Sziasztok!
Egy kérdés: ti kaptatok a gyedről valami határozatot? Vikivel mindig kaptam hogy mennyiben állapították meg a gyedet, vagy a gyest, most meg semmit nem kaptam, és kéne igazolnom a keresetem. Csak Én nem kaptam, vagy ez már nem divat az OEP-nél?? Az Államkincstártól jött az anyaságiról, meg a családiról, de a gyásról meg a gyedről nem.
Bari: először próbáld meg egyedül, minden le van írva hogy kell, nem nehéz! Ha elakadsz kérdezz! Vagy már elakadtál??
De most még csak venni tudsz, eladni nem, ha jól emlékszem majd levélben fognak küldeni valami kódot hozzá, de már nem emlékszem tutira! Mindjárt megnézem.
Meli: lehet az idő, vagy a fogacska! Akármi bajuk is van, valahogy a kaja mindig megoldás.
Nálunk a cici.
Nagyon ügyi a mászós Máté!
Levim azt újította hogy ülésből hasra tud feküdni hogy kúszni kezdjen. Eddig csak eldőlt, de most már a kezeivel ügyesen kitámasztja magát és leengedi a testét fekvésbe! Gondolom ez Nektek nem új, csak Nekünk, de hát ez van. Lusta kis pasi az enyém!
Márti: nem ám agyonhajtani magad! Pihenj is!
Stella: köszi Neked is a választ, meg mindenkinek a csaszival kapcsolatban! Azt mondták ha nem sárgul be talán hétvégén hazajöhetnek!