Új privát üzeneted érkezett!

én még kis ideig vagyok..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Üdv Angi!
Hát nem bírok visszaolvasni...ez az aktív topicozás nem egy éppen járni tanuló kisgyermekkel rendelkező anyukának való.... :lol:
Nagyjából azért képbe vagyok.Kedden megyek ultrahangra,(12 hetes),vérvételre,stb.Most voltam nemrég.de elfelejtettem,éhgyomros ugye??Vagy a 26. heti az??Nem emlékszem... :oops:
Vasaló anyós???Na az jó,bár én nem szoktam.. :oops: Inkább kirázom kétszer,jó alaposan,de ilyenekre nekem nincs időm.Ja,a ágyneműt,azt szoktam,meg a babaruhákat az elején....Én a szárítóról öltözködök.... :shock: :shock:
Tegnap Pistike mamánál aludt,bezzeg 2-szer kelt....áááááááá...szerintem tesztel engem,mennyire vagyok türelmes anyuka...
Na ballagok,mert itthon van apa,és igényelne....néha fárasztóbb,mint 3 Pistike ..

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


A vasalásból már én is lejebb adtam mióta visszamentem dolgozni..........

királylány
 
 

 
 

Szia Angie, üdv köztünk, remélem hamar összejön!

Nita: most vettelek észre, gyere be...épp falom a savanyú kápit! :lol: :lol: :lol:

Fejfájósok: megértelek Titeket, én durva migrénes vagyok...tegnap is éreztem, hogy fájdogált, és úgy aludtam el, hogy imátkoztam, hogy ne legyen migrén, mert az a nagyon durva gyógyszer , ami rá van, tuti nem tenne jót a babának, vizesborogatást tettem rá, és szerncsére jobb lett. Próbáljatok meg pihenni.

Ízisz:én is örülök, hogy megyek dokeszhoz, remélem mindent renben tíalál, de tényleg telik az idő...Apa jönni akar...erről ennyit... Mondtam neki az, hogy beszélő viszonyban vagyunk nem jelenti azt, hogy mindent elfelejtek... :D
Hát igen a rokonok, az nem egyszerű eset...

Kép
nyuszifül16
 
 


Nyuszifül: haladtál ma a szakdolival? Na, Attila csak észba kap? Lesz ebből még valami, de igazad van, állj a sarkadra, mutasd meg, hogy nem úgy ugrasz ahogyan ő fütyül.

királylány
 
 


Na úgy látom mindenki elment aludni..........Jó éjt mindenkinek!

királylány
 
 


Királylány: igen haladta, de nem úgy állok még most sem, ahogy kellene és emiatt nagyon aggódom.
Jó éjt Neked!

Kép
nyuszifül16
 
 


Akkor húzzál bele :!: Segítsek? :wink: Bár lehet rosszul jársz. Miről írod? Lehet írtad már, de annyi hozzászólás van már, hogy nem tudom visszakeresni

királylány
 
 


Jó reggelt!

Kirus: DRUKK DRUKK Írj, amint tudsz valamit.... :shock:

Fejfájósok: Remélem jobban vagytok.. :)

A hőm 37 körül. Tea, propoliszos méz... A torkom fáj, nagy a nyirokcsomóm, és a füleimet is érzem. Ma elmegyek dokihoz, utána valszeg be dolgozni egy kicsit, utána haza pihizni, és holnap délután ismét munka. Remélem ennyi pihi elég lesz....

Kép
kicsi80
 
 


Oda kell adnom a gépet férjemnek, de délután benézek.

10:15-re kaptam időpontot a körzeti orvoshoz.

Sziasztok!

Kép
kicsi80
 
 


Sziasztok!
Nem voltam egy nap, és hihetetlenül sokat írtatok.
Mire visszaolvastam, Beninél elszakadt a cérna, ő is jönni akar.
Tegnap egész nap pihiztünk hármasban.
Ma pedig nagyi névnapjára magyünk.
Valamikor délután még jövök.
Olvastam korábban, hogy többünknek 25-e körül nem kell megjönnie. Nekem is 25., majd izgulhatunk együtt.
És látom van egy másik angie is! :D
szép napot mindenkinek! Beni hiányol!

Angi

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Szia Angi! Én meg azt hittem ugyanaz az Angie vagy!!!! :oops:
Még csodálkoztam is, hogy újra megkérdezted hogy csatlakozhatsz-e! Bocsi!
Boldog névnapot a nagyidnak!

Kép
adiadi
 
 


Jo reggelt! Ma tenyleg jol indul a nap nalunk. 7agra sut a nap es a Sziszkom is hagyott ma jo sokaig aludni. Valahogy a par negativ nap utan ma tele vagyok energiaval. Mindenkinek szep napot kivanok!
Vendég
 


Angi! Ugy latom hogy minden szempontbol en vagyok az idosebb, csatlakozasra es korra gondolok. Az en niknevem a vezeteknevembol lett angolositva es Endzsinek ejtem. Te csak siman Angi vagy? Drukkolok a pozitiv tesztekhez!
Vendég
 


Mi sem hagyjuk ki ezt a honapot, mivel spontan vetelesem volt beavatkozas nelkul es a dokimtol ugyan nem jerdeztem meg, de utana olvastam es ilyenkor nem jellemzo a mehen beluli elvaltozas, ezert ugyanolyan esellyel teherbe lehet esni. Sot, egy doki azt irta egy cikkjeben, hogy abban az esetben, ha nem hormonalis oka volt a vetelesnek, 80%ban sikeres terhesseg koveti a vetekest. Hat igy legyen!
Vendég
 


Nita! Nalad mi volt a gond? Clostival fogantal, vagy spontan? -- Nyuszi! Olvasom hogy vmi gond van koztetek a ferjeddel. Nem tudtam visszaolvasni, de nagyon sajnalom. Sehogy sem lehdt helyrehozni? Szakdoki!? Szegeny! En anno angolul irtam. Orulok hogy nem kell ilyenekkel foglalkoznom. Kitartas!
Vendég
 


Sziasztok!Nálunk csúnya idő van,én kis lusti nem álltam be a garázsba,hát 15percig vakartam a jeget a kocsiról.Úgy utálom már ezt az időt.Kirus!Rögtön irj ha tudsz,hogy mit mondtak uh-on.Nézegettem a neten a crl méreteket,de hát olyan nagy a szórás,hogy abból nem lehet itélni,hogy hány hetes is lehetsz.Volt ahol azt irják,hogy 1mm-t nő naponta az 5. hét után.Szoritok,de szerintem csak elnéztek ezek az idióták valamit.Most mikor elmentem pénteken uh-ra,már alig vártam,hogy halljuk a szivhangot,de annyira kapkodott a dokim,mert rengetegen vártak kinnt,hogy csak a crl méretet mérte meg,a szivhangot nem volttürelme befogni.Nem ő álmodik ezzel addig minden éjjel. :evil: Nyuszi!Még egy kicsit szivasd meg Attilát,aztán majd meglátod mit alakit.Bizonyitson,hogy felnőtt a feladathoz. :lol:
Vendég
 


mennyit írtatok :shock: :shock: :lol:

én el vagyok havazva, egyszerűen nem tudok leülni a gép elé, mert a lánykám is jön, és nyomogat mindent. pedig már saját egere és billentyűzete is van, de neki akkor is ez kell :D

üdv minden újnak! :D

se :D mmire nem emlékszem, pedig sokminden eszembe jutott amíg olvastam :D

adiadi kár, hogy negatív lett neked is, de ha 37 a hőd, az nagyon biztató :wink:

Nyuszi :D akkor most egy kicsit távolabbról de újra próbáltok egymással összefogni Attilával? jóóó :wink:

a negatív teszt miatt nem voltam elkeseredve úgy mint mondjuk egy hónapja..

Mindenkinek puszi :)
Vendég
 


Szia Duna! Neked se jött még meg?

Kép
adiadi
 
 


angie34 most closty segítségével spontán fogant......remélem ő már világra is jön.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


szia nitacska végre megtaláltalak.én eggyel ez alatt próbáltalak elérni.még mindig várakozok.messze a péntek.hasam fájdogál ,szerintem megjön majd.hogy vagy˙(elment a kérdőjelem)a többi csajnak üzenem hogy itt új vagyok.nitacska ajánlotta ezt az oldalt,végre rátok találtam.mindenkit üdvözlök.
kistörpe
 
 


Szia Kistörpe! Üdv. köztünk! Rakj fel te is vonalzót, hogy lássuk hogy alakulnak a dolgok nálad! :D

Kép
adiadi
 
 


Angie34! Sajnálom a babód! Lehet tudni mitől volt a vetélés? Amúgy nagyon édes a kisfiad!

Kép
adiadi
 
 


Hahó! Sehol senki?
Melisch, milyen volt tegnap a mozi? Mesélj!

Kép
adiadi
 
 


szia adiadi.nekem nem érdemes vonalzó mert lombik utján lehet csak babám.van egy fiam aki természetes uton jött a világra.5 éve lezádódtak a petevezetőim,igy csak ez a megoldás legetséges.február7 én volt a beültetésem,2 petét kaptam,most 20án megyek vérvételre,de szerintem addig megjön a mensim.röviden ennyi.tele vagyok izgalommal.ezt az oldalt választottam,metr a lombikos nem tetszett,nekem nem hormon zavar,meg különbözö rendellenességeim vannak amivel születhettem hanem technikai sajnos.köszönöm üdvözleted.
kistörpe
 
 


Szia Kistörpe!

Udv itt nálunk :D :D

Kirusról nem tudtok?

Adiadi: A piros lada nem parkolt még le? Hurrá! Szorítok értetek!

Duna? Hogy vagy?

A dokinak mondtam, hogy lehet terhes vagyok (persze nem tudom), így Rovamycine-t kaptam. Antibogyó. Párom is ezt kapta... Szerdáig ajánlott feküdni. Ki is írt. Nem tudom itthon maradok-e addig...

Kép
kicsi80
 
 


Ja, még egy megállapítás. Terheseknek nem javasolják a rubophent, de a panadolt igen. Namármost: Mind a kettőben dettó ugyan az van, csak más a gyártó. Nem értem :!: :!: :idea:

Kép
kicsi80
 
 


Sziasztok!

Kirusról még nincs hír ahogy látom, remlem nem lesz gond.

Duna az én kis porontyom is állandóan itt van mellettem és szeretne pár mondat erejéig üzeni egyet. :D :lol:

Adiadi hogy állsz a pirivel látom ez az utolsó napod, én ilyenkor csináltam a tesztet.

Melish milyen volt a film? Nézhető? Mi is a csajokkal terveztük hogy megnézzük.
Tegnap DVD-éztünk és megnéztük a Spanom a csajom című filmet. Hát rég nem röhögtem ennyit. :lol: :lol:

Nyuszifül merre vagy? Jobban vagy már? Látszik Attila szeret téged csak még nem nőt fel a feladathoz, de majd összejön neki.
Én drukkolok nektek, mert azért mégiscsak az apukája, és egyedül nagyon nehéz lenne neked.
Kép
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!
Én nem tudok gyakran jönni, mert mint irtam, a fűtetlen szobában van a gépünk. Most épp beugrottam villanyórát bejelnteni, és benéztem ide is. Hát?!?!? Nem is tudom, be tudok-e kapcsolódni. Olyan sokan vagyunk, és sokat irunk (ami persze nagyon jó). Bocsi, ha néha nem vagyok képben, majd belejövök, mint kiskutya az ugatásba.

Adiadi!
Fogalmam sincs, hogy mitől ment el. Szilárd előtt is volt egy ugyanilyen eset, és akkor a hormonaimmal nem volt gond. Most ismét megnézik. Én abban bizom, hogy nem volt egészséges (kromoszóma vagy génhiba miatt), amit kilökődött az én okos szervezetem :) és a következő már jó lesz. Csak ne kellene ilyen sokáig várni a legközelebbi teherbeesésre. Erősitgetem a szervezetemet, cinket, evitamint és folsavat szedek. Iszom a ciklusom első felében a cickafarkfű teát. Ennél többet nem kivánok tenni.

Kicsi!
Szerintem Algopirint kell szedni terhesen. Az tutira nem árt az előirt mennyiségben. De azt is csak láz esetén. Ha nincs láz, inkább igyon az ember sok citromos mézes teát. A sógórnőm gyógyszerész (ráadásul pont kismama), öcsém orvos. Tőlük szoktam tájékozódni.

Kistörpe!
Én mint új mondom: Üdv közöttünk :) Sajnálom az elzáródást, de jó, hogy lombikkal tudtak segiteni. Én nagyon drukkolok, hogy pár nap múlva jó hireket kapj. Ezek szerint átfujást csináltak, és nem tudták átjárhatóvá tenni?

Nita!
Szerintem minden rendben lesz. Én nagyon drukkolok!

Lányok!
Itt ki mennyi idős? Én 37. Szerintem vezetem korban a listát :) Csinál valaki táblázatot, vagy még nem merült eddig fel ennek az igénye?
Vendég
 


szia angie-sajnos még áttfújni sem tudtak akkora erővel próbáltak,hogy az életben nincs akkora nyomás a szervezetben.én 30 éves vagyok.köszi üdvözleted.jó hogy itt vagytok,legalább máshol jár az eszem.4 hete itthon,már unom,legalább eredménye lenne,jobb lenne dolgozni egy kicsit lekötném magam.
kistörpe
 
 


Kistörpe, bocs hogy az előbb eltűntem, csak felébredt a kislányom, felmentem hozzá és bealudtunk mindketten...... Fájdalmas az átfújás?

Kicsi, Boganna,még nem jött meg! :D

Angie34, kívánom neked, hogy minél hamarabb összejöjjön a baba! Meg természetesen mindenkinek ezt kívánom itt!!!!!

Lyly is 37 éves Angie és épp ő készítette a táblázatunkat is! Én 28 vagyok.

Mennem kell, mert készülünk az oviba a nagylányomért! Este gyertek vissza dumcsizni! :lol:

Kép
adiadi
 
 


Sziasztok!

Nyuszifül,
kitartás szakdoli-ügyben. Én éppen hármat írtam eddig, be is fejeztem, remélem... :lol:

Lányok,
a baba szervképződése az első 8 hétben történik. Kérlek benneteket, óvatosan a gyógyszerekkel! Csak indokolt esetben, az előnyök és a kockázatok gondos mérlegelése után!

Kicsi,
a paracetamol-tartalmú gyógyszereknél még nincs sok tapasztalat, ez viszonylag új hatóanyag a gyógyszeriparban. Eddig nem tapasztaltak ugyan semmilyen kirívó esetet a terheseknél (mint. pl. a Contergan-bébiknél volt), de nem is lehet az ellenkezőjét állítani, ti. nem árt a babának. Így inkább ne azt szedd!
A paracetamolnál az a gond, hogy aki érzékeny rá (és a babája is az), annál a máj nem tudja jól lebontani, és mérgező vegyületté alakul a szervezetben. Ennek nálad sok tünete nincs, de ugye a babáját senki nem akarja mérgezni...
Éppen a fentiek miatt paracetamolra alkoholt niin tilos! (Bár ezt nektek, kismamiknak most nem is kell mondani.)
Kicsi,
mire kaptad az antibikát? Kimutattak nálad egy bacit? Ezt adják azoknak is többnyire, akiknek toxoplazma fertőzése van, bár felső légúti fertőzésekre is jó, de nem elég specifikus, inkább általános antibika. Ennél a gyógyszernél sincsenek klinikai tapasztalatok, de eddig nem fordult elő itt sem kirívó eset.

Angie34,
szia, én is 37 múltam. Mindenki újnak szól, aki táblába szeretne kerülni, kérem az alábbi adatokat priviben eküldeni:
nicknév, keresztnév/névnap, életkor/szülinap, gyermek(ek) neve, szül. ideje, tartózkodási hely, mióta próbálkoztok. nem kötelező mindegyikre válaszolni! Beírom, és felteszem a friss adatokat!

Kírusról tudtok valamit?

Szia Dunakavics, Adiadi
teszteltek majd?

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Adiadi! még nem jött meg...

Szia Kistörpe!
mindkét petevezetőd elzáródott? azt lwhet tudni, miért?
Ha hetedikén volt a beülti, akkor már tesztelhetnél, vagy rosszul tudom? :wink:

Lyly, én már nem tesztelek. nem érzem ugyan, hogy meg akar-e jönni, de én sosem érzek előre semmit :?

Kírusnak haematómája van, de nem vérzik szerencsére. viszont most a doki a vizeletében talált vmit, amiből kevés van... :idea:
szegény megint ideges, illetve még mindig.két nap múlva újra néznek nála vizeletet. azt nem tudom, hogy hazaengedik-e.

én is 28 éves vagyok :lol:
Vendég
 


Dunakavics,
köszönjük a híreket Kírustról! Akkor még minden rendbe jöhet, a vzeletét majdcsak rendbe hozzák!

Én is olyan vagyok, mint te: nem érzek semmit... Egyedül az első baba fogantatását éreztem meg: megszédültem egy pillanatra hirtelen... azt is valszeg azért, mert 35 éves voltam, első terhesség, és a szervezetem nagyon meglepődött, így üzent nekem. A második babót már csak az elmaradt mensi utáni 10. napon, a tesztből vettem észre, igaz, nem nagyon tudtam magamra figyelni, mert Bencusom tüdőgyulladással kórházban volt...

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Köszi az infót!

Lyly: A torkom van begyulladva, meg minden a torkom körül. Nem tenyésztették ki. Erre kaptam. Férjem is ilyet kapott múlt szerdán. Én tőle kaptam el. Azt mondtam nem tudom terhes vagyok-e, de van rá esély. Még nem tudhatom mennyire passzolunk férjemmel, mivel ez az első védekezés nélküli hónap. A gyógyszertárban is azt mondték, ezt lehet szedni :?: :idea: Nohát ezek után legyen okos az ember. Ja, és tudja a doki, hogy alacsony a fehérvérsejtszámom. 2-3 ezer körül mozog normálisan. Ettel nem sokra megyek egy fertőzéssel szemben... Algopirinek pedig szóba sem jöhetnek...

Kirus: Kitartás!!!!!

Kép
kicsi80
 
 


Bocsi, elfelejtettem :roll: 28 vagyok :lol:

Kép
kicsi80
 
 


Hallooo Van itt valaki????

Kép
kicsi80
 
 


kistörpe üdv itt is.....nem fog megjönni....pozitív legyél!!!!!!!!
jol vagyok köszi..kicsit elfáradtam....pedig még kéne vasalni is!!! :roll:
kicsi én már itt vagyok.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok! Kistörpe: üdv közöttünk.
Kírus: kitartást, nagyon szorítunk........gondoltam ám rád :wink:

Nita: átküldhetném a vasalnivalókat? Naaaaaaalégysziiiiiiiiiiiiiiii :lol:

Adiadi, Dunakavics: csak nem jön már meg, ha eddig nem jött.........

reggel én is örültem, hogy verőfényes napsütés........Bence meg is jegyezte, hogy nemsokára tavasz lesz..........erre esett a hó. Sőt még most is esik..........holnap meg vakarhatom az autót a hóból :evil:
Na, megyek gyors pancsi aztán visszanézek :wink:

királylány
 
 


Angie34: Megkérdezhetem, hogyx hogyan zajlott a spontán vetélés?

Én 33 vagyok! :)

Képzeljétek! Már nem fáj annyira a hasam, mint eddig. Remélem lesz baba. arra gondolok, hogy esetleg nem lehet hogy a beágyazódás miatt lehetett e? Bár ezt meg sem szokták érezni . Nemtudom miért van.

Üdvözlet az újaknak!

Dunakavics, adiadi: Ez jó jel!Nem?

Olyan forgalom van itt a gépünk körül, hogy alig tudtam idefurakodni egy kicsit. már lassan előre időpontot kell foglalni. :D Úgyhogy megyek is mert most a kis drágám szeretne jönni ide. Aztán megint besorakozok, estére még hátha rám kerül a sor. Én mostanában csak délután fogok tudni jönni szerintem, hacsak nem sikerül néha a dolgozóból is. :)

Remélem kirussal minden rendben lesz!
Vendég
 


királylány küld....nekem ugyis kevés van amit vasalni kell. :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: nyisd az ablakot :lol:

Perpike: én is 33 leszek augusztusban :wink: Csak addi ülök itt nyugton, míg Apa haza nem ér

királylány
 
 


ok...de igyekezz mert megfagyunk..... :) :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


szia dunakvics-az ismerös lombikos társaim azt mondták hogy a beágyazódást követően 10 nap körül mutatja ki a testz a hcg-t.én már csináltam kiváncsiságbol a 6.dik és a 8.dik nap de semmit nem mutatott.nem merek csinálni mégeggyet félek a csalódástól,mensi előjelek vannak pattanás hegyek fájdogál a hasim is.pénteken megyek dokihoz majd felvilágosit,hogy mit lát vagy mit nem.üdv nitacska hát igen itt is járok.mosolyt csaltál az arcomra jól estt a kivánságod.nálunk szakad a hó,egy kicsit kimentem,de elég is volt.gyerkőcöm meg csak köhög és köhög......
kistörpe
 
 


Sziasztok!

Kicsi: Éljen 23-a (vagy 22 :?: ) :lol:

Üdv. Angie! Nagyon cuki a kisfiad, reméljük mihamarabb jön a kistesó :wink:
Mióta próbálkoztok?Te leszel az Endzsi jó? Hogy ne legyen kavarc. :wink:

Nyuszifül, drukkolok neled holnapra +++++++++++++++++++ :)

Nita: A műkörmös sulidon felbuzdulva, ma én is raktam fel magamnak körmöt :lol:

Kírus: Remélem minden rendben lesz veled, szorítok!!++++++++++++++

Szia Kistörpe, üdv.köztünk, és mielőbbi babásodást :wink:

Adiadi, Dunakavics: Teszt plíííííz!!!


Ma reggel gondoltam egyet, és mértem egy hőt: 37,4 :shock: :shock: :shock: pedig nem vagyok beteg, már több éve nem is voltam.Hááát, amennyi vitamint szedek, nem is csodálom :lol:
Itt kérdezte valaki, én 31 éves vagyok.

Mindenkinek szép estét!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Betty: csak nem :?: :?: :?:

Ha nem látom a híradót akkor mérges vagyok, de ha oda jutok, hogy megnézzem még mérgesebb :twisted: :twisted: :twisted: Hát hová jutunk így? Miért mindig a kisembert nyúzzák?

királylány
 
 


Dia. mindig is a kisebb ember húzta a rövidebbet, úgymond. :roll:
Ez gáz, úgy ahogy van!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


betty akkor nekem is tehetsz fel mert magamnak nem megy.... :? :? :? :?
kistörpe örülök ha fel tudtalak vidítan..... :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, nagyon szívesen, gyere nyugodtan :lol: :lol:
Kb. mikor érsz ide? :lol:
Csak hogy addigra előkészüljek :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


hova is kell mennem? :oops: :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?