Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :D

Vera
Köszi a kérdést, a sebem teljesen jól van, már nem kell hordanom a haskötőt sem, de azért még komoly fizikai munkát nem végezhetek. 8) Az intézményegység vezetői posztra még nem írták ki a pályázatot, úgyhogy fogalmam sincs mikor lesz egyáltalán eredmény. Majd megírom!
Dolgozni februártól megyek, úgyhogy vészesen fogy az időm. :evil: :? Gyerekek jól vannak, kis köhögéssel, de folyamatosan homeózunk és az úgy néz ki most használ.
:)

Andi
Jobbulást nektek!
Sajnállak nagyon! Elhiszem, hogy bepánikoltál, a 40 fokos láz alapból durva! :shock:

Nálunk minden ok, csak rohanunk állandóan, így ide ritkán jutok, de látom Ti is. :roll:
La akarjuk cserélni a nappaliban az ülőgarnitúrát, úgyhogy most árulom a régit, aztán irány az IKEA! Már nagyon várom, csak menjen el a régi, mert Karcsi csak úgy egyezett bele. 8)

Mennem kell.

Pussssz :D

Orsi

avocado
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, csak elhavazva rendesen. :) Kittikének volt egy 3 napos láza. De amúgy mellette kutya baja nem volt. És már jól van. Lili is jól van, de holnap visszük orr-fül-gégészhez. :( Nagyon csúnyán, orrhangon beszél. :( Már többen orvosok is mondták, hogy orrmandula miatt. :( De nem akartuk elvinni, húztuk az időt, hátha rendbe jön, de nem. Hát holnap kiderül. Félek, hogy tényleg műtét lesz belőle, de ha muszály ki kell vetetni. Tényleg nagyon idegesítő ez az orrhang beszéd. :|
Továbbra sincs sok időm írni. A hétvégén és az elmúlt héten agyonkorcsolyáztuk magunkat a Dunán Lilivel. Nagyon ügyesen megtanulta. 1 hete kezdtük el ő is és én is, és már egész jól megy. Persze jó sok eséssel járt, de semmelyikünk nem unta meg. Erre jó nekünk a Duna holtága. Lesétálunk az utcánk végére, felvesszük a korit és korcsolyázunk. Csak hát ha olvad, akkor aztán vége, és utazhatunk Pestre. :roll:
Oviba most nem járunk, mert csak egészséges gyereket vizsgálnak és műtenek meg orrmandulával és most az ovinkban rengeteg a beteg gyerek. Kevesen is vannak, így nem akarom, hogy Lili most bármit is elkapjon.
Volt valamelyikőtöknél orrmandulaműtét? Hogy éli át a gyerek?


Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita
 
 


Szia Rita!

Gergőnek volt áprilisban orrmandula műtéte. Nekünk is orrhangon beszélt, állandóan visszakérdezett és éjszaka horkolt. A dokink már mondta, hogy neki gyanús, de meg kellett várni, hogy egészséges legyen, akkor elvittük a fül-orr-gégészetre és a prof. azonnal hallásvizsgálatra küldött. Az nagyon rossz lett, 30%-os halláscsökkenése volt, úgyhogy a doki azonnal be is írta a műtétre. Ez volt hétfőn, csütörtökön műtötték! Szerencsére ez nem egy nagy műtét. Persze amikor elvitték az borzalmas volt, nagyon sírt a nyugtató ellenére. Aztán az altatás utáni ébredés is rossz volt, sírt, nyöszörgött, de 1 óra elteltével már egész jól volt. Persze az első leves után hányt szegénykém, de ez is normális. Viszont nem sokra rá már evett pudingot és pár óra múlva kutya baja nem volt, éhes volt, este már zsömlét evett. Szóval nem viselte meg nagyon, engem talán jobban, de nem volt vészes. Lelkileg fel kell rá készülni!
És nekünk a műtét utáni első hallásvizsgálat( amire azt mondták, hogy nem szokott sikerülni, ) tökéletes lett, nem is kellett többször menni! Úgyhogy én nem bántam meg, hogy nem ellenkeztem, mondjuk neki már annyira rossz volt a hallása, hogy a doki szerint halláskárosodás is lehetett volna, ha tovább halogatjuk a műtétet. Viszont van, akinek nem kell műteni, mert kezelhető és visszahúzódik.

Remélem nem lesz semmi gond, de ha műteni kell, akkor se aggódj, mert nem viseli meg nagyon a gyereket!

Korcsolyázás: irigykedek érte! :D

Most mennem kell.

Puszi :D

Orsi

avocado
 
 

 
 

Vera :)
Szüleim már hazamentek, a fiúk betegek, ezen a héten nem dolgozok. :roll: Egyébként is lassúak vagyunk, az embereknek nincs pénze fogat csináltatni. :?
Timiékről nem tudok semmit, éppen ma gondoltam rá, hogy dobok neki egy emilkét. 8)

Andi :)
Gyerekeknek jobbulást. :? Ez a pénteken lebetegedés ismerős, Berci péntek éjszaka kelt sírva, hogy fáj a torka, be is lázasodott, fülgyuszi. :roll: Bencének csak az orra folyott tegnapig, de éjszaka már lázas volt, reggel fogdosta a fülét, már intézem is az antibikát neki is. :roll:
Jó a szánkózós kép! Itt 2O fok van. 8)

Rita :)
Majd számolj be mi lett az orrmandula dologgal! :shock:

Orsi :)
Szorítok a munkakezdéshez! Remélem simán megy majd az átállás! :wink:

Mindenkinek üdv!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Hali! :)
Beszéltem Timivel, csajok betegek, ő dolgozik+vizsgái vannak, szóval el van havazva ahogy kell. Mindenkit üdvözöl, majd megpróbál jönni ahogy lesz egy lélegzetvételnyi ideje. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok lányok!

Na megjártuk a dokit. Hát nagyon pozitívan csalódtam. Rendkívűl kedves, gyerekbarát a doki. :) Neki is van 2 kisgyereke. És nem műtétpárti. :) Szóval Lilinek valóban nagy az orrmandulája. Csak 2/3-a szabad az orrüregnek és ezért beszél orrhangon, meg horkol. Egyenlőre nem tanácsolja a műtétet, azt akkor szokta, ha komolyan indokolt mint halláscsökkenés esetén, vagy teljes orrüreg elzáródás, vagy egyéb komoly problémák esetén, esetleg ha a szülő kifejezetten kéri. Szóval kaptunk kenőcsöt amivel minden nap reggel és este be kell kenni az orrába és felszívni. 20 napig kell ezt alkalmazni és ha a krém hatására összemegy a mandula, akkor nem kell műteni. Kb. 15 nap után lesz érezhető, hogy elmúlik az orrhang. Persze ha hat a krém. Szóval most reménykedünk. :)
Na, most megyünk öltözni, mert indulunk az oviba. Lili úszni megy, én meg Kittivel az edzést megtartani. :)

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita
 
 


Rita
Örülök, hogy ilyen pozitív élmény volt a doki!
Reméljük a krémtől elmúlik és akkor simán átvészeltétek a dolgot! :)

Képzeljétek sikerült eladni a régi kanapékat, úgyhogy vasárnap visszük a vevőnek és onnan egyenesen megyünk is az IKEA-ba megvenni az újat!!! Már alig bírom kivárni, tudjátok amikor már végleges valami, akkor az ember siettetné az időt! Jó lett volna holnap is, csak sajna Karcsinak egész délután zeneiskolai koncert van, pontosabban fél 4-től, de addig meg nem járnánk meg, ezért csak vasárnap. Na, mindegy, valahogy csak kibírom. 8)

Majd teszek fel képet, csinálok a régiről is holnap (igaz a huzat már nincs rajta, mert kimostam, hogy szép legyen) és ha beraktuk, akkor az újról is.

Mennem kell.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado
 
 


Orsi!
Megvettétek az új garnitúrát? :wink:

Rita!
Hol van ez a doki? Szeretném Katát megmutatni egy olyan orvosnak,aki nem műtétpárti. :shock:
Kori jó lehetett. :lol: Én még soha nem koriztam. :oops:

Egcsi:de jó Nektek,hogy már ilyen jó időtök van.Nekem már elég volt a télből. :evil:
Meggyógyultak a fiúk?

Timi:akkor kitartást! :)

Andi:szépek vagytok! :) Ne izgulj,én a 3. gyereknél vagyok a legpánikolósabb.Igaz,hogy a 2 nagy együtt nem csinált ennyi galibát,mint Bence. :? :lol:
Jobban vagytok?

Vera:jól vagytok? Olyan jól esett a hívásod! :lol: Családomon kívül csak Te köszöntöttél.Idén minden barátnőm elfelejtett. :cry:

Mese:gumicukorral mi is így jártunk,én nem is szívesen adok Neki azóta se.De sajnos imádja. :roll: Itt voltak anyuék,tesómék és sokáig mi sem tudtuk,hogy mit mutogat.Nagyon sokáig forgattuk,ütögettük mire kijött.Nagyon be voltam szarva!!!! A végén Attila úgy ugrált vele,hogy a hasa a vállán volt,így az ütéstől kihányta.

Na,ennyi jutott eszembe,puszi : Anikó
vakili
 
 


Anikó,
rém story :x gumicukor..

Rita, de jó, hogy saját koripályátok van! Így könnyű! Kittyt is leviszitek? Ő is korizik?
Nekem bonyolult eljutni, 2 gyerekkel el se indulok, férj dolgozik, Astrazeneka drága (k.drága!), még van a Fő téren III.ker ingyenes, de oda is el kell jutni, parkolni, stb. Jó lenne egy saját pálya :-) Oda hozzátok (kb sztem) én is jártam fiatal koromban. Jó is volt.

Vera, kérdezted a 2élűt.. nos, Levinek nem vettem, mert azzal nem lehet megtanulni a korit, igaz, neki 3 évesen vettük meg az 1 élűt, azaz tavaly használta először. Már nagyon ügyes, nem kell a kezét se fogni. De Tündinek se nem lehet kapni 1 élűt ilyen picit, se nem lenne neki ekkora élvezet, és boldogság hogy ő is korizhat velünk. Így viszont olyan büszke magára, hogy csak na!!! Szval, erre jó a 2 élű (ha másra nem is)

Orsi, örülök h jobban vagy! Mandula storira emlékszem. Rita, engem is érdekel kinél voltál, mert el kéne vigyem Tündét, és akkor már Levit is. Tündinek alapból nagyobb az orrmandulája, dokinéni mondta, h majd vigyem el a betegsége után.

most csak ennyi, nem kellett túl sokat visszaolvasni, ejnye!
mennem kell,
Mese
meske
 
 


Sziasztok lányok!

Most csak röviden. Itt az orvos honlapja. Ott van telefonszám is. Bátran ajánlom mindenkinek!

Puszi nektek Rita

http://www.freeweb.hu/garaydr/

Kép
Kép
trita
 
 


Sziasztok :D

Anikó
Én is elfelejtettelek köszönteni, ne haragudj!!!!! MÉg azt sem tudom szülinap, vagy névnap volt-e. :oops:
Megvettük a garnitúrát, mindjárt csinálok egy fényképet róla és felteszem.

KÉpzeljétek tegnap vittük el a vevőnek a régi kanapékat, onnan egyenesen mentünk is az IKEA-ba, megvettük az újat. Erre ma hív a csak, hogy az egyik kanapé nyikorog és nekik így nem kell. :shock: :evil: Nekünk nem nyikorgott, végigkérdeztem a családot, hogy ők emlékeznek-e rá, de senkinek nem rémlett, hogy nyikorgott volna. Mondtam a csajnak, hogy ne haragudjon, de mi már meg is vettük az újat, pénzünk 0, szóval nem tudok mit csinálni. De olyan szar! Anyukám persze mondta, hogy nehogy már én érezzem magam rosszul, ráadásul én leírtam a hibáit, hogy foltos 1-2 helyen, amúgy semmi baja nem volt. Erre most vissza akarják adni az egyiket! Érdekes emberek vannak! :?

Megyek fényképezni. :D


Puszi :D

Orsi

avocado
 
 


Szóval a képek:

Kép
Kép

Flóra azt akarta fotózzam le az új cipőjét, íme:
Kép

Itt meg Flóra az új kanapén:
Kép
Kép


Most pedig kérem a véleményeket! :wink:

Anikó
Neked ki is kéne próbálnod! Mikor jöttök el??? :wink:

Pussssz :D

Orsi

avocado
 
 


Orsi Drága!
Félreértettél, nem Nektek szántam,hiszen én sem tudom itt a csajok szülinapját. Ha Rátok gondoltam volna,meg sem említem.Van három olyan barátnőm,akikkel tartani szoktuk egymás neves napjait,és tőlük esett nagyon rosszul. :cry:
Nagyon klassz a garnitúra! :lol: Pénztártól való távozás után reklamációt.....tudod?! :wink: A szőnyegetek is nagyon tecc!
Flóra cipőcskéje is nagyon szép. Bencének is ilyen harisnyája van. :D

Rita:köszi az infot, fel fogom hívni,mert az időpontok nem igazán jók,de hátha meg tudunk valamit beszélni.

Na,menek dógozni!

Puszi:Anikó
vakili
 
 


Anikó Drága!

Nem is azért írtam, csak én képes vagyok úgy is lemaradni ilyenről, hogy a szememet kiszúrja a köszöntés! :oops: Akkor szülinap volt?
BOLDOG SZÜLINAPOT utólag is, Drága Anikó!!! :D :D :D
Köszi a dicsérő szavakat! :D A szőnyeg nem új, már talán 1 éve megvan. Muszáj volt ilyet venni, mert a régi tisztítós volt, és nem győztem pénztárcával, a gyerekek annyira koszolták. Ezt viszont bevágom a mosógépbe és tiszta! Lassan jobban szeretem, mint a régit, olyan vidám színe van, és ha süt a nap, akkor szuperül feldobja a kedvem ezzel a napsárga szőnyeggel! A hálóba is ilyen van, csak kicsiben, imádom ezeket a sárgákat! :D Talán annyi baja van, hogy nem merev, és a gyerekek előszeretettel gyűrik jobbra-balra, de nem vészes.
Harisnya: mi is a Hugim kisfiától örököltük. 8)

Puszi :D

Orsi

avocado
 
 


Orsi!
Köszönöm,aranyos vagy! :D
Én is azért szeretem a lakásban a narancs színt,mert mindig olyan,mintha sütne a nap. :lol:

Vera:írtam pü-t.

Egcsi:merre vagy???

Puszi:Anikó
vakili
 
 


Sziasztok! :)

Anikó :)
Igen, meggyógyultak, 3 nap után mindketten tök jól voltak már. :D Természetesen én elkaptam és még ma sem vagyok 1OO%-os, pedig már lassan 2 hete nyüglődöm. Most szedek antibikát, mert ráment az arcüregemre. :roll:

Orsi :)
Garnitúra király! A cipi is. :D

Bocsi az eltűnésért, de betegség, munka és tenisz vonta el az időmet a topiktól. :oops:
Jól vagyunk, bár Boti cégének alig van munkája, ami elég érzékenyen érinti a pénztárcánkat.
A munkahelyem a régi diliház, most megint felmondott a csaj, aki legutóbb odajött, úgyhogy most ismét keresünk. :roll:
A gyerkők jól vannak, Bence egyre többet dumál, a "nem"-et már nagyon régen tisztán mondja. :lol: Hajnalban felül az ágyban és elkezdi mondogatni, hogy "tej". Egyébként kis csibész, verekedős és hisztis és mindent szerel. :roll:
Berci jár az oviba, szeptembertől pedig az iskola előkészítőbe. Szinte minden betűt felismer és egy csomó számot is. Angolul is karattyol rendesen :)
Na, ennyi dióhéjban rólunk. Mindnekinek üdv, majd igyekszem gyakrabban benézni. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi!
Végre!Már azt hittem lelépett mindenki,csak nekem nem szóltatok. :?
Te szegény,akkor jobbulást!Miért menekül mindenki a melóhelyről?
Tenisz az jóóó!!!!bár én nem tudok,csak szeretnék. 8) Párod is nézelődik akkor más hely után,vagy csak holtszezon van?
Ügyesek a fiúk,Bence még nem foglalkozik ilyenekkel.

Megyünk keden az ABBA Show-ra,már alig várom.Mióta láttam a Mamma miát,teljesen odavagyok. :lol: Holnap meg a Mangalica Fesztiválra készülünk,remélem jó idő lesz!

Árpám tombol,nem is egy,de azt mondta a doktornő,hogy nem tud vele mit csinálni,ilyen vagyok.Csak már nagyon unom,hogy másfél éve nem tudtam magam kifesteni,és folyton úgy nézek ki,mintha behúztak volna. :evil:
Bence itthon egy hete kötőhártyával,Katának ma reggelre ragadt össze a szeme. :?
Geri még jól van,kopp-kopp....

Na,puszi,és gyertek!!!!

Anikó
vakili
 
 


Sziasztok!

Azt hittem, hű de lemaradok, hiszen csak ezt a lapot van időm elolvasni, de nem így lett. Nektek sincs már annyi időtök, de nagyon örülök, hogy vagytok! :D

Mifelénk is zajlik az élet, bár szerencsére kevésbé a betegségek miatt. (kopp-kopp-kopp)
Hugom pocakos, 23 éves, és azt hiszem még nem áll teljesen készen a feladatra, de bízom benne, hogy remekelni fog. Kicsit macera, mert van valami barna folyása, amivel nem kezd senki semmit, pedig pár orvos látta. Most volt uh, és neki is fiatalember lakója van. :D Nagyon mélyen van a feje, és ez is lehet oka, hogy mostanság keményedik a pocak, ráadásul, nem igen pihenteti az idegeit. :(

Gyerkőceim rendben.
Olivéréknél most volt a farsang, idén is varázsló akart lenni, pedig soroltam mi minden lehetne még... de majd legközelebb, most varázsló leszek. :D
Ők is koriznak az ovival, hol szereti, hol nem, de most legutóbb szerette, mert "kinditojás" volt a jutalom. Előtte fűfejet kapott, de mióta tizenegynéhány centis sérója van a figurának, már nem olyan izgi.
Marci rendben van mostanság, legutóbb január elején voltunk fülészeten, akkor még volt egy tűszúrásnyi luk a dobhártyán, azóta nem tudunk semmit.
Horkolni nem horkol, orrhangon nem beszél, bár talán kicsit többször kérdez vissza, ha hall valamit, mint Olivér.

Marcitól...
épp nézte a mesét, amikor bevittem neki az almáját, és lehajoltam, hogy puszit is nyomjak mellé, mire a fiatalember: Nem látom a mesém! Menjél főzni, jó!?
Amióta elhagytam a tejet, olyan értelemben, hogy nem főzök tejes dolgokat, csak a kávémba löttyintek egy kicsit, és Olivér iszik reggel egy kis bögre kakaót, mindannyian jól vagyunk, nem tudom van-e összefüggés, de decemberben sok tejes dolog volt, és mindenki nyüglődött, főleg a gyerekek, és most ok. ! hetet folyamatosan jártak oviba, bölcsibe! :D

Én még mindig tanulok, két állásra jelentkeztem, egyik helyen be is adtam a próbamunkát, és a bízttó reakciót nem követte állás, a másikra meg én nem küldtem anyagot. Január közepén jelentkeztem, szerdán du kaptam e-mailt, hogy mi a feladat. Péntekre. 3 logoterv, egy hirdetés és egy prosi fedlap. :S
Most szóltam a régi helyemen,hogy grafikusnak oda is visszamennék, de másnak nem igazán. Akkor inkább keresek máshol.

Emberem ma elutazott egy hétre, és én nagyon reménykedem, hogy nem kapjuk be az influenzát, mert akkor nagy kulimászban leszünk.... !

Minden betegnek jobbulást, és

Vakili

utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!

és Orsi, klassz a kanapé. IS! :D

üdv

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Anikó :)
Szemed :? Jobbulást nektek! Egyik legnagyobb parám, hogy ne kapjak valami szemfertőzést. Kontaktlencse nélkül nem bírnék létezni és hát a szemüvegemet nem szívesen hordanám....ijesztgetni lehet velem, mikor felteszem. 8) :lol:
A Mamma miát én is meg akarom nézni. :)
A munkahelyem elég gáz, a dokinő hamar felkapja a vizet-mondjuk hamar le is higgad- Christy pedig borzasztó kiállhatatlan tud lenni. Hála az áldott jó természetemnek én elég jól bírom mindkettőjüket, mostanában ki sem akadtam igazán. :D
Hétfőn jön az új csaj próbamunkára, állítólag nagyon tapasztalt. Élvezet lesz nézni Christy reakcióját, ha tényleg jó a csajszi akkor baromi féltékeny lesz. :wink:

Eszter :)
Húgodnak drukk a babóhoz! Neve van már? :)
Álláshoz is drukk!

Velünk minden ok, az antibika hatott, most már megmaradok. Boti jövő héten már nem dolgozik, hacsak valami maszekja nem akad. :(

Üdv Mindenkinek!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok :D

Anikó
Beszéltünk, de azt nem mondtam, hogy jobbulást a szemednek és a gyerkőcöknek!!! Kedden találkozunk (remélem!!!). :D

Eszter
Sziaa! :D Kanapé: köszi :D
Örülök, hogy jól vagytok és semmi betegeskedés, most már ne is legyen!!!
Munkákhoz drukk!
Marci beszólása 8)
Varázsló :lol: Gergő marslakó akar leni, töröm is a fejem, miből csináljam meg, de gyorsan ki kéne találnom, mert még van 1 hetem. :roll: :? Én is próbáltam rábeszélni nekem könnyebb dolgokra, de egyelőre hajthatatlan. A gáz csak az, hogy ahogy ismerem majd akkor találja ki, hogy mégsem jó a marslakó, mikor már kész lesz a jelmeze. :x

Egcsi
örülök, hogy jobban vagy!
Munkahely :? Szemüveg 8)

Bocsi, de ennyi időm volt. :?

Ja, találtam egy jó viccet:

Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.
Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre.
Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult.
Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:

Szerető feleségemnek
Időpont: 2005 okt.13, péntek
Tárgy: megérkeztem!
Drága szerelmem!
Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.
Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.
Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.

PS.... Tényleg nagyon meleg van idelent!!!

Puszi :D

Orsi

avocado
 
 


Sziasztok!

Anikó!
hess csúnya árpa :( jobbulást Neked :) s ezt nem lehet vhogy elmulasztani,eltüntetni? akár homeopátiával is?

Eszter!
gratula a hugodnak :) az enyém is pocakos igaz kicsit idősebb és alig várom már h. babázhassak :)
Marci édes lehetett :)

Orsi!
szép a garnitura :) hülye vevők :( szerintem csak meggondolták magukat :)
jó a vicc :)
Marslak:van a marslakócskák vitamin és abból kiindulva én úgy csinálnám meg:
vennék egy zöld anyagot amibn kivágnám a 2 szemnek a lyukat illetve aszájnak is :) aztán kerítenék 2 db műanyag tölcsért ami ha van zöld akkor tuti,ha meg olyat nem lelsza kkor fesd be vmivel :) azt vhogy rádolgoznám a fejeen lévő zöld anyagra :) hoirtelen ennyi jut eszembe :)

Egcsi!
s Botinak végképp szünt meg az állsa vagy leállás van?
Biztos jó lesz az új csajszi :) S tök jó h. gyerekek nem betegek :)
szemüveg :Bálint sikeresen eltörte kb. 2-3 hete persze szombat du. volt :( mehettem pestre gyorsan csináltatni :) kontaklencsét is kelene de lusta vagyok elintézni :)

Manó mi van veletek?

Amúgy jól vagyunk megvagyunk :)
farsang lezajlott képek lejebb :)
Míra igazi csajszi már 100 ig elszámol lelkesen,állandóan beszél :)
Bálint meg egy hatalmas zsivány :) Míra mint istennő a szemében ,mindent leutánoz :)

pár kép :)
Kép
Kép
az új szememmel :)
Kép
Kép
nálunk tündér királynő és ehhez hasonló akart lenni :) aztán apja kitalálta legyen a Tavasz hercegnője :) megvarrtam a ruháját és szerintem olyan szép volt :)
Kép
Kép

KépKép
viranka
 
 


Vera :D
Sziaaa! :D
Szuperek a képek (mint mindig 8) )!
Nagyon ügyi vagy ruha ügyben!!! Amúgy köszi a marslakós tippet. Én egyelőre annyira egyszerűsítettem le a dolgot, hogy vettem zöld arcfestéket és befesteném az arcát zöldre, csak a fejfedő kérdéses, de Karcsival majd ma, vagy holnap este nekiülünk és kiokoskodjuk. Muszáj lesz. :roll:
Szép a szemügéd :D
Kanapénk: köszi :D Képzeld, azóta nem jelentkeztek a vevők (kopp-kopp), gondolom el tudták adni. 8)

Bocsi, mennem kell, mert Karcsi jött és még van is kedve marslakót tervezni, úgyhogy kihasználom. :wink:

Puszi :D

Orsi

Ja, amúgy szerintem Míra tiszta Te, Bálint meg tiszta apja! :D

avocado
 
 


Orsi :)
A vicc király!!! :lol:

Vera :)
A munkahely megvan, csak meló nincs. :roll: A képek szuperek!
Bálint zsivány, az látszik és Míra nagyon csini volt a jelmezben. :)
A kép a lurkókkal nagyon bejön, nekem is szokott a nyakamban lógni a csapat csak nincs aki lefotózza. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, megyünk síelni!!! Úgy várom már, jó buli lesz. Visszük anyut is, és egy 4 gyerekes ismerős családdal megyünk. Ott a 2 pici az enyémekkel egyidős, a 2 nagyobb már mindenhol lejön.
Már nagyon várom a reggelt!

Amúgy velünk minden oké, azon kívül, h jan eleje óta mindig v.ki beteg. Először csak taknyos volt de nagyon Levi, nem mnt oviba 1,5 hétig, majd lebetegedtem, megfertőztem Tündét, de mire mi jobban lettünk (irtózatos köhögés, fejfájás, takony, Tündinél pici láz is(- influenza féle mondta dokinéni) Levi 1 hét ovi után megint lebetegedett, de neki már magas láz is járt hozzá. Felülfertőződött, antibika kellett. Most már jobban van, csak az orrfújás maradt, de majd az ózondús friss magashegyi levegő rendbe teszi.
Eközben kellene intézni a dolgokat.. még mára van hátra a bevásárlás is. Persze egyedül mehetek.. de azért nagyon jóóóó lesz!!!

Vera,
Mira igazi tündér, látom szülők is ott lehettek, nálunk nem :( és nem is értem miért. Ezért nem is bánom h jövő héten lesz, mikor mi síelünk. Szegényke tavaly is kihagyta. Na majd jövőre!
Nagyon ügyesen varrsz, dehát ezt már rég tudjuk. :wink:

Egcsi, kitartás munkahelyhez :roll:
Fiad nagyon ügyes, Levit sem izgatják a betűk. Igaz a számok igen, kezd ügyi is lenni..
Tündét meg csk a tánc izgatja, meg a szoknya. Igazi nő, h akar v.mit dorombolni kezd, és hízeleg..

mentem csomagolni,sziasztok
Mese
meske
 
 


Jó reggelt!

Egcsi:utólag boldog névnapot Bercinek! :lol: be van írva a naptáramba,de kissé kusza hetem volt. :oops:
Mamma mia-t ki ne hagyd!!!! nekem ezt írta fel az orvos! :wink: :lol:
Remélem az új csaj beválik ls helyreteszi a kedves kolleginát. :wink:
Van valami fejlemény Boti munka ügyben?

Vera:boldog névnapot Bálintnak!
Te milyen ügyes vagy,hogy így tudsz varrni!!!! :D Gyönyörű volt Míra szerintem is.Bálint meg akkora csibész!!Nagyon jók a képek,szupi a szemükéd is!
Árpám a végén már vérzett,úgyhogy most seb van rajta.A nagy duzzanat lement,bár tegnap máshol kezdett nagyon fájni és pirosodni,úgyhogy várható,hogy újra megnő.Homeopátiát még nem próbáltam,utánanézek.Ez még eszembe sem jutott.Azt hiszem keresek egy maszek szemklinikát.Nem tud valaki?Tesód mikorra várja a babót?Tudjátok,hogy mi lesz?

Mese:jó utat Nektek,bár már lehet,hogy nem olvasol!Farsangra nálunk sem engednek be Bence ovijában. A nagyok máshova jártak,ott meg lehetett nézni.Sőt még reggel az oviban sem fényképezhetsz,valami személyiségi jogokra hivatkozva. :shock: Nálunk a vezetőnő megy körbe és fotózza az összes gyereket,aztán abból lehet rendelni jó sok pénzért. :roll: Mondjuk a gyerekeknek szerintem is jobb,ha nem vagyunk ott,talán lazábbak akkor.

Orsi: AZ ABBA A KIRÁLY!!!!!!!! Jó volt látni Titeket! :wink: Családod még nem őrült meg?Mert az enyém már zúgolódik. :twisted:
Jelmezzel hogy álltok?
Vicc nagyon jó!Még nem ismertem. :lol:
Ha egyszer jöttök hozzánk,kérem majd a segítségedet megint kicsinyítésben,mert másik gépre költöztem. :oops:

Eszter:utólag is köszönöm! :D Hugodnak drukk,hogy ne legyen gond!
Én is úgy elvinném Bencét korizni,de nem tudom hová.Valahol a környéken kéne keresni,hogy össze tudjam egyeztetni a nagyok dolgaival.
Marcinak is van dumája! :lol:
Munka ügyben van valami?
Valamit nekem is kéne tanulni,de nincs ötletem,hogy mit.

Bence lemarad az idei farsangról: skarlátos lett. :? Csütörtök éjjel még az ügyeleten voltunk,annyira rosszul volt. :cry:

na,megyek a Lehelre egy kicsit csavarogni,vásárolni,kaptam egy kis kimenőt,mert 2 hete szinte folyamatosan szobafogságban vagyok Bence miatt. :cry:

Puszi a többieknek is,akiknek nem írtam külön.
vakili
 
 


Mese :)
Jó nektek! Majd számolj be, persze képekkel! :wink:

Anikó :)
Köszi a köszöntést! Szegény Bence! :shock: Az árpád is nagyon gáz, remélem találsz valami jó gyógymódot. :?
Az új csaj bevált volna, de nem bírta a kolleginát, 2 nap múlva köszönte és nem kért belőlünk. :roll: Most van egy másik, de hogy meddig.... :?
Boti még mindig nem dolgozik folyamatosan, egy-két nap munkahely, egy-két nap maszek. Azért bizakodunk. :wink:

Ja, és azt még nem is mondtam, hogy Bence már 2x is a w.c.-be pisilt. :D Minden fürdés előtt rá kell ültetni a w.c.-re, mert ha nem, akkor toporzékol a kádban. Tegnapelőtt és ma eredmény is volt. :wink:
Mentem aludni.

Üdv,
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Üdvözlet MIndenkinek!!!! :D

Itt vagyok én is, teljes erőbedobással.
Vizsgaidőszakomnak vége, kicsit lazább minden. Lányok jól vannak, attól eltekintve, hogy Lilla minden második héten beteg mostanság. Még a nyáron egyik doki ki akarta vetetni az orrmanduláját. Most voltunk egy másiknál (persze magán...), és jéééé, megvizsgálta a gyereket, és se az orr, se a garatmanduláját nem kell kivenni. Pedig a garatmandulája is nagy állandóan, de nincs sokszor mandulagyuszija. Az éves egyszeri tüszősmandulagyuszi meg belefér. Szóval boldog vagyok, hogy megmarad a gyerekem minden alkatrésze. Az ovit imádja, az oviban imádják. Nagyon ügyes mindenben, csoda hercegnőket, kastélyokat rajzol, összead 10-ig, a betüket majdnem az összeset ismeri, leírja őket, szavakat ír (persze csak nagy nyomtatottal), és volt már rá példa, hogy hárombetűs szót összeolvasott. Minden nap ő jön, hogy "anya, írjunk már, vagy olvassunk már". Szóval csak olyankor csináljuk, ha kéri, de mindig kéri. A mozgása is sokat javult, Mondták az óvónők, hogy most már tornaórán együtt fogócskázik a gyerekkel. (Eddig mindig kiült, ha gyorsabb játék volt, nagyon félt a gyors mozgásoktól. Az óvónők meg nagyon jól kezelik, sosem erőltették...és íme az eredmény, teljesen magától állt be játszani) Szóval tündér, okos, szép és enyhén hisztis. De az enyém, imádom!!! 8)
Csigaházam már nem sír a bölcsiben, bár nem mindig megy szívesen. Az egyik gondozónővel annyira nincs kibékülve, Így minden második héten, mikor ő kezd, akkor vonakodva megyünk. Édes, okos, lexikonfejű gyerekem. (a gondozónők nevezték így :lol: ) Egy verset, egy mondókát egyszer kell neki elmondani, utána már magától mondja. Mindent megjegyez. Nagyon erős akarata van, amit érvényesít is. VAgy így, vagy úgy. Sajna többször megtépi Lillát is, Lilla meg a finom lelkével még vissza sem adja. Pedig isten bizony nem néznék oda, ha egyszer visszaadná. :oops:

Tegnap volt a farsang. Mindjárt kicsinyítek képet róluk. Nagyon szépek voltak, sokat táncoltak. Lillának varrtam egy ruhát, eddig csak az éjszakai alváshoz vette le. :lol:

Ezt most elküldöm, és jövök majd képekkel!

Puszi Mindenkinek!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 


Jó reggelt!

Egcsi:bakker nem lehet inkább ezt a "kedves"kolleginát eltávolítani?vagy a főnöknek nem szúr szemet a dolog? :evil:
Csak beindul Botinak..... :)
Gratu a WC-hez.Jó,hogy magától kéri,akkor már érett lehet rá. :lol:

Timi:de jó,hogy jöttél! Azta miket tud Lilla,csak ámulok-bámulok! :shock: Képeket várjuk!!!!!!!!Lillának holnapra nagyon boldog névnapot kívánunk! :lol:

Megyek vasalni,puszi:Anikó
vakili
 
 


Anikó!

Köszi!

A képek: lettek volna, ha apa jól megcsinálja. De még mindig túl nagy...mennem kell! :evil:

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 


na, talán most...
A smink
Kép
Kép
A ruha
Kép
Kép
Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 


Timi :)
WELCOME BACK!

Nagyon okosak a lányaid és persze szépek is! A fiaim még mindig igényt tartanának rájuk feleségnek... :lol: Főleg így, hogy Csenge nem riad vissza az erőszktól, Bence is nagyon verekedős. Állandóan odacsap Bercinek, ő meg csak nagyon ritkán adja vissza. Pedig megérdemelné a kis csibész. 8)
Nagyon klasszak a rucik, ügyi vagy! :wink: Csengéről nincs szemből kép?
Idehívtam Bercit és megmutattam neki Lillát. Kérdeztem, hogy tetszik-e neki a kislány, határozott igennel felelt és hozzátette:"Az a én bartátnőm." :D

Anikó :)
A kollegina és a dokinő együtt dolgoznak már 8 éve és elég jóban vannak. Egyszóval a banya marad. :lol:

Képek a fiúkról:
Kép Kép

Üdv mindenkinek,

Egcsi

Tud valaki galagonya-Andiról? Már nagyon régen volt... :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Timi:jaj de szép!!!! :) Én is elfogadnám kis menyemnek,de Egcsinek vannak előjogai. :wink: :lol:

Egcsi:Naggyon vagány mindkét fiacskád! :D
Andreát már régen készülök felhívni,lehet,hogy ma lesz a napja. :wink: Majd beszámolok.
Én Manóról is rég hallottam. :(

Pusz:Anikó
vakili
 
 


Sziasztok,

Mi is vagyunk, csak szintén vizsgázás, Esztinek ovi kezdés, stb.stb. Szóval stresszes heteken, 2 hónapon vagyok túl :!:
Az elején kezdem, vizsgák sikerültek, minden tök jól :) Eszti január közepén elkezdte az ovit. Műsoron kívül decemberbe kaptunk értesítést, hogy felvették, az újonan induló csoportba.És ide az új oviba ami tőlünk 2'-re van :) Nagyon tetszik neki, már rögtön ott akart aludni, de egy hétig csak beszoktatás volt. Jólérzi magát a gyerekek közt, nem hiába azért ennyi idősen már ott a helye! Akárki akármit mond.Az oviba megeszik olyan kajákat is amit itthon ne. Szóval ennek is örülök. Pl. z. borsó a rizibiziből. Azt mondja anya ott finomabb a borsó, ott megeszem :lol: Mondtam, ok. a lényeg, hogy egyen. Óvónénik nagyon aranyosak, és szeretik Esztit, úgy láttam. El vannak ájulva, hogy milyen jó képességei vannak. Egyszer mondanak el egy mondókát, éneket vagy bármit ami új, és Eszti az első aki mondja rögtön. Fejlesztő pedagógus is az egyik óvónéni, úgyhogy hiteles is amit mond :wink: remélhetőleg! Bár én ezt tudtam is mindíg :P 8)
Nálunk inkább az írás, olvasás megy. számolni még nem "tud" illetve szokott nagyon Eszti. Úgy persze igen, hogy elszámolgat, meg megszámol dolgokat, de azért mi még össze nem adunk :) Viszont a betűk nagyon mennek, gépen is mikor játszik, vannak olyan játékok amiken ő az egyik játékos a gép a másik, na ott simán már tök rég óta egyedül írja be a nevét, és tudja hova kell :shock: én is néha kiakadok miket tud, mond, anélkül, hogy különösebben tanítottam volna. Egyszer elmondok dolgokat, és tudja. reméljük ez így is marad majd a suliban is, és egész felnőttkoráig :wink: :) az lenne az igazi!
Mi is jártunk korizni, egész ügyesen megy már egyedül is.

Hannusom is okosodik, nagyon sokat beszél már. Amit mi mondunk azt mindent leutánoz, de magától is már tök sok valódi szó is van a kis halandzsájába.Bilire akar örökké ülni, meg már régóta szól, ha kaka van. Úgyhogy szobatisztasággal nem lesznek gondok a nyáron :wink: Egyedül kezd már eszegetni, amit kérek tőle megcsinálja. Mindennek tudja a helyét, pakolja a játékokat, jobban mint Eszti. Ő ugyanis lusti elrámolni.
Most más nem is jut eszembe róla.

Jelenleg betegek vagyunk :( pont hétvégére lett Eszti lázas, Hanni meg tegnap éjjel, hányt :( Gyorsba voltunk ma dokinéninél, mert nálunk pénteken lesz a farsang, és Eszti már úgy készül rá! Remélem rendbejön annyira, hogy elmehessen :wink:

Timi,nagyon szépek a farsangi Lillusos képek :) Gratula neked is a kész vizsgákhoz!

Egcsi,Bercinek nem most volt a névnapja??Úgy rémlik a múlt héten :roll: Ha jól tudom akkor.......: Nagyon Boldog Névnapot neki :) :)
Nagyon édes a kis Batmen is :wink:
Képzeld most fogorvoshoz járok. 2 fogam is gy. kezelni kell! :( Jó lenne hozzád járni :wink:

Anikó,de drága vagy, hogy hiányoltál, igazán jólesett, hogy valaki nem felejtett el! Már olyan rég voltam, azt hittem le is tett rólunk a topik :oops: :? köszi :)

Többieknek, is pussz!
most mennem is kell
manóci
 
 


Jó reggelt!

Bence már jól van,de azért megmutatom dokinéninek,hogy mikortól engedjem oviba.Olyan érdes lett a bőre. :?

Manó:szijjja! :lol: De jó,hogy sikerült az ovi végre!Azért így könnyebb Neked is gondolom. :wink: Vizsgákhoz gratula!
Jobbulást a lányoknak és ne kapd el!!!!!
Az én gyerekeim is sokmindent megesznek bent amit itthon nem. :twisted:
Szerintem nekünk kimarad a holnapi farsang.Mondjuk Bencus nem is emlegeti,neki az a lényeg,hogy ne menjen oviba.Valami miatt kb egy hónapja nagyon sír minden reggel. :cry:

Andreát még nem hívtam,nagyon rossz napom volt tegnap,semmihez se volt kedvem. :cry:

Puszi:Anikó
vakili
 
 


Sziasztok :D

Csak pislogtam, hogy milyen sokat kellett visszaolvasnom!! :shock: :D

Bocsi előre is mindenkitől, de nincs energiám reagálni, hulla vagyok! A jelmez ruha része már tegnap kész volt, de a fejrevalót ma este csináltuk meg és be is öltöztettük Gergőt, hogy legyen róla fotó.
Az oviban nálunk is csak a gyerekek farsangoznak. Azért meglesném őket, de oviban még szerintem is ez a jobb.

Most megyek , képeket kicsinyítek és hozom őket. :D

Puszi :D

Orsi

avocado
 
 


Nos :oops:

Így készült...
Kép
Kép

És a kész marslakó :D
Kép
Kép

Persze Flórát is le kellett vele fotózni 8)
Kép

KÉzfestés:
Kép
Kép

Hát ennyit sikerült összehoznom. Elég sokat stresszeltem, és sajna nem vagyok olyan ügyes, mint Vera, de én csináltam és nekem most ez a legfontosabb, mert tuti nem lesz még egy ilyen marslakó a környéken! 8) :wink:

Na, mennem kell, még nem zuhanyoztam és reggel korán kelek, hajmosás, farsangra marslakószállítás.... 8)

Pusssz :D

Orsi

JA!!!

Timi, Egcsi
Édesek a képek, gyönyörűek a gyerekek mind! :D

avocado
 
 


Manó :)
Ügyes vagy a vizsgákkal, én nem bírnék tanulni... :roll:
Az ovinak örülök, főleg, hogy szereti a csajszi! Nem mindegy, hogy jó kedvvel megy-e vagy sírva.
A névnapi köszöntést köszi, ne izgasd magad, hogy múlt héten volt, ha mások nem köszöntenék, nem is tudnám mikor van.... :oops:
Csajoknak jobbulást. Remélem mi nem leszünk betegek, már nagyon várom a jó időt.
A gyökérkezeléshez drukk. Melyik fogadat kell? Szinte minden nap csinálunk gyökérkezelést, kezdek nagyon belejönni... :wink:

Orsi :)
Klassz lett a jelmez! Ügyi vagy! :) Ki firkálta össze a falat? :lol:

Anikó :)
Biztos kap Bence kencét a bőrére és rendbe jön. :wink:

Hulla vagyok, mentem.

Üdv Nektek,

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Jó reggelt!

Egcsi:végülis csak telefonon értekeztünk dokinénivel,úgyhogy nem kaptunk semmit a bőrére,majd elmúlik lassan.Azt mondta,hogy 2 nap után már nem fertőzött, de a héten még ne vigyem,mert biztos szóvá tennék.

Orsi:már sok farsangon voltam,de marslakóval még nem találkoztam.Nagggyon klassz lett,ügyi vagy!Gondolom Gergő örült neki! :lol:

Anikó
vakili
 
 


Anikó,bőr :( de legalább már gyógyul, és jövő hétre "ép" bőrrel mehettek ovizni :P

Egcsi,köszi drága vagy :) de az elismerés téged is megillet, emléxem én amikor készülgettél a vizsgákra :wink:
Fogaim: jobb alsó 6, és bal fölső 4-es :? Most kéne mennem 26.-án, elvileg végleges tömésre, de úgy úúútálok már járni, lehet elsummantom. megyek 1 hét múlva :oops: Bár jó lenne mihamarabb túlesni rajta :roll:
Jóidőt én is várom, de mára Eszti olyan szarul lett, tök lázas, és levert. Magától feküdt le, és aludt egy nagyot :cry: Nem hiszem, hogy lesz így farsang pénteken :cry: :cry: Pedig annyira várja, és olyan szép ruhája van :cry:

Orsi,nagyon ügyi vagy, tök aranyos kis marslakó lett :) Tőled jött az 5let, vagy ő akart az lenni? Falon a firka :P :lol: :lol: én is egyből kiszúrtam és rá akartam kérdezni, de Egcsi megelőzött :wink: :P
manóci
 
 


Helló!

Csak pár sor, mert még szokom az igát és megyek kidőlni.

Munka lett, grafikus lettem egy bizonyos kék-sárga cégnél.
Izgi, de belejövök az fix. :)

Kölkök rendben, Marcinak 20-án farsang, Olivér (azt hiszem írtam már) túl van rajta.

Ma volt nálunk az első igazi kis barátja vendégségben Olivérnek. Azon kívül, hogy majdnem sikerült megmérgeznem, minden ok volt, és azt hiszem jól is érezte magát.
Adtam nekik enni, inni, hagytam őket játszani, nem álltam felettük mint főcsőr, szóval ment a dolog a maga útján.
Amikor Anyűája megérkezett, mondta, gyerek is én is, ivott teát, meg evett kekszet.
"És volt citrusokra a teában?"
"Persze."
"mert allergiás rá, és a dióra és a....."
Hát ha a padlót húzzák ki alólam sem döbbenek meg jobban, és fog el a páni félelem!!!!
Tudtam, hogy a nagyobbik tesó nagyon-nagyon-nagyon.... sok mindenre érzékeny, de a kicsiről nem tudtam.
Rohantam a konyhába, hogy mutassam miféle kekszet etettem a gyerkőccel, amit málna lekvárba mártogattattam velük, és ehhez adtam a citromos- graphefruitos citromfűteát mézzel. :shock:

Hogy ebből mi lesz?

Persze Anyuka nyugtatgatott, hogy ő nem szólt meg hasonlók, ami nagyon kedves volt tőle, de amióta z egyik vendégség alkalmával is sikerült csupa olyan ételt összefőznöm, amit az egyik vendégem nem ehetett, szintén ételallergia miatt. Maradt neki a lekváros-joghurtos-almadarabos puffasztott rizs. :S

No, de tényleg megyek, mert leesik a fejem...

Igyekszem

Sziasztok


Ja és még gyorsan, köszönöm a hugom részére a jó kívánságokat, ráfér bőven. KÓrházban van, méhlepény levállással és úgy tűnik sajnos egyre rosszabb... :(

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Manó :)
Esztinek jobbulást! :( Hannus nem beteg? A végleges tömés már nem olyan gáz, hajrá! :wink:

Eszter :)
Melyik a kék-sárga cég? A gyengébbek kedvéért... 8) Ételallergiás vendégek :roll:

Nálunk én döglődök, megint köhögök és taknyolok. Bence is taknyos kicsit, de nem vészes. A cégnél hajtás van és stressz. Botinak még mindig nincs munkája és a munkanélküli segélye sem jött meg, mert a haverja aki segített kitölteni a papírt elírta az anyja nevét. :roll:
Dióhéjban ennyi. Megyek vásárolni, mert egy morzsa kenyér sincs itthon. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsban, megint pancsiidő van. Csak hoztam Csengettyűmről is képeket, nehogy kimaradjon a szórásból.

A képeken a gyerkőcök szépek. Betegek gyógyuljatok!

Kép
Kép
Kép

Jóéjt!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 


Sziasztok :D

Még van pár percem alvás előtt, megpróbálok gyorsan írni. Turbó bekapcs..... 8)

Anikó, Egcsi, Manó
Jelmez ügyben köszi a dicsérő szavakat! :D

Egcsi,Manó
Graffiti: Nálunk ez épp Gergő műve volt még régen, de azóta Flóra is alkotott. Eleve ez, ami a képen van ceruzás, a felét sikerült leradírozni, aztán totál kézgörcs, úgyhogy ott maradt. :oops: De Gergő is alkotott nagyobbat és nemrég egy újat fedeztem fel a folyosó leghosszabb falán, szépen végig, ez tuti Flóra baba volt.....de már fel se veszem, meg sem említettem. 8) Minek? Ilyenek vagyunk, mármint a ház, majd pár év múlva festünk és eltűnik. Addig meg a többi anyuka megnyugodhat, hogy milyen rendes gyereke van, szép a fal otthon. :lol: 8)

Anikó
A marslakó Gergő ötlete volt, fogalmam sincs honnan vette. :roll: Próbáltam rábeszélni olyanra, amit könnyebben meg tudtam volna csinálni, pl. túró rudi, de hajthatatlan volt. Most már nem bánom, teher alatt nő a pálma, egész ügyin megoldottam, büszke vagyok magamra és így már egész bátran nézek az eljövendő farsangok elé. Ezek után szerintem bármit meg tudok csinálni! :wink:

Timi
Gyönyörűek a lányok!!! :D

Egcsi
Sajnálom, hogy ilyen gondban vagytok munkaügyileg!!! Én valahol lemaradtam, mert azt hittem, csak átmenetileg nincs a cégnek munkája, de azért megvan a munkahelye Botinak. Remélem lesz valami hamarosan!!! Ez a hülye válság! :evil: :evil: :evil:

Eszter
Ételallergia: szerintem ne legyél gázban! Ha nekem valami bajom lenne bármitől, akkor ahová vendégségbe megyek, ott előre szólnék, hogy bocsi, ezt meg ezt nem ehetek! Te mégis honnan tudnád?? Az az anyuka meg enyhén szólva! :evil: És ha a gyerek rohamot kap, te meg azt sem tudod mi van?? Szóval hülyék az emberek, veled meg semmi gond, csak peches vagy, hogy csupa ilyen eszetlen ismerősöd van. Bocsi, nem akartam erős lenni! :oops:
Én sem tudom melyik cégnél vagy, írd már meg!!!!

Mi jól vagyunk, épp egészségesen, de már várom megint ki következik.8) Ma síszünet volt a suliban, így Karcsival lett egy szabadnapunk, el is vittem délután a hímzéseimet kereteztetni, már alig várom, hogy meglegyenek! 6 kép! Majd jövök dicsekedni.:D

Most mennem kell.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado
 
 


Szép napot :)

Manó!
na végre h. írtál :) miért is felejtenénk el? vártalak amúgy már nagyon,2 ünnep közti bejelentkezésedet is hiányoltam :)
sde jó h. Esztit felvették az oviba :) Hanna is gondolom élvezi :)
nálunk minden reggel úgy kell Bálintot kihozatnom,mindig elvegyül a gyereekek közt :)
képeket nem teszel?MiniHannus megnőtt már :wink:

Timi!
nagyon szépek a lányok :) Csengusz egytre jobbna hasonlit Lillára :)

Egcsi!
jobbulást :wink: párod munkája :evil: új csajszi bevált?Christie őt még nem üldözte el?
Gyerekek?

Eszter!
szegény hugid :( remélem nem lesz gond.Mennyi idős várandós?

Orsi!
nagyon ügyes vagy :) tök jó a jelmez nekem nagyon tetszik :)
Mírával már beszétk h. jövőre mi lesz :) vszínű pattogatott kukorica,vagy fa aminek az odujában mókuok laknak :roll: :lol: hogy ezt honnan szedte :)

Mi megvagyunk,Ritáékkal együtt buliztunk a hétvégén :) ovinak volt jótékonysági bálja és Ők is jöttek :) Rita megint fogyott szerintem egy csomót,nagyon csini volt :) hajnalig mulattunk,tombolán nem nyertünk :(
persze fiam nem hagyott aludni 3 órát pihentem 2 részletben :(
de mostanában mindig hajnali 4-5 közt fekszik,hiába rakom le később hamarabb :( már lassan zombulok :(

Kostyika,Tandrea,Anikó,Rita,Mese?

:arrow: mostmár talán fog aludni :) ma is felkelt hn4kor és még fent van :shock: :roll:

pusz

KépKép
viranka
 
 


Vera
Köszi!! :D Tőled külön öröm a dicséret! :wink:
Zombulás :( Remélem hamar elmúlik ez manódnál, sokáig nem lehet bírni. :?

Eszter
Jaj, én el is felejtettem írni, hogy szurkolok a tesódnak nagyon!!!! És tényleg, ezzel mit tudnak csinálni? Csak a fekvés, ugye? Szegény! :(

Most megyek, a kávémért kiabál az agyam 8)

Pussssz :D

Orsi

avocado
 
 


Timi :)
Jók a képek. A tesós különösen tetszik. :D Nálunk ilyen csak ritkán készül, mert Bence olyan mint a gumimaci, ugrabugrál, ő akar fényképezni, úgyhogy nem egyszerű az ügy.

Orsi :)
Nálunk nincs firka, viszont van más. Tegnap fedeztem fel, hogy a szekrény mellett szép kakaófröccsentéses minta van a falon. :roll:
Boti cége még mindig megvan és papíron Boti még alkalmazott is, csak munkát nem tudnak neki adni. Szóval nesze semmi, fogd meg jól. :?

Eszter :)
Tesód hogy van? :? Hány hetes pocakos most?

Vera :)
Remélem a zombulásnak hamarosan vége lesz. :wink: Az új csaj rendi, remélem marad. Christy nem velünk van, a fogpucolós csajszi oldalán segít. (Nem tudom otthon hogy hívják a személyt aki a fogkövet és hasonlókat szedi le a fogakról, itt hygienist.) :roll:
Egyenlőre műkszik a dolog, így nem akasztgat ki senkit. :wink:

Mennem kell zuhanyozni, aztán melódzani. Pusszantás!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Egyre szebbek a gyerekek, hát még a leányzók! Maholnap már kiskamaszok... :)
A graffiti akor is lehet majd gond! :D

Orsi!
Tényleg klassz lett a jelmez!

Viranka!
Remélem lassan rendeződnek majd az éjszakáitok! Bár én megértem a kis lurkót is. :S

Hugom méhlepény levállása kicsit nőtt, így még mindig rezeg a léc sajnos. Fekszik, magnéziumot szed és rutaszkorbint, vagy valami ilyesmit, és vár.
Dokik szerint a következő időszak lesz a vízválasztó, hiszen most kezd majd nőni a baba, és jobban fogja terhelni a bentlévőségeket. Bízunk mindenben, ami szóba jöhet, hogy rendben legyenek!

Kék-sárga és bútoráruház... nnna, mi az?! :D
meglehetősen jól haladok az okulással, már csak az angolra kell ráfeküdni, hogy ne csak értsem, hanem beszéljem is mielőbb.
Még bele kell rázódnunk az új rendszerbe. Most még nagyon jól esik, némi távollét az otthontól, de fél év múlva majd újra véleményezem, igaz-e még az állítás.

Egy nagy bánatom, hogy már bő két hete rémesen alszom. Lefekhetek akármikor, de csak nem akar menni. 2-3 óra, aztán forgolódás. A minap fél háromtól próbáltam elaludni újra, aztán inkább kimentem havat lapátolni a kis műanyag szemeteslapáttal, hogy ne verjem fel a környéket, aztán még volt egy órám angolozni, amíg keltettük a kölköket. Nem tudom front-e vagy sem, de másra még nem jutott eszembe ráfogni, mert egyéb okot nem tudnék felvonultatni az ügyben. :shock:

Ma a korai fekvés taktikát választom, hátha bejön. :D

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Egcsi
a kakaófröccs is jó! :? 8)
Boti cége :( Szurkolok!
Új csaj a munkahelyeden :D VÉgre! :D

Eszter
Sajnálom a tesód és szorítok neki!
Na, a bútoráruházról már leesett! Őrs vezért tér?
Alvás: Anyukámnak is vannak ilyen időszakai, nála front az oka és nagyon jól bevált a Cirkulin valeriana gyengébb változata, néha ha 1 nem elég akkor 2. Az gyógynövényes és a vegetatív idegrendszerre hat, így ő azzal mindig könnyen elalszik. Próbáld ki! Én pl.tartok itthon, ha nagyon kiakadok és idegbetegnek érzem magam, akkor bekapok egyet és lenyugszom. És természetes!!!

Bocsi, ennyire futotta most.

Puszi:D

Orsi

avocado
 
 


engem a Sedatif Pc szokott megnyugtattni :) homeos nyugtató és altató :) nagyon jó hozzá nem lehet szokni :wink: bár hosszabb ideig sosem szedtem,csak nagyon ritkán :)

Eszter!
s kérhetek esetleg Tőled síneket? hugiék ígérték mennek,de folyamatosan keményedik,nekem meg szükségem lenne rá :lol: kevesebb hiszti lenne ki merre menjen a vonatokkal :)

:arrow: hí a Szőkém :)

KépKép
viranka
 
 


Sziasztok :D

Egy kis derülés, reméljük az időben is hamarosan megjön, addig ezzel szeretnék mosolyt csalni az arcotokra! :D

Puszi :D

Orsi

Elgondolkoztál már a következő kérdéseken?

- Miért van az, hogy a pizzafutár hamarabb megérkezik bárhova,mint a
mentő?
- Miért van rokkant parkoló a korcsolyapálya előtt?
- Miért rendelnek emberek dupla sajtburgert, nagy krumplit és hozzá
Light kólát?
- Miért nem tudják a nők csukott szájjal kifesteni a szempillájukat?
- Miért olyan hosszú a "rövidítés" szó?
- A Windows kikapcsolásához miért kell a Start gombot használni?
- A citromlé miért tartalmaz mesterséges aromákat, és a mosogatószert miért valódi citromlével készítik?
- Miért nincs egér ízű macskaeledel?
- Miért van kutyaeledel javított ízzel? Ki ellenőrzi?
- Eutanáziánál miért sterilizálják az injekciós tűt?
- Biztos hallottál már a repcsik törhetetlen fekete dobozáról. Miért nem készítik az egész repcsit olyan anyagból?
- Miért nyomja az ember erősebben a távirányító gombjait, mikor csak az elem kezd kimerülni?
- Miért kell kimosni a törülközőket? Elvileg tiszták vagyunk, amikor használjuk. Nem?
- Miért van sisak a kamikaze pilótákon?
- Vajon örülnek az analfabéták a betűtésztának a levesben?
- Amikor az ember felfedezte, hogy a tehenek tejet adnak, vajon mit
kereshetett ott valójában??
- Ha a szótárban egy szó rosszul szerepel, honnan lehet azt tudni?
- Noé vajon miért nem csapta le azt a két hülye szúnyogot?
- A juhok miért nem futnak be az eső elől?
- Ha veszek egy új bumerángot, hogyan dobom el a régit?
- Éjjel-nappal nyitva tartó építmények ajtaján miért van zár?
- Miért szoktunk visszajönni a nyaralásból?

:D :D :D :D :D :D :D :D

avocado
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?