Lindi
Bencus még nem termel a bilibe, csak próbálkozik, de én ennek is örülök (egyelőre
) és hát a kukit igen, igazítani kell, annyira még azért nem önálló
Bálint leginkább állva szeretni pisilni, de anno gyorsan megtanulta, hogy ha bilin ül, akkor belülre kell tenni
Nagyon király a kép Grétiről!!!
Bajni mindenen-felmászása nem semmi... Bencus is állandóan mászik, hiába beszélek neki.. már volt hogy úgy kaptam el (pl. székről leborulás közben), de nem használ még a tapasztalatszerzés sem, néha elég tanácstalan vagyok én is, marad a tiltás..
Gyakran előfordul, hogy az alap hangzavaron néha nehéz felülkeveredni
de ez nem baj sztem. Önmarcangolásból jut ide is, de egyetértek a Csajokkal, állandóan ezen agyalni nem érdemes, mert tökéletesnek lenni úgyis lehetetlen és legalább gyakorlohatjuk a megbocsátás szép erényét
de azért igyekszem legalább
következetesen kiabálni, ha másképp nem megy
Gyerkők hogy vannak? Javulnak??
Zuzi
Könyvolvasásnál nálunk is ez a fő probléma, hogy Bálintot érdekli a szöveg is, Bencust meg leginkább csak a kép és mindig tovább akar lapozni, aztán ebből konfliktusok adódnak...
A Tesz-vesz Város tényleg rulez (ez volt az előző favorit), de az Öcsi-bátyót nem ismerem, majd utána nézek!
Ja és amitől néha falnak megyek, mindig mind2 gyereknek épp
ugyanaz a könyv kell...
ide-oda huzigálják, sokszor még akkor is, ha a béke kedvéért én ülök középen és ők meg odabújnak, ne tudd meg, némelyiket már hányszor ragasztottam...
Mi még este is Bob Mester-t nézünk...
Pedig nem vagyok nagy tv-párti és nem nagyon szoktunk meséket nézni, de este ennyit megengedünk, ez kissé beolajozza az esti rutint
Macs
Jaj de szépek a gyerekek!!! és tökre hasonlítanak, de tényleg
és nagyon jól áll Fülinek ez a copfos frizkó!!
Tinu
Hű, ez aztán a szép pocak!
gratula! Tünci meg nagyon édes, mint mindig
nagyon fotogén a csajszid!
Kata
Ez a korpás sütős "rántotthús" kb. mennyi időt tölt a sütőben? és kell alá vmi? (gondolom pici olaj?) nem szárad ki?
Szrek
Akkor Tőled is kérünk pocakfotót!
Fibi
Füled meggyógyult már teljesen?
Zsan
Nagyon klasszak a srácaid!! Meme tigrises cucca eszméletlen! meg a hajad is!!
és már iskolatáska... megértem a szívfájdalmad...
Havas élvezetek voltak itt is, a fiúk építettek a kertben hóembert apával
Rylie
Szuper, hogy Kamillával minden rendben!
Plafonbeázás
Mennyit tervezel vágni Bori hajából? olyan édes ezzel a nagy hajjal!
Ancsi
Rólatok is régen láttunk képet!
Hogy vagytok? a zenekaralapítással hogy álltok?