Sziasztok! Navégre, mindenki jelentkezett!
Tigri, ha segít, leírom, Janka miben volt tegnap (babakocsiban ült végig): h.ujjú body+pamutpulcsi+harisnya+kordgatya+meleg kardigán+sapka+sál+cipő. Ennyi. Volt nálunk takaró is, de nem kellett. Azt mondják, +1 réteg kell ahhoz képest, amennyi rajtad van. Nálunk annyi a különbség, hogy mivel én nagyon fázós vagyok, ált. elég ugyanannyi réteg.
Csütörtök délután milyen lenne közös játszózáshoz? Bár lehet, hogy még hűvös van késő délután (1/2 5 tájban érnénk oda).
Kati, majd a 2. harmadban erőre kapsz, reméljük! Én is csak aludtam volna Jankával az elején, még jó, hogy Gellért bölcsis volt.
UHhoz drukk!
Jankának valóban egyszerre jön számos foga, 3 már kint van, 2 mindjárt, a többit nem tudom megvizsgálni.
Evi, hát ez szomorú, szegény kutykók.
Azért pusztultak el vajon, mert nem szopiztak?
Rossz előjelekben ne higgy. Lesz ez még így se
Nissant mennyiért gondoljátok? A házra van érdeklődő?
Nagy puszi a kis hősnek, legalább túl vagytok az oltáson is. Érdekes módon a hisztigép fiam is ügyi volt a fogorvosnál, mondjuk csak ellenőrzés volt. Nagyon érdekelték a mindenféle műszerek.
Jankát az elhízástól sajna továbbra sem kell félteni, örülök, ha tartja a súlyát. 9,7 kg az nem olyan rossz, de már 2 hónapja ennyi (Gellért 6 hónaposan nyomott ennyit)
vagy
Pusza, K.