Új privát üzeneted érkezett!

Aida:nagyon sajnálom.mindenkinél találnak valamit?én meg vissza se mentem a 6hetes kontrolra.Tök jo hogy nem találtak semmit Nolenél akkor végül nem kell befeküdnie?te probáltál már valami tejserkentöt?vannak teák,a homeos bogyok nagyon jok állitolag meg a köményleves,barna sör.

kevin nincs jobban már köhög is ma voltunk orvosnál.Leszivták a noziját és rengeteg sürü trutyi jött ki belöle pedig én is naponta szivom neki.Állitolag azért köhög meg szürcsög a trutyi miatt a .holnap még vinnem kell vissza.A fülecskéje meg még csunya :cry:

Kép Kép Kép Kép

000kata
 
 


Csajok merre vagytok????Ne haljon ki a topic

000kata
 
 


Nem hal ki, én itt vagyok! :D

Hogy hogy nem mentél vissza?? Minden rendben volt? Vérzésed meddig volt szülés után? Amúgy én elvileg tök jól vagyok, én azt hittem hogy minden rendben lesz.. :roll: Meg is lepődtem, hogy nem. Bár vérzésem nekem még mindig van, de nem erős egyáltalán így gondoltam ez természetes. Azt olvastam máshol, hogy 8 hétig előfordulhat, onnantól kezdve probléma.

Kevinnek jobbulást, szegényke. :(

Nagyon édes a képeken! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 

 
 

Aida: kb én is 6 hétig véreztem.egyszer mentem a korházba amikor vittem kevint koponya és hasi ultarahangra akkor vártam a dokira 1órát de kevin nyügi volt és nem vártam tovább.
nagyon messze van busz,vonat,metro kb 2 óra az ut és ebbe a rossz időbe nem akartam menni mert kevint is vinnem kéne.remélem amugy minden rendben van
Hogy van a kis Noel?bukik még?

000kata
 
 


Noel szokott még bukni, de talán nem annyira vészes. Egyébként jól van, kis mosolymanó lett az elmúlt 1-2 hétben. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida: örülök hogy már nrm bukik annyit.Raksz képet?

000kata
 
 


Ma voltam Nolival barátnő látogatóba, ott készültek képek, ha átjönnek rakok fel belőle. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida: oké :lol:

Megjöttünk a csipőszürésről.Minden rendben van :lol:

000kata
 
 


Az jó hogy minden rendben volt! :)

Itt vannak a barátnőzős képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


hahó


oookata:

szegény kicsi Kevin, de ne félj most már biztos meggyógyul mert kiderült mi a baj!!

nőgyógyászhot sztem mindenképp menj el, biztos nincs semmi, de sosem tudhatod és már nemcsak magadért vagy felelős!


nálam az a helyzet, h visszamentem a dokihoz és még mindig ott van az az izé de már kisebb lett ugyh még kell várni egy hónapot és akkor megnézi h kijött-e mind. azóta is vérezgetek, pici görcsök meg hőemelkedésem is lett, de legalább jött is már ki pár darabka, ugyh nagyon reménykedek h téleg kijön mind és nem kell kikaparni! tuti nem várok egy hónapot de vmikor jövő hét v utána visszamegyek h nézze meg..


beagle:

nagyon édes dóribaba is és örülök h minden rendben nálatok

én most nem vagyok jó passzban, főleg lelkileg viselem nehezen azt ami történik velem, lassan 3 hóapos Regi és én még mindig dokihoz járkálok meg rosszul érzem magam szóval kezd elfogyni a türelmem, az időjárás is rátesz, a bezártság, nem is sokorolom, csak azt várom h elmuljon ez az időszak és minden rendbe jöjjön!

andy

Kép
andy30
 
 


ja kiságy:

nekem Regi az elejétől a kiságyban alszik éjjel, nincs gond vele, de nappal mint a fehér holló h ott aludna bár az is ha alszik:)olyankor csak ölben van el :roll:

éjjelre nem kellett bevetnem semmipraktikát, magától csinálja, nappal viszont órákat küzdök egy egy félórás kiságyban alvásért, ugyh soxor inkább feladom:)

andy

Kép
andy30
 
 


Aida: nagyon édes Noel baba és milyen csini :lol:

Andy: tök jo hogy kisebbb lett az az idő reméljük egy honap mulva már nyoma se lesz .Szoritok.hát majd valamikor elmegyek csak kevint is vinnem kell és rengetegen szoktak lenni ha csak ide az sztkába elszaladnék.
Probálj ne idegeskedni nemsokára jön a jó idő és tök jó lesz.n már alig várom a nyarat.

Kevin tök jol aludt ma 11kor elaludt és csak 3:15kor kelt utánna már csak 6kor és fentvolt 8ig.10kor evett s 12kor kelt :lol: Végre én is kitudtam pihenni magam.Dlig aludtam mint akit fejbevertek :lol: :lol:

000kata
 
 


hahó

oookata:

köszi én is a jó időtől remélek mindent.
magándokihoz nem tucc menni v kevint vkire hagyni kicsit?
ez igen és hol aludt kiságyban? de 10kor h alludt vissza délig? melletted? nekem reggel már sose sikerül visszaaltatni..

aida

nagyon jo képek szépek vagytok ti is

andy

Kép
andy30
 
 


andy Kevin nem alszik kiságyba csak velünk.Ez kivteles volt h ennyit aludt mert nem jo alvo.biztos a betegség miatt mert már rég aludta ki magát

000kata
 
 


Kiságyában alszik ügyesen Noli. :D Persze jól körülbugyolálva, csak így volt hajlandó. :)

Kép

És ma először Gabi nagybácsi is megfogta Noelkét. :D

Kép

Eléggé vérzek megint így ma elkezdtem szedni az Ergam cseppeket. Nagyon remélem hogy nem lesz kevesebb tőle a tejcsi.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida ne félj nekem nem lett kevesebb de fejjél te is és akkor még tutibb meg szedjél urticát ha félsz mert az agyban dől el és ha folyton arra gondolsz h kevesebb akkor ugy is lesz

most én is fejek megint alig jön:(de nem ijedek meg hanem hiszem h visszajön

ezt a körülbugyolálást kipróbálom hátha bejön


oookata én nemtok ugy jól aludni ha mellettem fexik regi bár elég keskeny az ágy ami a szobájában van amin alszok igy ha ő is ott fexik én épph elférek:)

Kép
andy30
 
 


Aida: nagyon édesen alszik bebugyolálva.aszthittem az a párod,töökre hasonlitanak.

Andy: én szeretek kevinnel aludni.Mindeig odabujik hozzám,ha arrébb megyek jön mindig közelebb olyan édes :lol: de szeretném visszaszoktatni a kiságyba éjszakára.

000kata
 
 


[quote="andy30"]a írta:andy30ida ne félj nekem nem lett kevesebb de fejjél te is és akkor még tutibb meg szedjél urticát ha félsz mert az agyban dől el és ha folyton arra gondolsz h kevesebb akkor ugy is lesz


Jól van, igyekszem. Eddig nincs gond, de még csak 3szor vettem be az Ergamot. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


[quote="000kata"]A írta:000kataida: nagyon édesen alszik bebugyolálva.aszthittem az a párod,töökre hasonlitanak.


Igen hasonlítanak, mert egypetéjű ikrek. :D Sőt, a nővéremnek a 1.5 éves kislányai is egypetéjű ikrek. Körül vagyok véve ikrekkel. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aida 2009.02.06 11:42-kor.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Nővérem ikerkislányai:

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


hahó

aida: de édesek a kislányok:):)nekem is ikrek az unokatesóim de ők már 13 évesek

nekem 6napig tartott az ergam csepp és utána kezdett el csak hatni. de ne félj tőle nekem görcsöt vérzést is csak gyengét okozott. remélem nem is fog többet. tejem most kicsit kevesebb de az tuti nem attól hanem mert fejlődési ugrásunk van. két éj óta folyton felkel enni is.


oookata: nekem is azt csinálja regi ha együtt alszunk h jön utánam:) amugy Kevin jobban van már?


andy

Kép
andy30
 
 


Andy, 6 nap után hatott csak?? Nekem 5 napig kell szednem. Akkor most mi van?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Kata, Andy csatlakozom. Amikor még együtt aludtam Noellel ő is mászott utánam. :) Viszont én mostanra már leszoktattam az együtt alvásról.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Andy, és akkor Te még a mai napig vérzel? Kaparás akkor neked nem lesz? Én nem szeretnék még 1 hónapig vérezni. :? Akkor már lehet inkább az az egy napos kórház. Amúgy most nekem majdnem menszi erősségű vérzésem lett 1-2 napja. Már arra is gyanakszom hogy nem csak olyan hanem az.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida: de jó ,nagyon édesek az ikerek.Az neked is lehettek volna ikreid ha ennyi van a családba.örültél volna 2 Noelnek :lol: :lol:

000kata
 
 


Kata, na igen. :D Én féltem tőle, nekem egy is elég. :) Párom eleinte mindig mondta hogy biztosan ikrek, mert annyi iker van mindkét családban. :D Aztán szerencsére csak egy Noel sír most itt. :( Ki tudja miért..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida: :lol: de azért csodálkoztál volna ha azt mondja a doki hogy 3as ikrek :lol: :lol: de nem baj majd a következök :lol:

000kata
 
 


Kép

000kata
 
 


aida: 6.nap fogyott el a csepp. van akinek hamarabb hat nyugi. és én attól kezdtem el vérezni hiába mondja enikő h nem lehet. annak meg örülj ha vérzel mert ugy tud kijönni ami bent maradt. nálam épp ez a baj. ötülnék egy menzinek az kihozná, iigy ez döcögős.
műtétet ne akarj mert a tejed és a fogamzóképességed bánhatja. altatás meg minden. inkább az a kis vérzés. várj még pár napot és menj vissza lehet már kijött ami bent volt


oookata: nagyon jo kép a kis csillagról:)

Kép
andy30
 
 


Nem akarom mindenképp a műtétet, de ha muszáj akkor muszáj. Húzni semmiképp nem szeretném. A vérzés meg azért nem olyan jó már így a 7. hét végén.. :?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida én 11 hete szültem :lol:

Kép
andy30
 
 


aida: utólag is Boldog NÉvnapot

beagle: a kislányodnak is!:)

andy

Kép
andy30
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon szépek a babák! Igazán nagyot nőttek már!, csak lesek! :shock: :D

Ancsa hol vagy????
Nem tudtok Ancsáékról valamit? Remélem jól van már a kis Liza! :(

Aida...veletek mi van? Most nem írtad a betegséget! Már nincs sok bukás?

Mi jól vagyunk, Norbika már hangosan kacag, 6,4 kg!
Már evett egy kis almát is, nagyon ízlik neki! :lol:
Ja, és ilyen ügyin hasal! :lol:
Kép

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!

Andy: Ne szomorkodj, örülj hogy legalább valamennyi már kijött és meg fogod úszni a kórházat. Azért a legjobb ha nem kell ebbe beleavatkozni.

Kata: De jó, hogy Kevin jobban van. Annyira sok cucc volt az orrában, hogy te otthon le se tudtad szívni? A doki valami spéci dologgal szívta? Gondolom nem a porszvívós orrszívóval :) Szegény, annyira sajnáltam mikor írtad. Lehet most megdöbbentek, de én kipróbáltam magamnak ezt az orrszívós mókát, és hááááát :cry: nagyon rossz, én meg is értem hogy sírnak, pláne hogy még nem lehet megértetni velük hogy mennyire fontos, de muszáj mindig szívni.

Aida: Nagyon szép Noli, ezek szerint már nem sír olyan vigasztalhatatlanul, és sokat neked. Az első 6 hét a kritikus, úgy hallottam. Nekem csak akkor sírt ha fájt a hasa, meg ha már álmos volt, de akkor egy kis ringatással hamar el is aludt.
Az oltás után volt 3 rosszabb napunk,de megértem hiszen kettőt kapott egyszerre szegény.

L.Kata: Nagyon helyes pasi lett Norbi. Ha nem olvasnám az októberieket és nem tudnám, hogy már meg van a "bnő" akkor mi is beállnánk a sorba Dórival :-)
Ha jól tudom Norbi is eszik tápszert, ugye? Nem zöldes színű tőle a kaki, és nem szúrós szagú? Nekünk olyan, 18-án viszek pelust mutatni a dokinak, mert szerintem ez nemnormális.

Ja,és Andy köszönöm a névnapi köszöntést Dóri nevében :D

Látom többeteknek az a gond, hogy még véreztek. Én mit nem adnék ha végre megjönne. Egy hete leszakad a derekam,és minden régi tünetem megvan, leghangoltság, érzékenység, pattanások, derékfájás... csak épp nem vérzek. Pedig jó lenne, mert már aggódok hogy ha nem a menzesz miatt akkor miért vannak ezek a tünetek. Remélem nem kell visszamennem a dokihoz.
Vendég
 


így alszunk mi:
Kép Kép
Vendég
 


így fürdünk:

Kép
Vendég
 


hahó

beagle: milyen édes a kis Dórika és mennyire hasonlit rad!:)

andy

Kép
andy30
 
 


beagle: igen olyyan sok volt hogy itthon nemtudtam mind leszivni.az orvos meg egy vékony csövet ledug az orrán majdnem a torkáig :cry: és ugy szivja,huzogatja és egy gép meg szivja ki a trutyit.most már jol van csak néha köhög.már 2 napja jol alszik este csak kétszer kel,de cserébe nappal nem alszik csak 5 perceket és este meg olyan fáradt hogy csak sir. :cry: Nagyon édes a kiscsaj :lol: és tényleg nagyon hasolnit rád :lol: olyan aranyosan alszik.Remélem jobban leszel és megjön.De én ugytudom hogy amig szoptat valaki nem jön meg csak utánna.

L.Kata:nagyon édes Norbika,milyen nagy már :lol: és nagyon ügyesen hasal :lol:

000kata
 
 


Beagle....köszi! Neked is nagyon tündéri a kislányod! :D
Nagyon csúcs ez az alvós fotó :lol: :lol: :lol:
Mi is tápszert eszünk, és volt ilyen, igen.
Mikor Beba 1-et ettünk, akkor mindíg zöld, és nagyon büdi pelusokat gyártott Norbi. :?
De aztán nem akarta enni, nem ízlett neki, és most Mildibé-t eszik(édesebb)azóta sárga a kaki! :lol:
Nem tudom mitől, talán másabb összaetétel. Kérdezz rá a gyerekorvosnál!

Minden jót, pussz!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


hahó

oookata: hogy van kevin baba? és te voltál már nőgyógyásznál? menjél!

mi voltunk tegnap uhun regivel minden ok. vizeletet is nézettem védőnőnél az is ok. 6300 g és 60 cm vagyunk:)

andy

Kép
andy30
 
 


ja és holnap megyek vissza nődokihoz szoritsatok!!

Kép
andy30
 
 


Sziasztok!

Bocsi hogy nem jöttem csak rossz volt a gép.
kevin már jol van és este is jol alszik :lol:

Andy: még nem voltam dokinál,neked meg nagyon szoritok!!!!

000kata
 
 


Hoztam pár képet:

Kép Kép Kép Kép

000kata
 
 


Csajok merre vagytok????Ki hal a topikk :cry: :cry: :cry:

Ancsa: már olyan rég voltál.remélem minden rendben.

000kata
 
 


Ancsa.. merre vagy!!!??? Jelentkezz kérlek!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


hahó

oookata: hogy ez a kevin baba is mekkora nagy már és milyen kis jóképű :wink:
remélem már teljesen meggyógyult!
mi ma voltunk 3hós oltáson, egy hős volt, nem is sirt csak abban a pillanatban amikor megszurták utána abba is hagyta:) kapott rotát is a felét kibukta de sebaj mit nekünk 34000ft:) :roll: most meg fáj tőle a pocija ugy sajnálom:( lefektettem remélem mire felkel meg estére nem lázasodik be multkor mondjuk megusztuk remélem most is igaz éjjelre adtam neki egy fél lázkupot sztem ma is kap. a hely is remélem most se fog bedagadni v ilyesmi..

nődokinál minden ok!!!kijött az az izé csak a helye van már ott, de doki szerint az nem baj. azért majd még ránézetek pár hó mulva. ugyh nyugi van!!éljen! most már csak a jóidő hiányzik és teljes a boldogság:)ja főleg h tündérkém olyan ügyes pár napja nappal is alszik tök sokat egyedül a kiságyában!!:) lassan csak beállunk.

ja mérés ma: 6470g:) dokinéni már megint letolt h tul sok :oops:

na megyek gyorsan eszek amig alszik szoritsatok h ne legyen lázas..


puszi


andy

Kép
andy30
 
 


ja és ide is jövök én is pár uj képpel

Kép Kép Kép Kép

Kép
andy30
 
 


Andy: gyönyörű ez a kiscsaj :lol: és milyen nagy már :lol:
örülök hogy kijött az az izé.Hurrá!!!Sokat gondoltam rád.
Mi két szurit kaptunk egyszerre szegényt ugy sajnáltam.Az elsőnél nem sirt csak lebigyedt a szája de a másodiknál nagyon :cry:
Mi 6310g és 60 cm vagyunk :lol: én nem voltam még nődokinál,de majd ha időm engedi.Remélem kevint se viseli meg a szuri most még gagyarászik a játszószönyegen :lol: olyan édes :lol:
gyere sürübben.Sok puszi

000kata
 
 


tök jó, hogy ennyi topik van. :) Itt már nem is olvasok újdonságot. Andy: Veled a decemberi topikban találkozom, Kata: Veled pedig a 20 éves kismamiknál. :D Már csak Ancsa hiányzik... Vele mindig csak itt találkoztam. És foglalmam sincs mi lehet Vele. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


oookata: köszi:) kevin is szép súlyú:) dokinéni megint mondta h egyen kevesebbet :roll:
eddig nincs láz de azért lefekvéskor kapott egy fél kúpot. majd éjjelránézek többx.

remélem ti is jól lesztek!

ancsa: mi van veletek??

na megyek kicsit enni inni stb most van időm

jóét mindenkinek

andy

Kép
andy30
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?