Új privát üzeneted érkezett!

De legalább tisztán fogsz látni Pruci

KépKép
csige-bige
 
 


Azt hiszem nem kell venni tesztet, elkezdtem barnázni :( Azért nem vagyok ám annyira elkeseredve, m tavaly a jósnő azt mondta h lesz még ha akarjuk ha nem... :lol:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sajnálom Pruci, de hát akkor jönni fog a baba nálatok, csak hát ki tudja hogy mikor, de hát ez benne a meglepetés :lol:

KépKép
csige-bige
 
 

 
 

nyanya nyugodtan összebujhattok....sokaknak így sikerűlt a baba mikor nátha meg minden volt....szoval hajrá!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szép napot mindenkinek :)

Most egy kicsit régen voltam már, de mentségemre szolgáljon, hogy az elmúlt 1-2 hétben nagyon rosszul voltam. Iszonyatosan görcsölt a gyomrom, így a héten elmentem dokihoz is.
Hát.... mit ne mondjak, teljesen kiakasztott a diabetológus. Hozzá kell tennem, hogy az SZTK-s rendelésre mentem el, mert a magándokinál nem volt időpont előbb, mint ahogy már két hónappal ezelőtt bejelentkeztem :(. Szörnyűséges amiket az a fickó mondott. Teljesen úgy kezelt, mint aki cukorbeteg, pedig ezerszer elmondtam neki, hogy semmi bajom a cukrommal. Ami miatt gond van, az az inzulinom. Egyfolytában a cukros diétáról locsogott nekem és hogy semmit sem csinálok jól. És természetesen minden kis kapaszkodót megragadott a beszélgetésünk alatt, hogy a problémáim inkább nőgyógyászatiak, mint belgyógyászatiak.. :evil: :evil:
Szóval inkább nem is kommentálom, hogy mit gondolok.
Így a végén írtam egy e-mailt a saját privi dokimnak és ő visszahívott, hogy mi a teendőm és majd a kontroll után megmondja hogyan tovább.

Viszont ami jó hír, az az, hogy voltam csütörtökön UH-on, és képzeljétek,van egy 11-es petécske, ami érlelődik :P
Én annyira boldog voltam. A doki mondta, hogy menjek vissza hétfőn délelőtt és rámkukkant még egyszer. A nyák is csak 7 mm-es volt, így erre azt hiszem, hogy hétvégén rádoppingolok egy kicsit Aspirin +C-vel :)
Remélem ez a hónap már tényleg sikeres lesz. Így ennek örömére reggel csináltam egy LH tesztet, de még egy csíkos. Kíváncsi leszek nagyon.

CSAJOK.... én most tisztára teli vagyok reményekkel :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Bocsi, hogy itt ömlengek magamról!

Mindjárt visszaolvasok :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Pruci
Sajnálom : :cry:

Kép

Kép
princzike
 
 


Sziasztok!

Princzike nagyon örülök a kis érőfélben lévő petécskédnek :lol: Drukkolok neked nagyon :lol:

Pruci sajnálom, hogy megjött :cry: De az a lényeg, hogy nem vagy nagyon elkeseredve :D Megkérdezhetem, hogy milyen jósnőnél voltál? Én egyetlen egyszer voltam és minden bejött, amit mondott. Sajna nem tudom felkeresni, mert egy céges rendezvényen lehetett úgymond ingyen felkeresni.

Ranita köszi kérdésed a hőm még mindig lent van :( 36.2 volt ma reggel. Tudom, hogy még felmehet, hiszen legutóbb 35. napra jött meg.
Az a baj apa megfázásával, hogy nekem ilyenkor nem nagyon van kedvem rámászni :oops: Amikor ilyen taknyos. Meg tegnap szerintem örült, hogy élt, nemhogy összebújjon velem... :( Na de majd talán ma :wink: Vagy holnap. Holnap anyósoméknál lesz Barnus du.... :wink:

Kép
Kép
nyanya77
 
 


princzike gyurjatok rá ara a petécskére!!!!!!!!
a nykh-d már szép.....8 mm-nél már meg tud tapadni a baba!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Prucikám!

Megmondom őszintén, a görbéd nagyon nem tetszik nekem. Éppen olyan, mint az enyém volt pár hónapja. Nagyon nagyok benne a hőleesések. Szerintem Neked tuti progeszteron hiányod van. Feltétlenül kellene egy hormonpanel. Mert a progit nagyon egyszerűen lehet pótolni. És lehet, csak ez az akadálya a babásodásodnak. Szerintem vagy válts dokit, vagy sírj ki egy 3. napi és 21. napi hormonpanelt, mert ha egyéb bajt nem talált, akkor azért csak a végére kellene járni, hogy mi a helyzet.

Járj utána, mert így csak stresszeled magad. És ez semmiképpen nem használ. Lehet, egyszerűbb a megoldás, mint gondolnád. Fel a fejjel! Csak nem hagyd magad!

Puszillak és nagyon szorítok: Bikfy

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy veled mi ujság?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nálatok milyen idő van? Nálunk sajnos megint szakad a hó, pedig már úgy várom a tavaszt. Jöhetnének vissza a gólyák. E helyett:



Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Nitám!

Velem semmi jó. Sajnos tegnap történt velem egy olyan dolog, ami miatt kaptam egy enyhe ideg összeroppanást. Ránk rontott a munkahelyemen egy őrült, azt hittem, mind meghalunk. Nagyon gáz volt a szitu. Ma már jobban vagyok, igyekszem feldolgozni a történteket. Na de ebben az állapotban minden ment, csak a szerelmeskedés nem. Hát így nálunk nehezen lesz gyerek. Mondjuk a 14. napra petém sem érett, nem segített sajna a stimu sem.

De nem vagyok elkeseredve, biztos, hogy jó kezekben vagyok és segíteni fognak. Na meg én hiszek a Metforminban is. Hát majd meglátjuk. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Nyanya! Valahol pestimrén voltam, egy idős néninél. A címét nem tudom, m barátnőm vitt oda, de a telefonszáma megvan és az alapján meg lehet találni. Érdekes dolgokat mondott...

Bikfy! Az a baj, h a dokit nem cserélem le semmi pénzért, m nekem szüléshez ő az aki kell, de lehet h elmegyek vki máshoz és elpanaszolom h nagyon nem akar összejönni a baba. Csak nőgyógyász küldhet hormonvizsgálatra?

Itt is szakad a hó ezerrel...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Bikfy! Mi történt a munkahelyeden? Nagyon rosszul hangzik amit írtál...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


bikfy engem is érdekelne mi történt a munkahelyeden.........
küldjetek ide is havaaaaaaaaat!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Lányok!

Nem nagyon tudok mit írni a történetről. Döbbenet, hogy milyen emberek járkálnak közöttünk.

De ezennel én lezártam a témát, örülök, hogy élek. :lol:

Vidámabb témáról beszéljünk: ki tesztel legközelebb? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Nyanya
Köszönöm a durkkot :) Remélem meg lesz a hatása.
Apának meg gyógyulást! :)

Nita
Remélem, hogy ebben a hónapban sikerül :) Már annak is nagyon örültem, hogy látott egy 11-est. Még ha egyedül is volt :)

Bikfy
Szörnyű, amiket mondasz, hogy rátok rontott egy őrült :shock: !
Örülök, hogy nem lett senkinek semmi baja.
Viszont nem is emlékszem, hogy mondtad a Metformint. Milyet kaptál? Voltál valamilyen vizsgálaton időközben?

Kép

Kép
princzike
 
 


Képzeljétek
Apátok reggel kaptam Valentin napra virágot :) Annyira örültem neki. Azzal várt reggel, mikor felébredtem :)

Nektek milyen volta a mai nap?

Kép

Kép
princzike
 
 


Majdnem elfelejtettem:

Nagyon boldog Valentin napot kívánok mindenkinek!!! :lol:


Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Princzike!

Még az sem igaz, hogy senkinek semmi baja nem lett. Az egyik gyerekemnek szétverte a fejét. Minden tiszta vér volt. Indok nincs. Csak valakit móresre akart tanítani. Én meg azóta is sírva fakadok, ha rágondolok. És örülök, hogy túl vagyunk rajta.

Met-et hétfőn mondta a doki, és most hétfőn megyek további kivizsgálásokra, majd akkor megbeszéljük, hogyan lesz tovább.


Veled mi a helyzet? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Ezek szerint voltál Inzulinos vizsgálaton?
(ez most lehet elég hülyén hangzott :oops: )

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike!

Nem, nem voltam terheléses inzulinon. De hétfőn megyek itt helyben vérvételre. Nem tudom, mit néznek majd akkor. A doki minden további nélkül mondta, hogy kezdjem el. Szerinte segíteni fog.

KépKépKép
bikfy
 
 


Te szeded? Mik vele a tapasztalataid? Én olyan szinten bízom benne... Csak nem fogok csalódni.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Nekem a doki terhelés után felírta a Met-et 850 mg-ot. Persze ennél van alacsonyabb is :)
Nekem igazából az émejgés volt a bajom vele. Nem voltam kajás, viszont émejegtem. Sajna ez ennél a gyógyszernél elég gyakori mellékhatás. Vagy ami még lenni szokott elég gyakran az a hasmenés.
De egyébként kibírható. Én bízok benne.
Legutóbb meg voltam győződve róla, hogy nem volt PÉ-m, vizsont az is bizonyítja, hogy haladok ezzel a gyógyzerrel, hogy most láttak egy 11 mm-est :)
Remélem ez a spontán hónap a mienk lesz :)
És tuti, hogy neked is segít!!!

Kép

Kép
princzike
 
 


Bikfy! Lehet h már írtad, mivel foglalkozol? Ez nagyon szörnyű amit írtál! Nagyon sajnálom h ilyen állatokba botléottatok!

Princzike! nálunk az idei valentin nap: apa 200 km-rel arrébb van. De kaptam emilben egy képeslapot.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Pruci
De ari a párod, hogy így gondol rád :) Mikor jön haza? És hogy-hogy ilyen messzi vagytok most egymástól? (persze, ha nem vagyok túl tolakodó)

Kép

Kép
princzike
 
 


princzik tiétek lesz ez a honap!!!!hajrá és a többieknek is mindent bele!!!!!!!! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Princzike! Nem vagy tolakodó! Azért vagyunk ilyen messze egymástól most, m én hazajöttem Petrával oltás miatt, és ilyen havas, hideg időben nem merek vonatra ülni a gyerekkel, ő meg nem jött fel értünk, m disznót vágtak a szüleivel. Majd jövő hétvégén megyünk vissza.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Pruci nem lehet túl jó ennyi ideig apa nélkül, de aranyos tőle, hogy küldött neked lapot :D A hazajöttünk nálad hol van? Budapesten?

Mi kihasználtuk apával, hogy anyósoméknál volt Barni és beültünk egy cukrászdába sütizni meg kapucsínózni valentin nap alkalmából. Jó volt :lol:

Holnap megyek a hormon vizsgálat második részére, a 20. napi vérvételre. Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt lesz eredmény. Már nagyon szeretném tudni. Ja, a hőmről meg csak annyit, hogy naponta 0,1 tizednyit megy fel, de nagyobb ugrás eddig nincs :shock: Szerintetek ez normális??? Nem úgy kéne, hogy hirtelen egyik napról a másikra feljebb megy, de magasabbra? Lehet nincs is pé-m :roll: Már tisztára be vagyok dilizve ettől :roll:

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Nyanya!

Akkor mi fej-fej mellett haladunk, mert én holnap leszek a 21. napon és én is megint megyek vérvételre, meg hormonvizsgálatra.
Ne dilizz be, látod jobb a biztos rosszat tudni, mint bizonytalanságban élni. Ha van esetleg vmi gebasz, akkor gyorsan orvosolják és pikk-pakk babás leszel. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Egyébként az 0.1 emelkedés nem elég. Legalább 0.3, de inkább 0.4 kellene emelkedjen. Mindig ugyanazzal a lázmérővel mérsz?

KépKépKép
bikfy
 
 


Nyanya,
Bikfynek igaza van. Nem vezetsz görbét? Felrakhatnád, aztán majd jól megszakértjük :D .

Drukkolok nektek a vv-hez, írjátok ám meg, ha van eredmény :!:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


lányok drukk hogy jo eredményt kapjatok... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nyanya! Igen, nekem a haza az Budapest. A 200 km-re levő ideiglenes lakás meg Szeghalmon (Békés mergyében) van.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Nita
A próféta szóljon belőled :)
Ma megyek vissza UH-ra még egszer. Kíváncsi vagyok mennyit fejlődtem azóta, hogy voltam csütörtökön. A hőmérő és az LH teszt szerint még nem volt OVU napom. Remélem a doki ennél valamivel közelebbit mond :)

Nyanya
A csajoknak igazuk van... legalább 0,3-0,4-es emelkedés kellene...
De ajó hír tényleg az, hogy hamarosan meg lesz a vv eredménye és akkor már mindent tudni fogsz :)
Én is ilyen voltam előtte. Hőmérőzés, várakozás, az őrület határa, stb. De aztán nekem is felfeszegették a szemem :)

Pruci
El is hiszem, hogy nem mersz Petrával együtt belevágni a nagy havas útnak. remélem páraod hamarosan megérkezik a disznóvágásból :)

Ranita
Gyere te is, mert hiányzol ám nekünk. Mi van veletek? Hogy áll a próbálkozás? Nagy szánkóparti Hannával az almúlt napokban? Párod melóhelyén minden rendben egyenlőre?

Ez a felhívás vonatkozik ám minden kismamára is :) - hogy ne kezdjem el sorolni ... Adri, Vernike....

Luli
Veled mizu?

Kép

Kép
princzike
 
 


Sziasztok,
Nem voltam a hétvégén, mert mindig csináltam valamit, de már itt vagyok. Várom a menzit, de sajnos eddig nem jött meg. A barnázás teljesen elmult, viszont a hasam fájdogál időközönként, szerintem ma meg fog jönni.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige
biztos, hogy meg kell jönnie? :(

Kép

Kép
princzike
 
 


Szerdán voltam dokinál és csinált hüvelyi uht és semmit nem látott, jól meg is kínzott. Eléggé barnáztam akkor, de azóta semmi. Ezért gondolom azt hogy nem lehet baba a dologban. Egyébként ez a menzi szerű fájdalom elég tipikus, szóval szerintem meg fog jönni.

KépKép
csige-bige
 
 


princzike drukk!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Köszi, jól vagyunk, Hanna most nagyon náthás szegényem. Szánkózás elmaradt, mert nálunk aztán egy szem hó nem esett :( .
Próbálkozás :arrow: próbálkozunk, próbálkozunk, de hogy őszinte legyek, nem nagyon foglalkoztat a dolog. Majd jön az a baba ha jönni akar. Úgy néz ki tavasszal megyek vissza dolgozni, most erre vagyok inkább ráállva. De persze jó lenne, ha sikerülne, csak most nem egyfolytában ezen agyalok.A szervezetem visszaállt a régi kerékvágásba, most is a 24. napon volt a pé. És megintcsak igen fájt.
Apa munkahelye :arrow: passz, még ők sem tudják, hogy mi lesz. Múltkor azt mondta a főnöke, hogy talán beindul....

Csige,
itt is írom, biztos nem láthatoot semmit a doki még múlt héten, Még akkor sem, ha baba van.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Princzike,
gyere majd, hogy mit mondott a doki, mennek a drukkok :D .
Úgy látom kezdesz alakulni :D .

Nyanya,
mai hőd?

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Az az igazság, hogy rá sem kérdeztem a dokitól szerdán, mert úgy voltam vele hogy ha lát valamiféle jelet arra hogy baba van odabent vagy készülőben van akkor úgy is mondja. Hát nem mondta. Szerintem azért annak a jelét lehetne látni. Annyit látott csak hogy a beleim igen "gázosnak" tűntek :oops: Kérdezte is hogy nincs valamiféle bélproblémám?! Mondtam neki, hogy most kecmeregtem ki az influenzából. Mondta hogy belül még nem teljesen álltak helyre a beleim. Hozzáteszem, hogy már napokkal előtte hasmarsom volt :oops: Szóval csak ennyit látott :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Szerintem amit láthatott volna, az esetleg a megvastagodott mnyh. Azt meg nem biztos, hogy mondja, hisz az mensi előtt is megvastagszik.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Hát igen, de szerintem azt nem is mondta volna, mert elég erősen maszatoltam amikor megnézett uhval, még kellemetlenül is éreztem magam :oops: viszont egy dolgot észrevettem mult hét közepe óta, annyira álmos vagyok, de én szerintem az idő miatt. Szombaton is fél 9-kor ébredtem de délután még szundiztam másfél órát. A munkahelyen alig tudtam mult héten a szemem nyitvatartani, lecsuklott a fejem az íróasztal mögött :oops: Szerintem mondjuk ez lehet a bolond idő miatt is.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Na meg volt a 20. napi hormon vizsgálat ma. Eredmény 2 hét múlva :( Viszont a 3. napi eredménye elkészült és amennyire én látom azok az eredmények jók lettek. Mindjárt hozom a leletemet és ideírom nektek, hogy ti mit szóltok hozzá. De! A hőgörbém az valami siralmasan néz ki. Nem is görbe, csak vízszintes :( Viszont ott volt a családtervezőben az a kedves védőnő, akivel anno a férjemmel beszéltünk és megkértem nézzük meg. Abban a kapcsos mappában, amit adtak van egy táblázat és abban vezetem, de megpróbálom valahol megcsinálni és felrakni ide, hogy megszakérthessétek :lol: Szóval azt mondta a védőnő, hogy ez így tényleg nem túl jó, de lehet megint ilyen 35 napos ciklusom lesz és akkor lehet csak most fog felmenni. Meg azt is mondta, hogy a mai vv eredményéből állítólag sokkal több mindent meg lehet tudni és akkor okosabbak leszünk. Hát nem tudom. De ha meg minden jó, akkor miért nem jön össze??? Na jó, a mai eredményeket még nem tudom.
Szóval az értékeim:

LH: 4,12 ref.tart.: 1.1-11,6
FSH: 6.84 ref.tart.: 2.8-11,3
Prolaktin: 156,0 ref.tart.:40,0-530,0-

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Egyébként mult hónapban késett egy napot a menzim és már kezdtem örülni, de megjött. Szóval most nem élem bele magam, ezért nem is foglalkoztam vele. Mondtam a másik topicban is, hogy ha szerda reggelig nem jön meg, akkor tesztelek egyet reggel.

KépKép
csige-bige
 
 


Ranita láttam írtad, hogy tavasszal mész vissza dolgozni. De jó neked hallod! Én a legszívesebben mennék vissza dolgozni, mert akkor legalább lefoglalnám magam és nem állandóan a teherbeesésen járna az eszem. Meg anyagilag is jobban járnánk, mert ez a GYES ez valami vicc. De nem tudok Barnussal mit csinálni, szeptembertől megy oviba, előbb nem veszik be és a múltkor már a bölcsit is felhívtam, de nincs hely. A családi napközik meg magán helyek meg havi 50e-nél kezdődnek és ebbe még a kaja sincs benne. A nagyszülők meg még dolgoznak :( Te mit csinálsz Hannával? Megy már oviba? Az a baj, hogy Barnus május végén tölti a 3-at és akkor már nem vesznek be senkit. :cry: Pedig én úgy érzem nagyon jót tenne nekem, ha egy kicsit elterelném a figyelmemet erről az egészről. Meg Barni is igényli a gyerek társaságot.
Bocs hogy ilyen hosszú voltam. :oops:

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Nyanya,
A Hanna tavasszal mehetne oviba. Voltunk már, tetszett is neki nagyon. És én is úgy érzem, hogy szüksége is van rá. Csak ami az én bajom, hogy nagycsoportba kerülne. Azért, hogy már most azokat az óvónőket szokja meg,akikhez szeptemberbe kerül. Háát, nem tudom. Ő még azért nem tud úgy eljátszani, mint egy nagycsoportos. De a nagyobb gyerekek társaságát meg szereti. Majd kialakul.
De az egyik mamija is otthon van. Táppénzen, mert műtötték, de nem tudom meddig lesz még otthon.

Igen, igazad van, a gyes egy röhej, most meg ki tudja mi lesz.
Ezért is tudom én most kicsit elfelejteni a babatémát, mert most inkább azon jár az eszem, hogy vissza dolgozni, több pénz... Most lehet ez a variáció jobb lenne :cry: :cry: :cry: Sajnos :cry:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ranita ugyan így gondolom én is :lol: Most örülök annak hogy melózhatok és gyűjtögetünk, hogy csinosítsuk még a házat, mert hát van még mit. Ha babás leszek, akkor kevesebbet tudunk majd félretenni, így pedig azért haladunk egyről a kettőre. Én is ezzel nyugtatom magamat :lol: na lépek, megyek haza, mára vége a melónak :lol:

KépKép
csige-bige
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?