[quote="neet"]
írta:neetMienk óviban (szigorúan a körzetes, állami, szocpol, hagyományos, régi bútorosban) ez az alap, van napos, együtt terítenek, leszedik az asztalt, letörlik vizessel, szárazzal, elhajtogatják a viaszosvászon terítőt, csak akkor kezdenek enni, ha elhangzott a jóétvágyatkívánok, köszönjükszépenviszontkívánjuk, stb soroljam?
Neet,
szerinted ez magán oviban nem így van?????????????
akkor te nagyon át vagy verve...
a magánovi nem egyelő a mindent lehet, még az óvónéni lekurvázása is.
Nem, annyiban más, hogy kevesebb gyerekre több óvónéni jut, emiatt talán nagyobb türelemmel viseltetnek a dedek iránt (ez sem biztos). Igen, a kaja talán más, és leginkább a környezet, én azért fizetek, hogy ne az m7-es mellett játszanak az udvaron a gyerekek. Ez sem lesz így már sokáig, de amig húzhattuk, húztuk. Ezért tartunk itt, de ha a mérlegbe dobálom a pro és kontra érveket, jól jövök ki belőle.
A magánovik nem "burkok", talán a wc szebb, mint az államiban, de ennél több burkot nem igen fogsz találni.
oltári téves képed lehet a magánoviról úgy általában.
Pont olyan óriási, mint amilyen tévkép él bennem az államiakkal szemben.
De most is voltam egyben, maga az ovi tökéletes volt, de óvónénik...
asszem engem megtalálnak ezek az arcok, amik riasztanak. Vezető óvónénin több kiló arany, pirosra festett haja, narancssárgás, hosszú körmök, mindezt ötvenen túl, haj erőst feltupírozva. Én a természetes embereket szeretem...
nekem talán ezért is jött be ez az ovi annyira.
mostani iskola kedvencünkben is az tetszik, hogy természetes emberek "lakják", ilyen néniket szerencsére nem találtam. Viszont láttam más iskolákban, szal nem halt még ki ez az ijesztő fajta.
ez az a fajta, aki odáll a kisfiam elé, aki mondjuk egyszer nem köszönt, és elkezdi kioktatni, hogy édeskisfiamazéndőmben, meg hogy micsodaneveletlenegykölökvagytehaanyádéknemneveltekmegmajdénmegnevllek.
és az ilyesmitől tényleg meg akarom óvni a gyereket, ha ez a burok, akkor imádom a burkot, mert ez a fajta nem él meg benne.
És csak azért irritál a dolog, mert nem kis erőt fektetek bele a gyerek nevelésébe. Utálom, amikor vki azt hiszi, h kioktatással lehet nevelni, a példamutatással ellentétben.
na, megint meghülyültem, bocsi, de depi vagyok.
Ancsi,
hízelegsz nekem!
de NAGGGYON jólesik...