Sziasztok!
Andy: Ne szomorkodj, örülj hogy legalább valamennyi már kijött és meg fogod úszni a kórházat. Azért a legjobb ha nem kell ebbe beleavatkozni.
Kata: De jó, hogy Kevin jobban van. Annyira sok cucc volt az orrában, hogy te otthon le se tudtad szívni? A doki valami spéci dologgal szívta? Gondolom nem a porszvívós orrszívóval
Szegény, annyira sajnáltam mikor írtad. Lehet most megdöbbentek, de én kipróbáltam magamnak ezt az orrszívós mókát, és hááááát
nagyon rossz, én meg is értem hogy sírnak, pláne hogy még nem lehet megértetni velük hogy mennyire fontos, de muszáj mindig szívni.
Aida: Nagyon szép Noli, ezek szerint már nem sír olyan vigasztalhatatlanul, és sokat neked. Az első 6 hét a kritikus, úgy hallottam. Nekem csak akkor sírt ha fájt a hasa, meg ha már álmos volt, de akkor egy kis ringatással hamar el is aludt.
Az oltás után volt 3 rosszabb napunk,de megértem hiszen kettőt kapott egyszerre szegény.
L.Kata: Nagyon helyes pasi lett Norbi. Ha nem olvasnám az októberieket és nem tudnám, hogy már meg van a "bnő" akkor mi is beállnánk a sorba Dórival
Ha jól tudom Norbi is eszik tápszert, ugye? Nem zöldes színű tőle a kaki, és nem szúrós szagú? Nekünk olyan, 18-án viszek pelust mutatni a dokinak, mert szerintem ez nemnormális.
Ja,és Andy köszönöm a névnapi köszöntést Dóri nevében
Látom többeteknek az a gond, hogy még véreztek. Én mit nem adnék ha végre megjönne. Egy hete leszakad a derekam,és minden régi tünetem megvan, leghangoltság, érzékenység, pattanások, derékfájás... csak épp nem vérzek. Pedig jó lenne, mert már aggódok hogy ha nem a menzesz miatt akkor miért vannak ezek a tünetek. Remélem nem kell visszamennem a dokihoz.