Új privát üzeneted érkezett!

megszoltam=megszoktam

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Jó reggelt!

Zsuzsu, szépet alkotott Konsti! Nálunk is szokott ilyen lenni!A legizgibb az,amikor az autóban csinál ilyet és öltöztethetem át menet közben! :lol: De arra már rájöttem,h pelenkaméret váltáskor szokott lenni ilyen!Most is ilyen időszak van!A 3-as már kicsi a 4-es még kicsit nagy!:D

Marek,akkor te is jó vékony vagy! Amúgy Julcsi is köhögött,de nekem pont akkor jött a védőnő, meg oltásra is vinnem kellett és mindketten azt mondták,h ez nem is igazi köhögés csak olyan mint amikor azt érezzük,h vmi szösz van a torkunkon!És hogy ne kelljen bevinned a betegek közé a doki nem jön ki házhoz?
Ha jól tudom neked is van hordozó kendőd!Te milyen gyakran használod és mennyiket mész vele?

Egyébként tegnap miután kikapcsoltam a gépet eszembejutott ám,h miket akartam még írni! :lol:
Szóval, a hozzátápival én úgy vagyok,h ameddig úgy látom,h elég neki a tej addig én nem akarok foglalkozni vele!(remélem még jó sokáig kitart) Ezzel a védőnőm is egyetértett!Engem pl anyukám 10hónapig csak szoptatott!Aztán majd meglátjuk!...
Azért már egyszer kicsit megszegtem,mert almát ettem és a csutkáján hagytam még és azt odaadtam Julcsinak mert annyira nyúlkált érte!Nagyon jóízűen cummogta! :lol:

Meg el szerettem volna mesélni ami a múlt héten történt!
Pelusoztam a hátsó ülésen az autóban, a feje felől volt a hordozó, hirtelen kirugta magát és úgy beütötte a hordozóba!pont abba a szögletes műanyagba,amivel a babakocsivázra rögzítem!Annyira sírt szegénykém és akkora piros pukli lett a kis buksiján! :(
Borzasztó volt!Azóta is olyan rosszul érzem magam miatta! :cry:

És kérdezni akartam,h vki használ már rendes gyerekülést?
Mert mi most vettünk egyet(0-18kg-ig használhatót) és ameddig nem volt addig nagyon akartam most meg rájöttem,h annyira nem is praktikus,de ha most meg nem használom,akkor jól le leszek hurrogva,mert ráadásul rohadt drága volt! :lol:

Meg mégegyet akartam, mi vettünk Julcsinak ilyen mam fogínydörzsölő nyuszikát és nagyon szereti!:D
Vendég
 


Adri
Tény, hogy van kendőm, de nem tudom megkötni, úgyhogy még sose használtam... :roll: Nem baj, csak 2e forint volt... :lol:

A mi dokink nem jön házhoz. Sőt még magánrendelése sincs. És jó öreg. De nincs másik, illetve van még egy, de az meg nem jó orvos.

Autósülés: nekünk még nincs, mert a hordozó még sokkal praktikusabb. Mondd azt, hogy azért vettétek, mert úgy hallottad, hogy fel fog menni az ára... :lol: :lol: :lol: Egyébként milyet vettetek?

Zsuzsu
Annyira jó evőkéje van Borinak, hogy fél egykor még felkelt enni... :roll: Nemtom hogy fér bele ennyi kaja.
Fél nyolckor kipróbáltam az álometetést. Bevált, mert kaja után visszaraktam Borit a kiságyba, kicsit emelgette a fejét, nézte, hogy most mi van, de azóta csend van. Nem hiszem, hogy még mindig nézelődik, szóval visszaaludt. Mostantól ezt fogom csinálni... :lol:

marek
 
 

 
 

Marek,én direkt ezért vettem rugalmas kendőt!A szövöttel csak tutira felidegesíteném magam!De igazából nálam a kendő is azok közé a dolgok közé tartozik,amik addig ameddig nem voltak nagyon tudtam volna használni most meg... :lol:
Csak annál is mindig megkapom,h ha megvettük akkor használd! :roll:

Ilyen ülést vettünk:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=58

Hát nem tudom,h elhinnék e ezt a drágább lesz szöveget! Pedig nem rossz!:lol:

A dokival így nincs szerencsétek,de gondolj arra,h jó erős immunrendszere van Borinak és nem kap el semmit! :wink:
Vendég
 


Nekem is ottvan ez az ülés a favoritok között, mert már én is nézegetem őket egy ideje.

Én most a kendő helyett rendeltem egy Mei tait. Remélemazt fogom is használni... :roll:

Asszem Bori rájött, h dokihoz akarom vinni, mert ma még nem köhögött egysze sem. Éjjel is csak párszor és pont úgy, ahogy te írtad. Akkor most[color=red] mi legyen szerintetek?[/color]

marek
 
 


A kérdés természetesen piros... :lol: :lol: :lol: :lol:

marek
 
 


Marek,egyébként sztem is nagyon jó ez az ülés!De ugye én voltam olyan hülye és meg is vettem! :roll:

A mei tai nekem is nagyon tetszik!...na de most egy darabig meg sem merek szólalni,h bármit is szeretnék! :lol:

A dokihozmenésről nekem az a véleményem,h ha már elgondolkodok rajta akkor inkább nem viszem!Olyan kicsik még,h igazából nem is tudnak nekik mit adni, én meg a gyógyszerezésnek egyébként sem vagyok híve!Én pl a terhesség alatt sem szedtem semmit!
És ahogy írtad is a váró tele lehet beteg gyerekekkel és akkor meg minek kockáztatni,h esetleg tényleg elkapjon vmit?
Sztem ez a kis köhögés,hapcizás néha kis orrfolyás(nekünk ezek vannak) teljesen normális ebben az időben!De ez csak az én véleményem!
Bár ahogy eddig elnézem ezzel kell beérned,mert ma reggel még nem nagyon volt más rajtunk kívül! :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert kivagyok.

1. Áron tegnap kapott oltást, ma már be is lázasodott. Éjjel megint óránként kelt és ez már lassan három hete így megy, olyan vagyok, mint egy hulla.
2. ZOlika azóta is beteg, fülgyulladása van, újabb antibiotikumot szed.
3. Tegnap összetörték az autónkat a vasútállomásom, mikor a férjem este jött haza a munkából már úgy találta törötten, de szerencsére otthagyta a tel.számát a tettes, így legalább a biztosító fizet, csak hát az utánajárás ....
4. Most voltak itt a vizesek, úgy néz ki valahol csőtörés van a házunkban, mert nagyon sok volt a fogyasztásunk egy hónap alatt. Elzártam az összes vizet és ezerrel pörög a vízóra, már hívtam is a szerelőt, egy csomót fizethetek most a számlára.
Na itt be is fejezem a panaszkodást, csak valakinek már el kellett mondanom.

Sajnos visszaolvasni most nincs időm, de majd jelentkezem.

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Közben már volt is itt a szerelő, nem találta meg a hibát, valószínű a kerti fagycsap folyik valahol a föld alatt, de most nem tud ásni ilyen időben, így az óra forog tovább én meg fizethetem a magas számlákat, ha majd enyhül az idő kiássák..... :(

Kép

Kép
éva75
 
 


Éva! Reméljük most már csak jó jön! :wink:

Ildinek akartam gyorsan írni a videóra! Dettó Máté! A hangok szintén! Sőt van, hogy annyira mélyről akarja ezeket a hangokat adni, hogy öklendezés a vége! :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 


sziasztok! pár nap és teleírtatok 4 oldalt....még nem jutottam a végére.

Adri! Bárcsak én is a soványsággal küzdenék (még amikor vátam lefogytam én is karlötyögősre, egy all you can eat vacsi után 2 napig infúzióztak annyira kicsinálta a gyomrom...nem is tudom mi a rosszabb)

Marek! Hapci nálunk is van néha meg orrszörtyi. Én adom a C vitamint 2 naponta - amikor eszembe jut. Ha meg erősödik a náthaszerűség oscillococcinumot. Most éppen minden OK, de séta után ki tudok piszkálni egy kis taknyot. :lol:
Amúgy oltás reggelén is volt, de doki alaposan meghallgatta, torkát megnézte, azt mondta minden rendben van. Inkább ne vidd betegek közé.
Nappal mi járókában alszunk a nappaliban.

Borostyán nyaklánc: mi éjjel nappal hordjuk, már 1 hós kora óta. Nem tudom milyen lenne nélküle. :)

Alvás (Ildi): nálunk is van néha hajnali ébredés, elég kiszámíthatatlan, de szerencsére 4-ből 1-szer. Ha jó hüvi van a hálójában és még egy vizes türcsi is (párologtató nappaliban van és eléggé zúg), akkor kihúzzuk reggel fél 7-ig (este 9-kor legkésőbb alvás). Szerintem próbálj picit hűvösebb levegőt (meleg ágyikót), hátha tovább alszik Lotti. Volt korábban éjjeli evés, de szerencsére elmúlt (kopp-kopp).

Éva! Elhiszem, hogy kimerült vagy! Orvos mit mond? Ez már durva, hogy ilyen régóta ilyen keveset alszotok!

Tanácsokat kérnék: nappal hiszti ügy. Dorka szinte egyáltalán nincs el egyedül (kb. 1 hete), állandóan rajtam lógna. Ha mellette vasalok, már az sem jó, a konyhába ne is próbáljak meg kimenni. Elkezdtem hagyni, de iszonyat, tegnap 25 percig főztem, végig nyomta amíg be nem értem a nappaliba. Anyum szerint legyek résen...fáj a szívem, de igaza lehet...Ti hogy csináljátok?

És valami jó: annyira gyönyörű minden ilyen havasan! :lol: Imádom! Nincs túl hideg, a szél sem vészes, tegnap szánkóztunk - persze a visszaséta túl hosszú lett volna, ezért csak egy rövidet. Jó, hogy tovább van világos, és Apával együtt tudunk menni!
Majd csinálok képet.

Addig is fürdés:
Kép

Bettyna! Nem jutottam az olvasásban odáig, piros kaki? Többször? Orvos? - hátha összefutunk msn-en....
Pénteken jöttök?

Lányok! A minitali miatt még kedden jelezzetek, hogy akkor ki is jön, mert főznék egy gulyáslevest - szóval ha az nem jó, azért is szóljatok. (marhahúsból lenne)
Útvonal:
M1 Biatorbágy lehajtó, onnan még 4 körforgalom is van az 1-es úton (aki a 0-áson jön, annak 3). Mindig tovább Tatabánya felé (nem kell bemenni Biatorbágyra!). A 4. után lesz egy lámpás kereszteződés, ott jobbra. Az út átkanyarodik az autópálya alatt. Ezen az úton a 2. lehetőségnél jobbra fel, majd megint a 2. lehetőségnél jobbra - 3. dülő, ez már föld út. A házunk balra lesz, a képről felismerhető, kb. 14. telek (megszámoltam). :lol:

Na, jó hosszú lettem....próbálok még visszaolvasni.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Ja, és Éva a kocsi és kerti csap is szörnyű....ennél csak jobb lehet!

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Bettike

Köszi, hát én is nagyon remélem, hogy most már csak jó jöhet!!

Kép

Kép
éva75
 
 


Peva
Borinak is volt ilyen időszaka. Én hurcolom magammal és amikor megunja az egyik járgányt akkor még hiszti előtt átrakom a másikba. Pihenőszék, járóka, hordozó. A hordozó azért jó főzésnél, mert fel lehet rakni az asztalra és onnan mindent jól lehet látni és jót lehet anyával dumálni. Most is ül a nappaliban amíg én porszívózok. Akarom mondani netezek.... :lol:

Éva
Kitartás!!! Mindjárt itt a tavasz és lehet ásni... :roll: (ez egyébként válasz volt Bettike régebbi kérdésére is) Egyébként nekünk is volt egy ilyen csőtörésünk egyik télen. Akkor is azt mondták, hogy nem lehet ásni. Hát apukám megmutatta, hogy lehet, csak a vízműveseknek nem volt kedvük. :roll:
A betegség meg most már tényleg mondjon le!!!!

marek
 
 


Sziasztok!

Peva...hát ez nagyon édes fotó! :lol: Kék a szeme?
Gyönyörű!

Én is most csináltam Norbiról fürdős képeket! :lol:

Zsuzsu...jó ez a HT menetrend, köszi hogy megosztottad! :wink:
Én azt hittem szilvát meg brokkolit csak 6 hónapos kortól lehet? :roll:
Nem görcsöltet az?
Szép kis mutatványt csinált Konstantin! :? :lol:

Kép
Kép
S, végül egy vagánykodós kép :lol:
Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Peva, LKata
Nagyon jók ezek a fürcsis képek!!!

Merre van mindenki? Amikor lenne időm dumálni akkor sosincs itt senki. Bezzeg amikor tanítok akkor előbújtok..... :lol: :lol: :lol:
Ma fél háromtól tanítok, úgyhogy akkor lehet jönni.... :lol:

marek
 
 


Peva

Köszi, aranyos vagy! Nem csak Áron miatt nem alszom három hete, hanem a többi gyerek miatt, mert ugye ők is felváltva betegek, hol az egyik hány, hol a másik, lázas, hol a harmadik füle fáj, hol Áron volt beteg, hol csak sűrűn akart cicizni, szóval nem csak a baba miatt nem alszom, hanem a nagy babák miatt sem.

Áron elvileg már meggyógyult, az oltás miatti láz inkább már csak hőemelkedés, úgyhogy szerintem mi tudunk menni a talira. Aranyos vagy , hogy miattunk még főzöl is, ne fáradj!!!! Amúgy én a csirkén, pulykán kívül más húst nem eszem, mert annyira sajnáljuk az állatokat, úgyhogy emlőst nem eszünk, de miattam nyugodtan főzz marhából, majd eszek itthon mielőtt elindulunk. Tényleg ne fáradj!!!! Igy is más nagyon aranyos vagy, hogy meghívtál mindenkit hozzátok!!!

Nagyon tündéri Dorka!!!

Marek
Hát az én férjem is ásott pár napja még, úgyhogy ha elolvadt a hó szerintem a kerti csapnak is neki esik.
Hát igen, ez a betegség most már tényleg mondjon le!!!
Nyaralást nem tudta még lefoglalni a férjem, de remélem még marad szabad apartman nyárra és fürödhetünk együtt veletek!!!


Lkata
Nagyon vagány Norbika!!!!

Kérdés jön:
Ki van fenn az iwiw-en, ott is megkereshetnénk egymást, nekem annyi képem van ott magunkról, másét is szívesen megcsodálnám.
Én Horváth Papp Éva néven vagyok fenn és még mint Budakalászi lakos.

Na megyek, eszem valamit., mert még elfejetettem ma ebédelni.
Olyan szétszórt vagyok, észre sem vettem, hogy nem jött haza a lányom a suliból. Már rég itthon kéne lennie. Erre anyukám most telefonált, hogy náluk van a Lora. Szerintem a fáradtság miatt vagyok ilyen bamba, azt sem tudom hány óra.

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Ha nem akarjátok itt megírni a teljes neveteket az iwiw-vel kapcsolatban, akkor privátban is megírhatjátok!!

Kép

Kép
éva75
 
 


Marek, szerintem Gergő egyszerűen csak rájött, hogy aludni márpedig jó dolog. :)Nálunk az álometetés kizárólag cumiból működik. Nem venném ki a kiságyból, mert arra azonnal felébredne. Ráadásul cumiból könnyebben, gyorsabban eszik, úgyhogy pont arra jó, hogy jól megtömjem a hosszú éjszaka előtt. Az utána történő böfiztetésnél (vállon) állandóan parázok, hogy annyira felébred, hogy nem tud visszaaludni. Szerencsére eddig nem volt baj. Hiába óbégatott fél percig, letettem az ágyba, és szépen visszaaludt

Nusildi, nagyon édes Lottika, és ezek egyáltalán nem ijesztő hangok. :) Nagyon jól csinálod az altatást. Határozottan. :)

Inez, meddig szeretnéd, hogy veletek aludjon Julcsi?

Zsuzsu, ez széééééééép. :) Cifrafosás. :D:D:D Ismerős. ;-)

Éva 75, nagyon próbára tesz titeket most az élet. :(
Áron baba miért kel ennyiszer éjjel? Napközben mennyit alszik? Gergő nálunk akkor csinálta ezt (1-2. hónap), amikor nem volt meg a napirendje.
Zolika sok tehéntejes dolgot eszik? A fül-arcüreggyulladások zöme visszavezethető erre is...
Kerti csap: nincs valamilyen lezáró szelep? Legalább 3-szor jártunk már így. :(

Kép
szöszke
 
 


Szöszke

Áron napközben 3-4 szer alszik, délelőtt és ilyenkor 1-2 órát alvásonként. Most a betegsége miatt kelt fel ilyen sűrűn, nem kapott levegőt a sok takonytól, aztán az antibiotikum készítette ki a gyomrát, aztán meg amikor már végre jól lett most meg jött tegnap az oltás és most meg amiatt nem aludt szegénykém, amúgy szerintem nem lesz baj vele.
Szépen megvan a napirendje nagyjából, alszik, eszik, játszik, napközben nincs is gond, csak éjjel kelt sokszor. Lehet, hogy az is a baj, hogy minden nyöszörgésnél egyből ugrok és kiveszem, lehet, hogy ha hagynám tovább aludna, csak ott alszik vele egy szobában Lorena is és nem akarom , hogy ő is felébredjen, mert akkor nem tudja magát rendesen kipihenni és nem akarom, hogy fáradt legyen az iskolában a baba miatt.

Zolika nem eszik sok tejes dolgot, már két hete beteg és az volt a baj, hogy a sok takony nem jött ki az orrából, ráhúzódótt a fülére, de már jobban van szerencsére.

A csap ügy, meg majd csak megoldódik valahogy.

Kép

Kép
éva75
 
 


Olyan hülye vagyok, Áron alszik, ZOlika szépen játszik a szobájában, simán pihenhetnék, de nem tudom rávenni magam, napközben valahogy nem tudok aludni. , még feküdni sem....és még panaszkodom, hogy fáradt vagyok??

Kép

Kép
éva75
 
 


Éva, már be is jelöltelek :lol:
Már egy páran ismerősei vagyunk egymásnak, de aki szeretne megjelölni, Alapi Ildikó és rajtam kívül csak egy van, én vagyok a fiatalabb és az, akinek az alapértelmezett képen egy baba van a kezében :wink:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Éva, már be is jelöltelek :lol:
Már egy páran ismerősei vagyunk egymásnak, de aki szeretne megjelölni, Alapi Ildikó és rajtam kívül csak egy van, én vagyok a fiatalabb és az, akinek az alapértelmezett képen egy baba van a kezében :wink:
Most nézem, hogy egy középsuliba jártunk? Márvány u?? :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi

Tényleg!!! Neked ki volt az osztályfőnököd? Nekem a Forczekné Irénke. Ismered őt?
Látod mikre nem jó ez az iwiw?!

Kép

Kép
éva75
 
 


Sziasztok!

Eltűntünk egy időre, de megint itt vagyunk!!! :D
Sajnos még nem nagyon bírtam felvenni a fonalat, de az iwiw eljutott az agyamig, úgyhogy én is elkezdek jelölgetni. :) (Bajnógel-orosz Ágnes néven vagyok fenn)

Mi is vettünk gyerekülést, ilyet:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?productid=223661&pageno=1&whid=25
Nem a Brendonban vettük, így valamivel olcsóbban megúsztuk a dolgot, de muszáj volt, mert Marci gyerekem már széltében nem fért bele a Brevi ülésébe és csak tekergett jobbra-balra...

Gyorsan visszaolvasok, amíg alszik a gyermekem...

linhbaba
 
 


Linh

Nagyon szuper ülést vettetek!!!

Jó dolog ez az iwiw, legalább megtudtuk egymás rendes neveit is!!

Adri
A ti ülésetek is nagyon jó!!

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Éva - esküszöm, nem emlékszem már az ofő nevére :oops:
Könyvvitelt tanított, sárgás, befésült haja volt és szemüveges :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!:)

Zsuzsu: Dóri ma pont ugyanígy kakkantotta össze magát, mint Konsti! :D :D Ennél csak azt imádom jobban, amikor valahogy' úgy huppan a cucc, hogy mindenhova jut, kivéve a pelust...:D

Gyerekülés: nagyjából mikortól aktuális? Méretfüggő vagy az üléshez van köze? Mert azt néztem én is, hogy a hordozó kezd rövid lenni a lányomnak.

Nagyon édesek a fürcsis képek! Majd teszek fel én is, pláne, hogy a kisasszony már volt babaúszáson, így nagy kádban fürdik esténként. Babaúszásról is mesélek majd. Imádta. :)

Jaj Lányok, nem tudom, ki hogy van vele, de ma kezdtem egy pár pillanatra újra nőnek érezni magam. Ez most így hülyén hangzik, tudom, meg nem is az a legfontosabb jelenleg az életemben, hogy a pasik forogjanak utánam, de hadd ne szabadkozzak amiatt, ami a hiúságomnak már nagyon kellett: szóval baby björnben vittem Dórit egyik nap az utcán és egy pasi nagyon finoman flörtölt velem. Nagyjából 3 mondatot váltottunk (gyerekekről :D :D) de a lelkemnek nagyon jól esett. Örmömben fel is hívtam az uramat és elmeséltem neki, és ő velem örült. :D
Végülis fontos, hogy másoktól is kapjunk visszajelzést nőiességünkre vonatkozóan, nem?

Kép
anhel
 
 


Linh, de szép vagy!!! :lol: Jó az esküvői képetek!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Hááát, sokminden nem ragadt meg, mivel gyakorlatilag 3 napja nem alszunk. Marci kb. 4x eszik éjszakánként és csak 1-1 órát alszik, utána cumit rakok a szájába, azt kiköpi, akkor visszarakom és ez így megy míg nem hajnalodik...

Láttam 2 anorexiás csajról képet :D :D (Sensi, Ildi)

Éva: gyerekek felgyógyultak már? Köszi a dícséretet! Így ül benne a fickó:

Kép új ülésben


Bettyna: sajnálom a véres kakit!!! Van már valami eredmény?

Timi: új autó!!!!!! Szuper!!! Ránk is ránk férne, mert nem jó a központi zár, úgyhogy általában a csomagtartó felől szoktunk bemászni, hogy bejussunk a kocsiba...

linhbaba
 
 


Linh
:lol: :lol: :lol: :lol: És ott is szoktatok kimászni? :lol: :lol: :lol: Elképzellek a Tesco parkolójában szombat délelőtt amint épp bemászol az autóba. :lol: :lol: :lol:
Marci nemsokára ezt az ülést is kinövi... :lol:

Anhel
Énisénisénis akarok visszajelzést! Bár én egyáltalán nem vagyok nőies, úgyhogy nemtom mit várok... :roll: Mondjuk soha nem is voltam az.
Az egyetlen visszajelzés amit szülés óta kaptam az volt, amikor egy ismerősöm megkérdezte, hogy szülés után megcsináltattam a cicimet? Mondtam, hogy meg, de nem garanciás és pár hónap múlva ki fog pukkadni.... :lol:

Megpróbáltam elérni, hogy Bori ne a babakocsiban aludjon. Ilyen üvöltést.... :roll: Szóval kénytelen voltam felöltöztetni és berakni a kocsiba. Amint a kocsiban volt elaludt, úgyhogy nekem nem kellett felöltöznöm és kimenni a hidegre... :lol: Egyébként kabát és sapka nélkül is kipróbáltam a kocsit, de úgy nem tudott elaludni. Biztos tudta, hogy csak kamuzok és igazából nem is viszem el sétálni... :roll:

marek
 
 


Tényleg Linhbaba, hogy' rakod be Marcit a kocsiba? Hátulról? :D
Egyébként nem akartam csipkelődni, átérzem, kényelmetlen lehet.

Marek, na jól van, szerinted én mennyire voltam nőcis a sárhányós gatyómban, bakancsban és nagykabátban? Nekem még az ideiglenes szilikonmelleim sem látszódtak, mert elől ott csüngött rajtam Dóri a babaybjörnben. :D :D

Az a baj, hogy a változtatásokhoz sajna 1-2 alapos üvöltést el kell viselnünk... próbáld meg azért kocsi nélkül altatni, ha van ideged (nekem néha nincs, olyankor megadom magam és az van, amit Dóri akar, és ez hiba, tudom... :roll: de én gyenge vagyok...:))

Kép
anhel
 
 


és egy fürdi előtti kép
Kép

Kép
anhel
 
 


Anhel
Ma is megpróbáltam kocsi nélkül altatni, de én ehhez gyenge vagyok. De a cicin alvásról magától szokott le, úgyhogy az optimista énem azt mondja, hogy majd leszokik erről is... :lol: A pesszimista énem meg elmehet a francba... :lol:

Lehet, hogy a babybjörn egy szexis ruhadarab? Lassan én is kipróbálom... :lol: Te egyébként hogy öltözteted Dórit amikor kenguruztok? Mert nekem gőzöm nincs, hogy mit kéne ráadnom Borira 0 fokban... :roll:

marek
 
 


Éva, ez nem semmi!nem elég a betegség, még ez a vizes ügy is!:(
Amúgy Mareknak tök igaza van!Megvárják a tavaszt,mert most nehezebb ásni,te meg fizessed a fölöslegesen elfolyó vizet? :?

Peva,Nagyon édes Dorka!És milyen komolyan néz azokkal a gyönyörű szemeivel!:D
az az infúziós dolog durva lehetett!Mondjuk én rengeteget eszek,tehát nálam nem ez a gond!Minden megy Julcsinak!:D
Egyébként nálunk is az van,h nem tudom letenni!Folyamatos törődést igényel!de nem elég neki,h a kezemben van!folyamatosan foglalkoztatnom kell!Mondjuk olyan édes,h nem is tudok neki ellenállni,így nem nagyon szoktam hagyni sírni! :roll:

Kata,tündéri kisfiu Norbika!Nagyon jók ezek a képek!:D

Szöszke,tudom,h hülye vagyok,de imádom,h ott alszik velünk és ameddig szopizik éjjel,addig szeretném,ha ez így maradna! :roll:

Linh,ez az ülés is nagyon jó!Nekünk is tetszett,de igazából nálunk ez a bébé confort szerelem volt első látásra! :lol:
Egyébkénr hatalmas baba ez a Marci!Már ez az ülés is majdnem kicsinek tünik! :lol: :D Majd én is teszek fel képet!
És ti hogy fogjátok megoldani pl a boltbamenést?visztek külön babakocsit?Mert eddig ugye a hordozóval könnyű volt és most nekem ez a nagy problémám!mert ugye ülni még nem tud... :roll:

Anhel,nagyon édes ez a kép!Olyan kis huncutul néz Dóri!
Egyébként én is szeretném már újra nőnek érezni magam,de ahhoz el kéne jutnom legalább fodrászhoz! :roll:
Vendég
 


Hát, ha a ciciről lejött magától, akkor jó eséllyel a kocsiról is lejön..bízzunk benne!

A babybjörn szerintem irtó szexis. De az is lehet, hogy nem, csak hátul a kabátomra ragadt valami provokatív cetli?? :O :D

Ma pl. hosszúujjas body, azon egy rövidujjas, azon egy kis közepesen vastag kabátka, amolyan kardigán, harisnyanadrág, egy naci, fület takaró pamutsapi és minderre egy vastag pufi overál bélelt kapucnival. Ez így nem tűnik soknak, de ha azt veszem, hogy közben végig a hasamon van, plusz a babybjörn is kellemesen vastag anyag, pont jó.

Kép
anhel
 
 


Éva,Linh én is megjelöltelek benneteket! :wink:
Vendég
 


Ezt már nem hiszem el!!! Most hívtak az APEH-től, hogy meg akarnak bírságolni egy több, mint egy évvel ezelőtti telekvásárlással kapcsolatban, mert az ügyvéd kihagyta az adásvételi szerződésből az adás-vétel jogcím szót és ezért a földhivatal nem fogadta el a bejegyeztetésnél, ekkor új szerződést írt az ügyvéd, abba már beleírta azt a szót, hogy "adás-vétel", azt is beadtuk a földhivatalhoz, de a második szerződés beérkezése az elsőhöz képest már a bejegyzési határidőn kívül volt, ezért bírságot rót ki, akkor mi leírtuk az esetet a földhivatalnak, azt hittük akkor rendeződött minden, mert azóta már eltelt egy év, erre most meg hívnak az Apehtől, én már tényleg megbolondulok!!!!!!!!!

Először azt hittem viccel velem az ember, mert van egy ilyen nevű ismerősöm, amin bemutatkozott, még mondtam is neki, hogy mit viccelődik velem, aztán közölte, hogy nem viccel, ő tényleg az Apehtől hívott (de halkan bevallotta, hogy néha ő is szokott az ismerőseivel ilyen tréfát űzni) hát jó fej, mert velem most élesben eljátszhatta.

Én már nem tudom, hogy mi fog még történni, de nem is érdekel, az a lényeg, hogy a családom egészséges legyen, a többi dolog már csak anyagi jellegű és nem érdekel mostantól!!!
Erről az jutott eszembe, hogy az az érték a legfontosabb, ami pénzzel nem vásárolható meg (egészség , szeretet stb.)
Na nem lelkizek tovább, megyek babázni......

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Én is jelölgetek az iwiwen!
A férjezett vezeték nevemnél ér mosolyogni! :wink: :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 


Adri, Lihn

Nagyon szép menyasszonyok voltatok!!!

Kép

Kép
éva75
 
 


Autó: Marcit lerakom a csomagtartóba amíg mászom :D (5 ajtós a kocsi)
Hál' Istennek az autó zárása az könnyen megy, csak a nyitás a gázos. Szóval ha láttok egy csajt vagy egy 2méteres pasast amint épp félig kilóg egy Vectra csomagtartójából, azok nagy valószínűséggel mi leszünk :)

Inez: igen, visszük a babakocsit a boltba. A Brevi jól hajtogatható és jól befér a csomagtartóba, ha éppen mi nem tartózkodunk ott :D Mostmár a sportrészben toltam egyszer Marcit (persze szigorúan hátra döntve), mivel állandóan fel akar ülni, így legalább valamennyire körül is tud nézni.

Éva: :( :( :( sajnálom ezt a telek ügyet. SZegénykém, jól összejött most neked minden...

linhbaba
 
 


Ildi, Linh, Éva! Megvagytok! :wink:

Kép
bettike
Eger
 
 


Bettike: szerintem ez a név nagyon édes!!!! 8)

Éva: köszi! :oops:

linhbaba
 
 


a gyerekem a 3 órás szopi után kidőlt és azóta alszik. :shock:
Hát most már lehet, felébresztem...
Látszik is, hogy baromira ráértem az elmúlt 3 órában, csak neteztem...

Szegény Éva, a baj csőstül. Ezzel az ügyvéddel nem lehet valami ellenlevelet küldeni az apehnek, hogy mindez adminisztrációs hiba vagy valami ilyesmi?

Én is belesek az iwiw-re, ha már alányom ilyen jól alszik. :)

Kép
anhel
 
 


Sziasztok!

Marek - Nem minden gyereknél működik a Suttogó. Diéta? :roll: :oops: Hogy őszinte legyek, mivel azóta semmi különös nincs a kakiban, csak folyik, kb úgy mint Zsuzsuéknál, annyira nem figyelek rá. Meg amióta kapja a Protexint, azóta hang nélkül is bele tud sunnyantani a pelenkába (a mai nap kivétel volt a háta közepén is folyt és jó kis hanggal érkezett, vendégségben és persze most nem volt nálam váltó body :roll: még jó, hogy a házigazádnak is ekkora a gyereke 8) )Ma elvittük a mintát az ÁNTSZ-be. Jövő hétre lesz eredmény. Amíg az be nem igazolja, hogy valóban a tej a bűnös, addig még élvezem a tejtermékeket, de csak mértékkel. Genyó vagyok? Vagy felelőtlen? :?
Én nem vinném Borit orvoshoz, amíg nem muszáj. Hátha még összeszed valamit a rendelőben. Lehet, csak a sok tejcsi, nem? :wink: :lol: Hogy bír ennyit enni! Hihetetlen! :lol:

Zsuzsu - Ez nem semmi étrend!

Adri -Szegény Julcsi buksi! Nyuszink nekünk is van és Szabi is szereti. Az üléseket nézegetem én is, de még nem merek lépni, mert a nyak miatt 1 éves koráig azt mondják jó lenne háttal utaztatni, de addig nem fog beleférni a hordozóba az tuti, mert már most is beleszorul, ha vastagon van öltöztetve. Amíg nem ül stabilan, addig biztos nem teszem ülő ülésbe. Közben megnéztem linket. Miért nem praktikus? Annak tűnik a leírás alapján.

Éva - Te szegény jól rátok jár a rúd.

Peva - Orvos látta, kakiminta leadva! :wink: Igen, megyünk pénteken!!! Hívlak, amikor indulunk. Hiszti? Passz. Szabi még nem csinálja. Majd 2 hét múlva! :wink: A havat én is imádom! Fürcsi kép nagyon édi! BÁrkit levesz a lábáról ezzel a tekintettel! :lol:

Ma elmentem vérvételre végre a Honvédba. Hát csajok, hogy ott mennyire tetű módon dolgoznak!!! Rémes! Itt a MÁV-ban, ha ott voltam fél 8-ra, időpont nélkül is leglkésőbb 8-kor végeztem. 7.17-kor húztam sorszámot, 11. voltam és fél 9-kor mentem be úgy, hogy két helyen csapolták az embereket!!!!
Mire hazaértem apa és Szabi olyan ügyesek voltak, hogy gyűjtöttek kaki mintát, így a délelőtti programunk is megvolt: ÁNTSZ.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Csajok, a talival kapcsolatban van valami infó? Próbáltam visszaolvasni, de nem találtam semmit (valsz figyelmetlen voltam) és a honlapon sincs semmi hivatalos.

linhbaba
 
 


Éva,nem semmi!de igazad van!az egészség és a szeretet a legfontosabb! :wink:
És köszi a bókot!Én is megnézegettelek benneteket!nagyon jó képek!nagyon szép gyerekeid vannak! :wink:

Linh,én még nem mertem a sportrészbe rakni!De a mi babakocsink elég nagy helyet foglal,úgyhogy majd néznünk kell egy esernyőset! :roll:

Betty, azért nem praktikus,mert a hordozót egyszerűen kikaptam, beraktam,így ha aludt se volt baj most meg ha ezt az ülést berakom,akkor szegény Julcsit elöbb abból kell kivenni át a babakocsiba aztán vissza és ha véletlen elalszik akkor fel kell ébresztenem a rakosgatással!igazából ez a bajom!de a másik meg az,h a hordozóba így beöltöztetve alig fér el én meg már alig bírom vinni olyan nehéz!a derekam már eléggé kivan tőle! :roll:
Egyébként meg nagyon jó ez az ülés jól elüldögélt benne Julcsi,a kis derekát nagyon jól alátámasztja egy puha párna és egész hátra lehet dönteni,egyáltalán nem ül benne!:D
Ti hogy takarítjátok a nyuszit?csak simán kinyomkodjátok a csap alatt vagy hogy?

a vérvételes dolog elég jó! :? de remélem hamarosam kaptok eredményt!
Vendég
 


Adri - Első alkalommal bedobtam a mosógépbe, azóta igen, a csap alatt kiöblítem belőle a nyálat és kész. Ülés infot köszi. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Linh
Pont ma írt Peva a taliról. Az előző oldalon megtalálod.

Bettyna
Élvezs is ki a tejtermékeket, mert nehéz az élet nélkülük.

Én Maczelka Mária vagyok, ha valaki keresne az iwiwen.

marek
 
 


Sziasztok!

Éva...hogy vagytok? Bejelöltelek az iwiwen! :lol:
Sajnálom ezt a sok szerencsétlenséget és betegséget! :(

Képzeljétek tegnap Norbi megfogta a lábujját,
és próbálta bekapni, úgy nyögött, tök aranyos volt!
:lol:

Jaj, mennem kell, sír Norbika! :? Üvölt! :shock:
Majd jövök.

Kép
Kép
lovaszkata
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?