Új privát üzeneted érkezett!

winona :)
nekünk heti 1x tuti van csavargós nap. Ilyenkor hurcibálom magammal. Nándival is sokat jöttünk-mentünk. Kocsiban, és babakocsiban is elalszik, vendégségben csak úgy, ha a vállamon elringatom. Anyumékhoz-anyósékhoz 3 hetente megyünk, akkor az egész hétvége jövés-menéssel telik, Csongi elég jól birja (naja, akkor egész hétvégén fogják a popóját) Nándi kevésbé... :?

szeder :)
Ne vedd ennyire a lelkedre! Inkább nézd azt, hogy szépen fejlödik, okosodik, érdeklödik más iránt. És gondolj bele, hogy a fiúkat meddig szoptattad! Lefejt tejcsi jó ötlet, igy sokáig erösitheted az immunrendszerét.

honeymoon :)
sajnálom :( De hátha Zalakaroson ki tdjátok phenni magatokat! Érezzétek jól magatokat!

Na, lépek, mert hivnak a pasik.

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Na,nem is írtatok sokat ma!
Na,mit gondoltok? Már Lehel is lázas...a mai napomat le sem írom,mert még nekem is erős volt,pedig hozzászoktam már a pörgéshez,de volt benne sok-sok betegápolás,gyógyszerezés,szánkózás,hólapátolás(újabb 10cm esett éjjel),rendrakás,ebédfőzés palacsintasütéssel(muszáj volt olyat csinálni,amit betegen,étvágytalanul is megesznek,holnap valszleg fánkot sütök),sok-sok mesélés(merthogy du.megjött a bookline-tól a csomag,úgyhogy tele vagyunk új Thomas meg Bob, a mester mesével), most meg megyek majd vasalni (tegnap vasalás közben megnéztem a Mamma Mia-t,hát csúcs volt,komolyan táncoltam a vasalódeszka mögött+énekeltem :lol: )

Szeder!

Hát,én ezért sem kezdem előbb a kóstoltatást,mert bizony vannak babák,akik olyan lelkesek az új ízek iránt,hogy szépen elválasztják magukat,az anyatej meg még később is aranyat ér,nekem szerencsém volt,legkevesebb 19 hónapig mindegyik szopott(abszolút nem dicsekvés,de cicifüggő fiúcskák voltak,nem csak rajtam múlt),annak ellenére,hogy közben lelkesesn kóstolgattak féléves koruk után(bár én nagyon lightosan,kismamanaptár táblázata alapján kezdtem a hozzátáplálást,nálunk több helyről is örökölhettek a gyerekek allergiahajlamot és nem kockáztatok)!

Blúmi!

Na,minden jó,ha vége jó! csak jó vége lett a napodnak! :lol:

Honey!

Na,majd hétvégén kialusszátok magatokat! Mondanám,hogy hozzánk is jöhettek,ha már egyszer Miklóson vagytok,de amíg így dúl nálunk a takonykór és tsi,hát nem ajánlgatok ilyesmit! Majd talán nyáron egészséges lesz a csapat! Meggyógyultatok? Nagyon jó pihenést és feltőltődést Nektek!

Minyu!

Neked akartam még: a könyvre teljesen véletlenül bukkantam rá,amikor a keresztlányomnak kerestem tündéres meséket! Az Alexandrán Nagyon cuki,igazi csajos kis sorozat,van belőle Panka,Emília meg Dorka tündéres is (mit szólsz,Anyoooka?),itt Kamilla épp az igazmondás tündére,hát remélem,ha eleget mesélem neki,lesz hatása! :lol:

Bejci!

Tényleg dobd már be ide azt a receptet! Engem nagyon felcsigáztál,imádom a kókuszos sütiket!

Viszont holnap végre eljutok a kozmetikusomhoz! Juhéjj! De kell már az arcomnak egy kis kényeztetés! Jövő héten meg fodrász,már nagyon ideje,most jön a nagy átalakulás ideje nálam!

Kamilla és babakocsi dícséreteket köszönjük,majd átadom a kisasszonynak!
És muszáj megosztanom Veletek Csabim mai mondatát!
Szoptattam Kamillát,amikor Csabi odajött hozzánk,csajszi meg rögtön ránevetett (imádják egymást). Csabi: "Anya,úgy nevet Kamilla mint egy rózsa! Ilyen örömet okozunk neki azzal,hogy szeretjük!" Hát,Lányok,a könnyem majd' kicsordult! Az ilyen mondatokért érdemes élni! De annyira felnőttes,bölcs mondat volt ez vagy csak én vagyok elfogult? Azt sem bánom!

Márti
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára borossné becz márta 2009.02.18 21:50-kor.
borossné becz márta

Minden névnaposnak BOLDOG NÉVNAPOT kívánok!

Eszike!
Most éppen tátott szájjal nézte Noncsit a pasim. Szerintem bejön neki nagyon. :lol:

a.m.!
gratula a fél évhez! Már nem is olyan mini a mini.

Sétáltatás: én szinte majdnem minden nap viszem sétálni. Még a –5 fokban is kivittem, még ha csak fél órára, de levegőn voltunk. Nekünk terepjárós kerekünk van, így a hó sem akadály. Pont ma egy – két helyen gondolkodtam el, bajban lennék bolygósított kerekekkel.

Tigrincs!
Gratula a forgáshoz, majd előfordul az gyakrabban.

Alvás: Mivel itthon szinte mindig az ágyában alszik, ezért időnként az idegen helyen való alvás gond, de mostanában kezd megoldódni a probléma. Viszont rájöttünk, hogy muszáj aludnia napközben, mert ha hulla fáradtan tesszük le este, akkor képes fél órát üvölteni, bármit csinálunk. Mi is elég gyakran jövünk, megyünk, így a nyüzsgést megszokta, sőt szereti. Pont ma egy nála másfél héttel fiatalabb babánál voltunk, már sokkal jobban reagáltak egymáshoz, mint legutóbb.

Honey!
Jó pihenést!!!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

és néhány kép a mai napunkból:

Kép felmérjük egymást

Kép figyelj rám

Kép jövendőbeli túratársam

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

monee,
nem maradtatok le semmiről!! :D
Nem bírtam ki! Pakolás helyett még itt dekkolok!
Leadtam a ti megrendeléseteket is!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

márti!
Hihetetlen kisfiad van!! Gratulálok hozzá!
Szerintem nagyon sok "öreg és okos" felnőttnek hosszú-hosszú időbe telne, míg ilyen jól meg tudna fogalmazni egy érzést! :)
Amúgy Kamilla hihetetlen cuki a képeken!
Ja, és köszönjük a meghívást! :D Ha jó az idő és mindenki kigyógyult a télből, biztosan meglátogatunk!!
Gyakori vendégek leszünk Miklóson, mert az átépítés júniusig tart.

Amúgy meggyógyultunk, köszönjük! :D És most már tuti, hogy nem hiábavaló a szopotatás! Flóra minden kórságot megúszott!

Na lépek pakolni!
Pusszantás mindenkinek

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Márti! Majdnem én is megkönnyeztem Csabi mondását. Ilyenkor jutnak eszembe ilyen közhelyek: "Ezért érdemes élni". :)

Ági nagyon jók a pajtis képek!

Szeder! Úgy tűnik, Adél határozott kis hölgy, és már kifejezetten tudja mikor van itt az ideje az elválasztódásnak. Ne szomorkodj rajta, csodálatos, hogy ilyen sokáig szopiztattad!

Honey! Jó utat, rengeteg pihenést!!!!

Tegnap Bálint nagyon nyűgös volt. Ami eddig szinte szentírás volt, az is borult. Alig aludt valamit, órákig üvöltött, nem tudtam eltalálni, hogy mi segíthet. Majd amikor szopival lecsillapítottam, hulla fáradtan elaludt, és fél óra alvás után kezdte újra. Másnál nem volt tegnap nyüglődés?

Már olyan régen akartam írni: Anyooka! Nagyon jó, hogy Ádám ennyivel megúszta, örülök, hogy végre otthon vagytok a héten!!!!

Röné! Végre!!!! Olyan jó olvasni Rólatok!!!! A képek nagyon tetszettek!!!!
blúmi

Szeder!

Nagyon édes Adél. Tiszta anyucija :D Szépséges nagyon apuci karjában.

Starlark!
Megzabálom ezt a Doni fiút. Na és az a sörös és Wellnes-es kép :lol: :lol: :lol:

Realdream!
Nagyon köszi a képet Manórol. Gyönyörű nagy szemekkel néz a világra :D

Márti!
Hát ez a betegség :twisted: :evil: Mielőbbi gyógyulást kívánok gyerkőcöknek.
Csabi meg egy tündéri kisfiú. Nagyon okos :D Látszik a szeretetteljes nevelés :) Nagyon megható volt amit mondott.

Kép
Kép
a.m.

Máshol alvás: én úgy vettem észre,hogy ha jó " energiákat" érez akkor simán elalszik,ha nem akkor ajajjjjj!!! De már anyósoméknl is kezd megszokni. A múltkor több,mint egy órát aludt,de amint elmentünk otthonról rögtön felébredt. Hihetetlen receptorai vannak :D

Kép
Kép
a.m.

Blúmi!
Látod minden jó ha a vége jó. A párunk sokszor nagyon sokat tud tenni a lelkünk ápolásában :D

Kép
Kép
a.m.

és egy kép az új szerkónkról :D Kép

Kép
Kép
a.m.

Ági!
Tündériek a kis csávók együtt :D Mi már kinőttük az "egyen" szerkót :(

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Először is mindenkinek akinek mostanában volt a névnapja, szülinapja (akár fél éves is!!!):
Sok sok boldogságot kívánok!!!
(Nem emelek ki senkit, nehogy valaki kimaradjon!

Már vagy ötödször ülök le mostanában a géphez, de mindig közbejött valami és nem jutott időm írni. Bocsi! (Bár nem is nagyon volt kedvem terhelni titeket a gondjaimmal, mert abból aztán van mostanság jócskán! :cry: Nem akartam csak rosszat írni. ) Nagyon nem is olvastam vissza, de megígérem, próbálok képbe kerülni! :oops:

Jól vagyunk, Tamás is és én is meggyógyultunk. Hát, ez a vírus igen kemény volt és nagyon örülök, hogy Anna és a párom megúszták! :D Szerencsére a tejciben sem esett kár, továbbra is szopizunk, bár már napi 1x kap Annácskám bébikaját is! Láthatóan nagyon tetszenek neki az új ízek, de azért a cici az cici!!! :wink: :D Valami okból két napja érezhetően több a tejci! :D

Annácskám egészen belejött a forgolódásba. Hasról hátra, hátról hasra, mindegy, csak foroghasson.
Az éjszakáink mostanság változóak. Az a legújabb, hogy Anna éjjel 2 és 4 óra között valamikor felébred, és láthatóan nem akar visszaaludni. Mint aki kialudta magát. :shock: Dumál és kacarászik. :lol: Írtó aranyos, de hajnalba???? Így aztán borzasztóan fáradt vagyok. Napközbe nem tudok vele aludni, mert legtöbbször 15-20 perceket alszik, azt pedig nem lehet nála kiszámítani, hogy mikor alszik esetleg többet. Ha pedig nekem 15-20 perc múlva fel kell kelnem igen nyűgös vagyok a nap többi részében, ezért nem is próbálkozom.

Kapott Anna apájától csőrös poharat. Nagyon tetszik neki. Egészen ügyes vele, bár még azért nem az igazi. Ezt még gyakorolni kell! :wink:

Voltunk a múlt héten a bölcsiben. Az előkelő 160. helyet csíptük meg a várólistán jövő szeptemberre. :shock: Azt mondják esélyünk sincs. Így fogalmam sincs mi lesz, hogyan tovább. Nekünk a magánbölcsi (legolcsóbb havi 50!) drága, nem érné meg visszamenni dolgozni. A munkahelyen viszont jövő szeptemberre várnak vissza. (???)

Kérdés: tegnap volt nálunk a védőnő (2 hónap után) és nagyon erőlteti a tejpépet. Miért??? Ha van elég tej, akkor minek kéne a tejpép?

Kép
Kép
konan

Jaj!!! Képet is akartam rakni!

Kép Kis vigyori

Kép Csini vagyok???

Kép Fárasztó pohárból inni!

Kép
Kép
konan

Szép napot mindenkinek!

Szeder, igen, Daninak egész sötét barna, szinte fekete a szeme. Már születése óta ilyen neki, szerintem már nem is nagyon fog változni.. A mamának van ilyen szeme :lol: Mindenki el van tőle ájulva :lol:

Igen huncut gyerek. Tegnap óta van egy új szokása: ha valami nem tetszik neki, visít, mint egy kis malac.. Hát öröm hallgatni. Meg fogok őrülni vele, ha ilyen visítós, hisztis lesz.. Mit lehet majd vele csinálni??? :shock: (állítólag apja is nagy visítós mester volt.. :roll: )

Köszi a borostyánláncos tippet! Meg fogom próbálni.

Márti, sajnálom. Ahányszor benézek, nálad valaki midnig beteg.. Hát rendesen végigjár nálatok minden nyavalya.Mielőbbi jobbulást és legyen végre az egész családod egészséges!

Még mi is csak szopizunk, igaz egy kis gyümit azért kap a Dani, de szigorúan deszertként szopi után, a szopit nem akarom még kiváltani.. Ez így nekem nagyon kényelmes és meghitt..

Nem tudok mindent visszaolvasni, így 1-2 hsz-be olvasgatok bele. Inkább csak a képeket nézegetem.. Van is miért, nagyon édesek a ababák. És hihetetelen, milyen nagyok vagyunk már. MiniGyuszi máris fél éves..

A.M, én még az egybe részeseket adom Danira.. Nem szeretem, amikor a kétrészeseket mindig igazgatni kell a dereka alatt. Igaz a kétrészesek vagyányabbak, de én a kényelmet tartom előbbre.. Azért már mi is szereztünk be 1-2 vagesz, nagyfiús cuccot :lol:

Nagyon huncut a te fiad is! Ahogy mondani szokás, "még a szeme sem áll jól" :wink:

Konan, IGEN! nagyon csini a ki sasszony!

Máshol alvás: mi még nem hagyjuk ott hosszabb időre Danit sehol (a szopi miatt sem lehetséges). 1x próbáltam vele anyuméknál aludni.. Hát az lett a vége, hogy este fél 10-kor rongyoltunk haza, mert elaludt aztán me g ordított szakadatlanul.. pedig ott voltam vele. Napközben viszont jól elalszik ott, még akár úgy is, hogy nem én altatom. Érdekes, de még nem tudnám elképzelni, hogy sokáig elvigyék tőlem.. 2 óra elteltével már nagyon nem jó nélküle :D

itt ül az ölemben, és belepötyög néha.. Így tuti, sok a hiba. :lol:

Olyan szép volt a havazás. gyönyörű volt a kertünk. csak ez a locs-pocs mne lenne utána.

Tigrincs, gratula a lakhsatásihoz! már ideje volt, nem?

Donát, NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Agi, nagyon aranyos a két baba együtt!

HOney, lemaradtam valamiről.. Lehet nálad tejpépet rendelni?? Majd lehet, hogy én is benevezek, mert szerintem lassan Daninak is el kelél kezdeni, hogy az anyatej és gyümi mellett mást is megegyenn. Küldenél nekem infót? Köszi előre is!

na mennünk kell, Dani elúnta a gépezést :lol:

Rönééé

Kép
röné

Konan!

Ahhh... ne is mondd!!! Pont ma beszéltünk erről a Férjemmel.
B@sszus, nekem is el kell kezdeni bölcsit keresni. Jövő szeptemberben nekem is vissza kell menni. Fúúúú, előre utálom!
Két bölcsi van képben, illetve lehet hogy nálunk a cégnél is kialakítanak egy belső bölcsit, de ez még nem biztos, úgyhogy kell valami állami megoldást keresni.

Nekünk is ilyen poharunk van. :D

Márti!

Nem tudok mit mondani. Jobbulást a gyerekeknek!!
Csabi tündér volt. :D
A Holle pép még nem jött meg, viszont vettem másik tej és gluténmentes rizspépet, Ákos szépen belapátolt belőle némi almával. :D Várom a Humama almalét, akkor lehet egy kicsit ízletesebbre csinálni ezeket a hamikat. :)

Szuperek a képek!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Köszi a drukkot, oltásnál ügyesek voltunk, most sem sírt Bianka! :)
Új dokinénink nagyon aranyos!

Ági, A.m: Nagyon édesek a pasasok! :)
Ági: Dávid nagyon sokat változott születése óta!

Honey: Jó pihit! Remélem csupa jó élménnyel jöttök haza!

Márti: Jobbulást a fiúknak!

Márti, Starlark: Azt a tortareceptet inkább nem teszem fel, mert finom az íze, de olyan fojtós, hogy egy szeletet csak egy fél liter víz kíséretében lehet leküldeni! :mrgreen: ...én meg nem akarok senkinek rosszat! :oops:
Vendég

Sziasztok!

De szépek ezek a babák! :lol:

Sajnos én csak a szokásos hírekkel tudok jönni. Nagyon rossz kedvem van. A Lalu megint nem eszik! :cry: Teljesen kikészít ez engem idegileg. Mindig elhatározom, hogy nem idegeskedek rajta, de nem bírom betartani. :? Tegnap óta megint nagyon keveset eszik. Ma eddig 200ml körül tartunk 3 szopival. Most a gyümi sem kell neki. Az egész éjszakát átaludja és reggel nem akar szopizni, max 50-et. Hát ezt nem értem! :roll:
Vettem neki Humana 2+ tápit, mert a HA-sat nem eszi meg.
Akkor próbáltam ki, amikor már nagyon éhes volt. 60-at evett meg belőle, de kín keservesen sírt közben. :cry: Semmilyen tápi nem ízlik neki, pedig a tejem egyre kevesebb.
Pedig már 1 hétig olyan szépen evett. De állandóan rájön ez a szopisztrájk. :cry:
Tudom, hogy már unjátok a problémámat, de muszáj volt kiírnom magamból. :roll:

gwini

Sziasztok!

Nagyon helyes baba képek vannak megint fent!
Hatalmas nagy baba vagy Annácska!
GYuszika meg ismét szép ruciban pompázik :) - anya szépen öltöztet :wink:
Dávid meg megint mekkorát nőt! :shock: Hány kiló?? A barátért meg irigy :oops: nekünk sajna nincs Adéllal egyidős ismerős baba..

Gwini!
:( Hm erre nem lehet mit mondani. Csak annyit vigasztalásként: -Én nem mérem már Adél evését! Tök felesleges ekkora babáknál nézni, hogy mennyit eszik-iszik! Te se tedd már! Amúgy Adél is átalussza az éjszakát ismét már egy hete! Viszont tegnap csak és kizárólag kíváncsiságból megmértem,hogy mennyit evett reggel. 80ml. egy milivel sem többet ! Én is elámultam, hogy hogyan lehet neki ennyi elég? De, ha elég, akkor elég neki. Nem parázom. Jó tudom,hogy Laura kis súlyú, de hidd el még mindig jobb, mintha óriás bébi lenne. Majd változni fog :wink: Hogy mit adj neki?? Már lövésem sincs, kifogytam a tanácsokból. Én elvinném a helyedben akkor is kivizsgáltatni, legalább megnyugodnál. Idegroncs leszel Laura 3 éves koráig. Ezt tök komolyan gondolom. Én már nem bírnám, és elvittem volna dokihoz.
Nekem semmi nem olyan fontos, minthogy nyugodtan teljenek a napjaink. Ügyesen!

Bejci!
Igen :) Bius nagyon ügyes volt!! - Nekünk még egyszer sem sikerült könnyek nélkül megúszni..
:roll: Nem írtál, vagy nem aktuális már?????????? Pedig vártam.!

Konan!
Szerintem azért mondta a dok, hogy adj tejpépet, hogy szokja az ízeket. Könyörgöm minek, ha elég a tejed neki? Jól lakik vele?, Szerintem ne adj még. Jó kis husika Annácska nem kell több tápláló étel neki. -Nekünk most indult meg a súlyunk, amióta adok neki mást is. - Este írok majd neked privit!!!! - már tartozom vele rég :oops: :oops: :oops:

Most ennyire futotta. Mennem kell. Adél már 2 napja nyűgös, kevesebb ma az időm. Tegnap még elvolt úgy, ahogy, de ma ... Most süsü a sárkányt hallgat.. legalább most nyugodtan tudtam írni.
Jövök még, mert akarok írni egy-két embernek mindenképp!

szeder74

Sziasztok!

íme egy újabb adag visszaolvasás után :D

Monee,
Igaz én még csak most olvasom a vasárnapi gyilkolós kedvedet, de azért megkérdem : jobb már a hangulatod? Nem vágtál egy csirkét esetleg? :D ;)
Tök jó,hogy így kimaszírozták Ákost. Babaúszásra mikor mentek? Én most érdeklődtem, úgy néz ki csak péntek d.u. van hely, szal sztem jövő héten kezdünk :)

Minyu,
Nagyon cuki a vasárnapi kedvenc képed!!!:)
Am,
A Te sapis pasikád is nagyon tuti! :D

Márti,
Tök jó, hogy meggyütt a frankó babakocsitok! :D És milyen szuperul néz ki!
Elég gáz azért,hogy az esővédő kimaradt, de csak megküldik. Én úgy unom már ezeket, hogy mindig vmi hibádzik.
Jaaj, nagyon szép ez a Kamilla kishölgy .
Olvastam itt az oltásokat,amit Moneenak írtál és lenne hozzá egy kérdésem: mit gondolsz/tok a menjugate-el kapcsolatban: nálunk ugye nincs kistesó, viszont most szeretnénk elkezdeni járni babaúszni. E miatt érdemes beoltatni? Esedékes,hogy ilyen helyen is elkap ilyesmit a a baba?

Honey,
Kemény lehet ez a sikítás,amit Flóra levág :O És azt mondom,hogy megússzátok a betegséget és kész.Egy jót fogtok Zalakarosozni! :D

Eszike,
Jaaj,nagyon sajnálom,hogy anyuddal így összemordultatok. Az biza rohadt nehéz,ha állandóan bíráskodnak az ember feje fölött és azt hiszik nálunk mindent jobban tudnak.:( De sztem nem szabad hagyni, el kell mondani mi a te nézőpontod. Persze ebből simán lehet sértődés, ha az illető nem bírja a kritikát (mint ahogyan lett is) de attól még talán jobb,mint benyelni.
Borostyánlánc:én csak fürdéskor veszem le.

Szeder,
Mi van a hányingereddel? Volt azóta? Vagy csak 1x és kész? Remélem Te nem lettél beteg. Annyira szép a kis Adél a képeken! Kész kishölgy :

Kistiggrincs,
Örülök a lakhatásinak így megkésve is!Tök jó! Biztos nagy kő esett le a sz>ívedről.

Konan,
Örülök,hogy kijöttetek a nyavalyából.:) Bölcsi téma: ne is mond. Mi még nem vagyunk itt veresen bejelentve (mivel csak bérlünk egy havernál) de tavaszig adtam a témának haladékot és utána muszáj lesz elmenni ide a bölcsibe és bejelentkezni ha itt maradunk ha nem. Mert ha mégis maradunk addig akkor mielőbb be kell itt is „regisztrálni” különben bukta a dolog. Sztem márciusban ezt legkésőbb el szeretném intézni.
Tutkó a poharas kép! :D

Röné,
Nagyon édes Danika! Milyen etetőszéketek van? Én is kezdem nézegetni őket, tudom múltkor már felmerült a téma, de az még igencsak érintőleges volt. Most viszont egyre jobban úgy érzem,hogy hamarosan kellene. És ami eddig tetszett,hogy fa kellene, most már nem vagyok benne biztos. Hisz egy csomó szempont lehet itt is amit figyelembe kéne venni, nem?Praktikussági dolgok.

Szívesen veszem ezzel kapcsolatban a tapasztalataitokat:

Anyooka,
De jó,hogy túl vagytok ezen a durvaságon Ádámmal.Szörnyű lehetett!:( Remélem Dorka és Te is hamar rendbejöttök.

Most egyelőre ismét csak ennyi, mert még mindig nem értem végig a visszaolvasással. Néha azért reagálok össze-vissza korábbi későbbi hozzászólásokhoz, mert 2 ablak van nálam nyitva és van,hogy véletlen a friss hsz-t nézem és van,hogy a régiket.:)

Mondtam már,hogy nálunk kint van a 2. Fogacska?:)

Hozok még 1 képet is tegnapról: Andorom barackos vaniliás tejpépet evett és mikor már megelégelte, berregett egy nagyot és ez lett az eredmény: (még a fogacskák is látszanak): Kép Tök jó volt anya, nem?

KépKép
KépKép
gabolino

Jaaj Minyu,
Ne haragudj :( még meg sem köszöntem,hogy reagáltál nekem a Cerazettével kapcsolatban :oops: Köszönöm!
Még nem váltottam ki. Nemtom továbbra sem,hogy jó ötlet-e...

KépKép
KépKép
gabolino

Szeder: Én nem tudom mi van ezzel a babanettel. Multkor Winonának is írtam privit, ő sem kapta meg! :? Neked már 2X elküldtem...de ezek szerint hiába!!
Na majd ha lesz több időm, begépelem megint... arra reagáltam egyébként, amit akkor írtál, amikor Fűzfőn voltam.
Vendég

Márti,
Egyszer írtál vmi baba testápolót, amit hiper érzékeny bőrűek is használhatnak. Mi volt az? Meg tudnád írni?Köszönöm!

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!
Már hétvégén megjöttünk a síelésből, de nem volt erőm eddig írni. Ki kellett pihennem a kiruccanást :D

Visszaolvastam, de nem jegyzeteltem, és lyukas is mostanában az agyam. 2 percel ezelőtti történet: megcsinálom a kávémat, belekortyolok, savanyú. Ennyire hülye lennék, hogy a hűtőből a gyümölcslevet öntettem bele a tej helyett??? Megcsinálom újból a kávét, belekortyolok, megint savanyú. Hát elfelejtettem, hogy ecetes vizet raktam a forralóba, hogy feloldja a vízkövet. Én meg szépen abból a vízből csináltam rendületlenül a kávémat. Ezt már kezelni kéne... :roll:

Sziszi
Mi van veletek, hogy van Rékuci?
Mamádat sajnálom, őszinte részvétem!

Babák nagyon szépek!! Nem emelnék ki névszerint senkit, nehogy valakit kihagyjak!

Névnapos babák és Szeder:
Útólag is boldog névnapot kívánok nektek!
Julcsi köszöntést pedig mindenkinek köszönöm, átadtam.
(Gabolino és Blúmi engem is köszöntött, de én nem Bernadett vagyok, csak úúúúútálom a rendes nevem, azért használom a Betti. De azért köszönöm, jól esett!!)

Gabolino,
Ugrott egyelőre a közös babaúszás! :(
A dévényes gyógytornász nem ajánlja, mert pont ellene dolgozna. Majd később megyünk, hamár javult Julcsi hátfeszítése.

Folyt. köv.

Kép
hbetti

Ja még valami.
Privik:
Azt vettem észre, hogy attól még, hogy fenn a fejlécben azt írja, nincs privát üzeneted, a beérkezett levelek között mégis van új.
Nekem ilyen többször volt, most is egy perce. NÉzzétek meg újra a beérkezett leveleket!

Kép
hbetti

Am!
Milyen nagy már minike. Klassz az új szerkó.

Konan!
Annácska is nagyot nőtt. Igen, csini.

Bejci!
Na, akkor nem is fájt az a szuri. Ügyik vagytok.
Igen, legutóbb anyósom mondta épp, hogy kb. 1 hét alatt rengeteget változott. Mindig sokat változik. Egyébként a születés videóban lévő kép nem is tetszik, mert ott nem is hasonlít annyira magára, de már nem akartam változtatni, mert sok idő módosítani Noninak gondolom.

Szeder!
Kicsit lassabb ütemben hízik mostanában, de ezen nem is idegesítem magam, pedig volt, hogy zavart. Rájöttem, Ő inkább hosszra nő, nem súlyra. Hétvégén volt 6610 gramm. Az, hogy hány centi, nem tudom, de szerintem is hosszabb megint, mert kezdi újra kinőni a ruhákat. (4 hós mérésen volt 70 cm). Nekem az a szerencsém, hogy sok egyidős babás barátnőm van, sőt most költözik vissza a szomszéd csaj is, ott másfél hónappal kisebb a kissrác.

Gabolino!
Látom, Andor is élvezte az evést. Aranyos.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Betti,
Sajnálom az úszást :( Ellene dolgozna??Ez tök fura. Én azt gondolnám,hogy az "úszás" csak segít a mindenféle izmokban, hogy lazák legyenek, ne kötöttek meg ilyenek.
Az egyik ismerősünk kölke, aki mondjuk már 7 -8 éves, volt legutóbb vmiért dokinál és mondta neki az orvos,hogy milyen laza, nincs semmi kötött izma és hogy valszeg ez az úszásnak is köszönhető.
De hát ők a szakemberek, csak tudják. ( csak mondjuk ez számomra 2 ellentétes vélemény pont :shock: )

Nem is Bernadett vagy? :D hehe, ez jó ;)

KépKép
KépKép
gabolino

Csjúúú Szeder :D
Most olvastam bele a blogodba - amúgy tök szupi,gratulálok!!! _ és látom hogy 3 tüzes jegyű gyermekkel vagy megáldva!!! :D nem rossz :)
Nálunk anno Szabolcsom mondta,hogy ő csak tüzes jegyű gyereket szeretne (kos, oroszlán,nyilas) mert azok milyen tuti jegyek (én oroszlán,Szabolcsom meg kos :D )
De persze semmi "baj" nem történt,hogy Andorunk szűz jegyű lett :)

KépKép
KépKép
gabolino

Nah, bejelentkeztem holnapra babaúszásra :) 16.30ra, kicsit necces időpont, de majd kiderül milyen lesz. Mondjuk Andor pont előtte szokott hosszabbat aludni,max. fel kell keltenem és valahogy kicsit megetetni előbb.
Kíváncsi vagyok milyen lesz :)
Akik voltak már azoknak milyenek a tapasztalatok?

KépKép
KépKép
gabolino

Betti! Olyan sügér vagyok! 8) Pedig be is mutatkoztál! :oops: Erről eszembe jutott egy történet: van egy ismerősöm, aki szintén utálja a nevét, és mindenkinek máshogy mutatkozk be. És meg is bántódik, ha a választott nevének napján nem köszöntik meg! :) Egyébként üdv itthon! Hogy telt? Julcsi mit szólt a környezetváltozáshoz?

gabolino! Andor nagyon vicces!!!! És nagyon helyesek a fogacskái!

A.m! Frankó Minike szerkója!!!

Konan! Anna tündéri, mint mindig!!! Bölcsi téma elég gáz!!!! Én elég hamar szeretném a köv. babát, úgyhogy nem is jutott eszembe a bölcsi ügy! Remélem, a problémák, amikre utaltál, nem vészesek!! Ha kicsit is könnyebb, írd le! (nem kíváncsiskodni akarok)

Gwini! Egyetértek Szederrel! Valószínüleg téged nagyon megnyugtatna egy alapos vizsgálat! Talán könnyebben elfogadnád, hogy ez a kiscsaj egyszerűen csak kisétkű! könnyebb lenne a lelked, és ő is érezné rajtad!

Márti! Hogy van Lehel?
blúmi

Hahó!

Bölcsi téma: mi Nándit úgy tudtuk Pestre bölcsibe járatni, hogy állami bölcsiben "befogadós" (létszámon felüli) volt. A bölcsi szervezett gyermekfelügyeletet, ahova fél napra, vagy egész napra lehetett "beadni" a gyereket. Na, mi megbeszéltük a bölcsi vezetőjével, hogy minden napra kérünk gyermekfelügyeletet. Úgy kezelték, mint a többi gyereket, ugyanúgy volt jele, szekrénye, stb, csak mi nem 6000 ft-ot, hanem 26 ezer ft-ot fizettünk havonta (napidijra ment) Ezt meg lehetne kérdezni más bölikben, hogy van-e ilyen lehetőség a programjukban, illetve a családi napközi jöhet még szóba, általában ez is olcsóbb, mint a magánbölcsi.

gwini :)
irok holnap püt, ma már nincs rá energiám :oops:

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Ezt már el sem hiszitek! Berci lázas,Kamillának is szívni kell már az orrát... és Lehel is lázas még,Csabi szemlátomást jobban van,már csak hőemelkedés+2 nap alatt egymaga "elfogyasztott" 200 db pzs-t! Szóval megint átmentem betegápolóba,hulla vagyok,most se jutottam el a vasalásig,de örülök,hogy rendet raktam a földszinten meg kimostam az orrszívót és az összes gyógyszeradagolót,fáradt vagyok nagyon! Komolyan belefáradtam már ebbe a télbe,nagyon várom már a meleg napsütést!
De a kozmetikus jól esett nagyon,bár most elég piros a fejem,volt mit kitisztítani rajta,de olyan jó volt,hogy egy kicsit átmasszírozott,meg azok a pakolások... holnap meg bejelentkezem a fodrászhoz is,alig várom,hogy hullámos fürtjeim legyenek! :lol:

Ja,és képzeljétek! Anyósom azóta,hogy a múltkor lecsapta a telefont és megsértődött,nem áll szóba velünk! Az unokáira sem kíváncsi 3 hete! Döbbenet!

Megyek aludni,mert már kész vagyok,a fejem is fájdogál,mindjárt elalszom itt ülve...

Márti
borossné becz márta

Márti! Jobbulást! Úgy sajnálom!!! Jelentkezz majd!!! Puszi!

Van, aki ismeri ezeket a termékeket???????

http://www.zoldello.hu/index.php?fokat_ ... hun&vszs=1

Megbízható??? Valaki?? hallott már ezekről a bébikajákról??

Megyek, bedőlök én is az ágyikómba, Adél most aludt el. Jó éjt!

szeder74

szeder74

Hello lányok!

Szeder: De jó az új vonalzód! :)

Márti: Szegény gyerekek!!! És szegény Te!! :( Jobbulást mindenkinek!!

Gabolino: Remélem bejön nektek a babaúszás! Majd mesélj!

Betti: Dévény tornát hogy bírja Julcsi? Nem sír? Látsz már változást?

Bölcsi: Mi májusban visszük Biát felvételre oda, ahova a tesóm gyerekei jártak! Sajnos nekem 2010 áprilistól már dolgoznom kell, mert addig kapott az "utódom" határozott idejű megbízást... már most sírhatnékom van, ha arra gondolok, hogy Bius nem lesz egész nap velem...

Ma megyünk Baba-mama klubba. A védőnők szervezik és megtanítja egy mentőorvos anyuka, hogy mit kell csinálni kisebb baleset esetén, hogyan kell újraéleszteni.. stb.
délután meg megyünk Fűzfőre. mert szombaton Dumaszínház lesz és anyu bevállalta a 3 unokáz, mi meg férjemmel, tesómmal és sógorommal "kiruccanunk". :lol:
Vendég

Márti! jobbulást! És nagyon sajnálom!!!!

Szeder! Olvasom a blogot! Tetszik!!!! Nagyon jóképűek a fiaid is!
blúmi

Márti :)
jobbulást nektek. Bacik huss-huss!

a Holle és a Sunval nagyon tutik, a 3.at nem ismerem.

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok, szép jó reggelt!

Márti,
Jaaj, szegénykék, borzasztó ez az állandó betegeskedés! Jobbulást a srácoknak, neked meg kitartást!!!
Anyósód: no comment. Csak annyi, hogy szégyellheti magát!

Gabolino,
Sajnos Julcsi hason fekve nem támaszt ki, hanem hátrafeszíti a hátát, ez gátolja a forgásban is. A csaj azt mondta, hogy a vízben meg pont ezt kell a babának csinálnia, amikor hason rakják a vízbe, így nem javasolja nekünk, mert csak megerősíti Julcsiban ezt a rossz szokást. Sajnálom, mert már úgy beleéltem magam, Vaterán már vettem úszópelust is. :(

Szeder,
Nem ismerem ezeket a termékeket, de jónak tűnnek! Hátha másnak van velük tapasztalata. Szuper a blogod, csak így tovább! :)

Blúmi,
Semmi baj! :wink: Senki nem tudja a becenevemet összeegyeztetni a rendes nevemmel, pedig elvileg tényleg az Erzsébet egyik becézése a Betti.
Olvastam, hogy milyen sz@r kedved volt a minap. Most már mindenk ok?

Bejci,
Eddig kétszer voltunk; még síelés előtt állapotfelmérésen, aztán tegnap az első kezelésen. Az első 5 percben jól viselte, aztán elkezdett nyűgösködni, majd jött a hagyjál már békén sírás. De aztán 20-25 perc után már szívből zokogott, gurultak a sziklányi könnycseppjei és folyamatosan engem nézett könyörgően, hogy Anya, segíts! Eleinte csak feszengtem, mocorogtam, szívtam a fogam, de aztán szóltam a csajnak, hogy mára vége, hagyja abba és adja ide nekem a gyereket. Nem bírtam tovább nézni, hogy szenved. :oops:
Tudom, hogy a javára válik, és lehet, hogy nem is fájt neki, csak kellemetlen volt, de nagyon megviselt lelkileg. Hülye vagyok, tudom, legközelebb erősebb leszek, remélem.

Jaaj, mennem kell, hív a főnök, pedig még akartam írni. Akkor megint folyt.köv.

Kép
hbetti

Szeder!

A Holle szuper,a pépjei különösen,nekem Berci imádta! A másikat én nem ismerem,mondjuk jónak tűnik,de elég drága is...
Egyébként most lehet,hogy leszóltok,de az új Unliver bébiételek (régen kiskecskés) nagyon jók! Glutén-tej -és cukormentesek és nem is drágák nagyon! Ja,és van belőlük vagy 3 bio is! És én esküszöm még a Fruttapura-ra is, főleg az elején,amikor keveset esznek még a picik! Na jó,persze nem az epresre gondoltam(azt nem is értem,hisz amikor már epret ehet a baba,akkor már igazán nincs szüksége pürére! De az epresen kívűl is van még 3féle gyümölcs legalább!

Na,Kamilla is tiszta nátha,hőemelkedése is van,de nagyon jókedvű,szépen játszik.Adok neki Cebion cseppet,szerencsére nem köhög egyenlőre!
Az éjszakánk rémes volt,hol Berci sírt fel(Őt pátyolgatta a párom),hol Kamilla kért szopni (úgy félóránként,gondolom,kiszáradt a torka,hogy nem kap levegőt az orrán!
Csabi viszont láztalan! Nagyon bejött neki a Neo Citran!

Bejci

Jó pihizést! Akkor Ti nagyobb korkülönbséget terveztek? Hú,én nem bírnám ki,hogy másfél évesen bölcsibe adjam a babám,de tudom,hogy sokszor nem rajtunk múlnak a dolgok és menni kell!

Na,megyek,majd kiderül,mikor jövök,ma sütöm a fánkot,mert annyira keveset esznek,hogy a palacsinta 2(!) napig elég volt! :shock: Máskor eltűntetik egy ebéd alatt...

Márti
borossné becz márta

Jó reggelt lányok!

Most végeztem a blog mai bejegyzésével.. Adél.. egy pillanatra csendben van.. jövök és nézlek benneteket. (nem hiszitek el mit hallgatunk a youtube -on . Aranyeső. A Bódi Gusztiéktól . Ezt a fejet látnotok kellene Adélon :) Nagyon komoly :)

Betti, Bejci, és mindenki el sem hiszitek milyen erőt ad, hogy írjátok , hogy olvastok engem :) Olyan kis béna vagyok még, mert egy csomó mindent nem tudok még a blogban de majd bele jövök ugye????

MÁRTI!
hogy vagytok????????????

Bébikaja:
azért gondoltam, hogy jobb lehet az a termék, amit belinkeltem, mert bio. Bár én nem vagyok egy biomániás. Viszont lehet, hogy jobb lenne, egy évig ezt a bébiételt adni.

Minyu!
Te veszed? Hol? Én csak a neten találtam tegnap éjjel erre a bébiételre. Boltban még nem láttam.

Bejci!
Tök jó, hogy mentek ilyen foglalkozásra. Én is most ott lennék veletek! Nagyon hasznos!!!!

Eddig tartott a kis időm :)

Jövök majd.
ja :) :) Ma én is megyek kozmetikushoz! Terhesen nem tudtam hanyatt feküdni az általatok is ismert okokból kifolyólag. De most :) Végre eljutok én is!

Márti! Tudok egy jó szert! Majd írom, hogy mitől nem leszel piros, a bőröd kozmetika után..és jó egy-egy kisebb pattanás eltüntetésére.. Romániában lehet csak kapni a krémet. Cutaden a neve, ha olvasol nézz a neten utána. Naggggyon tuti szer!!!
Leírom, ha lesz időm a hatását!!
Milyen lesz a hajad??? Göndör???? No tessék jönni majd képpel!!! Puszi

szeder74

Bejci!
Milyen figyelmes vagy! Igen csináltam másik vonalzót, mert a másikat én ügyetlen kitöröltem tegnap .. ezért, ha már kitöröltem, így kapott Adél egy újat :)

szeder74

Sziasztok!

Márti!
Sajnálom, hogy megint betegek vagytok! :cry: Jobbulást!
Feltennéd nekem azt a fánkreceptet?

Köszi lányok a segítségeket! Milyen kivizsgálásra gondoltok?
Szerintem semmi baja Lalunak. Ezt én is tudom, csak nagyon nehéz vele evés szempontból. Mindig mást akar! Eddig pl este lefejtem a tejet és csináltam belőle tejpépet és belapátolta kanállal. A cumisüvegről hallani sem akart. Most hisztizett a kanáltól és megvártuk, amíg hígabb lett a pép és megette cumisüvegből. :wink: Nagyon kis akarnok! Aztán persze legközelebb megint kanállal kell. :wink: Nem lehet őt kiszámítani. Ha lefejem a tejet, biztos, hogy szopni akar. Ha nem, akkor nem akar szopni. Szóval nehéz kitalálni, hogy a kisasszony éppen annál az evésnél mit szeretne! Nem lehet nála egy rendszert kialakítani, mert mindig mást akar! Ettől szoktam kiakadni. Meg persze attól, amikor ilyen keveset eszik.

gwini

Sziasztok!

Márti,
Úúúúú, borzasztóan sajnálom ezt a betegeskedést!!! :( ez nem lehet már igaz, komolyan. Gyógyuljatok meg hamar, Neked meg sok-sok erőt!

Szeder,
Persze,hogy belejössz a blogozásba :) Sztem már így is tök szupi ahogy csinálod :)

Bejci,
Jó pihizést Nektek Balcsin. Meddig lesztek?

Betti,
Aham, most már értem az okot, amit a tornán mondtak. Hát, sajnálom, talán majd később jöhetsz :) Engem eléggé feldobott,hogy ma már mehetünk is :) Úszópelusunk van, csak olyan gatyánk még nincs, de mondta a csajszi,hogy tud adni. Aztán meg majd jövő hétre beszerzek.

Csjúúú,rengeteg a dolgom, takarítanom kell ezerrel, jön ma a hugom meg 1 haver is ittalvósra :) D.u. meg ugye úszás, magamat is rendbe kell szednem, hajmosás stb....
Megyek is.

Olyan rossz amúgy,mert eléggé csappan a tejcsim :( Pedig iszom a karamalzt, a Monee féle csodateát...hát lehet,hogy ha túl leszek a piroskán,akkor ismét visszatér a mennyiség, de most ez így elég gáz. Tök sokszor kell tápival pótolnom.

Monee,
Amúgy Te mennyit iszol naponta? Én 1 l főzök le és ennyi. Ez elég?

KépKép
KépKép
gabolino

Fontos:
- tudtok olyan nem! alapítványt, hanem mondjuk kórházat, ahova lehet ajánlani az 1 %-ot az adóból? Vagy csak és kizárólag alapítványnak lehet felajánlani? Nem vagyok tisztában ezzel. A daganatos gyermekek megsegítésére szeretnénk majd ajánlani. Valaki? Tud segíteni? - még nem beszéltem a könyvelővel, de most eszembe jutott.

szeder74

Sziasztok!

Köszönöm az Anna dicsiket!

Bölcsi témához még egy jó tanács: sokatoknál olvastam, hogy tavaszra tervezitek a jelentkezést. A legtöbb Önkormányzatnál (akik döntenek a felvételről) tavasszal (március-május környékén) ülnek össze dönteni. Minél előbb jelentkeztek, annál nagyobb az esély.

Képzeljétek!!! Tegnap Annám csikorgatta fogacskáit!!! Ez ugye csak akkor lehetséges, ha fent is van! Akkor tüzetesen megszemléltem és IGEN!!! Fent is kint van az első fogacska! Hihetetlen! Ez már a 3.!!!

Blúmi!
Köszönöm az érdeklődést! :D Egyszerűen féltem a szerelmünket a párommal! Korábban többen is írtuk a "meghitt együttlétek" számának csökkenését. Nálunk ez ma már szinte a 0-val egyenlő. Sajna ha a tükörbe nézek én sem nagyon indulnék be magamra! :lol: :oops: A kilók nem akarnak csökkenni, sőt, karácsony óta valamelyest nőttek is. :cry: Persze, tudom, szoptatok még, de erre sem lehet mindent fogni. Szóval ezért kezdek befordulni! Borzasztóan tudom utálni, hogy így nézek ki! :cry: A ruháimról nem is beszélve, amik ott pihiznek az ágyneműtartóban! Esélyem sincs hogy hordjam őket! A párom nem igazán tesz megjegyzéseket a súlyomra, de a közeledés hiánya eléggé megrémiszt. Bár nekem is volt ilyen időszakom, de akkor pocaklakóm volt. Nem tudom hogy mitévő legyek!?
Bocsi, de ha már így rákérdeztél leírtam! Nem tudtam, hogy leírjam-e vagy sem, de azt hiszem hogy az elmúlt 1 évben sok mindent megosztottunk egymással és sokmindenben segítettünk is, még ha csak annyival is, hogy "meghallgattuk" egymás gondjait!

Kép
Kép
konan

Szeder!
Úgy tudom, hogy a SOTE 1. sz. Gyerekklinikájának van ilyen alapítványa. (Mi oda járunk és mintha láttam volna.) A honlapjukon biztos rajta van!

Kép
Kép
konan

a legtöbb kórháznak van alapítványa, itt tudsz civil szervezetekre keresni: http://www.nonprofit.hu/szerv/keresesadv.html (sztem nincs ind benne, mert pl én az ovink alapitványát nem találtam sehogy, pedig lehet nekik felajánlani)
bébiétel: a Savoya parkos Auchanban van gy biobolt, ahol Nándinak vettem anno ilyeneket. Holle pépeket is, nagyon szerette és lehet változatosan, sokfélét adni, a köles pl eleve hamar adható, mert gluténmentes. Ez töletek elég messze van, de sztem más nagyobb biobboltban is lehet kapni. Ill. ezt http://netbio.unas.hu/ egy babanetes csaj csinálja, nagyon jó cuccokkal

megyek, ma nálunk is palacsintanap van...

Kép
Kép
Kép
minyu

Konan,
Gratula a fenti fogacskához! :)
Beszéltél már erről a problémáról a pároddal?Szerintem fontos ezeket megbeszélni. Azt is,hogy téged zavar,hogy most hány kiló van rajtad, de változtatni szeretnél. Vagy nem? Rosszul gondolom? CSak azért mondom, mert nekem valahogy ez tök szükséges és alap,hogy nem félek bármit is megosztani a párommal. Bármi gondolatom,ami nyomaszt és esetleg ez ugye kihat a kedvemre azt megmondom neki,hogy miért van,hogy képbe legyen. Hisz attól még ,hogy nagyon 1 hullámhosszon vagyunk, nem feltétlenül olvas a gondolataimban :)
De mond, ha máshogy látod, csak segíteni próbáltam.

Nah, kicsutakoltam a fürdőt, hajam megmosva és Andor most hallom fel is ébredt.

Jah, képzeljétek: tegnap végre befejeztem egy rakás videó megszerkesztését, fel is töltötttük őket az "andor oldalra" a képekkel együtt és a képek egyszercsak fekete-fehérre váltottak :evil:
Attól még megnézhető és a videók szrencsére jók, de megint szenvedhetek majd velük,hogy kijavítsam :(
Ha gondoljátok kukkantsatok bele (akartam én is youtube-ra tenni,hogy ide tegyem nektek a linket, gondolván úgy könnyebb, de valahogy nem sikeredett) Nekem a halacskás videó nagyon tetszik - ahogy tátog Andor :)

Na megyek...

KépKép
KépKép
gabolino

Gabolino!
Próbáltam vele beszélni erről, de azt mondja, hogy ő is tudja, hogy a kilók később majd le fognak menni, és hogy nem miattam van, hogy nem vagyunk annyit együtt, hanem sok a gondja, problémája és legkevésbbé jár ezen az esze. De mint egy rendes nő, én mindig kombinálok és mindig magamban próbálom keresni a baj okát. És nem tudom, hogy mi lenne a jobb. Próbáljak közeledni és úgymond "erőltessem" a dolgot, vagy hagyjam, hogy ha úgy gondolja majd ő közelítsen. Ha erőltetem, akkor lehet, hogy kellemetlen perceket szerzek mindkettőnknek, ha nem csinálok semmit és türelmesen várok, akkor viszont nem tettem semmit azért, hogy kimozduljunk erről a holtpontról. Szóval ez a dilemmám! Nekem is az az elvem, hogy mindent meg kell beszélni. Abból, hogy nem beszéltünk meg dolgokat már volt egész komoly problémánk. Nem szeretném ugyanazt a hibát elkövetni. De egyelőre csak beszélek és nem beszélgetünk. :roll:

Kép
Kép
konan

Gabolino!
Nagyon tetszik Andor oldala! Annának is! Együtt kacarászott a fiacskáddal! És a halacskás tényleg óriási!!! :D

Kép
Kép
konan

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?