sziasztok!
bocsi, hogy nem voltam hétvégén
sűrű volt.
emmába beszorult 4 napra a kaki...tegnap sikerült kiszabadítani...szegénykém...miután összefosta a fél szobát sikítozva nevetett, majd aludt 7 órát
előtte 2 napja nagyon nyűgös volt, szinte semmit nem aludt, mindig fel-felébredt.
norbinak meg begyulladt a bölcsesség foga...és hát nagyon szenvedett. már szed rá gyógyszert, de még mindig eléggé fáj neki...szóval ő is kivolt.
azért jófej volt, mert tegnap csinálhattam Naspival babamentes programot, ami abból állt, hogy átugrottunk siófokra vásárolni, nagyon jól éreztem magam.emma kétszer sírt ezalatt a 3 óra alatt...egyszer mikor telefonáltam apjának, hogy mizu...másodszor mikor hazaértem
a többi időben aludt, így norbi mondta, hogy nem volt semmi gond, mehetünk máskor is, ő úgysem szeret annyira bevásárolni:)
wicca: bocsi, írom ma a privit!
tünci, bocsi én ide írom, remélem nem baj. A Deák doktorúrnál 5e a vizsgálat, én úgy tapasztaltam, hogy függetlenül attól, hogy mit csinál. ezt úgy értem, hogy van doki, akinél 7-8, ha UH is van benne stb.
minden vizsgálatkor nézi UH-gal a babát, amit valaki soknak talál, én személy szerint örültem, utólag annyi, hogy talán soha senki nem látta volna meg a cisztánkat.
az első 12 hétben 2 hetente, a második trimeszterben 3 hetente kellett menni. a végén nem tudom, én sűrűn jártam, a ciszta miatt, de az uccsó hónapban mindenképpen hetente, az NST-k miatt.
A telefont nekem mindig felvette, és amikor sírva hívtam, mert annyira aggódtam a ciszta miatt, akor aznap meg is nézte soron kívül. szóval ilyen szempontból én elégedett vagyok vele.
nekem egy dolog nem jött be vele kapcsolatban, mégpedig az, hogy gyakran mondta, hogy siessünk, amit lehet, hogy csak úgy megszokásból mondott, mert ha siettem, ha nem siettem, sem mondta többször, csak mikor beléptem.
a vérvételeket is meg lehet csinálni nála, szintén fizetős, de én pl. nem nála csináltattam...
a szülésznő kedves,nincs vele gond, és igen, egy adott szülésznővel dolgozik.
bocsi most enny, mennem kell. cuppppppppp