Judit
A töltött csirkemellet egy kicsit leegyszerűsítettem.
Egy jénaiba alulra leraktam a tölteléket, rá a csirkemellszeletek, megszórtam egy kis szárnyasfűszerrel, 1/2 órára beraktam a sütőbe és már kész is.
Marika
Jó, hogy jöttél.
Hát látom nem unatkozol. Dorkának egy kis ++++++++++ energia, hogy meggyógyuljon péntekig.
Szilvafa metszése (meg minden csonthéjasé): 3-4 erős oldalágat válasszunk ki egymástól legalább 6-8 cm-re. Ezeket és a sudárvesszőt kb. felére vágjuk vissza egy kifelé álló rügynél, a többit tőből távolítsuk el. A korona kialakítása után elég 3-4 évenként ritkító metszést végezni. Kiv: őszibarack: minden évben erős visszametszést igényel.
Whirpool szervíz: "Testvérvárosok 16 365 000
Vigyázz velük mert néhány szerelő hülyének nézi a nőt!"
Dodus
Nekem olyan receptem van, hogy be van burkolva a csirke a sóval. Hétvégén megkeresem, valamelyik újságból csináltam, csak nem emlékszem, hogy melyikből.
Turi: hétfő SZOT, kedd ITC.
Kata
Kamillatea, méz, sterimar, echinacea csepp (nem biztos, hogy így kell írni
) engem 3 nap alatt kihúzott ebből a kórságból.
Rakott káposzta:
Hozzávalók: 60 dkg savanyú káposzta, 30 dkg darált sertéshús, 8 dkg vöröshagyma, 1 kávéskanálnyi édespaprika, kevés olaj, 12 dkg rizs, 2 dl tejföl, egy kis töröttbors, só.
A savanyú káposztát megmossuk és 10--15 percig előfőzzük. Leszűrés után tűzálló edénybe teszünk belőle egy ujjnyi réteget. A következő réteg az olajon, vöröshagymán, paprikával, töröttborssal és sóval előzőleg már lepirított hús, melyet megszórtunk főtt rizzsel. Azután ismét káposzta. 2 deci tejföllel leöntjük, s meleg sütőben kisütjük. Ha pirulni kezd, fedjük le, nehogy megégjen.
Emese
Ádi, bárányhimlő
Nappal nem szoktál vele aludni?
Panka