Jó reggelt!
Hú Bari, köszi az ötletet, akkor megnézem így. Először azt hittem, hogy vmit elrontottam, azért lett csomós, de már megszokásból csinálom, így ez kizárt volt. Én is szűrtem, de mivel a hajnali adagot kell este megcsinálnom (én hajnalban tuti nem pepecselek szűrővel, alig látok ki a fejemből), így botmixerrel próbálkozom. Ez k.ra felhabosítja, ezért nem jó azonnal odaadni a gyereknek.
No, akkor próbálkozom hidegvízzel, hátha. Még 1x köszi!
Ja este balhé volt. Az én jól elalvó Bencém most kemény 3/4 órán át üvöltött... Nem volt jó kézben sem, fekve, ülve, állva sem... Aztán hajnali fél 3-kor felébredt, gondoltam a szokásos cumit kell visszadugni a szájába és kész. Na persze... Nem tudott visszaaludni, így kínomban odaadtam neki a hajnali tápot, amit becuppogott egykettőre. Mondjuk tegnap keveset evett, lehet ezért volt olyan hamar éhes, bár az esti kaja adagját simán benyelte...
Aztán bealudt végre és hajnali 7 óta fent van... Én 8-kor keltem végülis, addig tök jól elvolt az ágyában...
Megyek beöntöm az arcomba a kávét, amit apa csinált, aztán összekapom a gyereket, megetetem és csomizok is, megyünk világgá
Este jövök talán...
Sziasztok!