Nálunk még ugye nem akruális a gyes és gyed, de én is utánaérdeklődtem amikor úgy döntöttünk hogy babát szeretnénk. Én is úgy tudom, hogy a táppénz után is kap az ember pénzt. A szüléstől visszaszámítva számítják az egy évet és azt veszik alapul amikor kikarkulálják, hogy mennyit fogsz kapni ha otthon maradsz. Ezért fontos sajnos, hogy minél tovább dolgozz, persze ha a dokinak nincs ellenvetése, mert a táppénz csak a fizud 80%-a, így kevesebb lesz az alap ami után megállípítják a pénzt. Csak annak éri meg táppénzre menni, aki nagyon jól keres, mert le van szabályozva a max kapható pénz, ami kb. 85eft körül van jelenleg. Remélem érthetően zagyváltam össze amit tudok
Lehet hogy ezzel nem mondok senkinek új infókat, de én annó nem tudtam ezt
Pedi: igazad van szerintem. Attól hogy valaki babás, olyan jó amikor visszanéz és elmondja, hogy hogyan alakulnak a dolgok, szépen fejlődik a pici. Ez nekünk is erőt ad. Másfelöl pedig nincs azzal semmi gond ha valaki nem jön egy ideig, mert úgy gondolja hogy ki szeretne kapcsolódni, de tényleg szép dolog bejelenteni azt, mert akkor tudjuk, hogy mi az oka amiért nem jön.
Ma beszéltem a dokival, csütörtökön megy a férjem vizsgálatra megnézik, hogy mennyire fürgék a kis spártai harcosok
Igazából az lenne az igazi, ha holnap hívhatnám a dokit, hogy katonavizsgálatra semmi szükség, hanem inkább azt beszéljük meg hogy mennyi utrót szedjek