Új privát üzeneted érkezett!

Bszilvi: Nálunk is ez volt. Nagyon hamar megette az adagját, most meg jó ha a felét megeszi, az már tényleg nagyon jónak számít... Sztem fogacska, már szenvedünk vele egy ideje :( Ráadásul sír szegény, amint meglátja, hogy evés lenne, kanállal közelítek hozzá és vége a világnak. Persze a tápszer meg nem fekszik neki... Van, hogy nem is eszi meg, amit adni akarok neki (pedig régebben megette), akkor próbálkozom mással és vagy bejön vagy nem. Mostanában inkább az utóbbi... Totál tanácstalan vagyok. Már mindent kipróbáltam: 3 napig ha nem ette amit adtam volna neki, akkor nem kapott mást, de a következő étkezéskor sem evett. Feladtam ezt a módszert, mert szemmel láthatóan nem válogat, hanem vmi baja van. Aztán van, hogy egyszercsak minden okés lesz és pár napig rendesen eszik... Próbáltam azt is, hogy ha egyik nem jó, akkor adok neki mást, persze ez sem jön be mindig. Ma pl semmi sem kellett neki...

Kép

Kép
bettica

Betti: akkor remélem hamar kijön az a fogacska :wink:
bszilvi25

csajok ezeket a képeket anyám csinálja neki ez a szórakozás ...a számítógép!!!

viki erobik...fogyókúra ez semmi!!!
ma a lányomat táncra akartam vinni és kiderült,hogy FELNŐTT KEZDŐ TÁNSCSOPORT!!! basszus 1,5 óra és élveztem nagyon...szóval a lányom helyett én járok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de majd fog indulni gyerek is és akkor szindi eldönti gyerek vagy felnőtt!!!!iszonyatosan kemény de közben szórakoztatóan táncos...ááááá ez az én világom!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

jó éjt megyek...mert az öröm az ürömben,hogy dáviddal alig bírt a férjem olyan kis hiszti gép volt :? :?
barika2008

Szia mindenkinek!

Szépek a babák nagyon!

Anna:csini voltál!

Ma barátnőzős napunk volt.Itt volt az egyik délelőtt aztán mentünk sétálni a másikkal és este jött a harmadik. :lol:
Máté el is aludt az ölembe 7-kor,de olyan jól elaludt most fél 9 körül fürcsi után.

Kép
melike

Jó reggelt!
bszilvi25

Jó Reggelt!

Péntek 13 van! :lol: :lol: :lol: :lol: Engem ugyan nem zavar! :wink: :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szép napot!

Engem sem zavar!
Csak Apa most vizsgázik angolból!Remélem sikerül! :cry:

Kép
melike

2 napja nem birok belépni a rohadt iwiwre!

Kép
melike

Hol vagytok?

Kép
melike

én vagyok csak péntek 13-hoz méltóan sza@r napunk van egyszerűen nem bírok dáviddal :?

amúgy vagyok...éppen tibi csokit eszek előtte töpörtyű kenyérrel..

gondoltam ha torna is van és most már tánc is akkor had egyek ...csak le mozgom
barika2008

Na csak óvatosan Bari!Aztán semmi panaszkodás! :lol:
Mindjárt jönnek anyósék. :wink:

Kép
melike

Én is vagyok, puccba vágtam a lakást, kivasaltam, lassan lejár a mosógép, főznöm nem kell.
Viszont összebalhéztunk apával, így Nekem is sz@r kedvem van! :evil: :oops: Hosszú történek, részben igaza van, részben nem, de iszonyúan akaratos és makacs természetűek vagyunk mindketten, így egyikőnk sem enged!
Csillag Lilla azt mondja Valentin napon a rákoknál óriási az összhang! Ha ha ha! De két ráknál is??? :lol: :lol: :shock: :shock:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 14:15-kor.
pironya

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 14:16-kor.
pironya

Itt olyan rosz idő van, hogy az nem is igaz. (hideg)
Pedig le kellene menni a dm-be. Apa azt mondta, hogy ne menjek sehova, de úgy fel szoktam öltöztetni Mercit, hogy csak nem fázna meg. REMÉLEM!!! majd az arca elé is teszek valamit, mert nagyon fúj a szél. Egyenlőre alvás van, sztem még egy órát, de ha felkelt megetetem és indulunk. Tegnap ahogy mentem a barátnőmhöz, már reklamált, akkor is jó sz@r idő volt. (csak 20 percet vártunk a buszra :roll: ) Egy darabig csendben tűr, de utána veszekszik ám :wink:
bszilvi25

Meli: apának drukk!

Piri: apának jobbulás!

Aszcendensem nem tudom, nem tudom hány órakor születtünk! Majd megkérdezem anyumat, meg anyósom. Igaz annyira nem is érdekel! Nem nagyon szoktam horoszkópot nézegetni, csak ez most megütötte reggel a fülem!

Levim is szenved a felső fogaival, a bal felső áttört neki, de nagyon lassan nő kifelé. :cry: Próbálom neki masszírozgatni de nem engedi, és nem is hajlandó rágcsálni semmit, pedig az segítene neki! :cry: :cry:

Innen bentről gyönyörű időnek látszik, süt a nap, de közben igen hideg van, és üvölt a szél. A szelet nem bírom, fáj a fejem tőle egyfolytában. Mi sem megyünk ki! Szilvi Ti is vigyázzatok magatokra!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

piri modern tánc...színpadi táncnak hívják..nagyon élveztem
ott a helyem!!!jobb mint a torna.de azt sem hagyom abba.

mi a férjemmel kos-kos vagyunk.rák-rák aszcendenssel!!!
na az milyen???? :roll:
barika2008

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 14:16-kor.
pironya

sziasztok!!

nagyon édesek a babócák!!Dorina teljesen kipufisodott, nagyon cuki, már múltkor is írni akartam, mert úgy meglepődtem.

Bence is ügyes, meg mindenki...ááá olyan szita az agyam..
MIra is feláll, ahol ő akar, a felülést már korábban begyakorolta.olyan édes, annyira veszi a játékot, az öcsém meg a hugaim szoktak vele cocásat játszani, hogy mennek utána és elkapják, közben röfögnek :lol: :lol: képzelhetitek..úgy szedi a kezét lábát közben sikogat..

ma olyan csendben volt, gondoltam valami rosszat csinál, hát nem a virágföldben turkált..?

most meg a dunán Marian Cozma temetése, nem vagyok rasszista, de azokban kellene egytől egyik jól megforgatni a kést...

Kép
Kép
eyi

MIra még mindig keveset eszik főziből, konkrétan van hogy csak pár kanállal, a gyümit azért megeszi, de néha azt is elutasítja.
tegnapelőtt csináltam neki sárgaborsót, tök fini lett, na abból megevett egy decit.az már nálunk naggyon jó!
szilvi-jó öltöztesd fel-ilyen szélben én sem szeretem kivinni, magam is utálom, ő meg kapkodja a levegőt.

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Nem mentünk végül. hideg van!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
bszilvi25

Hello!

Dorina is gyönyörűen eszik, hatalmas adag főziket vág be, azért is kerekedik így. :))

Tudom, hogy a fogához gratuláltatok, csak hiányoltam a leányzóról írt dicshimnuszokat. ;) A többiek is nagyon édik.

Bizony hideg van, állítólag ilyen szélben nem kapnak rendesen levegőt. Én sem viszem le.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

hol vagytok???????????????????????????????
bszilvi25

én vagyok!!
csak dávid olyan nehéz eset ma ,hogy tényleg alig bírtam letenni :?

evéshez annyit ,hogy 13 év alatt 3 (ilyen) gyerek után számomra nem normális ha egy gyerek folyton enne és nagy adagokat eszik!!
ugye milyen érdekesen formálják az embert a gyerekei????? :lol:
barika2008

Hahó!

Mi voltunk kint.Én jól beöltöztetem és ha felhajtom a tetőt nem nagyon fúj be a szél!Semmi baja. :lol:

Apának ma szóbeli volt,holnap írásbeli és alapfokú.

Megvan a járóka!Mikor először beletettem kb. 15 percig úgy kurjongatott és forgolódott,hogy majd meg zabáltam.

Kép
melike

melike megmutatod??

mi ilyen időben nem sétálunk,nem azért mert félek,hogy megfázik,hiszen olyan nagy a család,hogy akkor itthon is csinálhatnék karantént.hanem mert rettentően utálom a hideg szelet...én magam nem birok kimenni.

ma igaz,hogy nagyon nyügi nap volt és egy kis öklendezés is jutott estére(ami nekem ijesztő) a táptól.de a nap végén volt 20-30 centi hason kúszás,fölemelt seggel és nem fölemelt felsőtesttel!!
az apja oda meg vissza van...azt mondja... nem semmi ez a gyerek miket tud :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
meghogy.... ilyen fiatalon ekkora mutatvány :lol:
látszik,hogy nem babanetezik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

Bari:megmutatom,de semmi extra.

Kép
melike

Kép Egyedül iszom Kép Kép

Kép
melike

Egy gyerekünk van,aki még csak 8 hónapos és már lépni nem lehet a játékaitól,járókától,pihenőszéktől stb.!!! :twisted:

Kép
melike

Mentem.Jó éjt!

Kép
melike

Jajjjj Csajok itt már 2.-dik napja szakad a hó meg állás nélkül.
Ma az autóm alig tudtam ki ásni,de mire kiástam már kezdhettem volna újra. Nem akarok hazudni,de 40cm hó volt rajta.
Hol esik még ennyire?????????
Jah és 2 napja volt nagyon nagy szél.
Semmire nincs időm. Milán be turbozott.
Mentem teregetni,lejárt a gépem.

Kata&Milán

oszman777

sziasztok!
kata látványnak szép lehet ,de nem irigyellek!!

melike:köszi,nekem nagyon tetszik...mondhatni bánom,hogy nem ilyet vettünk.ebben nagyobb esélyt látok a felkapaszkodásra.mert én már annak is örülnék ha felállna vagy felülne dávid.talán jobban elszórakoztatná magát :lol: :lol: és nem kéne annyit cipelni,hogy már mindenkinek badybillder karja van a családban :lol: :lol: :lol: :lol:

na jó hétvégét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!
barika2008

Jó reggelt!

Gondolom már mindenki a 2-es tápszert eszi.Mi még csak most kezdtük,mert most fogyott el az előző.
Kérdésem:nektek is olyan sűrű,hogy nem megy át a cumisüvegen (2es lyukú)?Vagy én vagyok ilyen béna?

Kép
melike

melike:mi a bukós tápszert esszük és abból sajnos nincs 2-es.mert ilyen idős korra már nem szokott annyira szükség lenni rá.de nekünk még kell,úgyhogy eszt esszük,csak talán nem annyira tápláló :?

de tudtommal átlag esetben 6hónapos kortól 2-es kell.
barika2008

D.Bogi!!!!!!!!!!!!!!
Mi a vonalzód alatt az????
Nahhh hol van ilyen nagy hó mint nálunk????
Fotóznék csak nem tudjuk feltölteni a fotókat a gépre,valami nagyon nem fasza. :twisted: :twisted:

Kata&Milán

oszman777

farsang!!!!!!!!!!!
Kép
barika2008

Áhhh de zsír ez a kép. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Hello!

Oszman! Miért,mi van a vonalzóm alatt? Vagy a másik vonalzóra gondolsz? Az már rég ott van.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Szia Bogi!!! Igen erre a vonalzódra gondoltam. csak mikor láttam nem ez volt !!! Hanem sok-sok írás.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!
Nagyon nem pörög ma a topic, (tegnap sem)
Voltunk a maminál.....
Hazahoztuk a ruhákat, Apa teljesen el van ájulva tőlük :)
Kata: itt nincs nagyhó, vagyis egyáltalán nincs......
Bari: nagyon tutkó a kép!
Melike: jó nagyon a járóka!

Ma Merci tökéletesítette a felülést, Apának is megmutatta, és amikor megdícsértük hangosan kacagott! :)
IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bszilvi25

Sziasztok!

Gyors bekukk!

Bari: nagyon nagyon jóóó a kalózos, eszméletlen édes Dávidboy! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi muti majd meg a rucikat!

Hétvége szerintem mindenhol a családé! :wink: :wink: :wink: :wink:

További kellemeset mindenkinek!

Pusza!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Melike: Igen, sűrű. Én 3-as lyukú cumit használok, de néha az sem elég jó :( Ráadásul már vagy 3 féle tápszert kipróbáltam és mind csomósodik... A HA-s tápszerekkel nem volt gond... Leírás alapján készítem, de nekem akkor is csomós lesz... Fogalmam sincs, hogy mit rontok el...

Bari: Dávid kalóz nagyon édes! :lol:

Bencém épp tölti a pelust. Épp most beszéltünk apával, hogy ma még nem volt, holnap szenvedés lesz miatta, de szerencsére nem lett igazunk :)

Ja és egész nap nyűgős volt Bence. Amint benyomott vmit a szájába egyből sírásba kezdett... Annyira sajnálom szegényt :(

Léptem.

Mindenkinek szép hétvégét!
Aki még beteg annak pedig mielőbbi jobbulást!!!!

Kép

Kép
bettica

Bszilvi: Gratu a tökéletes felüléshez!!! :)

Kép

Kép
bettica

bettica én nem sok féle tápot próbáltam mert 1-2 hónapos korától ugyan azt eszi!
de 5 hónapomba került kb mire rájöttem csak akkor nem csomósodik a tápszer ha tök hideg vízbe rakom!!
nekem a logika azt diktálta hogy előbb víz melegítés utána bele a táp.de fordítva kell.legalábbis az enyémet,és akkor nem lesz csomós!
addig viszont agyrém volt mert szitán szűrtem!!
barika2008

Jó reggelt!

Hú Bari, köszi az ötletet, akkor megnézem így. Először azt hittem, hogy vmit elrontottam, azért lett csomós, de már megszokásból csinálom, így ez kizárt volt. Én is szűrtem, de mivel a hajnali adagot kell este megcsinálnom (én hajnalban tuti nem pepecselek szűrővel, alig látok ki a fejemből), így botmixerrel próbálkozom. Ez k.ra felhabosítja, ezért nem jó azonnal odaadni a gyereknek.
No, akkor próbálkozom hidegvízzel, hátha. Még 1x köszi!

Ja este balhé volt. Az én jól elalvó Bencém most kemény 3/4 órán át üvöltött... Nem volt jó kézben sem, fekve, ülve, állva sem... Aztán hajnali fél 3-kor felébredt, gondoltam a szokásos cumit kell visszadugni a szájába és kész. Na persze... Nem tudott visszaaludni, így kínomban odaadtam neki a hajnali tápot, amit becuppogott egykettőre. Mondjuk tegnap keveset evett, lehet ezért volt olyan hamar éhes, bár az esti kaja adagját simán benyelte... :roll: Aztán bealudt végre és hajnali 7 óta fent van... Én 8-kor keltem végülis, addig tök jól elvolt az ágyában...

Megyek beöntöm az arcomba a kávét, amit apa csinált, aztán összekapom a gyereket, megetetem és csomizok is, megyünk világgá ;)

Este jövök talán...

Sziasztok!

Kép

Kép
bettica

Bettica!!!
Mikor árulod el :?: :?: :?: :?:

Kata&Milán

oszman777

nincs valami nagy pörgés :?

én is megyek mert fánkot sütök.csak most úgy akarom,hogy csokis legyen a teteje.meg bele is jó lenne de azt nem merem bevállalni...

bluebox márti hol van???? :roll:
barika2008

Briiiiiiiiigggggggggggggiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
Egyszer valaki rakott fel fini fánk receptett. Hol van?? Kerestem az oldalon is,de nincs.
Talán Márti írta a fórumra??? Passszzzz.
Mért nem írod át a receptes oldalra??
Régen sokkal nagyobb lángolással csináltad. vagy már nem akarod??Mert akkor valaki át vehetné. Nem?? Ez csak egy gondolat volt.

Kata&Milán

oszman777

Márti!!! te írtad azt hiszem a fánk receptett. Kérném szépen.
Már kerestem vissza sok-sok oldalt de nem találom.
Bari a tied is jöhet,az bevált???

Kata&Milán

oszman777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?