Új privát üzeneted érkezett!

Krisz
Köszi :) Egyébként mennyi ideig marad ott a folyadék? (gondolom ez most egy szuper szőke nős kérdés volt )

Nálunk is olvad a hó. Bár én úgy örültem, hogy esik... szeretem a telet mikor minden csupa hó. (de a közlekedés ilyenkor elég ramaty)
Mi a ma reggeli havazás miatt le is mondtuk anyósékat. Kinéztem az ablakon és feltettem a nagy kérdést, hogy biztos el akarunk mi ilyen hóesésben indulni? Így azt hiszem majd hétvégén megyünk le.

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike...sztem pár nap
vizkriszisback
 
 


princzike! a dokim nem örült neki h látott folyadékot, ezért meg is vizsgált manuálisan.de passz...leehet tüsző is ciszta is, én se tudom mitől volt nekem.

KépKép
dike
 
 

 
 

zsófi
ezek tényleg jó szempontok. az első kocsi tök jó, a 2.linkje nem jön be, csak vmi előkép. Az elsöben az is jó, hogy kivehetö a mozes, igy az alvo babát csak kiveszed a mozessel együtt és viszed a lakásba, nem kell kézzel nyulkálni.

lmami
édes az a kézfogós kép, igazi jótesós :lol:

vicus
azért nem mütötték korábban, mert ha bevágják az uszohártyáját, akkor ott ugye heg lesz, és a heges rész lassabban nő, az ő keze pedig még fejlödik. ezért a doki nem akarta, hogy most meg esetleg a heg miatt ne tudjon ugy nöni és nyulni a bör, ahogy kéne.

princzi
akkor gyere a dokis hirekkel holnap

itt elolvadt a járdán a ho dél után, és a dombon is alig maradt. pedig egész délelött hullott.

lami
milyen volt a valentinos kiállitás (Diana)?
Vendég
 


Helloka!

Mami!!! Nagyon édesek az ikrek!!! :D Az az alvós, mindent visz. A pulcsis is édes, pöttyet mintha nagy lenne a pulcsi?!?! :D

Nálunk is egész nap esett a hó. Vagyis már tegnap este óta esett. Tegnap voltunk is szánkózni Bendussal, meg sétáltunk is kint sokat (sajátlábon csakis), volt is hiszti, amikor bejöttünk, még maradt volna. :) De ma délben már inkább olvasdni kezdett, már nagyjából csak locsipocsi van. :( Ja, nagyobik kutyánk (malamut) nagyon élvezte a havat, hempergett, hógolyózni kellett vele... :D

Bendus pedig mától végérvényesen is elindult. Megy és megy és megy és bumma és vissza és megy és megy és így tovább... :) Olyan hihetetlenül büszke magára!!! Nagyon édes! :D Majd mutatok videot!

És most azt sem tudom, mit akartam még írni...

Zsófi, nekem pont a 2. babakocsi tetszik. :) Ezek mózesek és sportkocsik is egyben? Vagy vízszintesig dönthető? Maminak nem valami olyasmi volt, amit össze is lehetett illeszteni? Vagy rosszul emlékszem? :roll: Nagyon édesek a babákok! :)

Kata, mennyire zavarja Petit a keze? Mármint Ő jobban "szeretné", ha megműtenék? Vagy még nem igazán tudja, mivel járna? Amúgy mivel járna? Mennyire rutin? Hogy alakult ez ki? Bocs, hogy ennyit kérdezek! :)

Dike! Szorítok, de óvatosan éld bele magad! Inkább kellemesen csalódj... De akkor is szorítok!!!!! :)

Princzike, Krisz, Nektek is!!!!

Zsu, Neked mennek a babatapik!!!! Dupla adag természetesen! :D

Ajjajj, elfelejtettem, mi volt még. Öregszem... :roll: :? :shock:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Pálinkásat :!:
Kép
De jót aludtam!!!! :D :D
Macs jól van, sebe szép!!!! Csa a szeme durrant be reggelre..... :?

Dike :)
Nagyon szorítok!!!

Kukac :)
Összebújnak a kicsikék? Olyan kíváncsi vagyok már, hogy mit rejtegetnek a lábuk között!!! :)

Fenci :)
Arcbarnító krémet próbáltál már? AVON-nak van egy tök jó, csak sajna a téli katalógusban nem szerepel. :roll: Enyém is elfogyott.

Mami :)
Én meg a gyerekeidet zabálom meg!!!! :D :D :D Az alvós kép világbajnok! :)

Lami :)
Neked is egészségedre! tegnap pezsiztem. Pénteken meg..... Rendesen összeakadt a nyelvem a végére! :lol:
Kiállítás milyen volt?

Porszívócső hazakerült. Ma használnom is kéne..... :?

Princzike :)
Igen, bosszantó. Az én párom is dühös volt, verbálisan ki is fejezte. :oops: Hazaküldtük.... :wink: Választékosan tud káromkodni, csak lestem!!! :lol: :lol:

Vicuska :)
Mit tegyek a macs szemével? :roll: Bár este megyünk dokihoz, szemcsepp lesz belőle, gondolom. Remélem, szombatig rendbe jön... Elképzelem anyukámat, ahogy szemcseppel a kezében hajkurássza a macskát a lakásban! :lol: :lol:
Kocsin "csak" egy kis benyomódás van. Nem is lett volna gond, ha elismeri. Akkor kitöltjük a papírt, oszt megyünk. De ez akadékoskodott, hogy én is hibás vagyok. A rohadt életbe :oops: , én láttam, hogy jön, meg is álltam, ez meg belém tolatott. :evil: :evil:

Krisz :)
Hihetetlen a kitartásod. meg is lesz az eredménye. :) Most akkor váltotok dokit?

Kata :)
Kesztyű becserélve. (Ott jött belém az a "bácsi"...) Méretben lehet, hogy jó lett volna a fiadnak, csak ez két bal kezes volt ám!!! :lol: :lol:

Sleepin :)
Az én gyerekeim is imádták a havat!! Sajnos, azokban az években pont nem volt olyan igazi, nagy hó. De, egyszer!!! Zapa hármunkat húzott a szánkón!!! :D

Vissza kell lapoznom....

KépKép
zapáné
 
 


Jó reggelt csajok!

Ma reggel a kenyér sarkával kezdtem a reggelit és letört egyik fogamból egy darab... ez 1-2 évente letörik, akkor fogdoki újraépíti, aztán megint bírja 1-2 évig. Na ma reggelig húzta.... :? már hívtam a fogorvost, hogy akkooo SOS mennék, ma később kezdődik a műszakja, akkor kell visszatelóznom, hogy mikor tudnék menni... pedig azt hittem már nem kell kimozdulnom sehova. :? :evil: így legalább a fogorvosi pöcsét is meglesz a kiskönyvben, amúgy már nem mentem volna. :roll:

Itt nálunk elég nagy hó esett, plusz még éjjel is, hajnalban arra keltem, hogy valaki lelkes tolingálja már a havat a ház előtt. :roll:
Csajok, nemtom mi volt tegnap, de manóm megállás nélkül a határokat kereste és nem is egyszer már igen fájdalmas is volt. Ilyeneket eddig még nem csinált. :oops: :roll:

Princzike :D Drukk a dokihoz délutánra!

Gyugyi :D Jobbulást a macsekszemnek. Mennyi időre mentek síelni? Az a baj, hogy arcomon van halovány pigmentfolt, ami a napra durván előjön. Szoliban mindig letakarom az arcomat. Krémmel még nem mertem megpróbálkozni, ki tudja akkor milyen foltos lenne a pofám.... :oops: :lol:

Vicus :D Már elaludtam a séróm rendesen.... :oops: :lol:

Mami :D Nagyon aranyosaaaaak!!!! :D
fenci
 
 


sziasztok :(

semmi jó hir, már tegnap este tudtam h nem vok az, de legalább 1napg boldog voltam. reggel épphogy felkúszott 37.2re.de ez semmi ennyi mindig volt. :( most legalább már nem élem bele magam.

KépKép
dike
 
 


Közben megjártuk az állatorvost. Szemkenőcs. Ja, meg kiporsziztam! :lol: :lol:

Fenci :)
Tudod mit olvastam elsőre??? :shock: "... fogorvos pöcsét...." :lol: :lol: :lol:
Nem tom, hogy a foltra lehet-e kenni... :roll: Kérdezz meg egy kozmetikus vagy bőrgyógyászt! Akár onlájn. :wink:

Dike :)
Nem feladni!!!! Hiszen még van 8 nap a végéig!!!!

KépKép
zapáné
 
 


Gyugyi :D Na de mi jár Neked az eszedben???? :lol: :lol: Nőci a fogorvosom! :lol: :lol: :lol:

Dike :D Én drukkolok Neked! :wink:
fenci
 
 


Hali!

14.cn, hő 36,6, szerencsére még nem volt pé mert tegnap nem értünk rá végülis....a szomszéd párnál áll a bál és a párom békítőshow-n volt. :D Na nem egészen, de elment sörözni a sráccal, hogy jól kibeszéljék az ügyet. Én meg a lánykát istápolom. :)

Dike
Hogy te már a 37, 2-nek sem tudsz örülni? :shock: :D

Fenci
Sajnálom a fogad...de akkor majd mindjárt visszacsinálják. :D

Zapáné
Nem tudom mi lesz még...majd kiforrja.

Itt is esett a hó egész nap, este, éjjel.Kocsim kint áll, totálra ráfagyott minden és 2 perccel óra előtt estem be suliba...de sztem a fél suli, főleg a kölykök késtek a hó miatt. :shock: Most szépen süt a nap, meg lehet vakulni.
vizkriszisback
 
 


Zapáné!
Igen bújnak, na meg rúgdossák egymást. Dvd-n jól látszik, hogy egyik baba feje alatt a másik lába volt, felső baba aludt alsó mocorgott és néha akkorákat rúgott a tesóba, hogy az szegényem felemelkedett. :lol:

Dike!
Ilyenkor elég korai még feladni! Drukk!!!

Sleepin!
Igen sportkocsi, de mózessel használható újszülöttkortól az első. A másodikhoz pedig le lehet venni a sportrészt és rátenni a mózest. Az első előnye, hogy abba textilmózes van, ami később lábzsákká alakítható. Nekem az ikerkapcsos nem jó, mert nehéz tolni egyedül és én többnyire egyedül fogok sétálni.

Kata!
Igen és később lábzsákká alakítható a mózese. :wink:

Fenci!
Fogadat sajnálom.

KépKép
zsófikukac
 
 


Sziasztok!

Mami :D

Tündériek és zabálnivalóak az ikrek. Én is én is. :wink:

Zsófi :D

Nagyon jó kocsikat találtál.

Vicus :D

Lehetne hamarabb is tesztelni, de én biztos és erős kétcsíkosra megyek. :wink:

Fenci :D

Sajnálom a fogadat. Nekem is menni kellene a fogdokihoz. :?

Gyugyi :D

Szegény macsek,minden összejött neki.De most már minden ok lesz.

Lami :D

Itt vagyok. :lol:

Sokat sétálok a kutyussal minden nap reggel és délután, nálunk még nagy hó van, tegnap is egész nap esett. Ma reggel sétáltunk egy réten, ahol még senki nem járt előttünk a hóban. Imádta a kutyus, ugrált és rohangált. 8) Én meg bokáig süllyedtem. 8) Elolvastam a könyvet: Carrie Adams: Keresztanya(remélem jól írtam le a nevét.) Hát mit mondjak,nem ragadott meg. :roll:
Mára ennyi, pusz mindenkinek, annak is akit kihagytam!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Zsu!
Annyira szorítok, hogy azt el sem tudom mondani!!!!!

KépKép
zsófikukac
 
 


Dike
37,2 ???? :lol: :lol: Én ilyen hővel most olyan boldog lennék, hogy madarat lehetne velem fogatni :)
Nekem az istenért sem akar felkúszni. Valahogy megáll most 36,4-nél! Viszont dokker szerint - de majd biztosan megmondja délután - kell, hogy legyen PÉ, meg LH teszt is mutogatta, hogy lesz...

Fenci
Sajnálom fogadat.
Egyébként én is azt olvastam először, mint Gyugyi :lol:

Gyugyi
Jobbulást macskusznak. Remélem gyorsan rendbe jön a szeme :)

Krisz
Hát ahogy olvasom... "nálatok" is zajlik az élet!

Kép

Kép
princzike
 
 


sleepin
de ügyes Bende a menéssel! ugye, milyen nagy öröm! nem ütik ám meg a popsijukat, egyrészt ott a pelus,másrészt nem magasrol huppannak. majd nyáron a homokba és a vizbe is beleük:)
Petit nem zavarja a keze (igy szokta meg, nem is tudja, hogy nyilhatnának nagyobbra az ujjai, meg ugye balkezes). Az uszohártyát vágnák be, nem nagy mütét. Ő nem akar mütétet az orrmandula után... én azért megmüttetném. ugyis én döntök ilyen dolgokban, apa mindent halogat, aminem életbevágó. azt azért megkérdem a dokitol, várhatunk-e vele egy évet. mivel balkezes, irásban nem zavarná, és ugy hallom, nem altatnak egy évben 2x, csak ha muszáj (ö ugye nov-ben volt mütve). amugy talán 2-3 öltés lenne egy oldalon, egy éjszakás dolog. bár az ujjai nem egyenesednének ki...
elötte tuti lesz röntgen, ugyhogy az megmondja, mi van bent. nem csak bör van ott ugyanis, hanem husi is. szoval megélne igy is jól, de kényelmesebbnek látszik, ha szélesebbre nyithatja az ujjait.

gyugyi
akkor sem lett volna több gondod, ha a macs kölykeit ápolnád. már fel is nöttek volna ennyi idö alatt :lol:

fenci
kicsi már a hely Márknak. ilyenkorra meg nagyokat is rugnak. kitartás!! akkor is rugdos majd, ha az öledbe vezsed:)

dike
a hő fent van mensi napjáig. ne most foglalkozz vele, hanem egy hét mulva. nem teljesen egyenes a fent lévős vonal sem.

princzi
Dokker?????

zsofi
akkor inkább az elsö kocsi? még van idötök. rokonság nem száll be a babakelengyébe?
Vendég
 


Egy baranyai község polgármesterének írása:

"Nekünk is sok gondot okoz a szociális segély kérdése.

Még az elődöm is szociális segélyt vesz igénybe. Gépésztechnikus lévén még a közmunkát sem vállalja és nem is tudok ellene tenni.

De elkezdődött egy sajnálatos folyamat a környéken.

Elmentem az egyik érintett családhoz, hogy pontos számokat írjak.



Dél baranyai cigány emberek lakta falu 2008!



A családnak van 6 gyereke. Beadták intézetbe őket.

Majd jelentkezett a család rokonsága és pár nap múlva kihozták őket, mint nevelőszülő.

Az állam megszabadul a gyerekektől és fizet. - Nem keveset .! Gyerekenként 80.000.-FT, - azaz 480.000 forintot havonta.

Az apa és az anya nem válnak el, de külön lakcímre jelentkeznek be így mindkettő megkapja a szociális segélyt:

- az önkitől 39.100 forintot .

- Így további 78.200 forinthoz jutnak.
- Lakásfenntartási támogatásként további 9.800 forintot kap a család.
A gyerekek természetesen otthon maradnak,és még jön a családi pótlék:
- 12.600 gyerekenként.

- Természetesen ingyen tankönyv és ingyenes
iskolai étkezés is jár.

-Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban állnak,ami havi 30.000 forint az önkormányzattól(ha nem kapnak, otthagyják a gyerekeket a jegyzőségen), ezzel "zsarolva " a helyhatóságot.


- Így a család 643.600 forint bevételhez jut.

Telik már plazmatévére és lízinges Suzukira is a papának.

Ha dolgozni menne és keresne 100.000 forintot,akkor a bevétel lecsökkenne 175.600 forintra.


468.000 havi mínuszért én sem mennék dolgozni, még elfáradnék)"


ezt kaptam emilen...komment nélkül copy be

Kép
ticsimû
 
 


Hali! :lol:

Gyugyi!
a sebe tecc, dokinak is remélem.szemével mi lett?kamillával ha kitörlöd kenőcs előtt az jó! :D már nem is mentek síelés előt vissza?

Fenci!
szegény....hajrá fogdoki!
én nem olvastam annak... :oops: :lol:

Kata!
éééééértem :)

Dike!
37,2 én babásan se voltam!nem feladni!irgum-burgum :twisted:

Princzike?

Ticsi!
ez nagyon durva!és igaz is? :roll: :shock:
amúgy hogyan vagytok?

Zsu!
séta kutyival a havas tájon a babákkal!szupi lehetett! :P

képzeljétek, apa tegnap este először érezte igazából a babát :lol:
mondtam már, h megint vannak kispintyek? :oops: 6 db, abból 1 már kijött a fészekből :wink:
nem kell vkinek?postán küldök :D
Vendég
 


krisz!de tudok, de azért biztatóbb lenne ha maradna a 37.3 nem? :)

zapáné! szerintem már csak 5nap van. :) azaz max 6, minimum 3.

köszönöm mindenkinek a drukkokat!

KépKép
dike
 
 


Vicus, Kata
Sajnos csak du. fél 6-ra megyek dokkerhoz.
Bár eléggé el vagyok kenődve. A hőm még mindig nem ment fel. LH teszt szerint kellett lennie az elmúlt napokban vminek, és doki is azt mondja, hogy belül jól néztem ki. Akkor most mi van??? :shock: :cry:

Kép

Kép
princzike
 
 


Zsófi! Értem, nem tudtam, hogy nehezebb tolni az ikerkapcsost, bár ésszerű teljesen. :) Lábzsák... Hát mióta ül Bendus a babakocsiban, nem használjuk. Most télen próbáltam rárakni a babakocsira és belepréselném csóri gyereket... Így takaró maradt. Ez csak egy észrevétel! :D

Vicuska, szerintem inkább gólyákat tenyésszetek és azokat akard küldözgetni a topikban. :)

Dike! Igenis jó ez a hő!!! Nekem sem volt ennyi babásan! Drukkolok!!!

Kata! Hát tényleg nem könnyű döntés, de ha tényleg egyszerű dolog (remélem a röntgen is ezt mutatja majd), akkor érdemes.

Fencikém! Sajnálom a fogadat! Remélem már túl is vagy rajta. :) A rúgdosás pedig egyértelműen arra utal, hogy kicsi a hely Márknak! :D No sebaj, ezt már féllábon is! :)

Mi ma szánkóval mentünk délelőtt boltba, Apa húzott minket. Hazafelé már alig csúszott... :( Olvad is...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin!
Lehet, hhogy nem fogjuk használni, bár a Babákok jövő ilyenkor fele annyi idősek lesznek, mint Bende most. :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 


hahóóóóó merre vagytok?nincs mit olvasnom! :)

KépKép
dike
 
 


sajnos már a mellem se fáj, a mérete is csökken,közeledik a mensi :( deeeeeee ha megjön nagyot fogok mulatni,kikapcsolok azaz jól becsíííííípek!pénteken megyünk szülinapra ugyh már péntek reggel tesztelni fogok, mert már ott is innék.persze akkor meg majd jön az az érzés h hátha korai volt a teszt... :lol:

KépKép
dike
 
 


gröni
Boldog szülinapot!
Kép

dike
bulizd ki magd utoljára, a lapar után uygis hamar babás leszel.

sleepin
te is szánkoztál? de jó, én apát csak szerelmünk hajnalán birtam rávenni, amikor Peti volt 15 honapos.

princzi
naaa?? jól néztél ki belülröl? :lol: én örülök annak is, ha kivülröl.

ticsi
mi lett Árpival, amikor jött a doki? dokinak mutatta a fiad a hallgatót?
Vendég
 


Sziasztok!

Gröni!
Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK! :D

Dike!
Én is pont így vagyok mint Te. :( Érzem, hogy hamarosan bekopogtat, de sajnos nem a baba, hanem piri. :( Olyan sárkányos is vagyok. Ráadásul a derekam megint annyira fáj. :cry: De megyek majd vérvételre és stb.

Mami!
Édesek ezek a Cseppek! Danika pocija rendbe jött a diétától? Az étvágyuk jó! Azt látom. :D

Zsófi!
Nagyon jó ez a 4D-s kép. Kis focistáid lesznek? Legalábbis az egyik, mert ő fiú! :D

Mindenkinek puszi! csak nincs sok erőm írni a derékfájás kikészít! Egyébként is ezt csinálom egész nap. Most lazításként felmososk és teregetek. :lol:
kolibri28
 
 


Dike, én azért még drukkolok. :) Jó az a 37.2, és ha nincs is baba, akkor is jó tudni hogy rendesen dolgozik a sárgatest.

Gröni, boldogot! :)

Kolibri, neked is drukk!

Princzike, mi volt dokinál?

Vicuska, apa kellően meg volt hatódva, ugye? :)

Részemről meg torokfájás, hőem, úgyhogy még a görbém sem lesz értékelhető. :? Benyomtam ipari mennyiségű c vitamint, aztán szunya, bár a kedvem enélkül is a béka segge alól kukucskál, remélem azt is kialszom.
Vendég
 


Szép estét!
Már lázban égek!!!! :D :D :D :D

Fenci :)
Szombaton indulunk és szerda éjjel érünk haza! :D

Krisz :)
Itt is lefagyott minden. A havat a parkolóban persze csak felpúpozta a hókotró... Alig tudtam kiállni, kész akadálypálya. :?

Zsófi :)
Láttam egyszer egy dokumentumfilmet. Ikreket vizsgáltak anyaméhben, meg odakint. Az egyik odabent mindig "verte" a másikat. De rendesen bemosott neki. Az életben is ő lett a domináns, ugyanúgy viselkedett a tesójával. Érdekes. :)

Zsu :)
Még hét hosszú nap... Vagy már csak hat!!! Tesztet mikor nyomsz????? 8)

Princzike :)
Nekem is alapból alacsony a hőm. 36.6 már felugrás volt.... Mi volt a dokinál?

Kata :)
Én is megcsináltatnám. Lehet, hogy később már zavarni fogja. Ha jönnek a csajok!!! :wink:
Macseknak sajnos nem voltak soha kölykei... Bánom nagyon. :( Addig halogattuk, amíg kiszaladtunk az időből. Meg a megfelelő partnert is nehéz ám megtalálni! Fajtatiszta kék kandúr jöhet csak szóba!!! :lol: Bár itt a topikon találtam egyet, de már lekéstük.... Minden szempontból. :wink:

Ticsi :)
Hát ez döbbenet!! :evil:
Nálunk most jön síelni olyan testvérpár, akik ingyen esznek és ingyenkönyvesek... No comment. Nem is engedném.

Vicuska :)
Zapa sem érezte sokáig. Aztán egyszer odanyomta a fejét a hasamra... A leányom meg jól "pofán rúgta"!!!!! :lol: :lol: Felkiáltott, úgy megijedt!
Nagy élmény ez a pasiknak is. Ilyenkor szembesülnek először, hogy tényleg egy igazi kis emberke van odabent! :) :)
Macsekot még visszük pénteken. Aztán gondolom jövő pénteken varratszedés. Szegény Anyukám tiszta para!!! :D De ez a doki házhoz is kijön, ha kell. Anyu nem tudná betenni a hordozójába. De nem is lesz rá szükség. Tök jól van. (Csak kakilhatna már....)

Dike :)
Beágyazódási hőleesés! Nekem is volt. Mensi napján zuhant csak le, ha meg akart jönni. Az meg még odébb van. Volt, hogy csak a megnemjövés napja után indult el látványosan felfelé a hőm. Nyugi!!! Remény mindig van!

Sleepin :)
Ilyen hamar olvad? Nem egy leányálom hó nélkül szánkót húzni. Evezőt nem vittetek? :lol:

Gröni :)
Istenke éltessen!!!! (iwiw... :wink: )

Kolibri :)
Mé' fáj a derekad? Derekad vagy a veséd? :roll: Vesében is jó vagyok!!! :lol:

Banyek, má' 9 óra! :shock:

Lami :) Tavi :)
Igyunk egyet! :wink:
Még valaki? :P

Ja, elmesélem.....
Ma jött haza a fiam a barátjával 4 óra után. A ház előtt megállította őket egy sötét bőrszínű fiú és elvette a haverja telefonját. :evil: :evil: Jól megijedtek szegények..... Feljöttek hozzánk, innen telefonált a srác az anyukájának. Feljelentést tettek. ki vagyok akadva. mi lesz itt még??? Fényes nappal nem közlekedhet a gyerekem biztonságban?
A sulinál meg a héten egy nyolcadikos nagylányt egy 50 év körüli perverz állat berángatott a lépcsőházba. Még jó, hogy jött valaki.... Ott zokogott szegény.... :( Rendőrség is kint volt. Nem térek magamhoz.....

Na, én iszokk egy pohárral....
Egészségetekre!

Kép

KépKép
zapáné
 
 


Mutizok egy képet a likmentes macskáról!
Kép
Szóljatok, ha unjátok!!!! :lol: :lol:

KépKép
zapáné
 
 


CSak egy gyors bekukk

Doki megvizsgált :) és azt mondta, hogy volt PÉ :)
Ez volt számomra a nap híre :lol: És ha minent jól csináltunk, akkor pont jókor votlunk együtt.
Viszont egy kicsit idegesít, hogy a hőgörbén nem látszik semmi. Pedig repedt :? :shock:

Dobok egy görbét (szerintem tök gáz)
Kép

Kép

Kép
princzike
 
 


Szerintem ez egy totálisan nem normális görbe. Hogy lehet az, hogy doki azt mondja volt PÉ, a hőm meg azt mondja ..... inkább nem mondok semmit.
Majd kiderül két hét múlva. (csak már nem bírom addig ki)

Kép

Kép
princzike
 
 


Gyugyi! Igen, gyönyörűen sütött a nap... Jól is esett, de hát a hó nem szereti a meleget. :) Amit leírtál sztori, no comment, eddig is utáltam őket (majdnem nagybetűvel írtam :shock: ) de nagon elég volt ebből... Amit Ticsi bemásolt, az se semmi... Én meg itt filózok, hogy smint tovább... áh...

Princzike! Azért inkább a dokidnak higgy, mint a hődnek. :) Ha volt PÉ, akkor volt. :D Remélem révbe is ért a kis drágaság! :D Szorítok!!!

Pompom, jobbulást!

Zsófi, mondjuk amúgy is inkább legyen és ne használd, mitn ne legyen és kelljen! :D

Csajok, Bendus ma akkorát esett. :( Nagyon megijedtem. Nem tudom, hogy mit csinált, de hanyattesett a konyhában. Basszus azt hittem menten meghalok. Szerencsére nem üthette meg magát nagyon, mert kb. 5 perc alatt megnyugodott. Rettenetes volt. :shock: :cry:

Na majdnem nyomtam megint valami olyan billentyűkombinációt, amivel eltűntettem mindent, de nem... most nem sikerült! :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Princzike, én 16-ára tippelek! Szerintem akkor volt PÉ!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Sleepin :)
Szegény Bende! Meg szegény Te! Szörnyű érzés, mikor a gyermekkel történik valami.... Mindig maradj higgadt és soha ne ijedj meg látványosan! Valamikor az anya reakciójától kap "frászt" a kölök. :) Ha sír, akkor nincs "nagy" gáz! Ha nem sír..... Na erről ne is beszéljünk. Lesz még ilyen, nem is egy. :D Nekünk bérletünk volt a balesetire! :lol: Szerinted melyik gyerekemnek? :wink:

Princzike :)
Mai hő????? Muti!!!! Én is 16-ra tenném.

KépKép
zapáné
 
 


Sleepin
Köszi a drukkot. Remélem, hogy most tényleg összejött és az IR-em is engedi ebben a hónapban, hogy legyen végre valami. Most pénteken megyek vissza vérvégelre. EGy kicsit izgulok, hogy mit mond jövő héten a doki.

Gyugyi
Hát talán most egy kicsit jobb, mert 36,5-öt mértem reggel.

De most sajna sietnem kell, mert embert be kell vinnem a baleseti sebészetre. Majd elmondom ....

Kép

Kép
princzike
 
 


Sziasztok!

Szeretnék eladni 100 db. progiszurit, bontatlan csomagolásban. 2 hete vettem és nem lett kibontva sem. Akit érdekel, légyszíves írjon privit és megbeszéljük.
Vendég
 


Jó reggelt csajok!

Mire visszaolvastam, teljesen megéheztem.... :oops:

megyek enni, de előtte dobok egy Márklak-fotót... :wink: tegnapi.

később még jövök Kép
fenci
 
 


Kata!

Sajnos a tp-re még jobban harapnak a munkahelyen,főleg a pároméknál.de nem adjuk fel.

Fenci!

Meséltem az endoról,csak ritkábban írok mint ti,és lehet azért nem rémlik.

Mami!

Annyira tünemények ezek a csöppségek! :)

Zsófi!

Tetszenek a babakocsik.mindegyik jó,de az első az tuti!

Zapáné!

Sajnálom a fiúkat!
Szörnyű világot élünk.nálunk november környékén volt egy eset,ami most kezd napvilágot látni.egy 17 éves fiút erőszakolt meg 3 fiú "különböző eszközökkel" és olyan sérülései lettek hogy ki kellett vezetni a végbelét.
Vendég
 


pompom! jobbulást!

princzike! elég alacsony az alaphőd, ugyhogy jó ez szerintem a36.8nál nem is fog feljebb menni!a lényeg hogy doki szerint volt pé. :)

fenci!nagyon szép pocid van!!! :)

lányok! szorakozik velem a hőm! :) minden jel arra utal h megjön de a hőm 37.3. nem tudom h beteg lehetek e egy kicsit.kis nátha van, de már rég ota,de hát tegnap is 37.1 mértem isten igazából, meg volt egy hete 36.9 is. remélem nem a nátha csinálja ezt!holnap tesztelnem kéne, a buli miatt, de ,már ma majdnem megcsináltam. :lol:

KépKép
dike
 
 


boldog névnapot zsuuuuu! :lol:

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Gyugyi, Suzy :D

Drága druszáim :D

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép

Dike :D

Köszönöm.

Fenci :D

Szép nagyra nőtt Márk lakóhelye. :wink:

Mi volt az előző oldalon? :roll:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Sziasztok!

Zsu! Susy! Gyugyi!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK! :D

Dike!
Tesztet! :D
kolibri28
 
 


Fenci, klassz kis kuckója van Márknak. :)

Dike, drukk a zebrás teszthez! Nagyon biztató ez a 37.3, nekem ennyi sosem volt... na jó, most van, mert beteg vagyok. Csodás háromfázisú görbét fogok produkálni a torokgyulladásommal. :)

Zsuzsiknak boldog névnapot! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Susy, Gyugyi, Zsu!!!!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok nektek!
Kép

Nézzétek el nekem hogy egy kicsit önző leszek!!!!! :oops:

Szóval kedden is egy nagy negát teszteltem!!!! :(
A vonalzóm szándékosan "nem jól jár"! Pénteken pedig azért teszteltem, mert akkor már 3-4 napja volt hányingerem, feszült a mellem mint állat, és szédelegtem is! :roll: :? Remélem így már érhető hogy miért vitt kísértésbe a dolog! :shock:
Keddi tesztem is nega, délután már jött is barna, tegnap délután sok barna, gondoltam ma reggelre már tuti biztos hót zihhhhher hogy itt lesz Piri is!!!!! :evil: Erre semmmmmi!!!!!!! :evil: Se barna, se piri!!!! Ha holnap reggelig nem jön meg, akkor újabb teszt, ha haloványka lesz esetleg, akkor nagy esélyem van egy méhenkívülire így, hogy piri is elkerül!!!!!! :evil: :(

Puszi Nektek!!!!! :wink:
Vendég
 


gyugyi, susi! nektek is boldog névnapot!

ditke!ne mondj ilyet, miért lenne méhen kivüli???butaság, naqgyon drukkolok, hogy pozitivat tesztelj!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
dike
 
 


nekem is rossz a vonalzóm, mert max 4 napom van hátra.

KépKép
dike
 
 


Sziasztok! :P

Zsu, Suzy, Gyugyi, Lili, Gröni! :lol:

Kép
Lilinek és Gröninek utólag, de még 8 napon belül vagyunk :oops: 8)

Gröni!

Kép

Fenci!
nagyon szép pocak!karcsú vagy igazán!fogaddal mi lett? :roll:

Lili!
mész kineziológushoz végülis?eccer én is voltam :lol:

Dike!
pénteken tesztelj,az hány dpo lesz?hány nappal leszel pé után?ihacc nyugodtan kicsit, attól nem lesz baja a babának :D
eddig az volt a bajod, h fáj a melled, most meg h nem????? :roll: :twisted:
megőrjítesz!! :lol:

Ditke!
ne beszélj már sületlenségeket! :evil: :evil: :evil:
még h méh.kív.!nem olyan könnyű ám azt se összehozni! :D
te hány dpon vagy ma?drukkolok továbbra is :wink: .hőgörbe? :roll:

Gyugyi!
olajos halat neki!!!!!meg tejcit!!!!! :lol:

Prinxzike!
sztem is 16-án vol pé 8)
Pompom!
jobbulás, de azért ne add fel :D

Kolibri!
neked is mennek a sárkányűzők :wink:
Vendég
 


Csajok, egy kérdés, ami már napok óta fúrja az oldalam...

Hogy lehet megkülönböztetni az ondót a tojásfehérjés nyáktól...? Elég nehéz így vizsgálatni magamat, ha folyton a páromba ütközöm. :) Szóval rémlik valami, hogy vagy az ondó, vagy a nyák eloszlik vízben, na de melyik..?
Vendég
 


Dobok képet a kicsi pintycsaládról! :oops: :lol:

a 2 piros csőrű az apuka+anyuka, ebből a fekete arcfoltos az apuka.a 2 feketecsőrű a babák, a többi baba(még 4!) bent csücsülnek az odúban. :D

döbbenet:2 hete és 2 napja keltek ki a tojásból és ma már ekkorák! :shock: :D

Kép
Vendég
 


Bocsi:piros arcfoltos az apuka :lol:

ja, és bocs az offért :oops: :oops:

Pompom!
ha úgyis mindíg apába ütközöl,nem mindegy? :wink: :wink: :wink:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?