ZSIZSIK!!! Ölellek! Téged is, kislányt is! Legyetek nagyon boldogok!!!
NEKEMISKELLKICSIBABAMOSTAZONNAL!!!
Melinda84: amit Kincs írt, én is azt tudom mondani. Én 40 napnál nem szoktam többet várni, de ez az én szervezetem és nekem spontán is általában megjött 36-38 napokon...
Arra jól emlékszem, h még a régi weblap készítés elején, szóval még Petrányi dr.-t alig ismertük, ő azt állította, hogy 3 x 500 jobban hat, mint 2 x 850 mg. Valószínűleg azért, mert a vc. szintet az egész nap folyamán kell minél konstansabban tartani...
Szerintem kell majd 3 x 850... remélem jól bírod, habár ha már 3 hónapja szeded...
Szerintem kezdj el Duphastonozni (v Norculut)...
És ne feledkezz el a
diétáról, mert az annyira fontos, h még mai szememmel nézve is csodálkozom ezen, de lényeg, h iszonyú fontos a diéta. (Ez nem azt jelenti, h 3 hetenként egyszer, ebéd után nem ehetsz meg egy túrórudit
hehe)
Na, fel a fejjel, s csak ügyesen!!!
Csakegy: szuper-cicás-mai tai!!! Elhatároztam, h én is varrok egyet! De mivel élőben még soha életemben nem láttam ilyent, ezért talán jó lenne egy szabásminta... Mi az, amire NAGYOn oda kell figyelni, h ne rontsa el az ember?
Monee muti meg azt az ergót, azt sem tudnám, h milyen, de láttam Rambókánál a talin
Én kendőbuzi vagyok. Van egy darab Nandu kendőm és egy Carolino karikás, de Tibike már túl ngy volt a karikáshoz, amikor azt kaptam. Azzal az a bajom, h ha beállítom jó méretűre, akkor iszonyú mennyiségű anyag lefityeg, nem épp a bokámig ér, de majdnem.
Mostanában rákattantam a mei tai -ra én is, olvastam róla s néztem azt a blogot, amit Csakegy mutatott... szóval bezúgtam, muszáj lesz kipróbálni, de ez is a testvérke privilégiuma lesz.
Ja: a kendőben sokszor viszem Tibikét a hátamon, imádom!!! Ha pl. be kell mennem a központba, akkor kocsival tiszta horror, mert nincsen hová parkolni és iszonyú összevissza forgalom van, komoly káosz! Gyalog meg az van, h Tibike még skszor elfárad és felkérezkedik, s ilyenkor fáradnak le a karjaim... a másik meg az, h Tibike nem mindig arra szeretne menni, amerre én. Ha pl. meglát egy motrbiciklit a parkolóban vagy egy érdekesebb autót, akkor mehetek egyedül, ő ugyanis ott akar maradni...
Na asszem írok egy blogbejegyzést a kendőről s úgy általában a közlekedésről, mert most belendültem
Pusszok, legyetek ügyesek. MINDENKIT ölelek szeretettel.
Ja, Csakegy: neked van szabásmintád vagy csak úgy "szemre" varrtad ezt? Kinek van, küldje el nekem, plíííz.
Kir