Sziasztok!
íme egy újabb adag visszaolvasás után
Monee,
Igaz én még csak most olvasom a vasárnapi gyilkolós kedvedet, de azért megkérdem : jobb már a hangulatod? Nem vágtál egy csirkét esetleg?
Tök jó,hogy így kimaszírozták Ákost. Babaúszásra mikor mentek? Én most érdeklődtem, úgy néz ki csak péntek d.u. van hely, szal sztem jövő héten kezdünk
Minyu,
Nagyon cuki a vasárnapi kedvenc képed!!!:)
Am,
A Te sapis pasikád is nagyon tuti!
Márti,
Tök jó, hogy meggyütt a frankó babakocsitok!
És milyen szuperul néz ki!
Elég gáz azért,hogy az esővédő kimaradt, de csak megküldik. Én úgy unom már ezeket, hogy mindig vmi hibádzik.
Jaaj, nagyon szép ez a Kamilla kishölgy .
Olvastam itt az oltásokat,amit Moneenak írtál és lenne hozzá egy kérdésem: mit gondolsz/tok a menjugate-el kapcsolatban: nálunk ugye nincs kistesó, viszont most szeretnénk elkezdeni járni babaúszni. E miatt érdemes beoltatni? Esedékes,hogy ilyen helyen is elkap ilyesmit a a baba?
Honey,
Kemény lehet ez a sikítás,amit Flóra levág :O És azt mondom,hogy megússzátok a betegséget és kész.Egy jót fogtok Zalakarosozni!
Eszike,
Jaaj,nagyon sajnálom,hogy anyuddal így összemordultatok. Az biza rohadt nehéz,ha állandóan bíráskodnak az ember feje fölött és azt hiszik nálunk mindent jobban tudnak.
De sztem nem szabad hagyni, el kell mondani mi a te nézőpontod. Persze ebből simán lehet sértődés, ha az illető nem bírja a kritikát (mint ahogyan lett is) de attól még talán jobb,mint benyelni.
Borostyánlánc:én csak fürdéskor veszem le.
Szeder,
Mi van a hányingereddel? Volt azóta? Vagy csak 1x és kész? Remélem Te nem lettél beteg. Annyira szép a kis Adél a képeken! Kész kishölgy :
Kistiggrincs,
Örülök a lakhatásinak így megkésve is!Tök jó! Biztos nagy kő esett le a sz>ívedről.
Konan,
Örülök,hogy kijöttetek a nyavalyából.
Bölcsi téma: ne is mond. Mi még nem vagyunk itt veresen bejelentve (mivel csak bérlünk egy havernál) de tavaszig adtam a témának haladékot és utána muszáj lesz elmenni ide a bölcsibe és bejelentkezni ha itt maradunk ha nem. Mert ha mégis maradunk addig akkor mielőbb be kell itt is „regisztrálni” különben bukta a dolog. Sztem márciusban ezt legkésőbb el szeretném intézni.
Tutkó a poharas kép!
Röné,
Nagyon édes Danika! Milyen etetőszéketek van? Én is kezdem nézegetni őket, tudom múltkor már felmerült a téma, de az még igencsak érintőleges volt. Most viszont egyre jobban úgy érzem,hogy hamarosan kellene. És ami eddig tetszett,hogy fa kellene, most már nem vagyok benne biztos. Hisz egy csomó szempont lehet itt is amit figyelembe kéne venni, nem?Praktikussági dolgok.
Szívesen veszem ezzel kapcsolatban a tapasztalataitokat:
Anyooka,
De jó,hogy túl vagytok ezen a durvaságon Ádámmal.Szörnyű lehetett!:( Remélem Dorka és Te is hamar rendbejöttök.
Most egyelőre ismét csak ennyi, mert még mindig nem értem végig a visszaolvasással. Néha azért reagálok össze-vissza korábbi későbbi hozzászólásokhoz, mert 2 ablak van nálam nyitva és van,hogy véletlen a friss hsz-t nézem és van,hogy a régiket.
Mondtam már,hogy nálunk kint van a 2. Fogacska?:)
Hozok még 1 képet is tegnapról: Andorom barackos vaniliás tejpépet evett és mikor már megelégelte, berregett egy nagyot és ez lett az eredmény: (még a fogacskák is látszanak):
Tök jó volt anya, nem?