Új privát üzeneted érkezett!

Krisztina!
Hát csinoska. Olyan igazi paraszt gyerek. De a kertbe az kell, nem?
Judit
kjudit

Sziasztok!

Ha időtök engedi, szavaznátok a lányomra?

ITT: http://kekpanda.hu/index.php?page=jatek

35-Dóri

Előre is köszi!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Ditta!
Bárányhimlő javulgat, alvás Kép

Kata!
Szavazás megvolt.Kép

Üdv: MSE

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

MSE!
Köszi!Kép

Lányok!
Részemről a séta kilőve, mert nagyon meg vagyok fázva.Kép Szerintem nem akarjátok elkapni.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Remélem az idő engedi a sétát!Még van egy óránk,hogy kiderüljön!
De ha mégsem,akkor elhjöhetnétek hozzánk!!!!!!!!
Én már úgy készültem erre a mai találkára,hogy nem akarnék itthon ülni az esőt nézve!Írjatok ha ok!Legalább a gyerekek játszanának,mi beszélgetnénk stb....

pussz!
Anita
kacajka

SziasztokKép

Kata, DittaKép
Én is csatlakotnék az "álmodókhoz". Én is Katával álmodtam. Én nem csak elmentem hozzájuk, hanem oda is költöztem családostól. Kép Igaz Ők is 1 szobás lakásban laktak. De kaptunk egy ágyat, azon lakhattunk.Kép Ja, és az egész szoba a műveiddel volt kidekorálva! Ezeket is megvitattuk, mintha egy tárlaton lennénk. Álltunk egy kép előtt és órákat beszéltünk róla. KépKépKép

DittaKép
Örülök, hogy neked is tetszettek a kórházi fotók. Nekem olyan aranyos volt abban a béna ruciban.Kép

EmeseKép
Ádibaba? Marci jól van, szerintem megúsztuk.

KrisztinaKép
Akkor hogy tovább örülj, Marci is imádja a gyümiket. A banánt képes kienni a kezemből. Meg mást is. KépKép

MagdiKép
Akkor jól rád hozhatták a frászt! Szerencsére jól végződött a dolog és Lili is teljesen jól van! KépKép

JuditKép
Még mindíg a lányos dolgok kerülnek a kezedbe???Kép Gondoltam is rád valamelyik nap. Én is beszaladtam Emesével egy turiba, és csodaaranyos lányka ruhákat találtam. Egyből Te jutottál eszembe! Mondom ha itt lennél! Azért sikerült Marcinak is találni aranyosat.

DodusKép
Nekem nem is mondod, hogy milyen szalvétákat túrtál.Kép Mit készítesz belőlük??? És hol vetted őket?? Papírmasé ügyben hogy állsz?Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Hahó!
Az eső esik!
A címünk Dankó Pista 9. 1/2.
A Népkertnél lévő temető melletti utcáról van szó.3db 4 emeletes ház van egymás mellett.A Görgey A. utcáról jövet az utolsó 4 emeletes,A Király utca felől pedig az első.Egy Raktár van mellettünk,és az iskola.Ja és a Mádai Lajos utca ias mellettünk van.
Nem tudtam berakni térképet,mert nem megy a képfeltöltés!
Remélem találkozunk!Tel:70/283-2057
Anita
kacajka

Jó reggelt!

Kata!
Sajnos a szavazás szünetel, de majd egy kicsit később megpróbálom.

Koda!
Nincs más megoldás, lányt kell szülni másodiknak.
A nagymamám úgyis azt szeretné, és úgy mondja, mintha az rajtam múlna. Folyton nézi a tévét és felvilágosított, hogy most már vannak olyan módszerek, amivel lehet befolyásolni a baba nemét. 84 éves, de nagyon jópofa. A legfőbb érve, hogy a lányokat olyan szépen lehet öltöztetni. De persze Milánt imádja és mindig megcsodálja az öltözékét is. Azt mondja "olyan legényes".

Sajnálom, hogy a sétátok elmarad. Lehet, hogy a metszés is.

Judit
kjudit

Sziasztok!

Hát az idő nincs velünkKép, de majd bepótoljuk a sétát, lesz még jó idő.Kép

DodusKép
Szerzemények: Beninek egy széldzseki, egy tavaszi kabát, 2 póló, 2 pulcsi, 1 kertésznadrág, 1 mellény, magamnak pedig sikerült 2 felsőt találni, mindezt 4900 pénzért.Kép
Főzés: ebédre gyorsan összedobtam egy kis rakott karfiolt, vacsira pedig tavaszi töltött csirkemellet csináltam (a zsemletöltelékhez uborkát és paprikát kell keverni, nagyon fini és egyszerű) burgonyapürével. Ma rakott krumpli lesz, de kolbász helyett gomba lesz benne. Van valahol egy szupi sóban sült csirke receptem, de most nem találom sehol. De nem adom fel.Kép
Hol turiztál szalvétát?Kép
Nem tudom, hogy hányra jársz dolgozni, de ez a turi 7-kor nyit mindkét nap.

EmeseKép
Hogy van Ádi?

KrisztinaKép
MajugliKép
Enyém is Whirlpool lesz, 6. érzék.

ForgiKép
Jövő hét kedden (30.-án) technikai okok miatt nem lesz turi. De hétfőn a SZOT-ban lesznek.

DittaKép
A kórházban márciusban sem volt jobb a helyzet, annyira fűtöttek, hogy több, mint 28°C volt a szobákban. Beni nekem nem is bírta a meleget.

KataKép
Számot megkaptam, köszi.
Én nem tudtam szavazniKép, azt írja, hogy technikai okok miatt a szavazás szünetel, de nem adom fel.Kép
Gyorsan kúráld ki magad, hogy péntekre meggyógyúlj.Kép

AnitaKép
Ugye nem haragszol meg, de mi nem megyünk fel hozzátok, mert Beni 10-től aludni szokott és ha kimarad az alvás nagyon nyügi tud lenni. A sétával úgy voltam, hogy majd alszik kint a jó levegőn, de így inkább maradunk itthon. Ugye nem baj?

JuditKép
Lánnyal kapcsolatban akár anyósomat hallanám.Kép

MarikaKép
Azért nem írsz mert már készülődsz a szülinapi bulira? Naaa, csak egy picit gyere ide is.Kép

Puszi, Panka

panka

Panka!
Jó, hogy leírtad a heti menűt. Nekem a főzéssel kapcsolatban az egyik fő gondom, hogy egyáltalán mi legyen a kaja, hogy változatos legyen. De a töltött csirkemell és a rakott karfiol jó ötlet. Krumpli tegnap volt. Mikor bekötötték az internetet találtam egy jó helyet, ahol lehetett választani, hogy milyen típusú ételt szeretnék és egy csomó jó receptet hozott. De nem jegyeztem meg a helyet (bőség zavara). Nem tudtok ilyen receptes helyről?

Judit
kjudit

Sziasztok!

Olvastam, csak már felejtem is.

MetszésKép Nálunk is megy ezerrel. Én metszek, többiek kritizálnak. De én legalább nem sajnálom a fát. Szilvafát hogy kell metszeni?
Hoztak egy nagy kocsi földet, azt a párom furikozza, mert a teherautók nem férnek be az udvarba. Azt egyengetni kell. Dorka baba kicsit lázas, meg néha az orra folyik, szóval nem mehet ki, ezért utál engem. Hétvége kész katasztrófa. Még szalad az udvar, jön a kőműves, a vizes, de szülinapi party is kell és nekem suli. Lehet, hogy ki kellene hagyni, de pont zh előtti óra és nem biztos, hogy jó ha nem vagyok ott.
Mindezek tetejébe após beteg, furikázni kell uh-ra, ct-re, laborba... és elromlott a mosógép.
csak ennyi. Whirlpool szervíz Miskolcon? Már volt róla szó, de nem tudok visszakeresni.

Kata!
Azért szavazni akartam, de technikai okok miatt...

Emese!
Turiból engem is kihagytak, pedig nem voltam rossz. De most nem mennek sétálni nélkülünk hi-hiKép (bocs kicsit gonosz vagyok)

Turisok!
Irigykedem rátok, bizti jó cuccokat turiztatok. Én a turis helyében Krisztinának már ingyen adnám a ruhákat, mert annyi vendéget vitt.

Most mennem kell, mert a ház is elkezdett szaladniKép

Puszika, Marika
Marika

Dodus!

NEKEM EZ A RECEPT VAN MEG:

Egy tepsi aljában teríts el kb. 1 kg sót. A megmosott, szárazra törölt csirke hasüregét szórd meg tárkonnyal, vagy tegyél bele egy ág rozmaringot. A lábait kösd össze, a szárnyát hajts vissza, s az állatot fektesd hátára a tepsiben. Előmelegített, forró sütőben süsd pirosra. (A húst külön besózni nem kell, s locsolást sem igényel.)Egy tepsi aljában teríts el kb. 1 kg sót. A megmosott, szárazra törölt csirke hasüregét szórd meg tárkonnyal, vagy tegyél bele egy ág rozmaringot. A lábait kösd össze, a szárnyát hajts vissza, s az állatot fektesd hátára a tepsiben. Előmelegített, forró sütőben süsd pirosra. (A húst külön besózni nem kell, s locsolást sem igényel.)
lilien_csenge

Helló!

Kata, szavazni én sem tudtam, majd később próbálkozom.

Marika, de jó, hogy előkerültél!Kép Úgy látom nem fogsz unatkozni az elkövetkezendő napokban...Kép Szilvafametszésben nem segíthetek. Te ilyen ügyes vagy?? Gratula! Dorkának jobbulást!

Panka, pedig Benned volt minden reményem sóscsirke ügyileg.Kép De látom Magdi kisegített. De látom Magdi kisegített.KépKép Te is jókat turiztál, ahogy írtad. Ha hétkor nyit a turi, az nekem elég jó, mert elvben kilencig kell beérni. (Melyik két nap is van? Kedd és?) Egyszer én is elmegyek oda. (Az a tavaszi csirke nyami-nyamiKép)

Magdi, köszi a receptet. Szerintem hétvégén már ki is próbálom.

Koda, képzeld én tegnap szalvétákat turkáltam!Kép Papírmaséról majd a hivatalos topicban.

Ha már így az álmoknál járunk, akkor leírom én is, hogy ma reggelre mit álmodtam. Bár nem Veletek, de azt álmodtam, hogy a barátainkkal mentünk volna esküvőre, de a feleségnek eltört a TALPA!!!Kép Pedig nem is vacsiztam be nagyon.Kép

Kár, hogy ilyen rossz idő lett. Nincs kedvem semmihez. Főleg nem a munkához.Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Szavazást előre is köszi, majd én is figyelem.

Koda!
Neked is el kellene jönnöd, hogy meggyőződj igaz-e az álmod, mert meg hidd el, a 3-ból jutna nektek külön szoba is.Kép
Mi van veletek, hogy mindenki rólam álmodik?
Inkább valami jó tippet kérek: folyik az orrom, fáj a torkom, és 5 percenként hapcizok. Van valami bevállt módszeretek?

Panka!
Szerintem nekünk az uszi is kimarad. Nagyon meg vagyok fázva. Hatalmas csoda lenne ha addig rendbejönnék és a gyerekek sem kapnák el.

Dodus!
Maga is mindent kétszermond, kétszermond????Kép
Álmod:Kép

Rakott káposztára valami bevált receptetek?????

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok!
Ádi pöttyeienek száma meghaladta a 100-at, még most is jönnek ki rajta újabbak (pl. a talpán ás a fülén). Viszont az antihisztaminnak köszönhetően napközben 2* annyit alszik mint eddig. Most is 2 órát aludt egyhuzamban, bár az éjszaka nem változott.

Marika!
Nem vagy gonosz, csak nagyon-nagyon irigy! Kép

Kata!
Én is szívesen álmodnék veletek (vagy bárkivel), mert az azt jelentené, hogy alszom. Kép)

Anita!
Én szívesen mennék, de a bárányhimlő Kép

mse173

JuditKép
A töltött csirkemellet egy kicsit leegyszerűsítettem.Kép Egy jénaiba alulra leraktam a tölteléket, rá a csirkemellszeletek, megszórtam egy kis szárnyasfűszerrel, 1/2 órára beraktam a sütőbe és már kész is.Kép

MarikaKép
Jó, hogy jöttél.Kép
Hát látom nem unatkozol. Dorkának egy kis ++++++++++ energia, hogy meggyógyuljon péntekig.
Szilvafa metszése (meg minden csonthéjasé): 3-4 erős oldalágat válasszunk ki egymástól legalább 6-8 cm-re. Ezeket és a sudárvesszőt kb. felére vágjuk vissza egy kifelé álló rügynél, a többit tőből távolítsuk el. A korona kialakítása után elég 3-4 évenként ritkító metszést végezni. Kiv: őszibarack: minden évben erős visszametszést igényel.
Whirpool szervíz: "Testvérvárosok 16 365 000
Vigyázz velük mert néhány szerelő hülyének nézi a nőt!"

DodusKép
Nekem olyan receptem van, hogy be van burkolva a csirke a sóval. Hétvégén megkeresem, valamelyik újságból csináltam, csak nem emlékszem, hogy melyikből.Kép
Turi: hétfő SZOT, kedd ITC.

KataKép
Kamillatea, méz, sterimar, echinacea csepp (nem biztos, hogy így kell írniKép) engem 3 nap alatt kihúzott ebből a kórságból.
Rakott káposzta:
Hozzávalók: 60 dkg savanyú káposzta, 30 dkg darált sertéshús, 8 dkg vöröshagyma, 1 kávéskanálnyi édespaprika, kevés olaj, 12 dkg rizs, 2 dl tejföl, egy kis töröttbors, só.
A savanyú káposztát megmossuk és 10--15 percig előfőzzük. Leszűrés után tűzálló edénybe teszünk belőle egy ujjnyi réteget. A következő réteg az olajon, vöröshagymán, paprikával, töröttborssal és sóval előzőleg már lepirított hús, melyet megszórtunk főtt rizzsel. Azután ismét káposzta. 2 deci tejföllel leöntjük, s meleg sütőben kisütjük. Ha pirulni kezd, fedjük le, nehogy megégjen.

EmeseKép
Ádi, bárányhimlőKép
Nappal nem szoktál vele aludni?

Panka

panka

Csak egy gyors bejelentkezés!
Szalvétás lányok!

A weid. udvarban 35 ft a szalvéta megint!

KataKép
Akkor inkább most nem mnnénk hozzátok aludni.KépKép

PankaKép
Mondom én, hogy nagy kertész vagy Te!Kép

DodusKép
Oké, akkor a hivatalos topickban.Kép

MarikaKép
Remélem utolérted a házat!Kép

EmeseKép
Mi aza az asztihiszti bigyó???

JuditKép
http://www.fakanal.hu/fakanal.php
Jó főzögetést!!! Most látom, hogy a hivatkozás nem működik. remélem így is megtalálod!

puszi: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

JuditKépKép

http://www.fakanal.hu/fakanal.php

Na, így már jó lett!!!

Koda

Kép

Kép
koda

KodaKép
Látom utólag írogatsz még az üzidhezKép
A bolt nyitvatartását nem tudod véletlenül?

Panka

panka

PankaKép
Utólag írogatok, mert rohanok, de mindíg eszembe jut valamiKépKép

A hobby bolt: 5-ig vannak nyitva.

Koda

Kép

Kép
koda

Lányok!
Van valaki aki nagyon ért a számítógépekhez?
Kaptam egy mailt a mailer-daemon@freemail.hu-tól, amiből azt szedtem ki, hogy küldtem egy levelet egy manusnak akit nem is ismerek, a tárgy az volt, hogy Vírusveszély! Virus warning!. És még azt írja, hogy a címemről küldött levél vírust tartalmaz. Akkor most vírusos lenne a gépem? A Norton nem talál semmit. Segítsetek!
Panka

panka

Panka!

Én ezeket a leveleket automatikusan kitörlöm mert az mondta egy informatikus ismerős hogy ezek megnyitásával kerülhet a gépedre a vírus!

M.
lilien_csenge

Sziasztok!

Tegnap találtam egy nagyon jó dolgot Húsvétra!
Mivel mindenki kézműveskedik,gyerek pedig akad bőven,így gondolom a tojásfestés nem marad el!?Ugye?Ha már festünk,akkor természetes festékekkel tegyük!
itt meg lehet nézni!

Szegény Ádival alig lehetett bírni,mert beleélte magát,hogy megyünk buszozni!Egy csomószor állt az ablakban,és nézte,mikor áll el az eső.Már alszanak,úgyhogy nyugi van!

Úgylátom nagyba megy a főzés!
Húsvétra szeretnék valami finom ünnepi kalácsot,ha valaki tud receptet,azt nagyon megköszönöm!

Panka!
Hogy te miket tudsz!Azt sem tudnám hogyan kezdjek a metszéshez!Kép/metszőollóvalKép/

Judit,Marika!
Egy tipp,hogy ne felejtsétek el a jó dolgok oldalait a neten,rakjátok be a Kedvencek-Hozzáadás,és akkor tuti meglesz mindíg,bármikor előszedhető!

Emese!
Ok!KépAz ajánlat továbbra is áll mindenkinek!
Viszketnek nagyon a pöttyei?A sógornőm kisfiának a popsiján és a kukijánál volt a legtöbb,és mindíg fujatta valakivel,hogy ne viszkessen annyira.

Panka!
Ilyen üziket tucatszám kapok!csak azzal a különbséggel,hogy van feladó,ami általában külföldi név,tárgynak pedig Vírusveszély! Virus warning!. Ezeket azon nyomban törlöm Shift+Del,mert így nem kerül a törölt üzikhez.
Csak ennyit tudok írni,mert annyira nem értek hozzá én sem!

Dodus!
Éjszaka már nem köhögött Ádi,de holnap megyünk a homeos orvoshoz.Egyébként mi jól vagyuk.Mostanában nem szalviztam,mert nem jutottam el odáig,hogy gipszet vegyek!A gyerekszobába akarok most csinálni képeket,mert egy kicsit kifestettem,és az új ágy is megjön pénteken remélhetőleg.

Anita
kacajka

Panka!
Nem nagyon tudok nappal aludni, mert megfájdul a fejem, ráadásul csak akkor tudok valamit (WC, fürdés, takarítás stb.)csinálni, ha Ádi alszik.

Koda!
Fenistil csepp egy antihisztamin, allergia kialakulása ellen véd, és némi nyugtató hatása van (a bárányhimlő ha allergiát vált ki, nagykorban övsömört okoz).

Képzeljétek, ma krumpifőzeléket csináltam, meg csirkemellet olajban natúr kisütöttem, és amikor már majdnem kész volt, megsóztam, egy csipet tárkonyt tettem rá és főzőtejszínben egy kicsit tovább puhítottam (8 perc alatt kész volt).
Isteni finom lett.
Jó hogy Ádi 2 órát aludt, mert közben nyugodtan kotyvaszthattam.
Ezt mindanyiótoknak küldöm, puszi:
Kép

mse173

PankaKép

Szombaton 12-ig nyitva vannak!

EmeseKép
Marci kiugrott az ölemből a virágra! Majdnem leejtettem.Kép
Na ugye, hogy tudsz te ha karsz!
Kép

AnitaKép
Ádidnak:
Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Az időjárás lejön a babanet forgalmáról. Amikor jó idő van, csak szegény betegek vannak jelen.
Marika!
Nekem úgy megmetszették a fákat, hogyha nem tudnám, hogy a srác ért hozzá, most kétségbe lennék esve. Ami felfelé ment gally, azt mind levágta. Alig maradt valami. De elmagyarázta, hogy így jó. Neki legyen igaza!
Nem irigyellek a sűrű programod miatt. Szeretem, ha zajlik az élet, de ezekből talán csak a szülinap ami kellemes. Ráadásul még a mosógéped is elromlott?

Kata!
Jobbulást. Nekem a Neocitrán jön be. De úgy intézem, hogy miután megittam, be tudjak takarózni, amíg jól kiizzadom magam.

Emese!
Ezek szerint még nincs vége. Próbálj meg egy kicsit pihenni amíg Ádi alszik. A türelmedre van a legnagyobb szüksége. Okos vagyok mi?
Most olvasom, hogy nem jön be a nappali alvás. De látom hasznosan töltötted az időt. Biztos nagyon finomat főztél! Gratulálok! Azt mondta erre a matektanárom: "Alakul, mint púpos gyerek a prés alatt"
Panka!
A recept így még jobban tetszik. Általában én is pulyka v. csirkemell filéből készítek kaját.

Koda!
Köszönöm a fakanalat!

Azért csak kisütött a nap! Na jó csak egy kicsit és csak az egyik oldalon.

Judit
kjudit

Panka!
Ha te saját kezűleg nem küldted el a mailt a nem is ismert pasinak, akkor nagy valószínűséggel egy vírus hozzáírta a címlistádhoz és elküldte a levelet. Ha egy régebbi vírus írtód van,az esetleg nem ismeri fel az újabb vírust, ezért célszerű frisset telepíteni, vagy szakemberhez fordulni. Kép

mse173

Koda!
Marcira vigyázz! Csak úgy ugráljon, hogy ne törje össze magát!
Egyébként tudtam, hogy zseni vagyok, de hogy ennyire... Kép

mse173

Sziasztok!

Magdi, AnitaKép
Én is sok ilyen levelet szoktam kapni, meg rengeteg vírusosat is az utóbbi időben, de eddig mindig kiszűrte a Norton. Ma is kidobott vagy ötöt. De ezt most állítólag én küldtem.Kép

EmeseKép
Nagyon ügyes vagy. Meglátod hamar belejössz te is a főzésbe. Nekem könnyű, mert én 4 évig ezt tanultam.Kép
A Norton vírusírtom mindig frissíti magát amikor bekapcsolom a számítógépet. Már mindent átnéztem, de nem talál. Már azt is kipróbáltam, hogy a chellos címemről küldtem egy mailt a freemailesre, de nem írta ki a freemail, hogy vírusos lenne az üzim. Nem tudom, lehet hogy csak rossz tréfa?

KodaKép
Köszi az infókat. Lehet, hogy szombaton meglátogatom.Kép

JuditKép
Szeretnéd a pontos receptet?

Panka

panka

Anita!

Ha kell az igazi nagy könyves kalács recept szólj, elvileg CUKRÁSZ vagyok!!! A férjem meg szakács!
lilien_csenge

MagdiKép
mikor látogattok meg minket a férjeddel???KépKépKép

Koda

Kép

Kép
koda

Panka!
Igen, a recept jó lenne!

Magdi!
Koda a számból vette ki a szót!

Judit
kjudit

Szóval úgy látom hogy előjegyzéseket kell felvennem a férjem kölcsönadására!
lilien_csenge

Sziasztok!

Panka!
Köszi a rakott káposzta receptet.Kép Ugye már csináltál e recept alapján?
Tanácsokat is köszi a nátha elűzésével kapcsolatban. Bár nekem kezd gyanús lenni, hogy én ilyenkor tavasszal lehetek valamire allergiás. Vagy 4 éve mindig ilyenkor jön rám ez a kórság. Sem a torkom nem fáj, nem is köhögök, csak a hapci és az orrfolyás, de az borzalmas (nem is iszok annyit. Bocs!Kép).
Te nem szoktál utólag írni a hozzászólásodhoz?Kép Nekem is szokásom.KépKép Akkor ciki ha valaki épp olvassa én meg közben átírom.Kép
Vírusveszély: nem azt jelenti, hogy vírusos vagy. Egyes vírusok meghamisítják az emilcímeket. Persze tucatszám mehet vírusos levél valakinek a Te vagy az én címemről, de nem a mi gépünkről. Mi nem is tudunk róla, csak abban az esetben, ha valamiért visszapattan a levél. Honnan szedi a vírus a címedet? Valószínűleg egy gépet sikerült megfertőznie ahol szerepel a Te címed. Gondolom a Nortont rendszeresen frissítitek a netről. Életem párja szebben, szakszavakkal el tudta volna magyarázni, én csak konyhanyelven írtam.Kép Szóval nyugi.Kép

Koda!
Jöhetsz, majd legfeljebb nem puszilgatlak.
Ahogy feljebb írtam Pankának, szerintem ez nem megfázás.

Judit!
Ok, köszi! Este kipróbálom. Bár Neocitrán nincs itthon, de majd pótolom mézes csipketeával. Apának meg szólok, hogy izzadjunk.Kép

Magdi!
Ilyen férj kellene nekem vagy kettő...KépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Csak halkan jegyzem meg, hogy az én férjem is tud sütni-főzni (bár sütni nem szeret).Kép Igaz, hogy ő nem szakács, de ő is vendéglátó szakközépbe járt.

JuditKép
Beírom ide a receptet, hátha mást is érdekel:
Tavaszi csirkemell
Hozzávalók (4 személyre): 32 dkg csirkemell, 4 db szikkadt zsemle, 8 dkg vöröshagyma, 8 dkg piros húsú paprika, 4 db uborka, 4 db tojás, 12 g margarin, só, bors, kurkuma, petrezselyemzöld, szárnyas fűszerkeverék
Elkészítés: A csirkemellet egészben lefejtjük a csontról. A hagymát finomra vágjuk, és kevés margarinon átfuttatjuk, majd a korábban beáztatott, kifacsart zsemlét belemorzsoljuk. A megmosott paprikát és a vizes uborkát apró kockákra vágjuk, s a felaprított petrezselyemzölddel együtt a töltelékhez adjuk, sóval, borssal és kurkumával fűszerezzük. Ha mindez jól átforrósodott, ráütjük a tojásokat, és addig kevergetjük, amíg jól összeáll. Ha kihűlt, tűzálló tálba két halmot formázunk belőle, ezekre borítjuk a két csirkemellet, tetejét szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk, és forró sütőben pirosra sütjük.

KataKép
Igen, e szerint a recept szerint szokatam készíteni.
Vírus ügyileg megnyugtattál. Erre is úgy derült fény, hogy nem létezik olyan freemailes cím, amire küldte és így nekem jött a visszajelzés. Nortont minden nap frissítjük.
Nátha: ha úgy gondolod, hogy allergia igyál Kalcium pezsgőtablettát jó sokat, biztos hogy használni fog. Én mint nagy allergiás már csak tudom.KépKép
Persze én is szoktam utólag írni az üzihez, csak most 3× frissítettem és Koda hozzászólása mindig hosszabb volt egy kicsit.Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés:

Nagy nehezen megszületett egy normális kép a profilomba. Megtekinthető, most karácsonykor készült. A többi képet is szkenneltettem, az album szerkesztése folyamatban, majd szólok, ha készen van.

KataKép
Náthára nekem az aspirin plusC pezsgőtabletta volt jó, és mézes tea.

Ma voltunk a rendelőben, 4 hónapos szurit megkapta, remélem nem lesz túl nyűgi... Már 7770 gramm!

MarikaKép
Majd írok mailt!

Most megyek, nincs időm, majd még jövök!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

MarikaKép

Részvétem a mosógép miatt! Nekünk most a mikrosütőnk adta meg magát, épp melegítettem egy csésze teát, amior elkezdett szikrázni, zúgni...
A szívbajt hozta rám...
Most szervízben van, de most látom csak a hiányát..
Szinte minden nap használatban volt.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem?
Ki ért nagyon jól a számítógéphez? Sürgős lenne mert kicserélték az alaplapot ma és azóta semmi sincs meg a fényképek sem, pedig azt mondták hogy mindenrajta van csak mi nem találjuk. Tud valaki segíteni? Ha igen akkor csörögjön már rám és és visszahívom
Tel számok: 06.20-456-6463
06-70-381-5370
06-46-357-445
Mindegy melyiken. Köszi előre is Zsua
zsua1

Sziasztok!
Valaki ért jól a számítógéphez? Sürgős lenne! Segítsetek!!!!!!

Zsua
zsua1

Zsua!
Sajnos nincs ilyen szakember a családban, nem tudok segíteni.

Kata!
Látom kreatív vagy. Nekem eszembe se jutott,hogy apával fogsz izzadni és vele pótolod a Neocitránt. Kíváncsi vagyok hatásos-e a kúra?

Panka!
Köszi a receptet. Hétvégén tavaszi csirkemellet eszünk!

Ditta!
10 évvel ezelőtt azt sem tudtuk mi az a mikró, most meg már élni sem tudunk nélküle. Kíváncsi vagyok, hogy 10 év múlva mi lesz ilyen nélkülözhetetlen. Mondjuk egy robot, ami megfőz!

Magdi!
Szólj, ha osztod a sorszámot! Bár az én férjem is szívesen főz (egyik fő erénye), de sajnos ritkán ér rá. Karácsonyra pl. Pulykamell volt Wellington módra. Nagyon finom volt!

Jó éjszakát!

Judit
kjudit

Panka!
A receptet én is kipróbálom. Nem tudsz valami jó lángos receptet?

Magdi!
Én is feliratkoznék a férjed kikölcsönzésére!

Nem tudom hogy ki hívott fel de nagyon aranyos volt. Köszönöm szépen! Holnap vissza megyek a boltba és addig el sem jövök amíg nem varázsolják vissza a képeket a gépre.

Ó tényleg: meg volt ma az első számítógépes órám. Elég jó. Ha leszámítjuk azt hogy az "ingyenes" képzés 30000Ft. De így is jó mert 4X annyi lenne mint elmondták. Egy fiatal srác a padtársam Ő elég jól ért a géphez úgyhogy talán rám is ragad valami a koszon kívül. Elég jól elmagyarázza amit nem értek.
Jó éjszakát mindenkinek!
Bár ilyenkor biztos nincs fent senki.
Sziasztok
zsua1

Sziasztok!

Minden betegünknek jobbulást kívánok, beleértve a számítógépeket és más gépeket!Kép

Panka! Na most aztán igazán nem tudom eldönteni, hogy sóban sült pipi legyen a hétvégén, vagy ez a tavaszi.Kép Csak egy kérdésem lenne az utóbbihoz. A receptben az áll, hogy 4 db ubi kell hozzá. Ugye nem kígyóuborkából kell ennyi? Abból kb mennyi kell? Egy darab elég?

Zsuzsa, nekem van egy jó lángos receptem, majd elküldöm mailben, de csak a jövő héten, mert otthon van, és holnap már nem dolgozom. Ügyes légy a tanfolyáson!

Anita, volt Nálatok tegnap vendégeskedés?Kép

Ditta, szépek vagytok a képen!Kép

Borzasztó ez az idő. A tegnapi is nagyon rossz volt, de a mai azon is túltesz.

Írnám, hogy kellemes napot, de...Kép
Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziaszok!

Emese!
Remélem pöttyök múlóban! A tejszínes csirkéhez gombát is szoktam tenni. Leközelebb próbáld kis és +1 ételt fogsz tudni elkészíteni.

Ditta!
Az éjszaka hogy telt? A kismanót remélem nem viselte meg az oltás túlságosan.

Kata!
Küldök neked emilt.

Képzeljétek, két napja és most is olyan rosszul aludt Milán. Hajnal háromkor felkelt, átvittük magunkhoz, megitta a tejcsit, de csak forgolódott. Nem tudom mi lehet vele, nem szokott felébredni éjszaka. A foga jönne? Még hiányzik a hátsó négy. Vagy már élénken álmodik? Szegény sírva ébred. Ma és holnap a nagyinál alszik, mert nekünk holnap dolgunk van. Kíváncsi leszek, milyen lesz az éjszakájuk.

Judit
kjudit

ZsuaKép
Remélem a gép meggyógyul!!!! Sajnos mi sem tudtunk segíteni neked.Kép
Mostanában nem lesz séta úgy látom. Ez az idő! Ti azért szoktatok a közelben csatangolni??? Vagy bevásárolni?

EmeseKép
Mizújs nálatok??? 100-120 körül vagytok pöttyileg?

DodusKép
Azért csak legyen szép napod!!Kép papírmasé ügyben írtam a "hivatalos" topkba!Kép

DittaKép
Úgy örülök a képnek!!!! Jó végre látni Téged. Olyan jó lenne, ha mindenkiről lenne egy kis album.KépKép
Épp valami ünnepi vacsi készült?

PankaKép
Most megpróblom egyben leírni a levelemet.KépKép
Amúgy nekem sem stimmel ez az uborka ügy! Csemege,kígyó??? Kép

PankaKép
Most sem sikerült hozzáírás nélkül!KépKép

KataaaaKép
Hogy van az allergiád? Akkor Dóri el sem kapta? Ő hogy van? Úszni gondolom nem mentek!

A többieknek is: KépKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

EsőKépKépKép Az egész udvar ragad, sáros... Van egy nagy földdarab amit nem sikerült elteríteni. Ez az idő nagyon betettKép
Azért vannak jó hírek isKép Mosógépet csak holnap javítják. Dorka már nem lázas, tegnap sem volt, csak este kicsi hőemelkedés. Az orra kicsit folyik, de nem vészes. Csak enni nem eszik Kép
Köszi mindenkinek együttérzést, + energiát, telefonszámot, metszési útmutatót (abból sem lett semmi)...Kép

Kata!
Akkor nem találkozunk? Bár ha Dorka visszaromlik, akkor mi sem megyünk. Nem voltál még allergia vizsgálaton?

Ditta!
A profilos kép után tényleg azt mondom, hogy a kórházi az gagyiKépKépKép
Oltás? Volt láz utána? Jó súlyban van kicsi fiad. Szopizik még? Vagy már kap vmi mást is?

Zsua!
Tanfolyam Kép SzámítógépKép De nemsokára már te is érteni fogsz hozzá, aztán magyarázhatnak nekedKép

Emese!
A végén még csatlakozol a nagy főzős csapathozKép Pöttyök? Kifelé mentek már?

Dodus!
Csúnya felhők vannak itt is, még kinézni is rosszKép De nemsokára jön a nyár (sok esővel) és akkor fog sütni ezer ágra a nap, meggyulladsz az irodába (légkondi híján), soroljam még?
Azért Kellemes Napot és csak neked egy képKép

Kép

Ja ez két lépcsőfok között készült a barátnőméknélKép

Koda!
Alkotások készülnek? Már rég néztem be a szalvétás topicba. Ma csak több időm lesz.

Puszika, Marika
Marika

Judit!
Köszi a gomba tippet.

Koda!
Úgy néz ki, hogy pöttyök szaporodása leállt, már sok varasodik. Talán túl vagyunk a nehezén (de az is lehet, hogy amíg gyógyulnak jobban fognak viszketni?).

Zsua!
Géppel mi újság, beteg még? Addig is küldök egy szakértőről fényképet. Kép
Kép

Üdv:MSE

mse173

Sziasztok!

DittaKép
Azért ezen a fotón tényleg jobban fel lehet ismerni.Kép
Szép méretek.Kép

ZsuaKép
Van egy jó kefíres lángos receptem, mindjárt megkeresem.

DodusKép
Én egy 1/2 adagot készítettem, ahhoz egy jó maréknyi kígyóuborkát raktam.

JuditKép
AlvásKép

KodaKép
Hát az uborka rajtam is kifogott, nem tudom, hogy mit érthetnek azon, hogy vizes uborka. Én kigyóubit tettem bele és finom volt.

MarikaKép
Aranyos Dorka a fotón.
Remélem nem romlik az állapota, mert akkor kivel fog Beni szórakozni uszin?Kép

Panka

panka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?