Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!
Hol vagytok? Hogy vagytok?
tigribigri
 
 


Hmm, hmm... Elvesztek... Kép
tigribigri
 
 


Sziasztok! Hogy kihalt a topik! Borcsa, még mindig nem gyógyultatok meg? És a Pöttömöknél mi a helyzet? Evetke? Kati???
Gellért tegnap volt a nagymamájával huszárokat nézni. Jankának további fogai jönnek, ezért erősen nyűglődik. Már egyáltalán nem hajlandó pépeset enni (egy hónapig szinte semmit nem evett, mert fog nélkül darabosat meg nehéz, fogyott is picit), viszont a kezével bepakol a szájába párolt zöldségeket, rizst, husit meg kenyeret. Vicces, mert ő önállóskodni szeret, Gellért meg sokszor kéri, hogy etessük, mint egy kisbabát. Még jó, hogy Janka nem cumizik meg cumisüvegezik, mert biztos azt is elkérné. Kép
Klárus
klara
 
 

 
 

Sziasztok lányok!!
Hát megint szomoruságosan kezdődik a hetem:-(((Ma reggel mindenféle előzmény nélkül egyik pill.a másikra a kezemben pusztult el az utolsó kiskutyánk is,aki már nevet is kapott ő lett volna a Bonni!!-Nem tudom kezdem ugy érezni ez nem a mi évünk lesz:-((pedig most kezdünk bele mindenféle sulyos dolgokba már rettegek ennyi rossz előjel!!Vagy csak túlzok nyugtassatok meg!!!!!!Nagyon rossz érzés!!!Ma du.fogászat ujra:-)))Holnap hivatalos ügyintézés telekileg,remélem nem jön közbe semmi mert a Dunának megyek:-))))Jut eszembe nincs ismerősötök aki venne egy 1999-es Nissan Vanettet tgk. mindjárt leesne a kö a szivemről mert lenne pénz meginditani az épitkezést sajnos a hitelt addig nem tudjuk elintézni és máj.közepén lejár az épitésink!Szóval kellettem ma ide:-)))))
Remélem jól telt a hétvégétek!!Mi voltunk sétálni láttunk mi is huszárokat:-))de Gergő annyira szófogadatlan mostanában hogy nem érdemes kimozdulni!-vagy csak én lennék türelmetlenebb??Na pusszancs mindenkinek Irjatokkk!evi
evetke
 
 


Halihó!

Evetke nagyon sajnálom a kutyit! Fel a fejjel a tavasz meghozza a jó napokat!!!

Klárus Janka csuda aranyos lehet! Sajnálom, hogy egyszerre szenved a fogacskákkal!
Mikor játszózunk?

Betty, akartam mondani, hogy a mi házunk is nagyon "öreg", tényleg kevés a fiatal. A 3 házban is most született amúgy egy Lili! Igaz ő még augusztusban.
Az Érseki doktornő meg tényleg csuda aranyos!!! Elfelejtette oda adni a beutalót a kardiora és elhozta külön, bedobta a postaládába és még fel is hívott, hogy berakta. A gyerekekkel is nagyon klasszul bánik.

Többiek? Írjatok!
Tigri
tigribigri
 
 


Evetkének búfelejtő: (nem tudom kik ezek a babák, de nagyon ari kép) Kép
tigribigri
 
 


Jajj ez nagyon ari kép!!!!!Köszike:-)))Már túl vagyok rajta amennyire lehet:-((Igazából a doki már az eleján megmondta 4 hetes korukig ne éljük bele semmibe magunkat,sajnos igaza lett,a legerősebb eddig birta!!
Már azt hittem Alexa:-)))-a képen:-)
Képzeljétek a lányom tiszta hős volt a fogdokinál,semmi müsor oriási szájnyitás és fegyelmezettség:-))hát én jobban féltem talán:-))Holnap oltás szegénynek aztán mondtam hogy egy darabig békén hagyom:-))
A gyerekdokinkat én is imádom,azért az nem mindeggy milyen a kapcsolat vele különösen a gyerekeknek!Klárus aztán Janka nehogy elrontsa a gyomrát a sok evés miatt:-)))Szegény nem tud betelni az uj érzéssel és izvilággal:-))Tényleng itt a TAVASZ!!!Előkerültek a vékonyabb kabátok!Ezzel eggyütt ajánlom hogy jöjjenek a jobb idők is mindannyiunkra!!
Legyetek jók puszi evi
ui:Borcsa te vagy a bori and miki???
evetke
 
 


Hali!

Niki egy hős! Ezt küldöm neki:Kép

Lányok mint tapasztalt anyákat kérdezlek, mit adjak lánykámra ha megyünk levegőzni? Szerintem tegnap is túlöltöztettem, bár nem panaszkodott. Nagyon nem akarom vetkőztetni, mert félek a megfázástól is.

Betty hazajöttetek, milyen volt a rokonoknál?

Kati aggódom vagy vidéken vagytok megint?

Borcsa breteg vagy még?

Puszi
TigriKép
tigribigri
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok és folyamatosan olvaslak benneteket, csak erőm nem volt írni. Olyan lestrapáltnak érzem magam, de remélem most ez a jó idő gyógyír lesz a rossz hangulatomra és közérzetemre.
Holnap megyünk dokihoz most lesz az első UH. Már nagyon várom!!!!Kép

Tigribigri: Köszi, hogy hiányolsz!Kép Aranyos vagy! Aranyos a kép!!Kép
Most jó nagyokat tudsz sétálni Alexával mert olyan jó idők vannak. Nagy lehet már biztos és sokat fejlődött! Szerintem ne öltöztesd nagyon melegen inkább takargasd be. Egy vékonyabb orkán kezes-lábast vagy zsákot adjál a rugi fölé. Na meg sapi.

Evetke: Ügyes volt Niki nagyon a fogorvosnál!!Kép
Milyen volt az ünneplés? Boldog szülinapot a párodnak így utólag is.
Szegény kutyu!! Nagyon sajnálom!Kép
Ne keseredj el és főleg ne legyél negatív!!!!!!!
Sikerülni fognak a dolgok!!!!

Klárus: Gratula a fogakhoz! Egyszerre jön ki majdnem az összes?
Hogy vagytok?

Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!

Kati
kfk
 
 


Sziasztok! Navégre, mindenki jelentkezett!
Tigri, ha segít, leírom, Janka miben volt tegnap (babakocsiban ült végig): h.ujjú body+pamutpulcsi+harisnya+kordgatya+meleg kardigán+sapka+sál+cipő. Ennyi. Volt nálunk takaró is, de nem kellett. Azt mondják, +1 réteg kell ahhoz képest, amennyi rajtad van. Nálunk annyi a különbség, hogy mivel én nagyon fázós vagyok, ált. elég ugyanannyi réteg. Kép
Csütörtök délután milyen lenne közös játszózáshoz? Bár lehet, hogy még hűvös van késő délután (1/2 5 tájban érnénk oda).
Kati, majd a 2. harmadban erőre kapsz, reméljük! Én is csak aludtam volna Jankával az elején, még jó, hogy Gellért bölcsis volt. Kép UHhoz drukk!
Jankának valóban egyszerre jön számos foga, 3 már kint van, 2 mindjárt, a többit nem tudom megvizsgálni.
Evi, hát ez szomorú, szegény kutykók. Kép Azért pusztultak el vajon, mert nem szopiztak?
Rossz előjelekben ne higgy. Lesz ez még így se Kép
Nissant mennyiért gondoljátok? A házra van érdeklődő?
Nagy puszi a kis hősnek, legalább túl vagytok az oltáson is. Érdekes módon a hisztigép fiam is ügyi volt a fogorvosnál, mondjuk csak ellenőrzés volt. Nagyon érdekelték a mindenféle műszerek. Kép
Jankát az elhízástól sajna továbbra sem kell félteni, örülök, ha tartja a súlyát. 9,7 kg az nem olyan rossz, de már 2 hónapja ennyi (Gellért 6 hónaposan nyomott ennyit) Kép vagy Kép
Pusza, K.
klara
 
 


Sziasztok!

Örülök Kati, hogy minden oké nálatok! De izgi lesz a holnapi napod! Mikorra is vagy kiírva?

Kati és Klárus köszike az öltöztetős tanácsot! Tényleg jó nagyokat sétáltunk. Egyébként azt veszem észre, hogy egyre anyásabb. Már majdnem 5 kg! Mondjuk egész nap zabál Kép
Na pusza megyek, mert már kiabál. Néha olyan mintha "anyát" mondana Kép

Klárus a játszót rádbízom. Végül is lesznek még melegebbek is, ha hűvös van tényleg ne gyertek. De örülnék nektek nagyon.

Puszi
Tigri
tigribigri
 
 


Sziasztok lányok!!Hurrá mindenki megint képben!!-ill.bocsi a hiányzóknak!!
Tigri én is ugyanazt tudom mondani plusz egy réteggel több mint amit te felveszel:-))Nagyon szép a kis mosolygós pici lány,ugy szeretnélek már látni titeket!!Tényleng összehozhatnánk valamit csajok ha jönnek a jó idők!!Akartam is kérdezni mekkorák vagytok már,de megelőzted a kérdésemet.Nikinek majd megmutizom holnap a cicukát ,tetszeni fog neki.Nagyon bátor volt a mai oltáson is most estére lett kicsit bágyadt de ez benne volt a pakliban:-(Kivételesen már alszanak 9 ota egyébként meg fél 10 kor is tobzódás van:-))Klárusom aztán ha ugy van időd meg kedved te is ellátogathatsz ám megint:-))Kati te is jössz eggyel:-)) Janka megharapott már Klárus:-))??
Ti egészségesen voltatok Gellértel??-tanulgatjátok már a husvéti verseket??-és befejezted a melódat?
Katim drága hát jól elsunnyogod ám itt az irogatást,csak leselkedünk:-)))Csak viccelek tudom nekem is vannak ilyen napjaim amikor nincs kedvem billentyűt nyomogatni!De azért annak jobban örülnék ha már vidámabb hangulatban telnének a napjaid!!Ha nem tudsz átjönni és valamikor ráérsz szivesen meglátogatlak és picit beszélgetünk!!Mesélj majd milyen volt az uh!Köszike a szülinapi köszöntést ari vagy! A kutyikák hát igen,már ez van nem háborog a lelkem, a doki azt mondta még magzati korban szedhettek össze valamit aminek a Sába csak hordozója volt.Sajnos ez elég gyakori és ha bekövetkezik az az alom teljes elhullásával jár!:-((Igy jártunk,csak tudjátok mit vettem észre a Niki teljessen megváltozott a Sábával szemben!-eddig is szerette de nem lógott rajta mindig mondta hogy nyálas meg büdös...és most az utsó kutyuliután amit tudomásul vett,csüng a Sábán.Leül a lépcsőn ,a lakli kutyánk az ölébe hajtja a fejét és ugy smogatja,meg mondogatja hogy te vagy a kedvenc kutyám és szeretlek!!Biztos fél hogy elvesziti őt is???-azt hiszem ha ugy hozza a helyzet majd picit beszélek vele erről.Meg ilyeneket mond hogy öt is szereti a Sába és sose akarja hogy elveszitsük/egyszer elveszett egy kutyánk/Ti mit gondoltok erről??
Na egy kis jó a mai napból ,ugy néz ki ha hétvégén tudunk randizni a villanyszerelővel akkor hétfőtől indul az árambevitel !!!Pár papirost alá kell irni és mindent ő intéz!-végre valami!!Holnap lehet hogy elviszik az egyik autót:-)))Mindenesetre megnézik...aztán tessék szoritani!
Ez nem a Nissan:-))Nem akarjátok megvenni Klárus:-)))??Egyébként 1.700000.-bruttó..De azt hiszem ha a jövőhónap közepéig nem lesz semmi mozgás rá akkor levizsgáztatjuk előbb mert sokan azért ugranak vissza hogy csak szept.van rajta vizsga!Fáj érte a szivem mert nagyon szeretjük és tényleng jó kis kocsi de most más fontosabb és ezt is nem tudjuk igy fenntartani.
Hu most jo sokat beszéltem,bocsika!
Legyetek jók mindenkinek millió puszika!evi
evetke
 
 


Sehun senki????? -akkor majd holnap!Sziasztokkkk
evetke
 
 


Hahó!
Tigri, nem volt megbeszélve, de azért köszi az SMS-t! Neked melyik nap lenne alkalmas? Igen melegecske volt még este fél6kor is. Kép
Evetkém, megyünk hozzátok is, ha nem zavarunk Kép Délelőtt gondoltad? Gellérttel a délután a jó. A melóm még mindig nincs teljesen kész, de már csak a lekto javításait ellenőrzöm. Remélem, a jövő héten már szabad leszek! És te?
Janka nem harapott meg, de engem Gellért sem, sose. A szopinál gondoltad? Annál főleg nem, bár a végén már "húzott" a fogaival. (Akkor hagytuk abba.)
A Nissan túl drága nekünk. A másik (a Ford?) talán reálisabb. Az mennyi? (Vagy már elvitték?) A vizsgáztatás fontos szerintem is, vigyétek el.
Kutya ügyben nincs sok tapasztalatom. Niki nagyon érzékeny lelkű kislány, nem?
Gergőről meg nem is hiszem el, hogy hisztizik. Kép
Na megyek, hátha még tudok dolgozgatni, végre alszanak a gyerekek. Kép
Kati, UH-n mi volt?
K.
klara
 
 


Helló!

Huh Klárus akkor jó, mert aggódtam!

Kati!!! Ultrahang?!

Evetke a Niki lelkecskéje olyan, mint a tiéd, nem?

Borcsa! Ha nem csal a szimatom ma elmentünk egymás mellett! Bölcsibe mentetek a pároddal? Én anyummal voltam+ babkocs. Nem vagyok benne biztos, de mintha te lettél volna.

Jóéccakát
Tigri
tigribigri
 
 


Sziasztok!Kép

Tegnap voltunk orvosnál és minden rendben van!!Kép Megcsinálták az első UH. Olyan jó volt látni "ŐT" és hallani a kis szívecskéjét. Most nagyon fel vagyok dobva!!!KépKépOktóber 10-20 között vagyok kiírva.
Sajnos tegnap reggelre Bence lebetegedett!KépKép Alíg bírtuk levinni a lázát. Délután kijött a doktornéni. Vírusos hólyagos torokgyuszija van. Állítólag 3 nap alatt lezajlik. Estére lejjebb ment a láza és úgy nézett ki hogy jobban is van amikor elkezdett hányni. Most meg hasmenése van, de azért jobban érzi magát. Hát ennyi történt a tegnapi nap. Most fáj a szívem hogy ilyen jó idő van és nem tudunk lemenni sétálni!Kép Majd talán hétvégén.
Használjátok ki ez a jó időt!
Jók legyetek!
Puszi: Kati
kfk
 
 


Sziasztok lányok!!!
Jajj szegény Kati:-(((( Jobbulást Bencének,mézet nem szereti???-vagy az nem jó ilyenkor???Tényleng szép az idő mi is mindjárt utra kelünk:-))Niki ma is itthon maradt,fél napon már semmi nem múlik:-))
Gergő hát hihetetlen milyen dinka mostanában:-((Váltottunk bogyeszt és semmit nem alszok vele 2 napja megint,azt hiszem az előző felállás volt a nyerő!!!És Klárus sajnos tényleng olyan hisztis lett hogy magam se hiszem:-)))Hát tudod a de.jobb de Tényleng Gellértet is szeretném már látni:...összehozzuk valahogy !-lassan én is utolérem magam aztán majd egyeztetünk:-))
Tigrikém hát Niki tényleng lelkileg annyja lánya ez tagadhatatlan:-))De hát inkább ilyen legyen:-))Most megyek is holnap ünneplés hegyek főznöm kell készülnöm:-))Ráadásul melóm is van hurrá!! Legyetek jók kellemes hétvégét! puszi mindenkinek!!!
Ui:Cili a bölcsi tegnap totál kiment a fejemből már du.jutott eszembe:-((
evetke
 
 


Pedig tegnap extra program volt: rajzoltunk... (is)
foltvarró_cili
 
 


Evi, én tulképp nem értem ezt a homeobogyó-témát. Alkati szereket kap Gergő? Akkor is kell szednie, amikor nincs semmi baja? Nem fog emiatt hozzászokni az állandó szedéshez?
Akkor egyeztetjük még a talit, jó? Gellért előreláthatólag úgyis hisztis lesz és undok, általában így szokott "bemutatkozni", a mamája legnagyobb örömére ugyebár Kép Szóval lehet, hogy jobb, ha a délelőttnél maradunk. A Tigri-féle játszóig nincs kedvetek eljönni valamikor? 25-össel a Kolozsvár utcáig kell eljönni, aztán a villamosvégállomásig visszagyalogolni, talán száz méter az egész. Persze csak szép idő esetén. Kép
Kati, akkor gyógyszert nem is kap Bence? Fájdalom- meg lázcsillapítót csak? Reméljük, tényleg hamar lezajlik a kórság. Ti mit szóltok a játszózás ötletéhez?
Tigri, akkor melyik nap a legalkalmasabb? Vagy melyik nem? Nekünk szerda és péntek du nem jó.
Ma Sütivel játszóztunk picit Újpalotán, bár Janka inkább elment világot látni. Eredeti fazon: nagyon békés, csendes, de ha valamit a fejébe vesz, attól nem lehet eltántorítani. Elindult egy irányba határozottan, hiába fordítottam meg, hiába csalogattam, nem érdekelte se hinta, se homokozó Kép
Na megyek, dógozok picit, mert végre elaludt. Kép K.
klara
 
 


Klárus! Jövő hét úgy tűnik, hogy oké! Többiek?

Kati örülök, hogy minden rendben veletek! Bencének jobbulást!

Evetke drukkolok, hogy menjen az alvás a nagyfiúnak!

Nektek is megmutatom a legújabb idétlenkedésünket.

Anya babája 6 évesen:
Kép
Anya babája 20 évvel később:
Kép

A képen a névadó Tigribigrim is látható Kép

Puszi
Tigri
tigribigri
 
 


Sziasztok csajok!!
Tigri nagyon eredeti ötleteid vannak:-)))De édes a fotó nagyon!! Klárus a játszó miért ne jöhetne össze szivesen lemegyek a gyerkőcökkel oda hozzátok,majd átbeszéljük még!!!
A homeo.-val megint az alvási gondot próbáljuk áthidalni mert hetek óta tiszta őrültek az éjszakék:-))) Feldolgozatlan élményeit éli ujra a fiam de olyan szinten hogy mindenkit felébreszt ugy veszekszik:-((Szóval ez van:-)) Most mennem kell vendégség van:-))) puszika evi
evetke
 
 


Sziasztok Lili vagyok! Üdv minden réginek és újnak! Egy hétig élveztem a vidékiek gondtalan életét 2 nagymama 2 nagypapa 2 dédmama 1 ükmama és rengeteg látogató társaságában. A végeredmény 4270 g 5 hetesen :-)
Sajna anyát nem hagytam, hogy az elmúlt napok levelezését elolvassa, talán majd kicsit később...
Alexa, már akartam kérdezni, hogy neked mikor és hol lövették ki a füledet?
betty77
 
 


Sziasztok!
Ha jól vettem ki a soraitokból, akkor itt valami randi van kialakulóban! Mi is szívesen csatlakoznánk, bár egyenlőre kedd délelőtt és a szerda nem alkalmas! A dátumokat nézegetve elég lazák vagytok. Csak nem eluralkodott a tavaszi fáradtság?!

Tigri: újra szokjuk a pesti levegőt, ha van kedved 1x 1eztessünk
betty77
 
 


Sziasztok!
Tigri, ráment Alexára a 20 évvel ezelőtti ruh(áj)a??? Édibédi.
Szia, Lilike! Örülök, hogy jól érzeted magadat vidéken! természetesen Veled is nagyon szeretnénk találkozni!
Mit szólnátok pl csütörtök délutánhoz a villamosvégállomásnál a játszón? Kinek nem jó?
Persze csakis kedvező időjárás esetén.
Üdv, K.
klara
 
 


Szia Klára!
A suli mellett? Nekünk ma volt az első pesti sétánk, egy kölcsönkapott babakocsival..... brrr
Senkinek nem kívánom. Remélem addig tudunk szerezni egy másikat, különben Lilinek meg kell tanulnia sétálni :-) De részemről Ok
betty77
 
 


Halihó!

Apum ma 50 éves! Kép

Nekünk jó a csütörtök délután!

Betty mindig figyelgetem a mamákokat és a babókat, de ti veletek még nem találkoztam. Igazi napirendünk nincs még a sétára, akkor visszük amikor tudjuk. Kép De szívesen megnéznélek benneteket! Többiek csütörtök?

Kati Bence jobban van?

Evetkém még mindig rosszak az éjjelek?

Pusszantás
Tigri


Kép
tigribigri
 
 


Szia Tigri! Mi ma voltuk először pesten sétálni...
betty77
 
 


Halihóó!!
Tényleng lusta vagyok:-)))Más gond nincs..legalább is velünk!!Elvileg a csüt.du.nekem is jó lehet de még nem igérek semmit.Csak légyszi irjátok le pontossan mikor hol és mire kell felülnöm:-)))
Az éjjelek elég ramatyak,de nappal se kutya a fiu:-))hamarabb jött el a dackorszak mint vártam-)).Kati te merre vagy??-Bence jobban van már???-veled minden okk??
Klárus a wiwen azóta se jártál mi???-mindig leselkedem irj már egy mondatot hogy legyen valami sikerélményem:-))) Betty Lilly gyönyörű kislány!!!!-a faragott bölcső meg egyszerűen szenzációs...én nem is láttam még használatban ilyet:-)) vannak még képek???
És a kis Alexa bébyről????-remélem összejön a tali jó lenne látni titeket!!!
Tigri isten éltesse apukádat!!
Na pusszancs lépek indul a reggeli mókuskerék evi
evetke
 
 


Akkor szép idő esetén csütörtök du az iskola melletti, villamosvégállomásos játszón, oksi?
Evi, a péntek,16.46-os hsz-ban leírtam, mivel hová kell buszoznod. Bővebben kellett volna?
wiw: az a baj, hogy csak online lehet írni oda, tehát körülményes. Majd összeszedem magam, és írok valamit. Különben az egyik gimis osztálytársamat is megtaláltam ott, plusz az egyik sógornőmet, egyetemről pár embert, barátnőim férjeit és számos csajszit a babanetről. De azért nem tudom igazából, mi értelme, mert ezeket az embereket egyébként is el tudom érni. Viszont lehet keresgélni, hogy pl hányadízigleni kapcsolat van köztem és Juga Veronika vagy Orbán Viktor között Kép
Borcsa, veled mi a helyzet? Szerda? És a csütörtök? És Kati, Nektek?
Ja, a melóm befejeztem, egész üres az életem nélküle Kép Az a baj, hogy takarítanom kéne, de nem fűlik hozzá a fogam Kép
Na megyek. K.
klara
 
 


Sziasztok lánykák!Kép

Jól vagyunk most már!Kép Vasárnap már le is mertem vinni az udvarra.

Evetke: Mi újság Gergővel? Tud már aludni? Használt valamit a bogyó?
Jöttök csütörtökön a zenebölcsibe?

Klárus: Bencének csak lázcsillapító kúp, "C" vitamín cseppekben és Nurofen kellett. Mondta a gyerekorvosunk hogy Ő teljesen antibiotikum ellenes úgyhogy ameddig nem muszáj addig inkább nem ad.
Csütörtökön reggel megyünk a zenebölcsibe mert kész van Bence falvédője. Nagyon szép lett, Cili küldött is róla képet!Kép
Elmennék én oda is hogy talizzam veletek, de a másságomnak köszönhetően egy kicsit olyan vagyok mint a törpe vízerőmű, ott meg nem nagyon hiszem hogy lenne rá lehetőségem hogy olykor-olykor elvonúljak.KépKép Egyébként a fekete és a piros 25-ös is megáll ott?
Gratulálok a munkád befejezéséhez, ügyes vagy!!Kép Most mit fogsz kezdeni az üres perceiddel?Kép

Tigribigri: Nagyon-nagyon aranyos Alexa!!!Kép Nekem is van egy babám aki egyidős velem, de nincs ilyen jó állapotban mint a tied.
Apukádnak nagyon boldog születésnapot kívánok!!!Kép
Kép

Betty: Nagyon szép kislány Lili!!Kép A bölcsője is nagyon szép!! Vettétek vagy valaki csinálta a rokonságban?
Irigylésre méltó hogy ennyien ugráltak körbe!Kép
Gondolom a levegő is egy kicsit más volt!Kép

Na jók legyetek!

Puszi: Kati
kfk
 
 


Halihó!

Igen Betty elég félreérthetően írtam, szóval tudom, hogy csak 1x voltatok még sétálni, de azt hittem, hogy csak egy-két napot lesztek vidéken és mindig skubiztam a babákat séta közben. Hátha...
Nagyon szép babóca a Lili!!!

Kati, örülök, hogy minden oké! Milyen a falvédő mintája? Biztos klassz lett, Cili nagyon szépen dolgozik!

Köszi Apum nevében is a jókívánságokat!

Apropó Evetke, itt a tavasz! Azt mondtad nekifogsz a vezetésnek. Nos?

Megyek mert kiabál a lánykám. Tök jó hangokat ad ki magából, kicsit olyan, mintha épp egy focicsapatnak drukkolna egy galamb Kép

Pussz
Tigri
tigribigri
 
 


sziasztok! Én ebbe a topikban most írok először. Én is XVkerben lakom. Esetleg érdekelne a találka csütörtökön. Milyen villamosmegállóról van szó???
Pontosan hol taliztok??? Ja, és mennyi idősek a babáitok??? Nekem 6,5 hónapos ikerfiaim vannak...
Üdv mindenkinek
zsobu
 
 


Sziasztok!

Üdv köztünk Zsobu! Ikrek? Na az nem semmi, minden tiszteletem a tiéd Kép Te merre felé laksz?
Nekem egy 3 hónapos hercegnőm van.
A csütörtöki talival kapcsolatban, hát ha így marad az idő megint nem jön össze a randi Kép
Egyébként a MÁV telepi villamosmegállóról van szó, a Kolozsvár suli előtti játszó van kiszemelve.

Lányok azt hiszem kezdődő mellgyulladásom van Kép
Nagyon szenvedek! Szopi ezerrel a beteg ciciből (közben sírás- részemről), fejés, melegvizes borogatás-zuhany, masszírozás. Tudok még vele valamit csinálni?!

Puszi
Tigri, aki elég nyüszi most
tigribigri
 
 


Szia Tigri!
Nekem azt mondták, hogy ne borogassam, mert elapadhat a tej. Anyuéknál kedden bedöglött a mellszívóm, és egy kölcsönkapott darabbal igyekeztem leszívni a felesleget, de nem sok sikerrel. Én egész nap masszíroztam... és erőltettem szegény Lilivel a szopit, és csak abból a mellből, amivel gáz volt. A másikat pedig folyamatosan fejtem.
betty77
 
 


Tigri, reméljük, jobban vagy már! Kb ugyanazt tudom mondani, amit Te is csinálsz. Borogatni szabad meleggel , hideggel nem ajánlják, nehogy elapadjon a tej. Ettől függetlenül én borogattam hideggel, és nem apadt el, viszont a gyulladás javult. Vannak olyan szopis pózok, amik segítenek, pl a hónaljtartás. A neten is megtalálni ezeket, meg szaklapokban. LLL honlapján keress estleg. Nekem ezek a kezdődő gyuszik mind itt értek véget, igazi nem alakult ki sose szerencsére. Remélem, nálad is így lesz.
Holnap ilyen rusnya időben ne legyen semmi, de hátha megjavul. Vagy a jövő héten.
K.
klara
 
 


Sziasztok,

Még csak a baba várásnál tartok (31. hét), de remélem ez nam akadály a csatlakozásnál Kép.
Meglepetten találtam rá erre a topicra, már egy ideje "forgatom" a babanetet de eddig nem találtam meg a XV. kerületet.
Az archívokat nézegetve azt hiszem én voltam az ügyetlen Kép.
Mindenesetre most nagyon örülök nektek ,- így látatlanba is Kép - mi csak nyáron költöztünk a kerültebe - és elég elveszettnek éreztem magam.
Az archívumban böngészve máris találtam választ néhány kérdésemre. (pl.: hogyan lehet a tejet lefagyasztani, bár ez még odéb van, és nem is biztos lesz annyi, de mindig érdekelt a módja).
Kérdéseim is akadnának bőven.
Remélem nem baj, hogy csak így a közepébe vágva, zúdítom is a kérdéseket Kép
Még 3 hetet dolgozok - sajnos utána csak modemes kapcsolatom lesz - és utána belevetem magam az előkészületekbe. Vannak a kerületben jó baba ruha lelő helyek? Itt-ott láttam néhány hírdetést, de ezek mindig zsákbamacskát jelentenek...

Most mennem kell - bár egyenlőre nem egy sírós babuci, hanem egy excel tábal szólít el.

Sziasztok,

Zsófi
fules
 
 


Sziasztok lányok!!!
Üdv az uj kismamáknak:-))Te aztán használj ki minden pill.pihenést két manó mellett....hú én sose tudtam elképzelni hogy működik a dolog!!Mesélj majd mindig!!Merre laksz a kerületen belül?Zsófi te pedig kérdezz bátran valaki biztos mindig segit közülünk,reméljük tetszeni fog itten nektek:-))
Tigrikém édes már vártam a kérdést valakitől /vezetés/ Hát most sunnyogjam el:-))-pedig az lesz.Munka hegyek és lóvé az ablakban:-((
Pedig kellene de nincs rá keret ugyhogy sopánkodok tovább!!
A randit szerintem is toljuk csajok!!-szar az idő de ha nem is esne akkor is minden csupa sár,viz!-szervezzük át a jövőhétre!Kati hová lettél:-((Ne csináld ezt,ne eressz le mert fenéken billentelek:-))A zenebölcsi nem valószinű hogy összejön,munkám van folyamatosan és el vagyok csúszva:-((Két napja csak ügyintézés van !Képzeljétek eladtuk a Nissant:-))Ugyhogy heteken belül elkezdünk alapot ásni-))-egyenlőre még alig hisszük el.Tegnap a páromra szó szerint "rátörték"a kocsit telefon hegyek egész nap és már tegnap du.3 kor ugy szutykosan eljöttek és fizettek és mentek:-))Valami kereskedő..biztos látott benne fantáziát.lényeg jókor voltunk jó helyen:-)
Tigrikém készül a hétvégi buli:-)?Jobban van a cickó??-kis férfimasszir nem segit:-))Csak viccelek sajnos én ebben a témában nem vagyok otthon.Klárusom ti fogzottokk továbbra is??Akkor most pihi van mi,vége a melónak:-)Nekem lenne kedvem házkörül tenni venni de a meló miatt tiszta szutyok minden.Hát ugy se csinálja meg senki helyettünk:-)Na huzok jó késő van de nem akartalak hanyagolni titeket sem:-) puszika!
Többiek merre jártok!!??
Evi
evetke
 
 


Klárus neked miért is nincs Msn-ed???Nem tudod feltenni!!
evetke
 
 


Hali!

Csak röviden, mert már álmos vagyok. Köszi az együttérzést! A cicit egész nap nyüstöltük és meglett az eredménye! Már jobban vagyok, nem lettem lázas sem, szóval még az eléjén fülöncsíptük a dolgot. Reggel még zokogva szopiztunk, még most is kellemetlen, de már sikerült a fájdalmas csomókat eltüntetni.

Üdv Zsófi! Izgi lehet most neked is! Merre laksz? Babaruhalelőhelyek engem is érdekelnének. A kínaiaknál lehet egész jópofa kis rugikat kifogni. Mást sajna én sem tudok, de talán a többiek segítenek.

Evetkém gondoltam a vezetéssel kapcsolatban, hogy most biztos nem lenne könnyű Kép Azért ne vesd el a gondolatot, meg fogsz te még tanulni vezetni! Mert ha elköltöztök valahogy találkoznunk kell Kép
Apu szülinapját már megtartottuk, az én névnapom meg valószínű csúszik ezen a hétvégén, a család nagyizik vidéken. Nagymamám még eléggé elveszetnek érzi magát egyedül, meg a ház körül is segíteni kell már.

Jó éjt lányok!
Tigri
tigribigri
 
 


Hali!

Csak röviden, mert már álmos vagyok. Köszi az együttérzést! A cicit egész nap nyüstöltük és meglett az eredménye! Már jobban vagyok, nem lettem lázas sem, szóval még az eléjén fülöncsíptük a dolgot. Reggel még zokogva szopiztunk, még most is kellemetlen, de már sikerült a fájdalmas csomókat eltüntetni.

Üdv Zsófi! Izgi lehet most neked is! Merre laksz? Babaruhalelőhelyek engem is érdekelnének. A kínaiaknál lehet egész jópofa kis rugikat kifogni. Mást sajna én sem tudok, de talán a többiek segítenek.

Evetkém gondoltam a vezetéssel kapcsolatban, hogy most biztos nem lenne könnyű Kép Azért ne vesd el a gondolatot, meg fogsz te még tanulni vezetni! Mert ha elköltöztök valahogy találkoznunk kell Kép
Apu szülinapját már megtartottuk, az én névnapom meg valószínű csúszik ezen a hétvégén, a család nagyizik vidéken. Nagymamám még eléggé elveszetnek érzi magát egyedül, meg a ház körül is segíteni kell már.

Jó éjt lányok!
Tigri
tigribigri
 
 


Jó reggelt!
A Bosnyákon hírdetik a Babakuckót vagy valami hasonlót.... Hááát a környék elég félelmetes 2x is meggondoltam, hogy bemenjek-e az udvarba, utána pedig, hogy lemerészkedjem-e az alagsorba. Ezek után pedig már kedvem sem volt szétnézni. Ha valaki érez bátorságot, elkisérhetjük egymást, csak előtte egyeztessünk... :-)
betty77
 
 


Betty, én voltam abban a boltban a Bosnyákon, és nem találtam olyan szörnyűnek. Az árak se rosszak. Mondjuk babakocsival nem könnyű lemászni a boltba. Viszont hülye módon mégsem ott vettem Gellértnek dzsekit a múltkor, hanem egy jóval drágább turkálóban, mert az közelebb volt. Szóval... De úgy tudom, az Apolló utcában is van egy jó lelőhely.
Zsófi, szia!!! Jó babavárást! Én is modemes vagyok ám, hát, elég macerás. Merre laksz? És hol fogsz szülni?
Hát a mai napból tutira nem lesz semmi, a jövő hetet még egyeztessük. Kép
Pussz, K.
klara
 
 


Hahó!-jó kis időnk van ma is:-(( Semmit nem is lehetne csinálni,legalább utolérem magam,csak igy a gyerkőc is nyügisebb nem tud kellőképpen "kiszellőzni"Remélem a jövőhéten összejön:-)
puszi evi
evetke
 
 


Klára, én az utolsó napjaimban voltam, lehet, hogy egy kicsit érzékenyebb voltam már a "dolgokra". :-)
Sogornő jelöltem tud állandóan olyan jó dolgokat turizni. Lehet, hogy nekem nincs érzékem hozzá?! :-(
betty77
 
 


Sziasztok!

Fúj, de ronda idő van! Ráadásul nincs fűtésünk és melegvízünk! Megint meghibásodott valami. Szerintem Betty-nél sincs. Szilveszterkor is ugyanez volt, aznap hoztuk haza a kórházból Alexát...

Evetkém jó munkát!

Most jutott eszembe, hogy a Nagy Lajos Király útján van a Minimanó bababolt. Na ott mi nagyon sok mindent vásároltunk és egész jó áron!

Pussz
Tigri
tigribigri
 
 


Betty üldözlek! Itt vagy valahol tudom, mert láttalak a pöttömökben is! Kép
tigribigri
 
 


Szia!
Most elkezdtem "vizet" főzni, és mosni...
Így próbálok melegíteni! Te mit tudsz csinálni? Van valami jobb ötleted?
betty77
 
 


Nekünk van olajradiátorunk, de egyenlőre még 24 C van, majd fürcsihez biztos kell. Bár nagyon remélem, hogy lesz addigra mindkettő!
tigribigri
 
 


Szilveszterkor is igérték a kompenzációt, de sehol nem volt semmi....
Tök jó, már tiszta gőz minden, ki sem látni az ablakon. Az a gáz, hogy ezek a panelbabák, legalábbis Lili, csak a 25-26 fokot bírja. Fürdés utáni türcsinél képes megfagyni. Remeg a szája, elkezd csuklani ...
betty77
 
 


Sziasztok!

Nálunk sincs se meleg víz, se fűtés! Haha. Marha jó!

Süti
süti
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?