Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyorsan beugrottam, mert láttam, hogy Czinki visszatért :D

Czinki: Nándi nagyon édibogyó! A mosoly is nagyon ott van! Vigyázzatok magatokra, és gyere, maikor csak időd engedi :)

Pusszancs

Kép

Kép
bettica
 
 


köszi szépen a dícséreteket! :lol:

Tyche: ha még nem oldódott meg a sebes pocakod, és nemmentél el bőrgyógyászhoz, én a kamillára esküszöm. tudom, jótanáccsal már tele a padlás, de.. Nándi kis segge nagyon érzékeny, 1 hetes korában kijött 1-2 pati, majd rengeteg és az egész egy nagy seb lett. mindenki mást mondott, h mit csináljak, variációk voltak: neogranormon + alsol ( baktériumölő és hámcsináló), anyu hozott neogranormos gyógyszertári kevert kenőcsöt, védőnő ajánlott betadin + alsolnál keményebb baktériumölőt, doktornéni felírt vmi extrább gyogyszertári kenőcsöt (ki se váltottam már!) és kaptunk ajándékba sudocremet is. hát én kenegettem 4 hétig és nem javult, már mindet kipróbáltam. végül kamilláztam a kis seggét minden pelusozáskor, vattával beecsetelgettem neki és a fürdővizébe is raktuk pár napig + a sudocremmel kentem . hát pár nap alatt gyönyörű lett a kis segge! a kamilla aranyat ér!
meg ami még nagyon jó , a körömvirág! a jobb cicimet vhogy máshogy szívja Nándi, nagyon csócsálja és tök kisebesedett. kentem garmastannal, neogranormonnal, javult a helyzet, de nem volt tökéletes. elkezdtem kenni a naturlandos körömvirágot amiben van kamilla is, 2 nap alatt a tök sebes cicim nagyon szép lett!
szóval kamilla és körömvirág!

lányok, ezt a mei - tai babahordozót meg lehet venni boltban is pesten, v csak neten lehet vásárolni. én nem szeretek neten vásárolni, jobb szeretem a személyes vásárlást. és ezt az ergo babahordozót? ez is érdekelne. sajna én nem tudok varrni, a fejvédőt is a kiságyba anyós varrta és szenvedett vele, pedig ők sokat varrogatnak , persze egyszerű dolgokat. erre meg se kérném! :roll:

köszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

czinki: köszi a tanácsot, kipróbálom ezt is, talán segít valamit, mert eddig hiába olt minden :? Nagyon cuki Nándi, és amiket írtál róla olyan mintha az én fiamról írtad volna :D ő sem enged nekem csinálni semmit, csak cipeljem a seggét folyton, (ami már nem is olyan könnyű mert 5 és fél kiló körül jár már) mert minden érdekli ami szines és mozog :D

Jó hétvégét mindenkinek!

tyche
 
 
 

 
 

Tyche: most visszaolvastam , szegény ficsodon vannak ezek a sebek, és a doki szaliciles alkoholt ajánlott??? :shock: jól vettem ki az írásodból?
kamillázd naponta többször, ha nincs vki a családban, aki allergiás a kamillára! lefőzöl egy nagyobb adagot és utána kis poharat felmelegítesz és abból ecsetelgeted vattapamaccsal. és a fürdővizébe is rakjál , oda nagyobb adagot. a mi fürdővizünk úgy néz ki mint vmi pocsojavíz. :lol:
egyébként lehet, h az emésztésével van baj és azért jönnek ki a patik. minekünk a védőnő a normafloret ajánlotta. Nándinak csak az arca volt patis ( na meg a feneke :roll:) , de azért nem volt vészes , nyűgös volt és a kakija nem aranysárga, hanem szinte mindig spenótzöld volt. csináltunk egy 10 napos kúrát, de már a 3. naptól kezdve aranysárga volt a kaksi. igaz patik még ma is vannak, de szerintem nem vészes, és inkább csak szerintem a melegtől jön ki :roll: :roll: mert van, h gyönyörű a bőre.
remélem a kamilla beválik!

kaptam kölcsön egy nandu kendőt és beleraktuk Nándit, hát nem erre számítottam. :roll: először nagy üvöltés volt, de aztán megnyugodott. lehet, h neki ez túl szoros és túl kötött? majd még próbálkozom vele. párom szerint azonban nem viselte rosszul, csak szerinte először furcsa volt Nándinak a dolog. majd meglátjuk!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok, vagyok :)

Előszöris : MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A SPAR PONTOKAT :) Még Lilláéknak is jutott 1-1 evőeszközkészlet :)

Na szóval mostanában azért tűntem el mert mei-tait gyártottam ezerrel. Vért izzadtam de elkészült :)

Vastagon párnázott a válla, a dereka, galléros. Sávolyszövetből készült, a dekorcica meg abból amit itthon találtam :) A kényelmességéről meg csak annyit, hogy ma bevásárlásnál Lillát magamra kötöttem benne ráadásul előre és észre se vettem a súlyát!!! (11 kiló fölött van). Kár, hogy Luca még üvölt benne (a kendőt meg szereti... de lehet, hogy csak meg kell szoknia). Most próbálgatom aztán legyártom a következőt, hátha az még ennél is kényelmesebb lesz :)

Kép
Kép
Vendég
 


Hű Csakegy!
Gratula!Nagyon ügyes vagy! :D

Kép
Kép
zazzy
 
 


CSakegy, nagyon szép!

Czinki, nagyon aranyos Nándi :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Csakegy!

Szuper jó lett a mei tai! Kötősre csináltad?
Szét fogom szedni az én csatos verziómat, mert egyedül lehetetlen használni. Veszek még anyagot és kötős lesz belőle.

Czinkeb.!

Nagyon édes a hapsid!!! :D
Ha hosszú távra gondolkozol, akkor szerintem érdemesebb egy kötős mei tai-ra benevezni. A kendő akkor már szerintem nem a legjobb a babának (illetve Ákosnak), amikor elkezd nyúlkálni, csápolni a dolgok felé. A mei taiban szabadon van a keze, tud tapigálni.
A Nandu kendővel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, nekünk rugalmas kendőnk van és azt teljesen máshogy kell megkötni.

Tyche!

Kezd el Te is hordozni valamiben a babádat! Nem 100%-os az ember lányának teljesítőképessége egy hordozott babával, de legalább 70%-ot lehet teljesíteni. Mittomén, ki lehet teregetni amég a baba rajtad van, vagy fel lehet söpörni. A semminél több, ha a kezed szabadon van.

Szép napot Nektek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


monee: igen, kötős lett de nem jó... vagyis Lillánál szuper -tényleg jobb mint az Ergo- de Luca gyűlöli :( Most épp azon filózok, mit szabjak át rajta. Valszeg nem lesz párnázott a derékpánt és a bodyt sokkal ívesebbre csinálom majd, hogy kisebb terpeszben is kényelmes legyen neki... meg nem tudom. Most azon filózok mivel tehetném a kendőhöz hasonlóvá. (Fura, de Luca az Ergot szereti... pedig tök hasonló a kettő csak a mei-tai anyaga kicsit merevebb). (vettem 2 meitaira való anyagot úgyhogy játszadozok egy kicsit... max. eladom a feleslegeseket)
Vendég
 


(ja... és a Nandu kendő szerintem borzalmas. Én most filózok egy komolyabb kendőn csak sajnálom még rá a tizensokezer forintot és akkor ugye egy használt olcsóbb fajtáról beszélünk... csak előbb eladom a nandum és a rugalmast)
Vendég
 


Csakegy: Lillának nagyon boldog névnapot!!!

Kép

Kép
bettica
 
 


Csatlakozom...Boldogságos Lilla-napot! :D

Kép
Kép
zazzy
 
 


Szió!

Csakegy nagyon szépet alkottál!!!
És hogy te nem tudsz jól varrni? :shock:
Lányodnak Boldog Névnapot!!!!

Czinki SZIAAAA!!!
Örülök,hogy jöttél!
Fiad nagyon szép!

Kandika??

Rambóka???

Kellemes napsütéses vidám hetet!!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Csatlakozom az előttem szólókhoz:

Boldog Lilla napot kívánok!

Kép
babancs
 
 


Csakegy!

Már akartam kérdezni, h. te hogyan teszed Lucát az Ergoba? Mert Fruzsi térdhajlatai közt még nincs akkora távolság, h. bele tudjam ültetni.
Én még elvagyok a rugalmas kendővel, Fruzsi nagyon szereti.
És ma olyan hipergyönyörű lótuszvirág mintás anyagot láttam..... De lassan úgyis Ergozunk már...
Szép lett a mei tai-od. Vidor a macsek!
Nem tudom egyébként, h. a mei tai miben lenne jobb, mint az Ergo? Talán csak abban, h. nőies....
De az Ergo nekem szimpatikusabb.
Én azon gondolkodom, h. az Ergoba varrok egy olyan betétet, ami a gyerek és köztem lenne, ezzel a hátravevés könnyebb lenne.

Köszi a tapétaragasztós ötletet, ma már azzal "dekupázsoltam" rá a képeket az alapokra. A 3. már teljesen ráncmentesre sikerült! :D
(Mások kedvéért: speckó szitu: tintasugaras nyomtatóval sima nyomtatópapírra kinyomtatott képet akartam dekupázsragasztóval ráragasztani kemény kartonra, de nagyon ráncolódott ahogy nedves lett, és amikor el akartam simítani, akkor elkentem a képet, mert a tintasugaras nyomtató festéke vízben oldódik. Megoldás: tapétaragasztóval csak az alapot lekenni, a képet rátenni és száraz papírtörlővel középről kifelé simítani, vigyázva, h. ne legyen ragasztós a papírtörlő. Persze ez nem dekupázsolás, mert a felszíne nem lesz lekezelve, de alkalmas nyomtatott képek ragasztására. Mielőtt vki megkérdezi se a Technokol, se a hasonló ragasztók nem voltak jók, mindegyikkel gyűrött lett a kép)

Nektek mennyire vált be a propolisz tinktúra?
Gergőnek egyre durvábbak az atópiás dermatitiszes plakkjai a fején. Még jó, h. nem viszket neki. Csak jó ronda. Filóztam már, h. letolom a haját, mert úgy talán könnyebb lenne a leváló pikkelyeket ledörzsölni, de akkor tuti nem tudom közösségbe vinni, mert leprásnak fogják nézni. :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok!

Boldog névnapot Lillának!!!

Ennyi voltam. Panadol után is fáj a fejem. Elgurítom.

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


sziasztok!

Akit esetleg érdekel Ergo hordozó Új:

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=130017179

szerintem nagyon megéri ennyiért, én anno 23-ért vettem...
ezoterike
 
 


lillának boldog névnapot!!!!!!!!!!!!

csakegy, nagyon szép lett a meitai!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Sziasztok!

Lilla nevében is köszönöm :) (igaz, mi júniusban vagy mikor tartjuk mert különben túl közel lenne a szülinapjához)

Rambóka: tök más. Lillát cipeltem előre kötve vagy egy órán át és a mei-taiban észre se vettem!!! Utána se fájt a hátam... (max. a lábam mert Lilla le akart mászni ezért rúgdosódott). Sokkal jobban magamhoz tudom igazítani, jobb, hogy keresztben vannak a pántok stb. Mondjuk az Ergo nagyobb gyereknél már sokkal praktikusabb így az marad a Lilla-hordozó. Korábban gondolkoztam azon is, hogy kéne egy másik is de most elvetettem az ötletet (pedig az Ezoterike féle ergo mocskosul olcsó... csak lesek)...

Lucát úgy pakoltam be az Ergoba, hogy egy gyapjúpárnát tettem a háta mögé plusz alá szűkítőnek. Úgy működött... a mei-taihoz viszont úgy tűnik még nagyon pici. Csak 24 cm van a két térhajlat között, a mt meg 35 centi széles. Most vagy varrok egy max. 30 centi szélest vagy kivárom amíg belenől addig meg kendő... Vagy az Ergo anyaga a rejtély kulcsa... mert anno Lillát is 2,5 hónaposan tettem bele először és nála is működött... (a mei-taiba törökülésben lehet a legkönnyebben berakni amíg pici a lába csak én nem szeretném).

Propolisz-tinktúra: nálunk ez volt az egyetlen ami működött...

Tééényleg: mi van a szopisztrájkkal???????? Megmutattad gyógytornásznak?

Mi szorgalmasan járunk, sajna a helyzet rosszabb mint elsőre tűnt, így valszeg sokáig kell majd járnunk, de a javulás marha látványos. Azóta nincs szopisztrájk viszont egyre többször van komfortszopi, a keze már nincs állandóan ökölben, néha nyitogatja is és megpróbálja vele elkapni a játékait (de még teljesen koordinálatlanul sajna), plusz össze-vissza kapálózik ha bekapcsoljuk neki a zenélő forgót... (Lilla anno ennyi idősen már kezébe fogta a játékokat és forgatta őket...). Hát ez van, a lényeg, hogy végre elindult valami...
Vendég
 


Ezo!

Mit tettél? Ennyiért villámáron is szinte ingyér van!
Rajta a gombon a kezem, hogy le kell ütni! De a Kedvesem megöl, de le kell ütni, de nem... Ááááááááá!

Leütöm és kész!
Nekem is kell hogy legyen Ergom. :)

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


hajrá monee :) Ha még nem lenne ergom én is leütöttem volna :))))))) ennyiért ingyé van :)
Vendég
 


Czinkeb, nagyon édi Nándi baba. Jó volt olvasni, h könnyű szülésed volt.

Csakegy, nagyon ügyi vagy! Nagyon szép lett a meitai!

Mi tegnap reggel berohantunk a kórházba, reggel fölkeltem és barna csíkokat találtam a pizsimen. Fájások nem voltak, csak 5 perces összehúzódások. Megvizsgált az ügyeletes doki, azt mondta, h ez még nem a magzatvíz, lehet csak a nyákdugó. Viszont egész nap elég sűrű átlátszó folyásom volt. Volt vkinek ilyen a szülés előtti napokban?
Megyek, megpróbálok visszaaludni :roll:
apple
 
 


Hali

Lillának utólag is Boldog Névnapot!!

Donát babának is sok Boldog Névnapot Kívánok!!

Puszi a névnapos babáknak!!

Apple
Nekem nem volt ilyen,de valószinű a nyákdugó távozik,hamarossan te is szülsz! :wink: Mennek a drukkok!!!!

Babancs,ha olvasol nézz már át a másikba szeretnék tőled kérdezni vmit!!Köszi
ella-
 
 


Ja puszi a többieknek!!!
ella-
 
 


Sziasztok!

Csakegy: Lilla bébinek sok boldog névnapot kívánok! Gyönyörű a meitai!!

Kincs: Donát babának is nagyon sok boldog névnapot!!

Apple: mennek a drukkok, szerintem is a nyákdugó lehet! Szerintem hamarosan szülsz :wink:

Most ennyi, mert Eszter itt nyekered....
Vendég
 


Sziasztok!

Apple!

Tuti a nyákdugesz! :wink: Hűűűűűűű de izgi!
Hogy vagy?
(Biztos utánaolvastál, de ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy azonnal ki is bújik a baba. A nyákdugó folyamatosan újratermelődik, amég a szülés meg nem indul.)

Csakegy!

Leütöttem. :D Viszont elaludni továbbra sem nagyon tudtam. :lol: De aztán félálomban meggyőztem magam, hogy nekem mégiscsak jó lesz és kellett az Ergo, hiába van mei tai, kendő, mittomén. :D
A szopispáncik gyártásával kerestem már annyit, hogy befektethettem erre. Ez volt a fő érvem. :lol:
A Férjemnek még nem mondtam el. :lol:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Csakegy!
Tényleg szuper amit vartál!!Ebből még meg is élhetnél...Nekem is kéne valami varrásos megélhetést keresnem, mert nyártól gyes....

Monee!

Ez nem az én Ergóm volt(az enyém még vár kistesóra, hátha....), csak ennek a csajnak az aukcióiról folyamatosan értesítést kapok, mert vannak szuper cuccai, bár még nem vásároltam tőle, csak egyszer véletlenül akadtam rá...azért is tettem be a linket, mert emlékeztem, hogy itt valakit érdekel, csak már nem tudtam kit....

Nekem egyébként egy Easy Rider csípőhordozóm van, ha érdekel valakit, odaadom 3000+postáért.(én is használtan vettem, de a gerinsérv miatt inkább nem használtam, így csak foglalja a helyet....)
ezoterike
 
 


Ja, Monee, jól tetted, hogy leütötted az Ergót ,ennyiért nem kapnál sehol, pláne nem újat, és ha már nem kell, az eladással nyerhetsz is rajt.
Néha a hátamra felkötötem benn gergőt, igaz nem sokáig bírtam, deaz én hátamat nem az ilyenekre találták ki, csak én vagyok ilyen selejtes :lol:
Egyébként tuti jó hordozó....
ezoterike
 
 


Szió lányok!

Köszi a névnapos köszöntéseket!

Apple hűűű akkor lehet lassan értesítést kapunk fiatok születéséről?
Szépséges szülést!!

(nekem szivárgott a magzatvizem, nem volt folyás csak ha reggel felkeltem vmmi szivárgott de egész nap semmi!)

ZSIZSIKRŐL NEM TUD VKI??? APPLE előtt jár nem????????????,

Rambóka mi is szenvedünk az Atópiás dermatitisszel, egy netes doki kukoricaolajat javasolt napi 3szor és A vitaminos krémet, Pro gasro kidset ...vettem babé ureát és a többit is kértem de itt nincs apatikában :evil: és a patikus le is beszélt :shock: ez is furi,hogy vki ne akarja eladni a portékáját :)
de próbálkozok más gyógyitárban:)

Monee grat az ergohoz!

Lányok 1évesen milyen játékokat szeretnek legjobban???
Most egy helyen vmi asztalká tetszett neki amin minden mozog, forog sípol stb..néztem neten de 10000ft :( és lehet csak 1-2napi érdekes..
Vmi jó ötlet?????
Vendég
 


Kincs, Csakegy, Donátnak és Lillának utólag is nagyon Boldog Névnapot kívánok!

Köszi Lányok!

Én is a nyákdugóra tippeltem, akkor várok még 1 kicsit. Nálam eddig a front mindig bezavart, mostmár figyelem mikor jön a következő :lol:
De azt nem tudtam, h a nyákdugó újratermelődik. Azt olvastam, h ilyenkor nagyobb a fertőzésveszély, mert már semmi sem védi a babát. Ez nem volt túl nyugtató.

Zsizsikről egyelőre nem tudok semmit, azt mondta jelentkezni fog. Mihelyt tudok vmit megírom.
apple
 
 


Kincs: Eszter nagyon szereti pl. a sütifaló kincsesbödömöt, meg mindent amit rakosgagatni kell egymásra, egymásba. Meg a playschool-os kisautókat imádja tologatni...lány létére.... meg apja örömére van egy kis szintetizátora..... Hú amit azzal komponál.....
Vendég
 


Sziasztok!

Monee: Irigy :) Gyorsabb voltál és ügyesebb is. Apa engem is megölne, ha most a megszorítások közepette bevásároltam volna egy ilyet. Pedig igen csábító ajánlat volt ;) De bakker, akkor miben cipeljem Bencét a vásárlásoknál? Költői kérdés volt :) A mostani kengu 9kg-ig van kalibrálva :( Bence már 10-en felül van. Ez a kalibrálás remélem, nem a varrások miatt van, hanem max a kényelem miatt. Ezzel nyugtatom magam. Most legutóbb beültettük a kocsi gyerekrészébe, még nem az igazi, mert elég kicsi hozzá, de majd belenő. Ez ingyé van :lol:

Apple: Drukk! hamarosan itt az idő ;)

Ezo: Mit lehet erről a hordozóról tudni? Utána nézek mindjárt, mert ha nekünk jó lenne, akkor én átvenném tőled ;)

Csakegy: Nagyon szép lett sztem is a mei tai! Totál jó dolgokat tudtok varrni ;) Ügyesek vagytok Moneeval :lol:

Mentem, netem még mindig olyan mint a mesében, hol van, hol nincs. Egyre inkább az az érzésem, hogy vmi szoftveres geba van... Csak lenne időm foglalkozni vele :roll:

Kép

Kép
bettica
 
 


Ezo: Megnéztem, mi is ez a hordozó. Sajna nem ilyesmit szeretnék... olyan kellene, aminél mind2 kezem szabad maradna... Meg Bence álladóan forgolódik össze-vissza...

Kép

Kép
bettica
 
 


Bettica!

Hát igen, ennél nem feltétlenül marad szabad mindkét kezed, arra az ERgo tökéletes.
Az Easy Rider szerintem nagyobb babáknak való, mondjuk egy emeletes házban felcipelésre,vagy olyan gyerekeknek, akik sokat lógnának anyun :lol: ,és egy ülőke szerű van a gyerek feneke alatt, így gondolom elég kényelmes neki. (cipelésről én hamar leszoktattam Gergőt ld. az előbb említettek miatt)
ezoterike
 
 


Szerintem szuper az Easy Rider de tényleg csak nagyobb babáknak akik már iszonyú stabilan ülnek teljesen maguktól is - de még jobb ha már járnak... (nálunk a férjem használta sokat de mi is inkább sétáltatjuk Lillát). Azt hiszem nekünk ez akkor lesz igazán szuper ha Luca már nagyobb lesz, folyton le akar majd menni a földre de azért még cipelni is kell...

(a gyógytornász szerint még kb. 4 alkalom kell Lucának és akkor teljesen rendben lesz. Hát ez van. Csak iszonyú hallgatni ahogy Luca 50 percen át úgy üvölt mint akit ölnek... most már ott tartunk, hogy ha meglátja a gyógytornászt akkor azonnal üvölteni kezd... Duuurva, hogy ehhez képest a kötelező 6 hetes csípő UH-ra márciusra kaptunk csak időpontot... majdnem 4 hónaposan)

Jaaa... mei tai gyártás: profi gép kéne hozzá plusz valami egyedi design ami nekem nincs na meg egy kis igazi varrótudás... plusz se helyem se időm nincs rá sajna :(
Vendég
 


megszületett zsizsik kislánya!!!! 3,7 kg és 53 cm! jól vannak! :)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Dimet köszi a híreket!!
Apple aztán pedig Te következel?
Gondoltátok volna a talin,hogy egyxszerre babáztok??

Zsizsik szívből gratulálok!
Méretes leányzó!
Jó egészséget, sok tejcsit nyugodt éjszakákat!!

sírdogálok kicsit, úgy vártátok ezt a babát,és persze mekkora öröm és az első percek órák napok ..hmmm
Kép
Vendég
 


Éljen Zsizsik :)))) Sok boldogságot kívánunk!!!!

Apple: most rajtad a topik szeme :)
Vendég
 


Jó egészséget babának és anyának!szívből gratulálok!
Vendég
 


Zsizsik!
Hatalmas gratula!!!Biztosan tündéri, formás baba! :D

Kép
Kép
zazzy
 
 


Zsizsik! Gratulálok Nektek itt is! Sok-sok tejcit, Jó egészséget és boldogságos gyermekkort Jadvigának!
apple
 
 


Sziasztok!

Hú, Zsizsik nagy nagy gratula Jadvigához!!! Legyetek nagyon boldogok! Mielőbbi hazamenetelt kívánok!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy megint zaklatlak benneteket, de teljesen tanácstalan vagyok, és a segítségeteket szeretném kérni!
Szóval, már 3hónapja szedem a metet.Az első hónapban 44.napon megjött piri, aminek nagyon örültem.Azóta viszont semmi!Most járok a 46.cn-on, és pirinek se híre, se hanva.A hőmet mégcsak most kezdtem el mérni, úgyhogy az semmit sem jelent, de 36.0körül van.Lehet, hogy még nem is volt pé-m? :shock:
Ilyenkor meddig érdemes várni, hogy magától megjöjjön?
Nem tudom mit csináljak!
Lehet, hogy emelni kellene a met adagomon?Eddig 2x850mg-ot szedtem, lehet, hogy kell a 3x850mg?
Mit gondoltok?
Előre is köszi a segítséget! :P

Zsizsik,
nektek jó egészséget, boldogságot, és sok-sok tejcit kívánok! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84
 
 


Zsizsik!
Gratulálok! Sok tejcsit és alvós éjszakákat kívánok!
mókica
 
 


Zsizsik !!!!!!!!!!!
Tiszta szívből gratulálok Nektek!
Boldog életet Nektek!


Kincsecske!
Köszike az érdeklődést!
Minden okés Velünk,pénteken megyek dokihoz...utána jelentkezek...remélem ott is minden okés lesz!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Szió!

Dimet ha erre jársz informálj, hogy vannak Zsizsikék!
Spontán szült, tovább hordta?
képet stb...:)

Okéé Kandika Várom a jóó híreket rólatok!

Melinda!
50napnál nem érdemes egy ciklust húzni, doki és ha nincs baba hozassátok meg a mensit!
Doki mit mondott a metre? Elégnek találja a 2-850-et?Te jól birod??
van fölös kilód? Inzulinod magas volt??
Én magamtól emeltem :oops: 3*850-re és nem volt súlyfeleslegem , IR-em sem volt vészes bogyótól semmi bajom nem volt...és azt hiszem így emelve hatott..de nem vagyok orvos csak egy sokat próbált pco-s!!!
A hőd mérd még, és ha 36..akkor valószínű nem volt pé.
Vendég
 


7kincs,
metet jól bírom, semmi mellékhatást nem érzékelek!
Fölös kilóm jócskán van, min.10kg, de ha 15kiló menne le, még akkor sem lennék sovány!Mondjuk már most lement 5kiló!
Inzulinom nem volt vészesen magas.
Csak úgy elkenődtem, hogy az előző hónapban megjött 44napra, úgy, hogy elötte évekig nem volt spontán mensim.Most meg itt vagyok a 46.cn-on, és sehol semmi! :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84
 
 


Zsizsik! Nagyon-nagyon örülök! :D Gratulálok ehhez a szép méretes babához! Sok-sok tejcsit és egészséges életet a családnak!

Kép

Kép
bettica
 
 


Zsizsik, nagy-nagy gratula!!! Hosszú, boldog életet kívánok a kis Jadvigának és sok-sok tejcsit!!

Kép

Kép
anyoooka
 
 


ZSIZSIK!!! Ölellek! Téged is, kislányt is! Legyetek nagyon boldogok!!!

NEKEMISKELLKICSIBABAMOSTAZONNAL!!!

Melinda84: amit Kincs írt, én is azt tudom mondani. Én 40 napnál nem szoktam többet várni, de ez az én szervezetem és nekem spontán is általában megjött 36-38 napokon...
Arra jól emlékszem, h még a régi weblap készítés elején, szóval még Petrányi dr.-t alig ismertük, ő azt állította, hogy 3 x 500 jobban hat, mint 2 x 850 mg. Valószínűleg azért, mert a vc. szintet az egész nap folyamán kell minél konstansabban tartani...
Szerintem kell majd 3 x 850... remélem jól bírod, habár ha már 3 hónapja szeded...
Szerintem kezdj el Duphastonozni (v Norculut)...
És ne feledkezz el a diétáról, mert az annyira fontos, h még mai szememmel nézve is csodálkozom ezen, de lényeg, h iszonyú fontos a diéta. (Ez nem azt jelenti, h 3 hetenként egyszer, ebéd után nem ehetsz meg egy túrórudit ;) hehe)
Na, fel a fejjel, s csak ügyesen!!!

Csakegy: szuper-cicás-mai tai!!! Elhatároztam, h én is varrok egyet! De mivel élőben még soha életemben nem láttam ilyent, ezért talán jó lenne egy szabásminta... Mi az, amire NAGYOn oda kell figyelni, h ne rontsa el az ember?

Monee muti meg azt az ergót, azt sem tudnám, h milyen, de láttam Rambókánál a talin ;)

Én kendőbuzi vagyok. Van egy darab Nandu kendőm és egy Carolino karikás, de Tibike már túl ngy volt a karikáshoz, amikor azt kaptam. Azzal az a bajom, h ha beállítom jó méretűre, akkor iszonyú mennyiségű anyag lefityeg, nem épp a bokámig ér, de majdnem.

Mostanában rákattantam a mei tai -ra én is, olvastam róla s néztem azt a blogot, amit Csakegy mutatott... szóval bezúgtam, muszáj lesz kipróbálni, de ez is a testvérke privilégiuma lesz.

Ja: a kendőben sokszor viszem Tibikét a hátamon, imádom!!! Ha pl. be kell mennem a központba, akkor kocsival tiszta horror, mert nincsen hová parkolni és iszonyú összevissza forgalom van, komoly káosz! Gyalog meg az van, h Tibike még skszor elfárad és felkérezkedik, s ilyenkor fáradnak le a karjaim... a másik meg az, h Tibike nem mindig arra szeretne menni, amerre én. Ha pl. meglát egy motrbiciklit a parkolóban vagy egy érdekesebb autót, akkor mehetek egyedül, ő ugyanis ott akar maradni...
Na asszem írok egy blogbejegyzést a kendőről s úgy általában a közlekedésről, mert most belendültem :lol:

Pusszok, legyetek ügyesek. MINDENKIT ölelek szeretettel.
Ja, Csakegy: neked van szabásmintád vagy csak úgy "szemre" varrtad ezt? Kinek van, küldje el nekem, plíííz.


Kir

Kép
k.ir
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?