Sziasztok!
Nem nagyon tudtam jönni a napokban. Most éppen zombisodom, mindkét csajszim beteg.
Lili már pár napja köhög, de a múltkori sikeren felbuzdulva próbáltam megint az itthoni szerekkel (nem kevés van) kikezelni, de most erősebbnek bizonyult a kór. Annyira, hogy most Nati is elkapta, ő is köhög meg náthás. Ráadásul Liliéknél ma van a farsang, hajnalban viszont megfájdult a füle. Adtam rá melegítős sapkát meg befájdalomcsillapítóztam és azért elmentünk az oviba, ebéd után elhozom, vagy telefonálnak, ha nincs jól. Szegénykém, még betegebb lett volna, ha ki kell hagynia a farsangot. Pingvinnek öltözött, furi volt, mert szinte az összes lány királylány vagy tündér volt körülötte. Délután meg irány a doki. Ja, és a slusszpoén, hogy hétvégén megyünk Alsópáhokra, a foglalást iylenkor már le sem lehet mondani, csak ha kb. 90%-át kifizetjük.
Nati mondjuk jókedvű ma, csak a köhögés miatt nem tud nagyokat aludni.
Hétvégén elmentünk anyóshoz Sopronba. Hát, az utazást leszámítva kb. katasztrófa volt.
Odafelé végig aludt Nati, visszafelé pont az autópályán sírt egy kicsit, ahol megállni sem tudtunk, de aztán szépen visszaaludt. Viszont Sopronban egy szobában töltöttünk másfél napot, mert akkora a ház, hogy lehetetlen kifűteni, anyósom meg egyébként csak ott fűt, ahol ő van (szobája + konyha). Most még a konyhában is rossz volt a radiátor, így evés közben is fáztunk. Az egyetlen fűtött szobában meg nagyon meleg volt, hogy azért a többi szoba se hűljön ki. Szóval nem is csodálom a Lányok betegségét. Aztán anyós aznap reggel lakkoztatta le a parkettát az egyik szobában, amikor mentünk. Ott nem éreztem, de mikor itthon kipakoltam, az összes ruhánk vegyszerszagú volt.
Nati első nap kakigonddal küzdött, délután csomót sírt, persze anyósom azért félóránként megkérdezgette, tuti nem éhes-e. Az egyetlen jó program az volt, hogy szombat délután elmentünk tescozni.
Ráadásul az ottani barátaink is egy semmitmondó indokkal lemondták az egész hétvégét, meg sem tudtuk köszönteni a keresztlányunkat. Ja, és olyan viharos szél volt helyenként hóeséssel, hogy levegőzésről szó sem lehetett. Remélem, sikerül eladni ezt a házat és jövő télen már nem kell oda mennünk.
Visszaolvasni nincs időm, bocs.
Vár egy csomó vasalnivaló, fejben már készülök a hétvégére, miket kell vinni. Kicsit azért izgulok, mi hogy lesz, Nati hogy bírja majd a gyűrődést...
Holnap azért még igyekszem benézni.
Katinka