Sziasztok!
Nem volt jó napom, meg itthon sem voltam, ezért sem írtam.
Rengeteg dolog kavarog bennem.
Lényeg, hogy ma be kellett volna mennem mhelyre, mert a főnököm a külső konzulensem a szakdogához, amit írok ugye. Gyerek letesz anyuéknál, én rohan buszhoz, buszon meg akkora görcsök jöttek rám, hogy alig bírtam állni. Le kellett szállnom a soroksári tesconál és bementem, mert Petit hívtam, szte gyomorrontás, menjek wc-re. Végül ténlyeg volt hasmenésem (ami eredményeképpen már megint lejött egy kiló), de apukámat hívtam, hogy jöjjön értem, szülési görcseim voltak. Borzasztó volt, negyed óránként egy hasgörcs, mintha megszülném a gyereket. Ez tartott egész délelőtt, és fura, de akkor lett vége, amikor bevettem a MagneB6-ot. De a hasam még nincs jól, sőt! Nagyobb bajom semmi, csak a Calici járvány miatt, amit fél hónapja elkaptunk és végigszántott rajtunk most már 6 kiló minuszban vagyok a terhesség kezdete óta (igaz, volt miből lefogyni), de teljesen összeszűkűlt a gyomrom és se étvágyam, se semmi. Alig eszem, amit magam is tudok, hogy nem jó, de nem tudok tenni ellene.
Baba odabent jól van, szept. 15-20 közöttre várjuk (legalább is a doki.
), már 32 mm, láttam, hogy van két keze, két lába és egy feje, 9 hetes és 7 napos vagyok ma. Doki szerint majd csak késúbb pontosítsunk szülési dátumot, ezért sincs új vonalzóm. Majd lesz, nem sürget a tatár.
De szerintünk kislány. A calicit leszámítva egyszer hánytam, és minden nyavaját elkapok, ilyen a Csabival nem volt. 12 hetesen a Csabival már látszott valami dudor a hasam alján, most ugyan még van két hét, de erre nem látok esélyt, és mint tudjuk a lányokkal kisebb has lesz, a fiúkkal nagyobb (a lányok valahogy beülnek a csontokba) Úgyhogy NIKI ne aggódj, nekem ennél jóval nagyobb hasam volt a Csabival, és 3750-nel született. Tök átlagos volt. Egyébként ne haragudj, de nekem nem is tűnik olyan hatalmasnak. Űgy értem nyáron a kórháznál (közel lakom a Szent Imréhez) mindig tényleg hatalmas hasakkal mászkálnak asszonyok. Főleg egyszer láttam egy ikerhasat, ahol már 38! hetes volt az anyuka! És előre terjeszkedett a hasa, nem oldalra. Sztetetk mekkora lehetett?
Lényeg, hogy mi 2in1 megvagyunk, de a mai nap után a legkevésbé sem várom a szülést. Nincs rossz emlékem egészen addig, amig nem görcsölök megint.
snoopy: vettünk egy tesztet szombaton, negatív. aztán hétfőn szexeltünk este, és iszonyúan fájt, még utána is, ülni alig bírtam. Valamit megnyomott Peti. Másnap reggel nyílvánvaló volt, hogy a gyerek volt az.
Ő vigyorgott, én bőgtem.
Lányok, tudom, hogy nem erre számítotok, de őszinte kell, hogy legyek!
Anna én tényleg gratulálok nektek, de a többieknek mondom, hogy ha nem muszáj és nem égetően sürgős most a második gyerek, várjatok egy kicsit!!!!
Élvezzétek ki az első babát, mert 2 gyerekkel már nem leányálom. Én annyi mindent szerettem volna csak a Csabival átélni, megcsinálni stb. És örülök a magzatomnak-babámnak már tényleg, de józan ésszel nem siettem volna el!!! Most az egész nyáron .... folyt köv később, mert bepis, apának víz kell, én aludni......
sorry, holnap írok....
Ja, egyébként menjetek ki a gyerekkel a hóba! ímádják!!!!