Sziasztok!
Emilivel kiment Tomi szánkózni, addig megpróbálok visszaolvasni:D
Szülinaposoknak, névnaposoknak sok boldogságot, jó egészséget kívánok!:D
Kriszti!
Megvan méga komód?Lehet hogy érdekelne majd.
Andi!
Megnéztem a képeket, aranyosak a csajok:D
Te kocsival viszed Dorkát a bölcsibe, ha esik az eső??Én most azon agyalok, hogy hogyan fogunk oda eljutni, esős időben???Mert ugye eddig ha esett, nem mentünk sehová.:s
gyerekek meggyógyultak már?
Ja, most olvasom hogy még nem:(Jobbulástz nekik!!!
Teszveszen millió lego van;)
nagyon üyges Dorka a szobatisztasággal!!!Már nem sok pelust kell venned;)
Radirral nem próbáltad a szíbes ceruzát eltüntetni?
Akkor hajrá sztrájk!!!;)Hátha nem megy anyós!
Kikában láttam ilyen porcelán tányér készletet.Én is kerstem már azt a régi fajtát, ami ovis-bölcsis szett, de mintásba már nem gyártanak, eddig az Alföldi porcelán gyártotta.Bár szerintem nagyobb boltokban, IKEA, KIKA, Kátay biztos van iylesmi.
Évi!
Miylen nagy már Szasza baba is!!!Nagyon kis cuki a kéoeken, jó lenne még egyszer élőben őt is látni!
Boldog feledik évet kívánok neki!!!:D
Zsu!
Nagyon édes Pannika a kis csurkával!:D
Kehidakustány engem is érdekel, id eis írhatsz róla!;)
Zita!
Szomszéd:tudom mit éreztek:(Ha nagyon nem emgy szép szóval, ki kell hívnia rendőrséget, csak arra ügyeljetek, hogy elptte szóljatok nekik, és ha nem hagyják abba, akkor utána lehet hívni a zsarukat!
Bölcsit még nem találtam, mivel még nem vagyunk ott.
Cak nézelődök.
na lehet hogy az utazás kiállításon talákozunk;)
Majd írd meg melyik standon elsztek!
Na annak azért "örülök", hogy már nem annyira örültök a nagy hónak
Ugye mennyi bosszúság?
na de ne bántódjon meg senki, csak olvasopm hogy többen is panaszkodtok rá, én meg ugye amúgy is utálom.Itt már nem esik, tegnap is szépen sütött a nap, csak hideg van, de a lényeg a napsütés!!!:DMa megyünk csak vissza délután, pakolászás csak jövő7en lesz, szerdától talán.Igazából nem is tudok sokmindent elkapolni, mert kell.De találtunk kölzöztetőt, cirka 45000-ért el is pakol minket Pestre
Lehet úgy csináljuk, hogy ami nagyon nélkülözhető, azt még péntek este felpakoljuk, bár akkor nem elsznek itt anyáék segíteni
Anita!
Boldog feledik évet Annának!!:D
Emili sem evett szilárd kaját, inkább csak tejet kívánt inni, vagy csak pépes kaját.És amikor jött a foga, akkor éjjel is evett, de csak egy éjszaka, másnap reggel már látható volt a fog!:o
Esetleg szopi helyett vízaet itatni vele??
Valentin nap:én sem szeretem az amcsi ünnepeket, nem is szoktuk számon tartani.
Edina!
Hozzátápi:én elször reszelt almát adtam, de ette(később sem), így vettem üveges pempőket, meg turmixoltam én is.De én már 3 hósan adtam neki banánt a tápiba, mivel nem itta nagyon.
Igaz, hogy almalével szokták kezdeni, de az olyan fanyar, savanykás, nem minden baba szereti.Esetleg körtelé?Vagy sütőtöklé?Igaz az is, hogy egyelőre nem éremes betankolni babakajákból, amig nem tudod, hogy mi az amit nagyon szeret, és megeszik belőle egy egész üveggel!De majd kitapasztalod, hogy mit szeret Kamilla;)
Beáta!
Mi nem tetszett Írprszágban??Bár oda én sem vágyom a rossz idő miatt.Anya egyik barátnője is kint volt évekig, és nagyon szenvedett:(
Lilla!
Mi Emilivel 3 hetesen mentünk anyósékhoz, ami 200 km.De akkor még kicsi volt, és minden utat végigaludt.Nyralni a kolpingban voltunk vele, 4 hónaposan, és ott is jól viselkedett.
Ezt a Strepto vizsgálatot neked kell kérned, ha Zatik magától nem ajánlotta fel!!!Nyugodtan mond neki, hogy vegyen egy kenetet!!!Ennyi.
Tali szerintem is jó lenne, mielőtt elköltözünk!!!:)
Egy napon születtél a férjemmel:D
Gyed-gyes téma:én beadtam végülis a magam részére a gyes kérelmet.De hogy 1 évet kell dolgoznom...
November körül szerettem volna tesót,bár amilyen Emili kostanában, lehet nem is baj egy kicsit várnio vele.
Zsebi!
Bicajos ülésbe , ha már stabilan ül, de szerintem csak 1 éves kortól, a ahgyományos ülésekbe.Hiogy van-e ülés, kisebbeknek is, azt nem tudom, én Emilit 1 éves kora után tettem bicajra:)
Akkor a 7en gyere el a kabátért, mert már csak 28ig vagyunk itt!
na most jó hosszú lette, de sikerült 3!! oldalt visszaolvasnom, igaz reggel óta olvastam megszakításokkal:)