Prucikám!
Ilyent ne is mondj, hogy nem lesz már kisbabád!!! Dehogynem lesz. Nézd meg, én is miken megyek keresztül, vagy látod Nita példáját is. Nem lehet ezt feladni!
Mondjuk azon mindig kiakadok, hogy hagynak bennünket próbálkozni, és még egy nyomorult hormon vizsgálatot sem csinálnak. Számomra ez megdöbbentő. Ne hagyd magad, ha a doki nem enged, akkor viszont keress mást. A hormon eredményekből nagyon sok minden kiderül, és hidd el, sok problémának hihetetlen egyszerű a kezelése. Ezért érthetetlen, hogy hagynak bennünket kísérletezni, akár évekig.
Én speciel ezért váltottam orvost is. Az előző azt mondta, tessék sokat együtt lenni középidőben. Ja, de melyikben?-kérdeztem én, mikor volt 28 napos ciklusom, és volt 45 napos is. Erre csak legyintett, hogy nyugi!!!
Na én meg erre mondtam, hogy itt nem vagyok biztonságban, így aztán leváltottam. Az új dokim kérés nélkül, az első alkalom után el is küldött vérvételre. És aztán látod, mi derült ki. Próbálkozhattunk volna időnapig. Most kezelnek, ÉS TUDOM, HOGY LESZ BABÁNK!!!
Te sem adhatod fel! Ha nekikeseredsz, igyekezz másfelé terelni a gondolataidat! De kezelés nélkül nem biztos, hogy összejön a bébi. Sokan vagyunk ám így, hidd el! Sajnos.
Én akkor borulok ki, mikor ott ülök a sok kismama között a folyosón, akik közül fele 16 éves, a másik fele meg abortuszra vár. De ebben a dologban már nem keresem az igazságot. Elfogadtam, hogy nálunk valamiért így kell lennie. Tudod, Isten útjai kifürkészhetetlenek. Ami nem öl meg, az csak megerősít. Hát mi erős mamik leszünk, az biztos...