Új privát üzeneted érkezett!

lara!
szép kislánynak, szép ülés!

bende!
örülök, hogy gyorsan megjártátok, és annak is, hogy Niki szeme jól van!

szosz!
akkor etetsd, ha kéri.
Zsófi mindjárt 8 hónapos... 8 kor ébred. mostanában percre pontosan, nyújtja a kezét, dumál, kb 5percig, amíg én is felébredek. ahogy kikászálódok az ágyból, jelzi, hogy türelmetlen, meg éhes, úgyhogy csipkedjem magam és hozzám a reggeli tápiját.
legközelebb 11kor eszik, gyümölcsöt, persze a ruháját szépen összekeni. a mai menüben meggy is volt, képzelhetitek, hogy nézett ki a fehér nacija. utána van egy félórás alvásszünet.
délben ébred, hiába itatom meg tízórai után, szomjas, úgyhogy iszik és vissza hemperegni. amíg elvan egyedül, hagyom.
2kor ebédel, ezután egy hosszabb alvás következik, utána 5kor tejpépezik, 8kor vacsi, fél9kor fürcsi, fürcsi után még egy kis ölelgetés, bújás meg ringatás, elalvás előtt iszik egy kis vizet, és alszik reggel8ig. de amikor éjszaka felébred, akkor általában enni kér. megetetem, egy kicsit hígabbra kevert tápival, hogy ne kelljen külön itatni, és alszik reggelig.

szeirntem ha jelez, hogy éhes, akkor is etetsd, amikor nincs ideje. kicsi még. majd eszik ritkábban, ha eljön az ideje. ha napi többször kap a kanalazósat pl. nekünk így alakult ki a rend.

cstörtök délután viszem Zsófit dokihoz. a gyerekorvoshoz, mert a bőrgyógyra március közepére lett volna időpont. az meg nagyon késő. zavarni nem zavarja, nem viszket kés nem fáj neki, mert akkor piszkálná.
Vendég
 


szerintem ma mi is kimegyünk. délután. olyan jó, hogy nem fúj a szél...
Vendég
 


Bende:Háttámlába lehet állítani az övét itt még nem volt benn az ülészükítő az fekete szinü.

Anyany:Szerintem a gyerekorvos tud rá felírni valamit :wink:


Hannus itt hempereg a nagy ágyon olyan aranyos feltolja a fenekét aztán olyanokat nyög közbe. :D
Nálunk kb minden nap ugyanúgy van a napirend néha van egy óra csúszás.
Reggel 5-kor bemegyek megnézni a Hannát(párom olyankor kel)
Ha felébred rá akkor megetetem tápszer tiszta pelus és alszik is tovább kb 10:30-ig(ha nem ébred meg akkor is addig alszik )ha reggel nem evett tápit akkor azt ilyenkor kap de ha evett akkor gyümölcsöt utánna megyünk sétálni kb 2-3-ig attol függ milyen az idő utánna eszik tápit 6 körül tejpépet 8-kkor fürdés utánna tápi és alszik van amikor megébred 23 körül akkor iszik és alszik is tovább.
Hanna 5-6-szor eszik egy nap.
Én a neogranormon törlökendöjét szeretem 2 hete akciós volt a rossmannba 2 cs volt 800 ft akkor vettem párat de általába azt vesszük ami akciós.
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Winchi, Lara: Nektek már szupi a napirendetek! Írígy-írígy!

Anyany: Március közepe? Hát az jó soká lenne! Remélem hamar elmúlnak a foltok, de az azért jó, hogy nem zavarja Zsófit!

Gégéé! Kitartás, lesz jobb is! Egyébként meg esik a hó, úgy emlékszem erre vágytál, hogy hóban mehess sétálni babakocsival! :)

Lara: Nagyon csini a cofis Hannus az ülésben! Réka eddig nem lázasodott be szerencsére, talán már nem is fog. :)

Bende: Örülök, hogy javul Niki szemecskéje, biztos nagyon ari, az előkelő integetésével! :)

Szösz

KépKép
szosz
 
 


fúj, olvad!

így már nem tetszik annyira.

Minket nem rettentett el a szeles idő sem. én jól felöltöztem, Babakocsira rátettem az esővédőt, így nem fújt be a szél. tegnap is mentünk 3 órát.

KépKép
bende
 
 


sajnos Zsófi fél az esővédőtől. egyébként esőben is szeret sétálni. de ha az esővédő a kocsira kerül, nagy üvöltés a válasz...
Vendég
 


Anyany!

sajnálom. Niki nem fél tőle, inkább zörgeti.

KépKép
bende
 
 


Kép

KépKép
bende
 
 


Sztárfotó :D

bementem a C&A- ba és ott találtam ezt a fejpántot. Rápróbáltam és lefényképeztem. nem vettük meg, de szerintem nagyon aranyos benne.

KépKép
bende
 
 


Ma már 2x bejelentkeztem, de mindig történt valami. Nemrég kijött Levi a szobából, hogy ő még nagyon éhes, nem tud elaludni. Akkor már apa is evett, úgyhogy most mentek aludni.
Reggel szánkóval mentünk boltba, Dorkát itthagytuk a dédimamára, mert szakadt a hó. Visszafelé hócsatáztunk. Du meg apával Levivel végre hóembert csináltunk, kettőt, mert Dorkának is kellett a Levié mellé állítani. Dodo meg aludt egy nagyot kint az udvaron.
Lányok jó kis napirendetek van.
Du Levi nézte Matyi fényképét, kérdezte, hogy ez a Dorka? Mondom nem ő a Matyi. Azt mondja: a Hüvelyk Matyi?
Szépséges a kissrác!
Niki is nagyon édi. Én nem tudtam ellenállni egy fejpántnak az auchanban, de az csak dísz, ez legalább fülvédős. Kereken 300 pénz volt.
Lara: szuper ülésetek van, látom hozzáöltözött a kisasszony! :D
Anyany: Zsófi sem eszik keveset, ahogy leírtad. Bőrgyógyászat tényleg katasztrófa Fehérváron. Régen voltam ott az ekcémámmal, messziről ránéztek és közölték, hogy rühes vagyok. Elmentem Pestre ott kinevettek és megkérdezték hogy ezt orvos mondta?
Szösz: Dorka eddig még nem lázasodott be oltások után, remélem ti is megússzátok.
Megyek nézem a feleségeket!
Vendég
 


sziasztok!

jajj nagyon fáradt vagyok :)
a fejem is fájt egész nap.

mancsa: bőrgyógyász sztori :lol: :lol:
feleségek még mindig ismétlés?

szösz: tudatlan voltam...nem tudtam, hogy a hó együtt jár a gigameganonstop ordításokkal :lol:

esküszöm ennyit bírok most "kinyögni" hullanudli vagyok.
puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Én is nagyon fáradt vagyok. Most ért véget nálunk is az egyórás ordítás. Réka közben beájult. Apa meg megijedt, ő még ilyet nem látott. Pedig nem az első volt. A Konakiont sem sikerült beadni. Majd holnap újra próbálkozunk.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


hahóóóópihe!

ha az időjárás így folytatja, Évinek ősz lesz a hajacskája ;)

na, képzeljétek, 5:15 kor evett...mármint úgy, hogy evett 20:00-kor, aztán 5:15 :lol:
jó okés, kétszer keltem fel hozzá éjszaka, egyszer éjfélkor sírt, mert nagyokat pukizott, de odamentem és csukott szemmel sírt, így benyomtam a kis szájába a cumit. csend lett. visszafeküdtem. aztán 3:40kor (ekkor szokott enni kb.) nagyon nyögött...odamentem, mondom megetetem....hát csukott szemmel nyögött, viszont a cumi is a szájában volt, így simizgettem a fejét párszor....csendben lett (bocsi előbb nyomott egy nagy fosit, aztán lett csendben), mondom visszabújok, megvárom, míg tényleg felébred. hát ez 5:15kor volt, amikor is csukott szemmel emelgette a fejét :)
aztán bepuszilt 150 tejcsit, 15 perc alatt, aztán átpelusoztam, közben röhögcsélt, betettem az ágyába, kirohantam KV-t főzni. ő gagyogott az akasztott állatoknak, amik nem forogtak, mert nem akartam felébreszti Norbit a zenével. aztán egy fél óra vigyorgás után, elkezdett ásítozni, meg dörzsölni a szemét, meg gyűrni a pelust az arcába. na ekkor hasra tettem, na az nem tetszett nei, de egy újabb fél órás simimenet után elnyomta a buzgóság...hehehe...

ma szuri :shock:

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


az evett 20:kor után nálunk is volt ám ordítás. szerencsére nem egy órás, de azért @&Ł$Đ# :shock: :lol: :D nem vicces amúgy. nagyon kimerítő, sajnálom is szegényt, meg magamat is sajnálom.

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


gégéé!
a frontok Zsófit is megviselik, nagyon nyügi volt már két napja.
remélem hamarosan elmúlik az üvöltős időszak és mosolygós lesz belőle!

bende!
Nikinek nagyon jól áll a fejpánt!
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Hol vagytok????????????????????????Trundike olyan régen voltál már!!!!Gyere mesélj a gyerekekröl! :wink: Jaffa??????????

Gégéé:Jaj de ügyes Emma hogy ennyit alszik :D Szegényem remélem jól viseli a szurit.Sajnos a született feleségek még mindig ismétlés.

Szösz:Kitartás majdcsak alakulnak az éjszakák.

Bende:Nagyon édes Niki főleg ha még elökelöen integet is nagyon édes lehet :D :D :D

Mancsa:De jó nektek ti már szánkóztok már alig várom hogy jövöre mi is menjünk. :D
Vendég
 


Sziasztok!

Nem nagyon tudtam jönni a napokban. Most éppen zombisodom, mindkét csajszim beteg. :( Lili már pár napja köhög, de a múltkori sikeren felbuzdulva próbáltam megint az itthoni szerekkel (nem kevés van) kikezelni, de most erősebbnek bizonyult a kór. Annyira, hogy most Nati is elkapta, ő is köhög meg náthás. Ráadásul Liliéknél ma van a farsang, hajnalban viszont megfájdult a füle. Adtam rá melegítős sapkát meg befájdalomcsillapítóztam és azért elmentünk az oviba, ebéd után elhozom, vagy telefonálnak, ha nincs jól. Szegénykém, még betegebb lett volna, ha ki kell hagynia a farsangot. Pingvinnek öltözött, furi volt, mert szinte az összes lány királylány vagy tündér volt körülötte. Délután meg irány a doki. Ja, és a slusszpoén, hogy hétvégén megyünk Alsópáhokra, a foglalást iylenkor már le sem lehet mondani, csak ha kb. 90%-át kifizetjük. :roll: Nati mondjuk jókedvű ma, csak a köhögés miatt nem tud nagyokat aludni.

Hétvégén elmentünk anyóshoz Sopronba. Hát, az utazást leszámítva kb. katasztrófa volt. :roll: Odafelé végig aludt Nati, visszafelé pont az autópályán sírt egy kicsit, ahol megállni sem tudtunk, de aztán szépen visszaaludt. Viszont Sopronban egy szobában töltöttünk másfél napot, mert akkora a ház, hogy lehetetlen kifűteni, anyósom meg egyébként csak ott fűt, ahol ő van (szobája + konyha). Most még a konyhában is rossz volt a radiátor, így evés közben is fáztunk. Az egyetlen fűtött szobában meg nagyon meleg volt, hogy azért a többi szoba se hűljön ki. Szóval nem is csodálom a Lányok betegségét. Aztán anyós aznap reggel lakkoztatta le a parkettát az egyik szobában, amikor mentünk. Ott nem éreztem, de mikor itthon kipakoltam, az összes ruhánk vegyszerszagú volt. :evil: Nati első nap kakigonddal küzdött, délután csomót sírt, persze anyósom azért félóránként megkérdezgette, tuti nem éhes-e. Az egyetlen jó program az volt, hogy szombat délután elmentünk tescozni. :lol: Ráadásul az ottani barátaink is egy semmitmondó indokkal lemondták az egész hétvégét, meg sem tudtuk köszönteni a keresztlányunkat. Ja, és olyan viharos szél volt helyenként hóeséssel, hogy levegőzésről szó sem lehetett. Remélem, sikerül eladni ezt a házat és jövő télen már nem kell oda mennünk. :?

Visszaolvasni nincs időm, bocs. :oops: Vár egy csomó vasalnivaló, fejben már készülök a hétvégére, miket kell vinni. Kicsit azért izgulok, mi hogy lesz, Nati hogy bírja majd a gyűrődést...
Holnap azért még igyekszem benézni.

Katinka

Kép
Kép
katinka31
 
 


Sziasztok!!!!

hűű, nem semmi mennyit írtatok!! :shock: :shock: :shock:

Gégéé: Emmink h viselte a szurit??

Bende: cuki a Niki ebben a fülvédőben!!!örülök, h jól van a szeme. de lemaradtam, h mi is volt a szemével pontosan?

Anyany: nagy gratula az ücsörgéshez!!!!! :lol: :lol:

Miló mostanában hipernyűgös, ami abban nyilvánul meg, h bár jókedvű, de csak úgy, ha játszom vele, így mikor pl. ebédelek, azt rendszerint végig hisztizi, szval alig jut időm bmire is, lakás, vasalnivaló szalad-halmozódik....mindegy, de ma legalább tudtam főzni

néha olyan fáradtnak érzem magam, h nincs erőm semmire, főleg reggel rossz, meg az, mikor hajnalban felébred, és én nem tudok visszaaludni, csak kábé egy óra alatt, és akkor már kel is

hjaa, megjártuk Szolnokot, Milán jól bírta, nem nyüszizett, csak du. mert akkor min. 1-1,5 órát sokott aludni, és ez most csak fél óra volt, de utána etettem, és indultunk is vissza, 7-kor már itthon is voltunk
:lol:

Kép
naspolyácska
 
 


Hello Csajok!

Jaffa: sajnálom ezt a nehézkes utazást. Igazából nem sok értelme volt. Jó bunkók voltak, mi? Ez az egészségügy.....sohasem fog megjavulni. Megkaptad az utolsó privim???

Tünci: írtam privit!

Mancsa: Hüvelyk Matyi! :D Ez édes volt! Nekünk nincs gondunk a Gabi termékekkel. Újszülött korától azt használjuk, de bevált.

Lara: cííííííp az ülőkétek, de aki benne ül mégszebb! :)

Winchi: nagyon csini a vőlegénykénk. Nem tudok betelni vele.

Katinka: jobbulást a lányoknak, remélem hamar rendbe jönnek.

Gégéé: Dorkát is megviseli a hülye szeles idő. Mióta ez van, olyan nyugtalanul alszik, hogy az csak na. Alig győzök felkelni hozzá.
Szegénykém, remélem nem viseli meg nagyon a szuri. Pucci neki!

Naspi: átérzem amit írtál, Dorka is ezt csinálja. Nem akar feküdni, nem akar a hordozóban ülni, csak a kezemben lenne, és sétálna, meg nézelődne, meg pakolna, húzná le az asztalterítőt. Annyira igényli a törődést, és a foglalkozást, hogy alig tudok én is főzni, takarítani....
Ilyenek ezek a hét hónapos babák! Dorka épp holnap tölti a 7. hót.

Bende: Niki nagyon cuki a fejpánttal. Jól látom, hogy nektek is az a Micimackós szerkótok van? Az a két részes polár C&A-s???

szosz: kitartás neked, szerintem sem sok ennyiszer enni egy ennyi idős babának. Dorka is kb 7-szer kajál egy nap az éjszakait is beleszámítva, és ő már 7 hós (lesz holnap).

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok!

Lányok ti hány hónapos kortól adtok banánt a babóknak?

Ancsi:Hogy vagytok?Kakigond megoldódott?Ma a Hannussal is nehéz ha nem lát akkor egyböl elkezd sírni eddig ezt nem szokta csinálni.Utánna meg cipelni kell mert sehogysem jó.Most meg már olyan fáradt volt de már alszik gyorsan megyek is mosogatni mert ha Apa hazaér akkor megyünk tornászni.

Katinka:Jobbulást a lányoknak remélem meggyógyulnak hétvégére biztos jó lesz a kolping részletes beszámolót kérünk majd képekkel :D

Naspolyácska:Milyen ügyes Milán hogy ilyen jól birta az utazást.
Próbálj meg pihenni mikor Milán is alszik(tudom akkor ezer dolog van)de biztos besgít egy kicsit a párod ha otthon van.

Wicca????????????????????????Nem lehetséges hogy már babázik?
Vendég
 


képpzeljétek!
ma van a 3.éves évfordulónk. és a párom nem felejtette el!
kaptam egy nagoyn szép orchideás csokrot.
majd hozok képet is, csak le kell még fotóznom! úgy örülök!
Vendég
 


Sziasztok Anyukák,

Még egyben! :D Nem is olvastam vissza, de íííígérem bepótolom!
Sok dolgom van + depis is vagyok. szval az elmúlt napokban nem sok kedvem volt semmihez sem :(, ráadásul ma olvastam, h itt fehérváron is látogatási tilalom van 20.-ától, szval most nem annyira szeretnék szülni, mert valószínű appa nem jöhetne be, de azért erre rákérdezek még holnap mikor megyek nst-re és méhszájvizsgálatra. Nst-re a 38. héttől hetente kétszer mentetek??? mert mindenhol azt olvastam, h akkor már 2x kell menni, de nekem ezt a doki még nem mondta ...
leparkettáztuk a szobát és kialakítottuk a sarkot manókánknak, majd töltök fel képet!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


ja igen! néha már jósolgatok :D, aminek remélem van eredménye is. ezt majd holnap meglátjuk!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Szia Wicca!!

hűű, de izgalmas napok már ezek :lol: :shock: :lol:

én úgy tom, h látogatási tilalomkor is bemehet az apuka a szüléshez, h utána mehet-e majd látogatni, azt nem tom... :shock:

Ancsi, szval akkor egy cipőben evezünk :lol: Miló is imád az asztalnál ülni ölben, ütöget, csapkod mindent és húz magára midet amit ér a kis francos kezecskéje :lol: :lol: és mondja már folyamatosan a magáét, meg olyan h babababababababababababaaaaaaaa :lol:

Kép
naspolyácska
 
 


ja és leírom egy napunkat:

Milán 8 körül kel+- fél óram majd szopi, öltözködés, ágyazás, rendrakás. Miló a franciaágyon, anya reggelizik. majd játszi kábé fél 10-10-ig, akkor tízóraizunk v joghurtot gyümivel, v csak gyümit, majd picit még játszunk, anya kiszellőzteti a Miló szobáját, majd kábé 11-körül alszi dél fél egyig. fél egy-egykor ebéd, főzike, majd játszi a földön a nappaliban, mert ilyenkor anya v főz, v ebédel. Miló nyűglődik
majd játszás kb fél három-háromig, maj teraszra ki szellőztetni, v séti Gégéékkel. fél 5 5 körül uzsi, tejpép +szopi, utána játszi kb. 7kor vacsi, főzike, majd 8 körül fürdés, 9-előtt szopi, majd alszi

kábé ennyi :lol:

u.i.: éjjeli megébredések mert ANYAAAA KIPISILTEMMM!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: ÖLTÖZTETÉS.......... :cry:

Kép
naspolyácska
 
 


áhhá szóval minden csemete kukoricát megvisel a hüle idő :shock:
szegénykék.
megvolt a szuri...az öltöztetés jobban "fájt" Emmulinak, legalábbis akkor ordított :wink:

wicca: annyira együttérzek veled, remélem megszülsz a jövőhéten, és akkor nem kell nstre meg ilyen szirszarokra menni nagy-nagy-naaagy pocakkal ;)

anyany: gratu az évfordulóhoz! éljetek boldogan örökre.

lara: bár én nem értek hozzá, de én adnék Hannusnak simán. keveset, esetleg teába belebigyózva...

kakigondok nálunk megoldódtak...levolac szirup...igaz, hogy 2szer kapott összesen, és azóta már négyszer beterített mindent... :roll:

ancsi: hogy szalad az idő, nemrég szültél:) kistesón gondolkodtok?

naspi: remélem holnap jobb idő lesz, mert megint befagy a sunánk :lol:

szösz: hogy vagytok?

zsula: mizuuuuu? hol vagy? gyere!!!!

jaffa...ünnepeltek, igaz? :lol:

trundike, sarmon...több gyerekkel...ők is nyügösek? sarmon íriszke hogy van? mit csinál egy átlag napon?

na mi nemsokára fürcsizünk.

cuppppppp

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Kép kicsit hintázok a hasamon

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Kép popibillentés, nagy rúgás

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Kép örülök, mert sikerülni fog mindjárt megvan

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Kép na????mit szólsz anya? teszel még hasra, vagy most már hagysz nézelődni?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


naspi, az jutott eszembe, hogy adjál rá egy vékony harismyanadrágot...próba...

a ti napirendetek szuper. nagyon jól csinálod! remélem emma is olyan jó kis bébi lesz, mint Milike!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


hehehe...milán tényleg mindent meg akar fogni...a hajamba meg úgy túr bele, mint egy mestrefodrász:) persze néha meg is húzza, de az kiskutyafüle ahhoz képest, ahogy ma emma az egyik szopi után rámarkolt a mellbimbómre a kis-picike kezecskéjével...majd be sz@rtam...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Gyorsan lejelentkezem. Megvagyunk, bár Biankával az utóbbi 2 napban nem lehet bírni. Nagyon nyűgi, sírós nem tudom mi lehet a baj. Éjszaka is vagy 10-szer fel kell kelni hozzá. Nem tudom mi van.
Hulla vagyok, holnap jövök és átolvasom kivel mi történt :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Jaffa: Boldog szülinapot a párodnak! Megcsináltad a tortát?

Úgy látom sok apróságot megvisel ez az idő, nálunk is csak Levi élvezi, Dorka is kézbenellevősleteszemsírós hangulatban van.

Katinka: gyógyuljatok meg gyorsan és élvezzétek a kolpingot.

Naspi: örülök, hogy jól bírtátok az utat. Levinek volt olyan időszaka, mikor utazás közben csak akkor volt el, mikor énekeltem neki, különben sírt. Nem is volt ezzel gond, csak ha más is jött velünk, mert énekelni nem nagyon tudok. Egyébként 2-3 hónap volt csak ilyen utána elkezdett "olvasni" a kocsiban, más játék nem érdekelte ott.

Anyany: gratula a 3 évhez! Tavaly volt a 3. házassági évfordulónk és én felejtettem el. Reggel kimentem a konyhába, ott várt a csokor és még akkor azon agyaltam, hogy mije van anyósnak, biztos oda viszi Laci, csak furcsállottam, hogy ekkora csokor?
Előtte derült ki, hogy a mamám daganatos és nagy a baj, akkor azzal voltam elfoglalva, hogy Levi ne lássa mennyire kétségbe vagyok esve, tudom nem mentség, de teljesen kiment a fejemből. Ezek után ha majd egyszer elfelejti nem szólhatok egy szót sem.

Lara: én is arra gondoltam, hogy nemsokára adnék banánt Dórinak.

Ancsi: hogyan oldódott meg a kakigondotok? Nálunk megint kezdődik és tanácstalan vagyok. Gyümölcslé, laevolac, glicerines kúp nagy-nagy szenvedés sírás végül lázmérő és megkönnyebbülés. De nem akarom hozzászoktatni a lázmérőhöz, meg a kúphoz.

Wicca: de jó, hogy jöttél! Juj de izgi. Én nem tudok segíteni nst ügyben, mindkettőt a 38. hétben szültem. Kívánom, hogy gyors, komplikációmentes, gátvédelmes szülésed legyen!

Gégéé: nagyon édi a képeken, megdörzsizte az egyik szemét, hogy ilyen piros? Dorka úúúgy tudja dörzsizni, ha álmos.
Nem lázasodott be?
Vendég
 


Trundike: hát hülye az idő! Biztos Bius is azt érzi. Dorka 3x szokott kelni éjjel, most félóránként nyöszörög.
Vendég
 


áhhhá szóval a Bius meg Dorka is...
szegény bébikék :(

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!
Mancsa:Én ma adtam a Hannusnak banánt és nagyon izlett neki :D
Hannus is ma nagyon nyügi volt biztos az idő.

Trundike:Jaj szegény nem semmi éjszaka :(
Mikor kezditek a hozzátáplálást?

Wicca:Láttad én már azt hittem babázol :oops:
Kérnénk pocifotót is ha lehet :D

Anyany:GRATULÁLOK :D :D :D :D :D
Remélem ünnepeltek ma Apával biztos nagyon szép virágot kaptál :D

Gégéé:Nagyon édes Emma és milyen kis ügyes :D :D :D :D
Voltál a doki bácsinál?
Vendég
 


nem :oops:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Én majd március elején megyek mert az a buzi pcos :x soha nem múlik el :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


jajj szegénykém...mivel kezeli a doki?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Lara, nekem is pcos-em van, még én sem mentem vissza rákszűrésre, nem is mernék egy uh-t, ki tudja :cry: :cry: :cry:

pici banán mehet a Hannusnak, almával, pár karikát beledobsz :wink:

Kép
naspolyácska
 
 


Gégéé:Gyógyszert szedek rá olyat amit cukorbetegek szednek mert ez azzal van összefüggésbe (merckformin)

Naspolyácska:Nem is tudtam hogy neked is az van :cry:
Nekem csinált multkor uh-ot és bizony ott vannak a ciszták meg nekem még meg se jött pedig a Hannus csak pár hétig szopizott.
Viszont szerencsénk volt mert a Hannus az elsö hónapba megfogant,más meg évekig küzd érte.
Köszi simán banánt adtam neki az megfogja a kakit?
Vendég
 


Nem írtatok nyaralási tippeket :( :( :(
Vendég
 


nyaralási tipp...aggtelek, király volt...de bébivel...nem hiszem, hogy jó lenne neki a barlangokban nyomulni...máshol nem voltunk nagyon...sopron :D

bende: nem is mondtam, bocsi, király, hogy niki szeme jól van!

naspi: elaludt Milike?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Olyat szeretnék ahol bababarát körülmények vannak van bébimedence is mert addigra már lehet hogy a Hannus menni fog meg ha nem fog akkor is pancsolgat benne nekem eddig egy szálloda nagyon tetszik de ott voltunk tavaly is helyileg ezért jó lenne máshova.Ja meg még gyüjteni kell az üdülési csekkhez ha oda megyünk :oops:
Vendég
 


sajna eddig sosem néztem "babás szemmel" semmijen üdülő helyet...majd keresgélek!!!!!!!!

most viszont lepihenek! sok puszi mindenkinek!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Hát ez az én se néztem.
Ez a szálloda tetszik :D

http://www.karos-spa.hu/public/dl.php?m=43
Szép álmokat lassan én is megyek de még nem vagyok álmos!
Vendég
 


Sziasztok!

Szóval szinte minden baba nyűgös! :(

Nekünk a mai nap egész jól telt, Réka szinte végig aludta. Úgy látszik most jött ki rajta a másfél hetes fáradtság! Este 10-től aludt fél 6-ig, aztán 7-11-ig, aztán séta közben egytől háromig (útközben találkoztunk Bendével és Nikivel :) ) aztán még 5-7-ig, és végül este 10-kor újra alvás... majd kiderül meddig. Holnap reggel kell mennünk csípőszűrésre, megint. :(

Trundike! Már hiányoltalak! Szóval Bius is! :(

Gégéé: Nagyon ügyi Emma! Minden nap forog? Réka csak 2 napig csinálta, azóta sem. :(

Wicca: 40. hétig csak hetente 1x kell menni NST-re, 40. héttől kell mindennap.

Katinka: Gyors gyógyulást Nektek, remélem hétvégére már jobban lesznek a lányok, és várom a Kolping beszámolót! Úgy tűnik mi is megyünk 2 hét múlva, bár nem akarom előre elkiabálni. Nálunk csak az a biztos, ahol már ott vagyunk. Azért izgulok, hogy Rékával milyen lesz.

Anyany: Boldog évfordulót Nektek. Ari a párod. Az enyémet mindig figyelmeztetni kell előtte, így nem csalódok, mert biztos elfelejtené. Bár idén még így is elfelejtette, igaz nekünk már a 12. volt.

Naspi: Nektek is szupi a napirendetek, mikorra alakult ki?

Lara: A karos-spa nekem is nagyon tetszik, de sajnos talán még a kolpingnál is drágább! :cry:

Lányok! A napirendet a babákhoz alakítottátok, vagy Ti találtátok ki, hogyan legyen, és ahhoz alakultak a babák?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Szia Szösz:Nálunk magátol alakult a napirend nem keltegetem hagyom had aludjon ameddig akar (ha nem megyünk sehova)a Hannus a pocakba is délelött meg se mozdult olyankor aludt de hála égnek altatni sem kell beteszem az ágyba és elalszik szépen egyedül se cumi csak a zsiráf :D

Szerintem nem drágább föleg most van egy akció 3=4 éjszaka és úgy 88 ezer a kolping úgy tudom több .Tavaly a mendánba voltunk ilyen akcióval és csak reggeli volt benne most is van ilyen akció ott is de a karosba a vacsora is benne van ami nem mindegy,de mi nem most akarunk menni.
Remélem akkor összejön a kolping bizti nagyon szuper hely majd ha a Hannus nagyobb lesz akkor megnézzük.
Vendég
 


Jó reggelt,

Lara: láttam igen, hogy azt hitted esetleg már babázok és bááááár igazad lett volna :)!! annyira várjuk, hogy szerintem jó sokáig benn marad :wink: :lol: ...
Mancsa: sajnos gátvédelemmel nem tudok szülni :(, már beszéltem a dokival erről. Zsoltinál anno cikkcakkosan szétrepedtem (doki elfelejtett vágni), ezért annak a mentén sajnos mindenféleképpen újrarepednék, ha a doki nem vágna :( ... hát ez van! de remélem gyorsan fogok szülni!
Gégéé: Emma nagyon ügyes és szép!!!! Milyen kis aktív csajszi :D:D!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?