még éjszakára raadom a pelenkát,de ha jobb idő lesz akkor megpróbálom anélkül mert ha esetleg az ágyat ki kell takarítani akkor megszáradjon.
Ügyes nagylány már Dorkád hogy már éjszaka is felkel és szól hogy pisilnie kell.
Esetleg a Müllerben nincs ilyen tányér?


KRISZTI:
Lehet hogy szülés előtti tettvágy. nem tudom. :wink:
A férjem szerint bem bírok az erőmmel. :lol:

Na lépek mert fel kelt Balázs.

Kép

Kép
aliza
 
 


Már haza is értünk, sétáltunk egy órát, húú nagyon hideg volt, pedig olyan jó időnek néz ki, igaz a napon nagyon jo ,de nem mindenhol van itt a panelek között. Igaz Kami nagyon be volt bugyolálva, volt rajta vagy 5 réteg (body, rugi, polár melegitő, overál, pléd, és a szélfogo) ugyh csak nem fázott, mondjuk nekem a kezem és az arcom jéghdeg volt, neki nem szerencsére!

Anita!
Irhatsz emailt is, vagy iwiwen ha itt nem sikerül, már itthon vagyok, el tudom olvasni, ha csak éppen nem eszünk.

Aliz!
Nagyon izgi, már nemsokára szülsz!!! :wink: alig várjuk a jó hireket!!! nagyon kiváncsi vagyok a kis Vikire, boztosan nagyon édes kislány lesz! :wink:

Zsuzska!
Nagyon ügyes volt Pannika h sétálva egyedül útnak indult :wink: képzelem az arcát mikor a hóba esett, na de meg kell azt is tapasztalni :roll:

Panka!
Én vettem üveg almareszelőt amikor a Corában Baba hetek voltak, 999 Ft-ért :wink:

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok!

Megkezdődött gyakszi, meghalni sincs időm:D

Lilla! Boldog születésnapot!

Zsu, Zsebi! Boldog névnapot!


Vendég
 


Hello

Hulla vagyok!!!! De a katalógus be van adva a nyomdába, így most szusszanunk kicsit.
Hulla vagyok!
Most csak enyit.

Boldog születésnapot Lilla!!

Zsuzsi, Zsebi! Boldog névnapot!


Tettem föl pár képet a picasara, lányom ül! :lol: Nem túl sokat, de ül. Picasa középre töltötte fel a képeimet, nehéz megtalálni, pedig ugyanúgy csinaltam ahogyan eddig, mégis összevissza töltötte.

Puszi
Vendég
 


Hello Lányok!

Most néztem meg Roberto Benigni Az élet szép c. filmjét, csak ajánlani tudom mindenkinek. Igaz pityeregtem a végén, :oops: de nagyon szép film.

Alízkám!
Most nem Barbie-s bugyit kapott a leányzóm, csak Cactus Clone-ost amin csillagok vannak. A Barbie-sból 3 db akciósan volt 990.-, ami most 1300 körül van. :roll: :roll: Ebből a csillagosból 3 db pedig 249.- Hát nem mindegy. Hatalmasak a különbségek. :roll:
Szerencsére eddig mindet felvette, de az igaz hogy a Barbie-sak a kedvencek. :wink:
Müllerben is néztem a porcelántányért, ott szintén Spongyabobos és Star Wars-os reggeliző müzlis készlet van csak. De nem adom fel, egyszer biztos találok valahol olyat is amilyet szeretnék.
Reggel viszem vissza Dorkát a dokihoz, kiváncsi vagyok mit mond, ő hogy látja az állapotát. De szerintem a farsangra menetelünk esélye igen csekélyke. :? Sőt, Bence szombati focitornájára menet is az. :roll:

Zita!
Édes cukorfalat a csajod amint ül, na és az eldőlős kép is aranyos.
Hamarabb megnéztem mint ahogy ide irtál, és valóban nehezen találtam meg. De képeket Te is tudod rendezgetni a picasán, amilyen sorrendben szeretnéd. Bár gondolom most nem ezzel szórakoztál.
Ügyesek vagytok, hogy kész határidőre a katalógus, megérdemlitek a szusszanást. Látod, ennek örömére megajándékozott Patrici a csücsülésével. :wink:

Zsuzsi!
Édes lehetett Pannika amint meglepődött , mikor belefejelt a hideg hóba. De legalább már ezt is tudja milyen érzés. :D Legközelebb remélhetőleg óvatosabb lesz. :P

Jóéjt Mindenkinek!!!

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Komolyan mondom, ilyen nincs..... Ma reggel megint leáztattak minket. :twisted: :twisted: :twisted: Még jó, hogy Laci még itthon volt. Rohantam fel szóltam minden felettünk lévőnek. Közvetlen felettünk egy vénember van, 90 körül. Mikor szóltam, akkor vette észre, hogy nála is áll a víz már az előszobában. Nálunk most a wc-ben és a fürdőszobában is ömlött, plusz az előszobában és a hálóban a konnektorból, villanykapcsolóból. Felküldtem a férjemet a vénemberhez, hogy segítsen neki takarítani a vizet, mert egyedül úgysem tudja, és az mind hozzánk jön. Erre akkor mondja a vén f@sz, hogy elfelejtkezett a fürdővízről, és az ömlött ki a kádból..... :twisted: :twisted: :twisted: Az eszem megálll, és ha nem szólunk, mondjuk ha dolgoznék, nem lennénk már itthon 8-kor, akkor mi fogadna estére???? Biztos volt 200 a vérnyomásom. Meg itt sírtam, hogy basszus ez nem igaz, vigyázhat az ember a lakására, a cuccaira, ha folyton elönti a lakást a víz. :( A legutóbbi 10 napja volt, végülis már időszerű volt egy újabb adag víz.... :twisted: :twisted: :twisted: Lehet, hogy szemét vagyok, de úgy utálom ezt a sok vén szenilis majmot. De a családja is hibás. Miért kell egy 90 éves vénembert egyedül hagyni, mikor ön-és közveszélyes???? :twisted:


Na, bocsánat, csak ki kellett adnom a dühömet. Közben persze Pannika sírt, mert betettem a kiságyba, hogy ne másszon a vízbe... :roll:

Kép
zsuzska81
 
 


Jaj Zsuzska nagyon sajnálom. Ez borzasztó, hogy milyen emberek laknak ott:-((( Megértem hogy kiborultál.

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Zsu!
Ez felháboritó!!! :twisted: :twisted: :twisted: borzasztó h milyen emberek vannak!!! elhiszem h felment a vérnyomásod, mindenki hasonloan viselkedett volna ebben a helyzetben!! hát itt már lépni kell, azért ez tarthatatlan, a biztositónak sem fog ez állandóan tetszeni, meg különben is nektek is milyen balesetveszélyes!!!

Anita!
Megkaptam az emailod, köszi megértésed, tényleg nehéz kimozdulni ebben az időben, ugyh akkor majd jövőhéten elmegyünk a csomagért és rendezzük is!
Majd szólj mikor érkezik, mi hétfőn megyünk oltásra, szerdán pedig a Klinikára Allergiológiára.

Kép
dinaedo
 
 


Anita!
Rendben, akkor majd hivlak mikor megyünk érte, de megbeszélem a párommal és lehet akkor vasárnap, ha nem, akkor jövő7 elején!
Kiváncsi vagyok azért azokra amiket rendeltél, az elmondásod alapján nagyon jol hangzik! :wink:

Pintyus!
Gratula Patricinak a felüléshez! nagyon édes! és ügyes baba!

Kép
dinaedo
 
 


Kriszti
Megérkezett a csomag Beától, nagyon klassz minden:-))))
Még ezerszer köszi, hogy szóltál. Anna odáig meg vissza van mindentől.
Puszi érte:)))

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Zsu!
:( :evil: Hát ez tényleg mindennek a teteje!!!Elhsizem hogy kivagy borulva!:(Kell festeni is nálatok?Biztisító nem fizet??

Zita!
Akkor most szusszanhatto egy kicsit:)
Ügyes Patrícia!!Nemsoká szaladni fog! :o

Mi nem mentünk vissza tegnap, csak am délután fogunk, jól érezzük magunkat, főleg Emike:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Most teszek fel Annáról meg a Beától vett játékokról fotót Edina, ha érdekel meg tudod nézni miket vettünk.

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!

Gyorsan visszaolvastalak Benneteket.

Zsuzsi!
Rettenetesen felháborító ami történt már megint. Nagyon durva, nem is csodálom, hogy ki vagy bukva. Ettől bárki, aki értelmes, ki lenne. :roll: :roll: És tényleg igazad van, hiába vigyáztok a dolgaitokra, lakásotokra ha már így szét tudja barmolni a felelőtlensége miatt. Áhhh...... nem is tudok mit írni.

Képzeljétek, én is megjártam már délelőtt a poklot.
Kép Kép Kép Kép Kép

Reggel mielőtt vittem vissza Dorkát dokihoz megmértem a lázát, melegnek éreztem. 38.1 volt, hát nem igazán örültem neki. Doki sztetoszkóppal meghallgatta, és nem akart megrémíteni, de csúnyának hallotta a tüdejét.Azon meditált, hogy az OTI-ba küldjön röntgenre, vagy egyenesen ki a klinikára. OTI-ban egyeztünk meg, gyerekklinikán tutira bent tartottak volna.
Sajnos jól hallotta az orvos, tüdőgyulladása van Dorkának. Igaz, szerencsére kismértékű, így második, erősebb antibiotikumot kapott, ezt "csak" 3 napig kell szednünk (Supramed) mert 10 napig nem ürül ki a szervezetből. Kedden délelőtt megyünk hozzá vissza, addig továbbra is itthon kuksolunk.
Jajj, ne tudjátok meg hogy megijedtem, mikor a doki pedzegette, még rtg előtt, ha kétoldali tüdőgyulladás lenne, vagy nagyobb mértékű, akkor sajnos kénytelen beküldeni a klinikára. Tutira befektettek volna, persze ő is tudja milyenek a körülmények... ezért is küldött az OTI-ba, és bíztunk a legjobbakban.
Remélem az antibiotikum fog hatni és javulni fog Dorka állapota. A torokgyulladás makacs bacija lement a tüdejéig, a fene vinné el. A bölcsis farsang is végképp kimaradt. :? De megbeszéltem a gondozónénikkel, hogy a jövő héten elviheti Dorka a jelmezét és felveheti, megmutathatja.
Szorítsatok hogy meggyógyuljon minél hamarabb a lánykám.
Bencének kamillás gőzölést csinálunk, mert ő is még fájlalja a füleit. Kihagyja a mai fociedzést és a holnapi focitornát. Nem szeretnénk ha ő is rosszul járna. :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
bendor
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?