Szép napot mindenkinek
Most egy kicsit régen voltam már, de mentségemre szolgáljon, hogy az elmúlt 1-2 hétben nagyon rosszul voltam. Iszonyatosan görcsölt a gyomrom, így a héten elmentem dokihoz is.
Hát.... mit ne mondjak, teljesen kiakasztott a diabetológus. Hozzá kell tennem, hogy az SZTK-s rendelésre mentem el, mert a magándokinál nem volt időpont előbb, mint ahogy már két hónappal ezelőtt bejelentkeztem
. Szörnyűséges amiket az a fickó mondott. Teljesen úgy kezelt, mint aki cukorbeteg, pedig ezerszer elmondtam neki, hogy semmi bajom a cukrommal. Ami miatt gond van, az az inzulinom. Egyfolytában a cukros diétáról locsogott nekem és hogy semmit sem csinálok jól. És természetesen minden kis kapaszkodót megragadott a beszélgetésünk alatt, hogy a problémáim inkább nőgyógyászatiak, mint belgyógyászatiak..
Szóval inkább nem is kommentálom, hogy mit gondolok.
Így a végén írtam egy e-mailt a saját privi dokimnak és ő visszahívott, hogy mi a teendőm és majd a kontroll után megmondja hogyan tovább.
Viszont ami jó hír, az az, hogy voltam csütörtökön UH-on, és képzeljétek,van egy 11-es petécske, ami érlelődik
Én annyira boldog voltam. A doki mondta, hogy menjek vissza hétfőn délelőtt és rámkukkant még egyszer. A nyák is csak 7 mm-es volt, így erre azt hiszem, hogy hétvégén rádoppingolok egy kicsit Aspirin +C-vel
Remélem ez a hónap már tényleg sikeres lesz. Így ennek örömére reggel csináltam egy LH tesztet, de még egy csíkos. Kíváncsi leszek nagyon.
CSAJOK.... én most tisztára teli vagyok reményekkel