Szép estét!
Már lázban égek!!!!
Fenci
Szombaton indulunk és szerda éjjel érünk haza!
Krisz
Itt is lefagyott minden. A havat a parkolóban persze csak felpúpozta a hókotró... Alig tudtam kiállni, kész akadálypálya.
Zsófi
Láttam egyszer egy dokumentumfilmet. Ikreket vizsgáltak anyaméhben, meg odakint. Az egyik odabent mindig "verte" a másikat. De rendesen bemosott neki. Az életben is ő lett a domináns, ugyanúgy viselkedett a tesójával. Érdekes.
Zsu
Még hét hosszú nap... Vagy már csak hat!!! Tesztet mikor nyomsz?????
Princzike
Nekem is alapból alacsony a hőm. 36.6 már felugrás volt.... Mi volt a dokinál?
Kata
Én is megcsináltatnám. Lehet, hogy később már zavarni fogja. Ha jönnek a csajok!!!
Macseknak sajnos nem voltak soha kölykei... Bánom nagyon.
Addig halogattuk, amíg kiszaladtunk az időből. Meg a megfelelő partnert is nehéz ám megtalálni! Fajtatiszta kék kandúr jöhet csak szóba!!!
Bár itt a topikon találtam egyet, de már lekéstük.... Minden szempontból.
Ticsi
Hát ez döbbenet!!
Nálunk most jön síelni olyan testvérpár, akik ingyen esznek és ingyenkönyvesek... No comment. Nem is engedném.
Vicuska
Zapa sem érezte sokáig. Aztán egyszer odanyomta a fejét a hasamra... A leányom meg jól "pofán rúgta"!!!!!
Felkiáltott, úgy megijedt!
Nagy élmény ez a pasiknak is. Ilyenkor szembesülnek először, hogy tényleg egy igazi kis emberke van odabent!
Macsekot még visszük pénteken. Aztán gondolom jövő pénteken varratszedés. Szegény Anyukám tiszta para!!!
De ez a doki házhoz is kijön, ha kell. Anyu nem tudná betenni a hordozójába. De nem is lesz rá szükség. Tök jól van. (
Csak kakilhatna már....)
Dike
Beágyazódási hőleesés! Nekem is volt. Mensi napján zuhant csak le, ha meg akart jönni. Az meg még odébb van. Volt, hogy csak a megnemjövés napja után indult el látványosan felfelé a hőm. Nyugi!!! Remény mindig van!
Sleepin
Ilyen hamar olvad? Nem egy leányálom hó nélkül szánkót húzni. Evezőt nem vittetek?
Gröni
Istenke éltessen!!!! (iwiw...
)
Kolibri
Mé' fáj a derekad? Derekad vagy a veséd?
Vesében is jó vagyok!!!
Banyek, má' 9 óra!
Lami
Tavi
Igyunk egyet!
Még valaki?
Ja, elmesélem.....
Ma jött haza a fiam a barátjával 4 óra után. A ház előtt megállította őket egy sötét bőrszínű fiú és elvette a haverja telefonját.
Jól megijedtek szegények..... Feljöttek hozzánk, innen telefonált a srác az anyukájának. Feljelentést tettek. ki vagyok akadva. mi lesz itt még??? Fényes nappal nem közlekedhet a gyerekem biztonságban?
A sulinál meg a héten egy nyolcadikos nagylányt egy 50 év körüli perverz állat berángatott a lépcsőházba. Még jó, hogy jött valaki.... Ott zokogott szegény....
Rendőrség is kint volt. Nem térek magamhoz.....
Na, én iszokk egy pohárral....
Egészségetekre!