Monee!
Nagyon édes kisfiad van. Nemsokára már meg is fordul
Nagyon helyes.
A kislány meg igazi nő! Csak lesek, hogy kifestve, mint egy érett nő! Hány éves is??
A párodról is írtál: hát nehéz most ez az időszak.. én is átszoktam élni.. tanácsom sajnos nincs, mert sokszor én is tanácstalan vagyok. Az biztos, ha egy komolyabb beszélgetést ejtetek, az csak jót tehet. Kitartás!
A babakocsi meg nagyon frankó!
Am!:
Úhh ilyen videót!! ÁÁÁ a hátamon állt a pihe.. ááá nagyon komoly.,. tudtam,hogy nem lesz rossz vége.. és megy valamelyik szülő és öleli a bébit.. de akkor is! Miközben néztem megfeszült minden izmom!
Nem semmi kis progid volt. Ügyes vagy. Látod én még egy-egy órára is úgy megyek el, hogy haza telefonálok.. pl. pénteken délután fodrásznál voltam.. és fél óránként csörögtem a páromra, hogy mi van Adéllal. ZIzi vagyok mi?? Milyen filmet néztetek meg?
Minyu!
Sajnálom,hogy nem jött be a meglepid..
Pedig mennyit szervezted! .. de hát a férfiak..
Nagyon ügyes Csongor! Ez igen! Szép szemű!!!
Winona!
Én nem nagyon szoktam ezen görcsölni. Mármint, hogy mikor mit.. láttam már olyan anyukát, aki táblázatot készített és úgy etette a gyermekét.. ez nekem nagyon kötött én nem vagyok erre alkalmas. Először almát adtam Adélnak. Hetente kétszer- háromszor, de úgy, hogy előtte is és utána is szopott, tehát nem lett egy szopi sem kiváltva. Azóta is napi egyszer eszik. Mellette szopik most utána csak, hogy leöblítse
de meglepően sokat cicizik még így is. Most ott tartunk ,hogy egy fél üveg bébi konzveret evett meg -sütőtök-alma - de úgy, hogy egy picit sűrítettem tejpéppel. Az a helyzet, hogy nagyon folyik, és több megy az előkére, mint a szájába, így meg , hogy ici-picit sűrítettem, nagyon ügyesen megtudta enni.
Figyeld te is a lánykád reakcióját, és úgy etesd. Először délelőtt próbáld ki, hogy mit bír és mit nem. - Én is először délelőtt adtam, de most már délután kap, így elég jól eltelítődik és nekem meg estére is marad bőven tejem. Szóval baba függő, hogy ki milyen tempóban szokik hozzá a szilárd táplálékhoz. Adél ugye most lesz 6 hónapos, de még mindig csak kiegészítőnek adom neki a bébihamit, mert már abszolút igényli. - Nem elég neki csak a tejem. Azóta, hogy adok napi egyszer, azóta jobban is hízik.
Majd írj, hogy mire jutottatok. Érdekel.
Márti!
Hogy vagytok??
Annyira jól sikerült az ünneplés
Nagyon-nagyon jól éreztem magam!
Milyen volt a szülinapozás:
Olyan idióták tudnak lenni ezek a családtagok. Komolyan mondom. Miért kell ennyire túlfeszíteni a húrt?? MIért? kell? tapintatlanul mondani valamit? meg gondolatlan ki jelentéseket tenni? ÁÁ ilyenkor tényleg kitudok jönni a sodromból.
Fejlemény?????
Tigrincs!
Zalán jobban van??
Blúmi Drága!
Remélem,hogy már megnyugodtál! Milyen leves futott ki?? Inkább írd meg nekem!
Nézz most rá a kisfiadra.
ugye milyen jól sikerült gyermek Bálint!!! -Imádom ezt a nevet.. anno az egyik lovagomat is így hívták.. -kellemes emlékek fűznek hozzá.. - Na szóval nézz Bálintra! Meríts belőle erőt. _Azért tanácsolom ezt, mert nekem csak és kizárólag Adél hozza meg a jókedvemet, ha magam alatt vagyok.._
Nehéz az első egy év.. aztán majd a többi is
Főleg a kamaszkor. Nekem hihetsz
Van, aki tud néha vigyázni Bálintra? El tudsz menni egy-egy órára mondjuk fodrász, egy kis szolárium.. -450Ft-ért kapsz egy kis meleget, ebben a hideg időben.. és egy kis színt is.. Csak ötletelek, hogy mi segíthetne a lelkeden. Elsősorban anyák vagyunk most és nagyon anyák.. de a nő az ott lakozik bennünk és elő kell hívni, ha előhívtad, akkor foglalkozni kell vele, miután ez is meg volt, akkor már akár több önbizalmad is lehet tőle!
-Nálunk is mindig kell takarítani.. pedig a fiúk már nagyok.. akár vigyázhatnának is a rendre.. pont most este vettem őket elő emiatt!!! Ügyesen Blúmi!
Gwini!
Nagyon jó hírek! Örülök,hogy hízik Laura! -Tuti, hogy sokat számít, hogy Te is milyen hangulatban vagy! - Adél azóta hízik jobban, hogy kap kiegészítő bébikaját. Laura is hízni fog.. jó mondjuk nézz magadra.. aztán rajtad sem van egy deka felesleg sem, sőt! Ugye?? Látod?? Ne akard akkor Laurát hizlalni!
Azóta is eszik rendesen a pici lány??
Bejci!
Úgy örülök, hogy ismét van tejecske bőven. Jó is az
Igen meg is kaptam, és írtam is!!! Küldjem még egyszer??
Judit!!!
Gratulálok a babádhoz! Számomra egyértelműnek tűnik ,hogy ismét baba van a pocakban! Hogy vagy?????? Kérek képet rólatok!!! Fogzás?? Nálunk jobban szenved tőle valaki?? Sajnos mi már 3-4 hónapja szenvedünk, de ötletem sincs. Dentinox, vagy Dologel, borostyánlánc, csak ennyi. Ja és türelem.
Márti!
Uram Atyám mekkora baba! Csak az anyatejtől! Ez igen!
Honey!
Hogy vagy?? Egyformák a lányaink!!
Méretügyileg! Csak közel két hónap különbség van köztük
Igazi modell alkat lesz Flóra!
Humanka!
Jaj, de jó nézni a képeiteket! Olyan hihetetlen, hogy nálatok jó idő van!
Nagyon sokat változott Ben! Annyira pasis kis pofija lett. Helyes kisfiú!! Kistesó?? Mikor lesz?? Hogy bírod jelenleg a meleget? Itt tegnap éjjel tíz óra körül -4 fok volt és esett a hó.
Imádom a hideget, ha nem társul fronttal. Modjuk már jó lenne egy kis strandolás, az meg nem meg a + fokok nélkül
Más_ Hogyan lehet felvenni a blogomba az olvasott blogjaimat?? Engedéllyel?? Segítesz nekem?? Priviben lenne kérdésem, mert én olyan analfabéta vagyok a számítógéphez. Még egy valamirevaló képet sem tudtam feltenni ide, mert mindig homályos, kicsinyíteni sem tudok.. -ja azt én kezdtem blog írásba! Jó mi???
Anyooka!
Istenem! Ugye már jobban vagytok????? Hallottam én is a hörgőgyulladásról. Nagyon veszélyes. Légszomj stb. Nemrég olvastam róla. Írj, hogy mi van Ádámmal! Gondolok rátok!!!!
Am!
Jaj, de cuki ez a Gyuszika! Édes csókos szája!
Hú bocsika , ha valakit kihagytam.. de most ennyire futotta.