Sziasztok Lányok!
Először is, végignézegettem az utóbbi pár oldalt és olvadoztam a gyönyörű babák láttán!Olyan szép minden bébi!:D
ez a gyes, gyed dolog sztem is olyan bonyolult!Legalább is nekem!Főleg azért mert utálom az ilyen utánajárkálós papírmunkákat!
Egyébként nekem írtak levelet a ceglédi egészségbiztosítási pénztártól,h márc.24ig kapom a tgyást és elötte 30nappal kell megigényelnem a gyedet!
Éva,nem semmi ami veletek történik!szegény gyerekek!Remélem mostmár hamarosan túl lesztek rajta!Bár ez az időjárás sokat nem segít!...
Anhel,gratula a fogacskákhoz!Nem semmi!Jó hamar kibújtak!:D
Ildi,nagyon édes ez a video!:D Julcsika is szokott ilyen fura hangokat kiadni!És te tényleg durván vékony voltál!Sztem az a pár kilo amit felszedtél simán elfér rajtad!--ez Sensire is vonatkozik!
Nekem igazából nincs mit sterilizálni!Néha kifőzöm a kiskanalát,amivel a vitaminokat adom be neki!Vasalni sohasem szoktam,mert szárítógépben szárítok és az eléggé felforrósítja a ruhákat, és ha melegen kiveszem és összehajtogatom,akkor nem is lesz gyűrött semmi!:D
Sensi,elhiszem,h félsz a kinti élettől!De sztem nem lesz ott se semmi gond!Meg hamar elrepül az idő és megint jöttök haza!
Egyébként ott nincsenek olyan barátaid,akik tudnak segíteni vagy elkisérnének sétálni stb..?
Nyugtonmalac,nagyon királyul néznek ki azok a képek!nagyon szépen megcsinálta anyukád!:D
Zsuzsu,nem semmi vagy!Babakocsi és szánkó egyszerre!
Julcsi is állandóan vizsgálgatja kezét lábát!És persze eszegeti is folyamatosan!:D
Kincs,nálunk is elég csúnya kiütései lettek Julcsinak az egész testén és a doki azt mondta,h most még túl kicsi ahhoz,h bármit is felírjan ezért fertőtlenítő hatású hintőport javasolt meg bepanthent!A nyakán a kis tokája alatt volt a legcsúnyább,ott krémeztem minden máshol hintőporoztam és pár nap alatt elmúltak!
Timi,sztem ennyiért nem drága az a szék,bár nekem a vékony lábaival nem túl szimpatikus!Amit mi vettünk annak láthatóan masszív lábai vannak!De lehet,h élőben kellene látni!
Látom nagy sláger lett most minden babahordozó!:D
Nekünk van egy pierre cardin kengurunk,amit el is akarok most adni,mert már nem olyan szimpi mint a boltban volt!
Meg van egy erszényünk és egy rugalmas hordozó kendőnk!Az erszényt nem igazán csípi Julcsi,úgyhogy sztem attól is meg fogok válni!Viszont a hordozókendőt szereti!Abban jól elvan!De abban is akkor,ha kifele fordítom!De én sajna nem túl sokat tudom használni,mert a derekam és a hátam nem bírja!
A súlyról: én eddig -4kilonál vagyok!terhesség elött az átlag súlyom 52 kilo volt!Most meg 48 vagyok és sztem borzasztóan nézek ki!Teljesen be van esve az arcom,nagy sötét karikák vannak a szemem alatt és kidudorodnak az ereim a kezemen!elég undi!
Az alvás nálunk még mindig ugyan úgy megy mint a kezdetekkor!Julcsi velünk alszik és ált. 2-3 szor nyöszörög,akkor megetetem(ami mellesleg nekem tök jó,mert éjjel is nagyon szokott feszülni a cicim és így legalább nem kell fejnem
) és alszik is szépen tovább!De előfordul,h csak 1x ébred!
Jajj,még annyi mindent akartam,de elfelejtettem!
na de nem is baj,mert már így is rohadt sok lettem!bocsi...
Na,jó éjt mindenkinek!