Új privát üzeneted érkezett!

Bejci,
az őszi nagyon izlik neki, de az almára ő is nagyon fintorgott!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Blúmi: remélem mára jobb lett a kedved! Mindenkinek van szvsz ilyen napja. Bálintnak boldog névnapot!

Gwini: gratula Lalunak a hízáshoz! :D

A.m: egyetértek Mártival, biztos ellenőrizte Mini Gyuszi, hogy meg vagy-e éjszaka :D

Bejci: védőnőd tényleg nagyon rendes, örülök, hogy Biussal minden rendben, és visszajött a tejcsid, na meg javul az allergiád :D Szopi elutasítás: nem lehet, hogy a mensid fog megjönni?

Márti: a lényeg, hogy meg van a babakocsitok! Köszi az infot a GYED-ről!

Honey: mielőbbi jobbulást Neked is, párodnak is, és drukk, hoyg Flóra megússza. A 800g hizás meg nagyon szép :D

Szeder: Neked is Boldog névnapot!

Humanka: nem, még nem kezdem a hozzátáplálást, csak március végére tervezem. Zalán egyelőre nem kér gyakrabban enni, mint eddig, hizás ügyileg ugyan most kicsit megtorpant, de ő is beteg volt nemrég, majd neki lódul újra, így is majdnem 7kg már. Bendo nagyon nagyfiús. és iszonyat édesen hasal a játszószőnyegen!

Anyoooka: huh, jobbulást Ádámnak, meg Dorkának is!

Kép
kistiggrincs

Bálint :)
Boldog névnapot! :D :D :D

Honeymoon :)
Azannya, 800 gr, az nagyon szuper!

Csongi már most 200 gr-ot fogyott, és tartok töle, hogy még megy lefelé :cry: Még mindig hörög kicsit, ha igy marad, hétfön megint megnézetem a dokival :(

Gwini :)
Jó, hogy Lalu is gyarapodik szépen!

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok! :)

Boldog Első Névnapot Bálintnak! és Jobbulást! Hétfőre gyógyuljon meg ne kelljen bent maradni.

Kép

Honey: Szépet gyarapodott Flóra! :) Küldök Privit.

Humanka: Bendő szép nagyot nőtt a napsütésben. A masszázs biztos legközelebb összejön.
A diszlexiát persze érzem a mindennapjaimban is, de a fontos dolgokat lejegyzetelem és mindig útbaigazítást kérek mert egy egyenes folyosón is eltévedek ha először járok arra :) a többin meg mosolygok, mint ma is hogy szóba került a Csak lazán(Be Cool) film amit együtt néztünk tavaly a férjemmel és már semmire nem emlékszem belőle...

AM: A picinyeink kezdenek igen öntudatra ébredni :) Ma valentin nap alkalmából elmentünk moziba és vacsizni a kedvenc mexikói éttermünkbe. 3/4 9-re értünk haza. Azt az örömöt hogy végre otthon vagyunk, piszok fáradt volt de nem aludt volna el :) Gyors pizsi húzás szopi és be is ájult :)

Kép

Kép
starlark

Nagyon köszönöm a névnapi jókívánságokat Bálint nevében is!!!!!! Aranyosak vagytok!!!! A tegnapi vévnapon a nagyszülők tündérek voltak. Mindenféle praktikát bevetettek, hogy hogyan csalják ki egy kicsit a másik kezéből Bálintot :lol: Komoly verseny volt, hogy ki fogja! Bálint grófi eleganciával tűrte a kényeztetést. :D

Anyooka! Jaj, sejtettem, hogy valami gond van, mert napokig lestelek, de nem jöttél. Nagyon sajnálom!!!! Bent tudsz lenni Ádámmal? Hogy viseli a kórházat? Szoptatás ment? nagyon szorítok, hogy mielőbb gyógyuljon mindkét gyerkőc!!!!!!

Csonginak is jobbulást!!!!

Minden kis, és nagybetegnek gyógypuszikat küldünk! (Természetesen Bálint is!)
blúmi

Áááá hajnalban félálomban már sejtettem hogy megint sikerült a Bálint és az Ádám nevet összekevernem...

Bocsi Anyoooka! Bocsi Blúmi! :oops: :oops: :oops:

Szóval Bálintnak Boldog Első Névnapot! :)

Ádámnak pedig jobbulást hamar! :)

Kép

Kép
starlark

Na, jónapot!
Látom nagyon vasárnap van :)

Nálunk gyönyörűen esik a hó. (péntek délelött beszéltem anyummal, ők Szolnok megyében, Törökszentmiklóson laknak, és egész éjjel-nappal esett a hó, 10 centi esett. Nálunk sütött a Nap, és egy deka hó nem volt, pedig csak 90 km-re lakunk egymástól)

Starlark :)
valentinos vacsiért irigy-irigy :P

És kibújt az első fogacska is, már klasszul karistolja a kezem, ha harapdál (Hál Istennek szopi közben nem szokott harapni. kopp-kopp-kopp)

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Minyu: gratula az első fogacskához!

Bálintnak nagyon boldog névnapot kívánunk! Így utólag is!

Anyooka: huhh, nagyon sajnálo, hogy Ádám beteg, jobbulást neki. Neked meg kitartás!

Honey-Monee: köszönöm az árlistát.

Humanka: nagyon jók a képek. Úgy irigykedek, hogy nálatok jó idő van. Bár a 40 fokra nem vágyom!

Rólunk: megjöttünk hétvégézésből. Ma voltunk babaúszni.
Nagyon élvezte Noncsika. Természetesen a fényképezőt itthon felejtettem, ez az én formám. Pedig fél napig azon agyaltam mit kell vinnem. Mindig valami itthon marad. Na mindegy, jövő héten elviszem (talán)
A hétvége többi része elég kiborító volt több szempontból is.
Szerintem valami hyper-front lehetett itt nálunk.
1. mert Noémi se péntek éjjel, se szombat éjjel nem aludt rendesen. Alig-alig jutott el a mélyalvásig. Fél óránként felkeltünk. És volt, hogy másfél órát nyüglődött mire újra elaludt. Már nem tudtam mit csinálni vele. Itattam, etettem, vetkőztettem, takargattam. De semmi nem volt jó. Így eléggé fáradt és meggyötört vagyok.
2. anyukám teljes mértékben kiborított....egész hétvégén piszkált. Nem részletezem. De a legjobb az volt, mikor megjegyezte, hogy hogy nézek ki. Száraz az arcbőröm és ráncos, és olyan karikás a szemem, csináljak már magammal valamit. Mint egy halott úgy nézek ki. Kösz! Voltak még cifrább beszólásai is, de nem akarom itt részletezni.
Szóval K.O vagyok!
Most álltam neki sütit sütni, de azt is elcs.sztem. Félreolvastam egy számot, így 1 csésze szóda helyett 4 csészével raktam bele!

Na DUGÓ!
Holnap jövök!
Vendég

ja, és rendeltem borostyánláncot!
Vendég

Sziasztok!

Eszike!

Szintén zenész. Ölni tudnék és igazán nincs ok, hogy miért. :evil:
A Férjem is szivat, ahelyett, hogy próbálna beszélgetni velem, menekül, nem válaszol és ezzel mégjobban felidegesít. Legszívesebben világgá mennék.
És még az ebéd is sz@r lett, pedig nem nagyon volt mit elrontani rajta. :(
Holnap jön a mamám segíteni, úgyhogy újabb idegbajt fogok kapni. :evil:
Nemtom szoktál-e bőrradírt használni, én a napokban vettem és tök jó. Kicsit emberibb állaga lett az arcomnak azon kívül, hogy olyan vagyok mint a saját árnyékom. Most már csak sápadt simán a fejem, de legalább nem "szürke". Próbáld ki! :wink:
Jövő héten mi is csatlakozunk az uszihoz és tuti hozunk fényképelőt. :D

Anyoom!

Sajnálom Ádámot! Hat az antibiotikum? Dorka? Remélem legalább ő nem lesz beteg!

Minyu!

Gratula az első fogacskához! Ákosnak napok óta csak a fehér látszik és nem jön kifelé. Már kezdem azt hinni, hogy képzelődök és nem is fog az, hanem mittomén mi.

Blúmi!

Remélem ma már jobb a kedved!
Bálintnak boldogságos névnapot!

Humanka!

Én is nagyon irígy vagyok a jó időért és a kertetekért mégjobban! Úúúgy szeretnék ilyet. Már csak kb. 20 év és talán erre is jut majd lé. :? Tudtál új időpontot szerezni a masszázsra?
Bizti a kis babáink nagy súlya miatt fáj ennyit a hátunk, az enyém is rendszeresen be akar szakadni. :roll:

Tegnap voltunk dévényes tornán. Ahogy gondoltam is, nagy baj nincs, de mindenképp érdemes volt elmenni. Kiderült hogy:
1. Ákos valószínű azért csak a bal keze felé forog (bal van alul, a jobbat lendíti fordulásnál), mert a bal kezébe kicsit mélyre kapta a BCG oltást és letapadt az izom. Felmasszírozta a csaj és kicsit forgatta Ákost és mostmár ügyesen lendíti azt is. Persze itthon is gyakorolni kell, hogy ne tapadjon le megint, de nagyon látványos volt már ott a siker.
2. Le vannak/voltak tapadva a nyak izmai, ezért nem rakja le sosem a fejét a földre hason. Ezeknek az izmoknak a fellazítása annyira nem tetszett a csávómnak (ordított), de itt is nagyon látványos volt a javulás. Most hason fekve el tudja fordítani a fejecskéjét jobbra és balra is. Szintén gyakorolni kell, bár a bal arcára való fordítást nagyon nem szereti, de ez van. :roll:

3 hét múlva kell menni kontrollra, ahol ha kell megint kicsit rásegít a csajszi, aztán lehet hogy mostanában nem is kell többett mennünk.

Megyek, keresek valakit akit le lehet gyilkolni. :evil:
Szép napot Nektek!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

mai kedvenc képem:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Blúmi!
Bocs,hogy így megkésve,de adj egy nagy puszikát a kis Bálintod fejére névnapja alkalmából:D

Drága Szeder!

Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!
Gyuszika és A.M. :D

Kép
Kép
a.m.

Minyu!

Tündéri a kis Csongi! Gyógyuljon meg minél hamarabb!

És teszek egy hasonló képet én is

Kép :lol:

Holnap olvasok és írok,de a hétvége zsúfolt volt.
Szép estét és jó éjt :D

Kép
Kép
a.m.

Blúmi!

Bálintnak kicsit megkésve,de annál boldogabb névnapot kívánok!

Minyu,Am!

Nagyon szééépek a kis eszkimókák!

Honey!

Nekem 3 doboz kellene az almapépből és persze nagyon köszi,ha elhozod! :lol: Gyógyulgattok?

Eszike!

Jófej,Anyud!
Nekem ma mondta a nagymamám,hogy meghíztál? :twisted: Pedig már 1.5kg-t fogytam,mióta az elmúlt 2 hétben tornázom,de mindegy...

Monee!

Front az van,napok óta fáj a fejem,már a férjemé is...nincs egy boxzsák a közelben?

Babakocsi: jelentem összeraktuk,csak hiányzik belőle az elvileg gyári tartozék esővédő,úgyhogy most szépen írok egy szerelmeslevet a boltnak! Amúgy nagyon tuti a babakocsi,írtó könnyű tolni és hihetetlenül ki van párnázva,a szűkítője pihe-puha,a kosara nagy és az egész nagyon tuti! Na jó,most már akkor csinálok róla képet is nektek!

Márti
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára borossné becz márta 2009.02.15 21:39-kor.
borossné becz márta

ok, márti! Viszem!

Képzeljétek Flóra 3 napja rájött, hogy minek sírjon, ha sikítani is lehet! Megérezte, hogy ezt nagyon nehezen viselem.
Húúú én ilyet még nem hallottam!! :shock: A környékről elköltöztek a denevérek és a nagymutertől kapott kristálypoharak is megpattannak olyan hangot ad ki a kiscsaj!! :shock:
A vicc az, hogy örömében bánatában egyaránt sikítás a jutalmunk!!

Amúgy (nem merem elkiabálni, és lekopogom.... ) de úgy tűnik Flóra megúszta a vírusainkat.
Én már egész jól vagyok... a férjem még csak árnyéka önmagának, de már alakul.
Jaj olyan jó lenne, ha csütörtökön mindannyian egészségesen el tudnánk utazni!

minyu,
még mindig csodaszépek azok a szemek!!! :D

am.
Gyuszika is nagyon cuki!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Még egyszer mindenkinek köszönöm!!!! Puszikat átadtam!

A kedvem még mindig elég vacak! Néhány dologban kicsit megbillent a hitem... És valahogy elég sötét gondolataim vannak... Remélem hamar itt a tavasz, és jóra fordul minden!

Honey! Nem lesz ott semmi gond! Mindenki egészséges lesz csütörtökre. Ezek szerint Flórának már most szuper az igényérvényesítő képessége!

Minyu, A.m! Milyen szemek!!!! Elolvadtam a kis prémesektől!
blúmi

Minyu! Férjem a kép láttán a következőt mondta: Dzsingisz Csongi :lol:

A.m. Minikéjére pedig azt, hogy sztyeppei legény :lol:
blúmi

Monee!
Nagyon édes kisfiad van. Nemsokára már meg is fordul :) Nagyon helyes.
A kislány meg igazi nő! Csak lesek, hogy kifestve, mint egy érett nő! Hány éves is??
A párodról is írtál: hát nehéz most ez az időszak.. én is átszoktam élni.. tanácsom sajnos nincs, mert sokszor én is tanácstalan vagyok. Az biztos, ha egy komolyabb beszélgetést ejtetek, az csak jót tehet. Kitartás!
A babakocsi meg nagyon frankó!

Am!:
Úhh ilyen videót!! ÁÁÁ a hátamon állt a pihe.. ááá nagyon komoly.,. tudtam,hogy nem lesz rossz vége.. és megy valamelyik szülő és öleli a bébit.. de akkor is! Miközben néztem megfeszült minden izmom!
Nem semmi kis progid volt. Ügyes vagy. Látod én még egy-egy órára is úgy megyek el, hogy haza telefonálok.. pl. pénteken délután fodrásznál voltam.. és fél óránként csörögtem a páromra, hogy mi van Adéllal. ZIzi vagyok mi?? Milyen filmet néztetek meg?

Minyu!
Sajnálom,hogy nem jött be a meglepid..
Pedig mennyit szervezted! .. de hát a férfiak.. :) Nagyon ügyes Csongor! Ez igen! Szép szemű!!!

Winona!
Én nem nagyon szoktam ezen görcsölni. Mármint, hogy mikor mit.. láttam már olyan anyukát, aki táblázatot készített és úgy etette a gyermekét.. ez nekem nagyon kötött én nem vagyok erre alkalmas. Először almát adtam Adélnak. Hetente kétszer- háromszor, de úgy, hogy előtte is és utána is szopott, tehát nem lett egy szopi sem kiváltva. Azóta is napi egyszer eszik. Mellette szopik most utána csak, hogy leöblítse :) de meglepően sokat cicizik még így is. Most ott tartunk ,hogy egy fél üveg bébi konzveret evett meg -sütőtök-alma - de úgy, hogy egy picit sűrítettem tejpéppel. Az a helyzet, hogy nagyon folyik, és több megy az előkére, mint a szájába, így meg , hogy ici-picit sűrítettem, nagyon ügyesen megtudta enni.
Figyeld te is a lánykád reakcióját, és úgy etesd. Először délelőtt próbáld ki, hogy mit bír és mit nem. - Én is először délelőtt adtam, de most már délután kap, így elég jól eltelítődik és nekem meg estére is marad bőven tejem. Szóval baba függő, hogy ki milyen tempóban szokik hozzá a szilárd táplálékhoz. Adél ugye most lesz 6 hónapos, de még mindig csak kiegészítőnek adom neki a bébihamit, mert már abszolút igényli. - Nem elég neki csak a tejem. Azóta, hogy adok napi egyszer, azóta jobban is hízik.
Majd írj, hogy mire jutottatok. Érdekel.

Márti!
Hogy vagytok??
Annyira jól sikerült az ünneplés :) Nagyon-nagyon jól éreztem magam!
Milyen volt a szülinapozás:
Olyan idióták tudnak lenni ezek a családtagok. Komolyan mondom. Miért kell ennyire túlfeszíteni a húrt?? MIért? kell? tapintatlanul mondani valamit? meg gondolatlan ki jelentéseket tenni? ÁÁ ilyenkor tényleg kitudok jönni a sodromból.
Fejlemény?????

Tigrincs!
Zalán jobban van??

Blúmi Drága!
Remélem,hogy már megnyugodtál! Milyen leves futott ki?? Inkább írd meg nekem! :) Nézz most rá a kisfiadra. :) ugye milyen jól sikerült gyermek Bálint!!! -Imádom ezt a nevet.. anno az egyik lovagomat is így hívták.. -kellemes emlékek fűznek hozzá.. - Na szóval nézz Bálintra! Meríts belőle erőt. _Azért tanácsolom ezt, mert nekem csak és kizárólag Adél hozza meg a jókedvemet, ha magam alatt vagyok.._
Nehéz az első egy év.. aztán majd a többi is :) Főleg a kamaszkor. Nekem hihetsz :)
Van, aki tud néha vigyázni Bálintra? El tudsz menni egy-egy órára mondjuk fodrász, egy kis szolárium.. -450Ft-ért kapsz egy kis meleget, ebben a hideg időben.. és egy kis színt is.. Csak ötletelek, hogy mi segíthetne a lelkeden. Elsősorban anyák vagyunk most és nagyon anyák.. de a nő az ott lakozik bennünk és elő kell hívni, ha előhívtad, akkor foglalkozni kell vele, miután ez is meg volt, akkor már akár több önbizalmad is lehet tőle!
-Nálunk is mindig kell takarítani.. pedig a fiúk már nagyok.. akár vigyázhatnának is a rendre.. pont most este vettem őket elő emiatt!!! Ügyesen Blúmi!

Gwini!
Nagyon jó hírek! Örülök,hogy hízik Laura! -Tuti, hogy sokat számít, hogy Te is milyen hangulatban vagy! - Adél azóta hízik jobban, hogy kap kiegészítő bébikaját. Laura is hízni fog.. jó mondjuk nézz magadra.. aztán rajtad sem van egy deka felesleg sem, sőt! Ugye?? Látod?? Ne akard akkor Laurát hizlalni! :) Azóta is eszik rendesen a pici lány??

Bejci!
Úgy örülök, hogy ismét van tejecske bőven. Jó is az :) Igen meg is kaptam, és írtam is!!! Küldjem még egyszer??

Judit!!!
Gratulálok a babádhoz! Számomra egyértelműnek tűnik ,hogy ismét baba van a pocakban! Hogy vagy?????? Kérek képet rólatok!!! Fogzás?? Nálunk jobban szenved tőle valaki?? Sajnos mi már 3-4 hónapja szenvedünk, de ötletem sincs. Dentinox, vagy Dologel, borostyánlánc, csak ennyi. Ja és türelem.

Márti!
Uram Atyám mekkora baba! Csak az anyatejtől! Ez igen!

Honey!
Hogy vagy?? Egyformák a lányaink!! :) Méretügyileg! Csak közel két hónap különbség van köztük :) Igazi modell alkat lesz Flóra! :)

Humanka!
Jaj, de jó nézni a képeiteket! Olyan hihetetlen, hogy nálatok jó idő van! :) Nagyon sokat változott Ben! Annyira pasis kis pofija lett. Helyes kisfiú!! Kistesó?? Mikor lesz?? Hogy bírod jelenleg a meleget? Itt tegnap éjjel tíz óra körül -4 fok volt és esett a hó. :) Imádom a hideget, ha nem társul fronttal. Modjuk már jó lenne egy kis strandolás, az meg nem meg a + fokok nélkül :)
Más_ Hogyan lehet felvenni a blogomba az olvasott blogjaimat?? Engedéllyel?? Segítesz nekem?? Priviben lenne kérdésem, mert én olyan analfabéta vagyok a számítógéphez. Még egy valamirevaló képet sem tudtam feltenni ide, mert mindig homályos, kicsinyíteni sem tudok.. -ja azt én kezdtem blog írásba! Jó mi??? :)

Anyooka!
Istenem! Ugye már jobban vagytok????? Hallottam én is a hörgőgyulladásról. Nagyon veszélyes. Légszomj stb. Nemrég olvastam róla. Írj, hogy mi van Ádámmal! Gondolok rátok!!!!

Am!
Jaj, de cuki ez a Gyuszika! Édes csókos szája!

Hú bocsika , ha valakit kihagytam.. de most ennyire futotta.

szeder74

Úgy látom én vagyok ma az első!
Hát persze, megint hyper sz.r éjszakánk van, és már fent kukorékolunk. Kész vagyok!
Teljesen magam alá kerültem minden miatt. Anyámmal sikerült összevesznem tegnap, mert kiborította a bilit nálam. Annak ellenére, hogy reggel eljöttem tőle ő még telefonon is üldözött a piszkálódásaival, én meg nem bírtam tovább és visszaszóltam. Azt mondta, hogy soha többet nem hív telefonom sem, és nem hív minket oda magához sem. És zokogott és lerakta a telefont. Én vagyok a hibás, én, mindenért! Ő piszkálhat, bírálhat, óvodásként kezel, mindent jobban tud nálam. Én meg nem szólhatok egy szót sem...Nem bírom ezt idegekkel.
És még hozzájön, hogy ez már a 3. éjszaka, hogy alig alszunk. Noémi alszik egy kicsit, aztán jön a nyüglődés. Tekerek, forog, pörög. Egyszer még az ágy egyik végében van, 2 perc múlva már a másik végén. Örökké elfoglalja a helyemet, úgy alszok, mint egy mumia, zsibbad mindenem. Így hogy mellettem van perceket tudok aludni. Ha az ágyába rakom, akkor meg semmit. Álmában sír, nyöszörög... meg minden amit el tudtok képzelni. Nem tudom mi van vele, de eléggé kikészültem.
Remélem nem baj, hogy ezzel terhellek benneteket!

Szeder: boldog névnapot kívánunk!
Vendég

Szederkém! Isten éltessen Névnapod alkalmából! Legyen szép napod!
Vendég

Szép Reggel! :)

Szeder: Nagyon Boldog Névnapot! :)

Kép

Hogy sikerült a családi buli?

Minyu: Grat a fogacskához! :) Azok a szemek, nagyon jó fotó :)

Eszike: Sajnálom az éjszakát... Én megpróbálnám Noncsit az ágyába szoktatni ez így se neked se neki nem jó. Noncsinak is ki kellene aludnia magát.
Anyukád lehet csak aggódik érted nem bántásnak szánta amit mondott.

Monee: Remélem nem gyilkoltál le senkit :)
Kitartást a tornához Ákos biztos szépen fog javulni :)

AM: Látszik Mini is felkészült egy alaszkai túrára :)

Márti: Mutatsz képet a verdáról összerakva Kamillával? :)
Én a mienkét csütörtökön rugdostam meg :)

Honey: Flóra tudja mi a dörgés raftkós kis csajszi :)

Blúmi: Küldök pár pozitív energiát hogy kiláballj ebből a hullámvölgyből. Csinálj vmi szokatlant az is segíthet ++++++

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!!

Szeder: BOLDOG NÉVNAPOT!! Szuper a blog! :) Örülök, hogy jól sikerült az ünneplés! :)

Bálintnak is így utólag BOLDOG ELSŐ NÉVNAPOT!!!

Eszike sajnálom, hogy anyukád így kiborított!! Az éjszakázást átérzem.

Én múlt héten voltam így nem gondoltam hogy 7 napi nem alvás után még lehet rosszabb hát volt :( Aztán a 8. éjszaka Ramóna elkezdett köhögni! Valószínű ez okozta a többi éjszakai nyűglődést, mert semmiféle módszer nem segített! Amióta kijött rajta a betegség és kapja a szereket azóta jobban alszunk. Érdekes! Ma kell visszavinni az orvoshoz, ami szuper mert mára Kornélián is kijött :( De a lényeg, hogy nem a tejci kevés Ramónának amit először hittem.

Anyooka gyors gyógyulást Nektek. Sajnálom a kórházat!!

Minyu gratula a fogacskához! Szuper a kép Csongiról azok a szemek... :) Meglepit sajnálom!

A.m. Minike is nagyon édes ebben a kis sapekban, zabálnivaló! :lol: Szuper a videó!!

Blúmi remélem gyorsan kilábalsz a mélypontról!! Hajrá tavasz!!!

Monee örülök a gyors fejlődésnek Ákosnál!! :)

Gwini gratul a szép hízáshoz!!! Nagyon szép súlygyarapodás!! :)

Márti várjuk a babakocsiképet!!!

Bejci szuper, hogy újra van tejecske! Örülök, hogy javult az allergiád is!!

Honey drukkolok, hogy csütörtökön egészségesen indulhassatok!!!

Humanka szuperek a képek! Nagyon cuki Bendő!! :lol:

Starlark, Kistiggrincs remélem jól vagytok és a Többiek akiket kihagytam. Bocsi de most mennem kell!!! :wink: :wink:

Kép
Kép
lanta

Szeder!

Isten éltessen névnapodon! Kívánok nagyon sok boldogságot Neked!

Márti
borossné becz márta

Donek alszik.

Az én torkom továbbra is fáj :( Pedig már kezdett javulni erre szombaton újra teljesen begyulladt estére.
Remélem nem Pesten szedtem össze vmit újra. Most aggódom Doncek el ne kapja amúgy is tortyog. De nem értem eddig ha náthás volt kapott sprayt és kiszippantóztam a porszívóval, de most semmi se jön az orrából mégis tortyog spray ide vagy oda...

Honey: köszi a mailt!

Kép

Kép
starlark

Na végre sikerült visszaolvasnom :)

Humanka: Nagyon édes a "kis" Bendőd. A kedvencem a felmesztelen kép. :D
Lábra állítás utolsó felvonás: köszi,hogy megosztottad vele a nézeted ez ügyben. Most biztosan nem fogod elhinni,de én sem erőltetek semmit az ég adta világon csupán arról volt szó,hogy van egy "Gyermekeink egészsége" c. könyv ami azt írja,hogy ennyi idősen ha a hóna alatt fogjuk a babát meg kellene tartani a súlyát és nem összerogynia a lábának. Én ezt kipróbáltam pár napja és megdöbbentem,hogy Gyuszika egyből összeroskad. Én nem vagyok egy paramami és SEMMIT sem erőltetek,de azért ettől egy kicsit megijedtem. Végülis nem parázom túl a dolgot, a jövő héten megyünk dokinénihez és meglátjuk ő mit mond erre.. Azért azt hozzáteszem,hogy ismét megpróbálta tegnap és simán kitámasztott a lábával. :D Kicsit lusta lehet e téren,de biztosan nincs gond vele :)
Úgyhogy már nem is fogom próbálgatni.
Egyébként abban a tornagyakorlatban is benne van a hóny alatt fogás-állás, amit itt osztott meg velünk velünk valaki és mi csináljuk is minden nap,de én szándékosan kihagytam mindig ezt a gyakorlatot,hogy ne álljon hamar Gyuszika. Szóval vigyázok ám rá nagyon,hogy ne legyen baja gerincének
Ülni meg már 4 és fél hósan fel akart,de én próbáltam visszatartani, mert korai volt még. Mára már nagyon szépen ül és ha etetem és megunja ill. jóllakott akkor simán felül az ölemben :D :wink:

Kép
Kép
a.m.

Anyooka!
Nagyon sajnálom,hogy Ádám ilyen beteg lett. Biztosan rossz volt a kórházban nektek.Remélem már nem tartják bent a kórházban,mert meggyógyult. Dorka is beteg lett :?: Ez nagyon durva. Mielőbbi gyógyulást kívánok.

Mindenkinek köszi a sapi dicsit. Anyukámtól kapta Minike és nagyon jó a hidegben.

Eszike!
Sajnálom,hogy anyukád így megbántott. Így fáradtan még nehezebben viseljük a kritikát, beleszólást. Remélem hamarosan kibékültök :wink:
Talán tényleg jó lenne visszaszoktatni Noncsit a saját ágyikójába.
Napközben hol alszik?

Kép
Kép
a.m.

Bejci!
Örülök, hogy jó hatással volt Fűzfő. :) Az allergiának viszont nem örülök,hogy nem teljesen jöttél rendbe (gondolok itt a lábadra).Kitartást kívánok és sok-sok erőt.

Honey!
Gratulálok a 800 g-hoz. Nagyon szép teljesítmény.Örülök,hogy sikeresen megoldottad az evés gondot. Nagyon ügyes vagy!

Kép
Kép
a.m.

KÖSZÖNÖM SZÉPEN LÁNYOK! OLYAN NAGYON KEDVESEK VAGYTOK!!!!

szeder74

Sziasztok Lányok!

Bocsánat, de most önző módon csak egy gyors kérdés erejéig tudokbenézni (ha lesz időm, ígérem ma visszaolvasok, csak Balcsin voltunk, most mentek el anyósék, mert közben tegnap feljöttek velünk, szal van mit tennem)

Kérdés:
Most akartam elmenni kiváltani a dokinőm által felírt Cerazette fogamzásgátló tablettát, de most rákerestem a neten és elég fura eltérő véleményeket olvasok :? Nemtom így,hogy ténnyleg belevágjak-e.
Szed vki közületek? a Ti véleményetekre jobban adnék :)

Nagyon köszi előre is Csajok! :)

(ígérem jövök nemsoká :D)

KépKép
KépKép
gabolino

Starlak!
Jobbulást Neked! Donát remélem,hogy nem fogja elkapni!
Blogban írtam a hétvégénkről :)
Lehet kommentelni is.. mert látom,hogy nagyon sokan nézik a statisztikából tudom. 101 ember nézte meg, illetve keresett rá a blogra nem egészen egy hét alatt. Viszont még csak Humanka írt nekem :roll: -persze nem kötelező.. csak, ha érzed, hogy lenne mit mondani az olvasottakról.. -nekem is visszajelzés.

Lanta!
Köszönöm! Gyógyuljatok meg minél előbb!! Férjed?? Jól van??

am!
Hogy vagy? :wink:

Képzeljétek:
hajnalban arra keltem,hogy hányingerem van.. csak nyeltem, nyeltem a nyálam.. olyan erős volt az inger.. majd a hasam elkezdett kutymorogni. Tuti vírus, vagy baci. A fiúk múlt héten betegek voltak és Bence még mindig az. Fáj a gyomra. Engedtem suliba, mert nem megy már a hasa.
Valahogy nem jön ki rajtam a betegség.. a torkom is fájt vasárnap egy-két órát éreztem, majd elmúlt.
Valószínű,hogy kevésbé vagyok fogékony most ezekre a sz...r nyavalyákra amik most vannak, de azért próbálkozik egy-egy betegség előjönni, majd elmúlik.
Adél alszik. Én meg megyek hajat mosni, mert már rám fér.

szeder74

szeder :)
Boldog névnapot!
-én kommenteltem ma reggel- :D

gabolino :)
én nem szedem, csak kiváltottam és ott van a polcon, nem tudok neked érdemlegeset irni róla. Viszont ha beválik, szivesen eladom neked az enyémet :wink:

am :)
Minigyuszi nagyon cuki a kéépen :lol:

honeymoon :)
sikitás :? Csongi csak akkor csinálja, ha álmos. Drukk, hogy minen rendben legyen csüt-ig. Irok minnyá privit.

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Csak gyors örömködés, aztán megyek visszaolvasni: most voltak kint terepszemlézni, megkapjuk a lakhatásit :D

Kép
kistiggrincs

Hello! Köszi, hogy együttéreztek velem, most már kicsit jobban vagyok.

Ágybaszoktatás: ez menne minden szó nélkül, Noncsinak tök mindegy hol alszik... köszönhető az állandó jövés menésnek.
Csak nekem nem mindegy. Mert annyira nyugtalan, örökké felsír, nyöszörög (legtöbbször álmában), hogy állandóan felugrálnék hozzá. Persze fölöslegesen, mert ő csak nyüglődik. És ha azt mondom, hogy JÓ, MOST NEM FOGOK FELKELNI CSAKAZÉRTSEM, akkor is automatikusan felébredek arra is, ha csak forgolódik ott a másik szobában a saját ágyában. Nem bírok egyszerűen mélyen aludni, mindenre felébredek. Így az, hogy itt van mellettem nekem kényelmes, mert 2 nyöszörgés között legalább tudok aludni, mert nem ugrálok ki az ágyból. Huhh remélem értelmes voltam.

Am: napközben hol itt-hol ott alszik el. Rugalmas kiscsaj, mert teljesen mindegy hol van, ha egyszer álmos. Persze hozzáteszem nap közben (sem) nem egy alvóbajnok. Ezért is aggódok annyira, hogy éjjel sem alszi túl sokat. Talán az utóbbi 3 napban éjszaka olyan 4-4 órákat aludt normálisan. A többi nyüglődés. Nappal pedig olyan 2 órákat alszik/aludt összesen. És nem túlzok! Úgyhogy az sem lehetséges, hogy felcseréli a nappalt az éjszakával.
Nem tudom, remélem hamarosan megoldódik a dolog.

A.m-Minyu: olyan édik ezek a kispasik!!!!

Anyukám: most megint én kérjek bocsánatot??? És folytatódjon tovább ez az egész piszkálódás? Ezt nem bírom így idegekkel. Ha én kérek bocsánatot tőle, akkor elkönyveli magának, hogy csakis én vagyok a hibás a veszekedésért, és ő semmiben nem hibázott, nem bántott meg. PEDIG DE!
Vendég

Engedem épp a vizet a kádba. -Remélem Adél megvár, amíg fürdök :roll:

Tigrincs!
Gratula! Ez akkor azt jelenti, hogy?? Mesélj!!!

szeder74

Szeder! Nagyon boldog névnapot! És köszönöm a vigasztaló szavakat!!!!! Remélem elkerül a betegség!!!

Tiggrincs! Ez szuper jó hír! (jól emlékszem, hogy egész terhesség alatt építkeztetek, és csak pár helyiség volt készen, amikor beköltöztetek?! Mert akkor ez egy nagyon hosszú kálvária vége!!!)

Eszike! Nem tudom, milyen a viszonyod anyukáddal, én az enyémmel tudok beszélni. Szerintem mondd el, hogy napok óta nem alszol, hulla fáradt vagy, ráadásul állandó a jövés-menés, és mindezek mellett nagyon rosszul esik, hogy piszkál. Néha az egyértelmű dolgokat is meg kell magyarázni, és így már megérti ő is, hogy miért vesztetted el a türelmedet.

Starlark! Jobbulást!!!!!
blúmi

Blúmi: kedves vagy, köszönöm, hogy segíteni szeretnél. Pont ezeket mondtam neki amit leírtál. Szinte szó szerint. És erre azt reagálta, hogy : jó ő akkor nem fog többet hívni telefonon sem, és nem hív magához sem, ha ez terhemre van. És besértődött. És marhára beolvasott, és olyanokat vágott a fejemhez amit nem érdemeltem volna meg, ráadásul valótlanságokat állít.

Tigrincs: juppijéé! Gratula, ez nagyon jó hír!
Vendég

Eszike!
Úgy sajnállak. Tudom nem vagy vele ki a vízből, de akkor is !!! Nagyon sajnálom, hogy pont az az ember, aki az életet adta neked, az viselkedik veled így.. talán ez a legfájóbb, és az, ha a gyermeked nem figyel rád. E kettő az élet értelme! A pótolhatatlan szeretet. Pont ezt nem kapod meg! Apukád??? Ő, hogy van?? Neki elmondtad ezeket a dolgokat????

szeder74

Ja és elfelejtettem pedig többen is kérdeztétek a moziban az "Alkonyat" c. filmet néztük. Pár napja írtam,hogy elolvastam a könyvet is és nagyon beleszerettem. A barátnőmtől kaptam karácsonyra és vele is néztem meg a filmet :D

Szeder!
Köszi jól vagyok. Szombaton egy 10 hetes fiúcskát látogattunk meg. Gyuszikám örömmel elfoglalta a babatornázóját és a pihenőszékét is amíg ő aludt. :lol:
Most próbálok beleolvasni a blogodba ha Minikém engedi.
Remélem sikerült hajat mosnod.
:wink:

Kép
Kép
a.m.

Visszaolvastam végre, csak kisfiam reklamált :)

Honey: köszönöm a mailt! Örülök, hogy úgy tűnik Flóra megússza a bacikat! :D Sikítás: unokatesóm kisfia is szokott, nem irigyellek érte.

Minyu: gratula az első fogacskához! Nagyon édesen néz Csongi :D

Eszike: Anyukád :( Sajnálom, hogy összevesztetek. :( Nem alvás sajnos nálunk is volt a hétvégén, kb zombi vagyok. Ráadásul Zalán napok óta minden napközbeni alvása előtt műsorozik, én néha szivem szerint másik bolygóra költöznék néhány percre.

A.m: Neked is édes a sapkásod :)

Márti: nem semmi amit szivtok ezzel a babakocsival!

Szeder: igen, Zalán már jobban van, köszönjük az érdeklődést! Én már elkezdtem olvasni a blogodat, de Valaki minidig megzavar közben :D Asszem majd este. Jobbulást Neked!

Lanta: jobbulást a csajoknak!

Blúmi: drukk, hogy mielőbb kilábalj a hullámvölgyből! Igen, mi épitkeztük végig a terhességet, és költöztünk be úgy, hogy minimális szinten voltunk készen.

Starlark: jobbulást!

Lakhatási a következőket jelenti számunkra: meg fogjuk kapni a 3. részletet, ha jogerős, és beadjuk a többi papirt, igy vissza tudjuk fizetni a családnak a kölcsönkapott pénzt, Trabantunk mellé tudunk venni egy másik használtautót, szegény Trabicsek nagyon rosszul viseli a hvai kb 1500-2000 km-t, amit mennie kell, mert párom azzal jár melózni, csökken a törlesztőrészletünk kb 50 000Ft-tal, és végre kényelmesen csinálhatjuk, ami még hátra van az épitkezésből, nincs rajtunk folyamatos nyomás, hogy csak minél hamarabb legyen kész :)

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Megint nem jártam itt ezer éve...

Bálintnak utólag nagyon boldog névnapot kívánok!

Szeder neked pedig szintén sok boldogságot kívánok névnapod alkalmából!!

Röviden rólunk: mi nagyon jól vagyunk.. bár a fogzás nálunk is megkezdődött. 3-4 naponta van egy nagyon sírós este, akkor nagyon nagy a bömbölés, és rossz érzés, hogy nem tudok igazán segíteni..Borostyán láncot hol lehet rendelni? Nem zavarja a babákat a nyaklánc?

Dani is betöltötte az 5 hónapot. Hatalmas szemekkel érdeklődve szemléli a világot. Forog oda-vissza, bár szerintem tudatosan csak 2-3 hete csinálja. 6,5 kg (mi még nem dupláztunk).

Még szopizunk, bár én az ízek szoktatása miatt már 1 hónapja adok neki gyümölcsöt. Alma, őszibarack babán. Imádja. Már régóta cuppogott, meg nyalta a száját, ha velünk volt az asztalnál evések alkalmával. Így örült, hogy ő is kap végre valamit :lol:

Feküdni nem igen szeret, általában ülne, meg most már kifeszíti magát, és náha még leültetni sem hagyja magát..
Hiper-mozgékony, felköthetem vele a gatyámat :lol: :lol:

A fotókon szinte mindenhol komoly képet vág, pedig nagyon nevetős, jókedély kiscsávó. Csak a fényképezőt nem szereti igazán..és arra mindig komolyan bámul.
Azért csatolok mosolygósra sikerült képet is..

Sajnálom nagyon, de nem tudok többet jönni.. :(

Puszi mindenkinek!

Kép Kép Kép Kép

Rönééé

Kép
röné

Röné :) Köszönöm. Nagyon helyes Dániel!! De rég láttam, és mekkorát nőtt! Azok a gomb szemek. Jól látom, hogy barna a szeme?? Mikor váltott barnára?? -ha az??? Én kék szemű vagyok ,a párom barna, eddig Adél kékben pompázik. Kíváncsi vagyok, mert azt mondják a barna a domináns szín.

am:
most megyek vasalni a hajam.. mert torzom borz vagyok , ha nem teszem meg.

Ezt nézzétek meg a babáitokkal. Adél bele remeg, ha hallja. Egy tündéri kislány énekeli a bóbitát:

http://www.youtube.com/watch?v=L8mICpUi_is

Megyünk el nemsokára, úgyhogy majd este benézek még. Jó napot!

szeder74

Röné: nagyon nagy fiú már Dani, és úgy néz a képeken, mint aki az élet nagy dolgain gondolkozik. :)

Kép
kistiggrincs

Röné: jó, hogy jöttél. Borostyánláncot én tesz-veszen vettem. Van ott egy csaj, aki új ékszereket árul valamivel olcsóbban, mint máshol.
Amúgy a többiek asszem innen rendeltek: http://www.borostyanlanc.hu/index.php
Dani édes tündérbogár! Már ha egy fiúra ilyet lehet mondani.

Szeder: jó ez a videó... Noncsi is felkapta a fejét egyből.

Tigrincs: ez a lakhatási dolog jól hangzik. Tényleg megkönnyebbültök egy kicsit! Szuper!
Vendég

winona: nincs privi, azért jó tudni hogy ilyen "megbízhatóan" műxik az oldal...
kellemetlen ne haragudj...

megpróbálom mellékletként, ha nem megy akkor bocsi.
[url=https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1234787782.13
45.pdf]1234787782.1345.pdf[/url]

Kép

Kép
mambu

Kép

Kép
mambu

Minyu!
Gratula az első fogacskához! Tetszik nagyon a kép.

A.m.!
Gyuszi is szenzációs.

Szeder!
Én is kívánok nagyon sok boldog névnapot!

Eszike!
De jó, hogy feltetted a borostyánláncos linket. A múlt héten anyu régi borostyánláncát birtokba vette Dávid, de furcsának tűnt, hogy annyira könnyű. Azt gondoltam, biztos nem az, mert ilyen könnyű nem lehet. Bár azóta nyugodtabb a gyerkőc is, így lehet, mégis az. Ma este ki is próbálom a tesztet fürdéskor. Ti is leveszitek fürdés idejére?
Most olvasom, ekcémára is jó??? Bár kenem azzal fránya szteroidos krémmel, de ritkábban, de határozottan szebb lett a bőre.

Tigrincs!
De jó, azért már sokkal könnyebb lesz minden. Nem beszélve a havi 50 ezerrel kevesebb törlesztőről.

Mambu!
Nagyon jó a könyv, amit feltettél. Én már el is mentettem magamnak.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Tigrincs!

Nagyon jó hírek! Gratula!
Jaj,írtam a Bambinonak (tőlük vettük a kocsit),hát annyira jófej a nő,hihetetlen! Írt vissza,hogy Murphy valószínű az ő cégüknél dolgozik,ha megtörténik az,hogy 200-ból 1x több napot késik a futár+ még a csomag is hiányzik! :lol: Elnézést kétr és természetesen küldik az esővédőt!

Képekkel este elhalmozlek benneteket,győzzétek nézni! :lol:

A.m!

Felvillanyoztál ezzel a könyvvel,mindjárt rákeresek az Alexandrán,imádok olvasni! :lol:

Eszike!

Szerintem pihentestd most a dolgot! Anyukád szeret Titeket,megbékél majd! És talán lelketlenül hangzik,de mi lenne,ha Noémit próbaképp másik szobában altatnád? Sok baba sokkal jobban alszik egyedül! Az enyémek pl. utána kezdtékátaludni az éjszakát,hogy külön szobába kerültek! Márciusban mi is átrakjuk kamillát a szobájába,bár nem tudom,hogy bírom ki! Imádom,hogy hajnalban már az én karomban alszik!

Röné!

Lényeg,hogy jössz! És Dani nagyon édes! Olyan igazi kis móka-mesternek tűnik!

Monee???

Starlark!

Gyógyulj! Propolisz tabletta?

Lépek,vár a felmosás és egy halom vasalnivaló! Este jövök a képekkel,ha igaz!

Márti
borossné becz márta

Köszönöm az aggódást, a hiányolást!

Megjöttünk a kórházból.Minden rendben van Ádám tüdejével, semmit nem kell már admon neki, csak a nózikáját kell szívni.
Doki azt mondta, hogy iszonyú nagy mákunk volt, ezzel a vírussal 2-3 heteket szoktak kórházban tölteni... És szerencsére ez ellen a vírustörzs ellen már védettek is vagyunk...
Ja és két doki beszélgette, hogy van ám már ellene védőoltás... Lehet érdemes utánanézni! Iszonyú durva vírus.

Dorka szeme is szép már, de szerdáig még csöpögtetni kell neki. Engem viszont utolért a kórság, gyerekek rám is rámragasztották. Iszonyúan köhögök, orrom tele... Holnap beugrok én is dokihoz.

Rmélem, ezzel vége és több nyűgünk nem lesz már! Amúgy is jól indult az év, jauárban nagyapám volt kórházban, műtötték, most nagyanyám. Ááááá, remélem, nem ilyen lesz az egész év!

Ráadásul tegnap iszonyúan összevesztem Apával is. Közölte, hogy ha egy fillért is adok a dokinak akkor nem visz be bennünket ma. Én viszont nem vezetek bent a városban. Mostanra valamelyest talán normalizálódott a viszony - már beszélünk :) És bevitt bennünket...

Próbálok visszaolvasni és visszazökkenni - bár Apa szerdáig még itthon van.

Blúmi, így utólag kívánok Bálintnak nagyon-nagyon boldog első névnapot!!!!

Szeder, Neked is boldog névnapot!!!!!! :)

Felébredt Ádám, kajcsit követel - egyfolytában enne, ez jó jel - de este jövök! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Anyoooka!

na,ezek végra jó hírek! csak gyógyulj meg Te is!

A.m!

Segíts!
Ez az? Ez több kötetesnek tűnik!
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... astDays=20

Mit mondjak,Lányok? Csabi hazajött az oviból,köhög,náthás,37.2. Kiszebábot fogok égetni!!!

Márti
borossné becz márta

Márti!

Nem az amit te linkeltél be. Látom,hogy több ilyen nevű könyv is van. Ez is több kötetes,de magyarul még csak ez jelent meg a 2. része áprilisban várható.

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... astDays=20

Kép
Kép
a.m.

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?