Betegek a gyerkőcök, így itthon vagyok velük, délután megyünk orvoshoz.
Bence csúnyán köhög, fájlalja a torkát és hétvégén már a füle is fájt. Infrázom, cseppentek bele neki, kap köptetőt, vitamint, Bioparoxozom a torkát, így már jobb, már a hőemelkedése is elmúlt. De azt szeretném, hogy minél hamarabb teljesen rendbe jöjjön és csak akkor menjen közösségbe újra.
Dorka "csak" köhög, azt is főleg éjszaka, de a pénteki farsangra mindenképp ki szeretném kúrálni, hogy tudjon menni. Ő is kap köptetőt, vitaminokat.
Hétvégénk gyorsan eltelt, a temetés szörnyű volt mint mindig.
Gyerekek nagyon jól elvoltak anyuéknál, Dorka egész hétvégén bugyiban volt , wc-t szépen használta, nem történt baleset. Éjszakára kap csak pelust.
Tegnap az étteremben is finom volt az étel, de..... túl sokat kellett várni és az öcsém már az 5. ételt rendelte mire valóban tudtak is hozni. Szóval választék az csapnivaló volt, így ide sem megyünk többet.
Lilla!
Ne idegeskedj, az most Neked nem hiányzik. Sajna sok jót nem lehet várni a kormánytól, nem néznek semmit, senkit csak a saját hasznukat.
Zsuzsi!
Vajon sikeres volt a hétvégétek?
Remélem igen.
Milyen volt az élményfürdőzés?
Zita!
Tündéri a csajod a videokon, megnéztem. Ügyesen közlekedik már, és meglátod szempillantás száguldozni fog a lakásban a bébikomppal, minden gyerek azt csinálja.
Nagyon jók az új képid is, szép csokrot kaptál a párodtól.
Évi!
Láttam a Ti új képiteket is, Szasza baba is milyen szépen fejlődik és látszik a képeken is, hogy napról napra egyre nagyobb. SZép kislegény.
Edina!
Tényleg sokat jelenthet ebben a korban még 1-2 hét is, hát még 1-2 hónap. Nem érdemes hasonlitgatni, persze tudom nehéz megállni, de csak arra jó, hogy magát bosszantsa vele az ember.
Kamilla is szépen fejlődik, nem lehet okod panaszra, még ha most a rokonlátogatás nem is volt zökkenőmentes. Majd az lesz később.
Bea!
Hajrá a szakdogaírással!!!!!!!!!!!!! Kitartás!!!!
Zsebi!
Jó takarítást Nektek. A tavalyi felújításunk után tudom ez mekkora porral, piszokkal jár.
A Mirena szerintem sem okozhat semmi bajt a babánál, én nem is tudom hol olvashatta a munkatársnőm. Ugyhogy ne aggódj. Én mindkét gyerekkel szedtem bogyót szopcsi alatt és szerencsére egészségesek. De ha ebben még kevesebb a hormon nem tudom elhinni hogy félni kellene, meg egyébként is nem ajánlanák a normálisabb orvosok sem.
Panka!
Kezditek a dobozolást?
Majd várunk képeket az új kecóról.
Sokkal drágább lesz mint a mostani? Persze ha hülyegyerek mentes lesz máris megéri.
Kaqk!
Csinálok Neked albumot a picasán, nyugodtan töltögethetsz képeket!!!