Sziasztok,
Mi is vagyunk, csak szintén vizsgázás, Esztinek ovi kezdés, stb.stb. Szóval stresszes heteken, 2 hónapon vagyok túl
Az elején kezdem, vizsgák sikerültek, minden tök jól
Eszti január közepén elkezdte az ovit. Műsoron kívül decemberbe kaptunk értesítést, hogy felvették, az újonan induló csoportba.És ide az új oviba ami tőlünk 2'-re van
Nagyon tetszik neki, már rögtön ott akart aludni, de egy hétig csak beszoktatás volt. Jólérzi magát a gyerekek közt, nem hiába azért ennyi idősen már ott a helye! Akárki akármit mond.Az oviba megeszik olyan kajákat is amit itthon ne. Szóval ennek is örülök. Pl. z. borsó a rizibiziből. Azt mondja anya ott finomabb a borsó, ott megeszem
Mondtam, ok. a lényeg, hogy egyen. Óvónénik nagyon aranyosak, és szeretik Esztit, úgy láttam. El vannak ájulva, hogy milyen jó képességei vannak. Egyszer mondanak el egy mondókát, éneket vagy bármit ami új, és Eszti az első aki mondja rögtön. Fejlesztő pedagógus is az egyik óvónéni, úgyhogy hiteles is amit mond
remélhetőleg! Bár én ezt tudtam is mindíg
Nálunk inkább az írás, olvasás megy. számolni még nem "tud" illetve szokott nagyon Eszti. Úgy persze igen, hogy elszámolgat, meg megszámol dolgokat, de azért mi még össze nem adunk
Viszont a betűk nagyon mennek, gépen is mikor játszik, vannak olyan játékok amiken ő az egyik játékos a gép a másik, na ott simán már tök rég óta egyedül írja be a nevét, és tudja hova kell
én is néha kiakadok miket tud, mond, anélkül, hogy különösebben tanítottam volna. Egyszer elmondok dolgokat, és tudja. reméljük ez így is marad majd a suliban is, és egész felnőttkoráig
az lenne az igazi!
Mi is jártunk korizni, egész ügyesen megy már egyedül is.
Hannusom is okosodik, nagyon sokat beszél már. Amit mi mondunk azt mindent leutánoz, de magától is már tök sok valódi szó is van a kis halandzsájába.Bilire akar örökké ülni, meg már régóta szól, ha kaka van. Úgyhogy szobatisztasággal nem lesznek gondok a nyáron
Egyedül kezd már eszegetni, amit kérek tőle megcsinálja. Mindennek tudja a helyét, pakolja a játékokat, jobban mint Eszti. Ő ugyanis lusti elrámolni.
Most más nem is jut eszembe róla.
Jelenleg betegek vagyunk
pont hétvégére lett Eszti lázas, Hanni meg tegnap éjjel, hányt
Gyorsba voltunk ma dokinéninél, mert nálunk pénteken lesz a farsang, és Eszti már úgy készül rá! Remélem rendbejön annyira, hogy elmehessen
Timi,nagyon szépek a farsangi Lillusos képek
Gratula neked is a kész vizsgákhoz!
Egcsi,Bercinek nem most volt a névnapja??Úgy rémlik a múlt héten
Ha jól tudom akkor.......: Nagyon Boldog Névnapot neki
Nagyon édes a kis Batmen is
Képzeld most fogorvoshoz járok. 2 fogam is gy. kezelni kell!
Jó lenne hozzád járni
Anikó,de drága vagy, hogy hiányoltál, igazán jólesett, hogy valaki nem felejtett el! Már olyan rég voltam, azt hittem le is tett rólunk a topik
köszi
Többieknek, is pussz!
most mennem is kell