Sziasztok!
Lányok, ne haragudjatok, hogy csak most jövök! Teljesen igazatok van, mert én is már elég rég voltam. Beindult a február és azt sem tudom, hol áll a fejem. Ráadásul pár napra elromlott az internetünk.
Mindenesetre igyekszem ezentúl rendszeresebben jönni, ha nem is minden nap, azért hetente legalább!
Gratulálok NAGYON az új kismamáknak! Úgy örülök nektek!
Nekem holnap vagy pénteken esedékes a mensi. Szóval ha ma nem jön meg és nem is kezdem el a szokásos megelőző barnázást, akkor holnap reggel tesztelek.
Bár igaz, h minden lehetséges mensis tünet jelentkezett, ami szokott, és semmi terhes-tünet.
Szerintem holnap ilyenkor már tudni fogom, mert az lesz a 12. dpo.
Holnap este ha hazaértem, megírom majd, hogy mi a helyzet.
Egyébként gondolkodom azon, h elmegyek egy magándokihoz, hátha rá tudom beszélni, hogy csináljon nekem egy átfúvást. Főleg azért, mert 14 éves koromban volt egy nagyon csúnya petefészek gyulladásom (2 hét kórház, infúzió...), és akkor mondták a dokik anyának, h ez később esetleg majd gondot jelenthet babavállaláskor. Szóval ezért szeretnék tisztán látni, csak az orvosok mindenképpen meg akarják várni az 1 év próbálkozást mielőtt átfúvást csinálnának, az meg majd csak novemberben lesz.