Nagyon köszi a gyógyótáros tippeket, igazából nekem jó vidéken is
csak nem gondoltam volna, h itt is lehet vhol nyitva ilyenkor gyógyótár.
És tényleg ne kezdjetek csajok agyalni ezen a dolgon, nehogy megint meginduljon egy olyan vita, amiből vki esetleg, tudjátok
Le fogom írni, amikor már menni fog, de nagyon nem szeretek visszagondolni azokra a napokra, mert csak elfog a bőgés
A szülésnél semmi gond nem volt, FP is és Ági is ott voltak a toppon. Sajnos szülés után kezdtek a dolgok rossz irányba menni több szálon is. Kicsit összetettebb a dolog, mint h az ember egy vkire mutogasson.
Most az a legfontosabb, h lehet, h már holnap végre a kezembe vehetem Alexet, magamhoz szoríthatom. A szívem szakadt meg, h a legfontosabb napokban egyedül kellett lennie
Mert persze a Gyerekklinikán is részleges tilalom volt egészen tegnapig, most már teljes látogatási tilalom van. Ettől függetlenül páromat minden alkalommal beengedték, mert tudták, h milyen az egy szülőnek, h még a gyerekét sem láthatja.
Egyébként le a kalappal a gyklinika előtt mert tényleg nagyon jól végzik a munkájukat. Amikor beszállították Alexet, párom ment el hozzájuk és az adjunktus nő beszélt vele egy órán keresztül. Aztán persze a gyerek orvosával is, mert ott minden gyereknek saját orvosa van
Szerencsére nagy kedvenc bent Alex, úgyhogy azért vmennyire nyugodt a szívem, h jó helyen van.
Na nem tudom mennyire voltam érthető, de már annyira várom a holnapot
Ilyenkor olyan lassan telik az idő.
Votiv,
És ha már itt vagy
segíts nekem lécci illetve bárki más is, aki keni-vágja ezt a témát. Sajnos Alex méretei miatt szakadtam is és vágtak is, kb. 3x akkora vagyok ott lent
Nem tudom mit kéne még csinálnom. Szedem az arnicát 30-as potenciálba naponta 3x5 golyót + kamillatea. Nem tudom mivel lehetne még lenti gyógyulást segíteni
Nagyon vacak, alig bírok menni, ülni
És a tejbelövelléssel is bajban vagyok. Adélnál észre sem vettem és most meg aztán pláne nem tudom, h mi a helyzet
Tegnap még nagyon sárga színű volt, amit fejtem. Azt mondta a védőnő, h az még bizti előtej volt. Ma viszont mintha már nem lenne annyira sárga, de még azt sem mondanám, h olyan nagyon fehér. Viszont tök sok mennyiséget ki tudok fejni, kb. 200 ml-ket. Ez már vajon a tej lenne?
Tejfakasztásra/belövellésre a pulsatillát javasolta a védőnő 9 v 12-es potenciálba (elsősorban a lelki helyreállítás miatt) meg a lacdeflorátumot 5-ös potenciálban. De ezt sajnos nem sikerült még eddig beszerezni. Gondolom belövellésre az urtica nem lenne hasznos