sziasztok! pár nap és teleírtatok 4 oldalt....még nem jutottam a végére.
Adri! Bárcsak én is a soványsággal küzdenék (még amikor vátam lefogytam én is karlötyögősre, egy all you can eat vacsi után 2 napig infúzióztak annyira kicsinálta a gyomrom...nem is tudom mi a rosszabb)
Marek! Hapci nálunk is van néha meg orrszörtyi. Én adom a C vitamint 2 naponta - amikor eszembe jut. Ha meg erősödik a náthaszerűség oscillococcinumot. Most éppen minden OK, de séta után ki tudok piszkálni egy kis taknyot.
Amúgy oltás reggelén is volt, de doki alaposan meghallgatta, torkát megnézte, azt mondta minden rendben van. Inkább ne vidd betegek közé.
Nappal mi járókában alszunk a nappaliban.
Borostyán nyaklánc: mi éjjel nappal hordjuk, már 1 hós kora óta. Nem tudom milyen lenne nélküle.
Alvás (Ildi): nálunk is van néha hajnali ébredés, elég kiszámíthatatlan, de szerencsére 4-ből 1-szer. Ha jó hüvi van a hálójában és még egy vizes türcsi is (párologtató nappaliban van és eléggé zúg), akkor kihúzzuk reggel fél 7-ig (este 9-kor legkésőbb alvás). Szerintem próbálj picit hűvösebb levegőt (meleg ágyikót), hátha tovább alszik Lotti. Volt korábban éjjeli evés, de szerencsére elmúlt (kopp-kopp).
Éva! Elhiszem, hogy kimerült vagy! Orvos mit mond? Ez már durva, hogy ilyen régóta ilyen keveset alszotok!
Tanácsokat kérnék: nappal hiszti ügy. Dorka szinte egyáltalán nincs el egyedül (kb. 1 hete), állandóan rajtam lógna. Ha mellette vasalok, már az sem jó, a konyhába ne is próbáljak meg kimenni. Elkezdtem hagyni, de iszonyat, tegnap 25 percig főztem, végig nyomta amíg be nem értem a nappaliba. Anyum szerint legyek résen...fáj a szívem, de igaza lehet...Ti hogy csináljátok?
És valami jó: annyira gyönyörű minden ilyen havasan!
Imádom! Nincs túl hideg, a szél sem vészes, tegnap szánkóztunk - persze a visszaséta túl hosszú lett volna, ezért csak egy rövidet. Jó, hogy tovább van világos, és Apával együtt tudunk menni!
Majd csinálok képet.
Addig is fürdés:
Bettyna! Nem jutottam az olvasásban odáig, piros kaki? Többször? Orvos? - hátha összefutunk msn-en....
Pénteken jöttök?
Lányok! A minitali miatt még kedden jelezzetek, hogy akkor ki is jön, mert főznék egy gulyáslevest - szóval ha az nem jó, azért is szóljatok. (marhahúsból lenne)
Útvonal:
M1 Biatorbágy lehajtó, onnan még 4 körforgalom is van az 1-es úton (aki a 0-áson jön, annak 3). Mindig tovább Tatabánya felé (nem kell bemenni Biatorbágyra!). A 4. után lesz egy lámpás kereszteződés, ott jobbra. Az út átkanyarodik az autópálya alatt. Ezen az úton a 2. lehetőségnél jobbra fel, majd megint a 2. lehetőségnél jobbra - 3. dülő, ez már föld út. A házunk balra lesz, a képről felismerhető, kb. 14. telek (megszámoltam).
Na, jó hosszú lettem....próbálok még visszaolvasni.