Sziasztok!
Voltunk Brendonban. Sikerült megvenni mindent, kengurut (ki is próbáltuk itthon rögtön), fül-homlok-szobahőmérőt, TT cumit (ami egyelőre nem kell a gyereknek
), esővédőt babakocsira és megvettem a Suttogót, a 3. részt, a mindent megoldot. Köszi LKata, Sensi a tanácsot, hogy melyiket vegyem!
Amúgy rólunk annyit, hogy csináltunk ugye egy 24 órás mérést, ahogy a dokinő mondta. Tegnap 800 grammot evett meg Lotti, este az ucsó szopinál már csak 80-90 grammot, de az zsírosabb tej, szóval megcsináltuk, megmértük, be is fejeztük. Én mondtam páromnak, hogy nem stresszelem magam a méréssel tovább, régen is csupa stressz volt az életem miatta és bebizonyosodott, hogy Lottika megeszi az adagját így is, hogy nem 1 órát van cicin. Úgy csináltam, hogy ált. 25-30 percet szopizott és ennyi idő alatt elég is volt neki.
A gélnek hála alig-alig bukik (vagy a rövidebb szopi miatt?
), pici jön csak neki vissza a böfiztetés alkalmával, emiatt úgy látom, nyugodtabb, tud rendesen napközben aludni, tegnap is 2X1 órát aludt a kiságyban nappal és most is alszik már negyed órája.
Mindenkinek nagyon köszönöm a sok bíztatást, tanácsot, jó szót, de tényleg, mindig lelket öntötök belém!!!
Éva - örülök, hogy jobban vagytok!!! Nehéz egy időszak lehetett ez neked/tek
A képek nagyon jók, szuper lehet ez a hely, csak nem tudom még, hogy nyárig mennyi manink lesz, így igazán előre foglalni sem szeretnék
Peva - köszi a homeós infót, szerintem beszerezzük fogzásra, amit te is írtál!
Kúp - én úgy tudom, hogy 6 kiló felett mehet az egész kúp.
Sensi - igen, jó adag a 170-180 gramm egyszerre Lottinak. Ha a súlyához mérten nézem, elviekben kb. 800-900 grammot kéne ennie egy nap, ez megvan neki (a tegnapi mérésből kiderült), úgyhogy nem aggódok emiatt. Az tény, hogy az 1 órás szopi az húzós, mármint időben, mert az böfiztetéssel együtt kb. 7 órát vesz el egy napomból. Nem sajnálom tőle, de most, hogy 25-30 perc után lekerül a ciciről, élvezem, hogy van elég időm, pl. most tudtam egy gyorsan porszívózni is és ágyneműt húzni
Nagymama - brazil sorozatok
Suttogó - nem negatívummal végződő dologról olvastam, hanem arról, hogy sokak szerint nem jó a Suttogó módszer, azt olvastam, hogy ez azoknak a szülőknek jó, akik ugyanúgy szeretnék élni az életüket, ahogy azelőtt, hogy megszületett a babájuk
Viszont elkezdtem olvasni és már az elején nagyon tetszik, pl. hogy az a szemlélete a nőcinek, hogy ne hagyjuk sírni a babát! Türelem és tudatosság, tök igaz. De majd nyilatkozok később még, ha már többet olvastam belőle. Persze kinek mi válik be, majd meglátjuk, eddig érdekes.
Sensi, nyugi, nem látszik rajtad a 15 kiló +, a képeken, amiket felteszel, mindig csinos vagy, de tényleg!
Macianyu - fürdős kép
Marek - én a Béres A. 200% alakformálás mesterfokon c. dvd-jét használom most, mert ott lehet léptetni a menüben, kezdi a vádli-comb-fenékkel, majd jön a kar, aztán has és jó nyújtás van benne és extra has- és farizom gyakorlatok
Én írigykedem, hogy ilyen sovány vagy!!!!!!!!!!!!!
Nekem egyszer megkérdezték még kb. 1 hónaposan, hogy fiú-e vagy lány, és már a fülében volt a fülbevaló
Bori cumcumos (mi így hívjuk itthon a cumit) képei
Lottika nem akarja a TT cumit, amit ma vettünk neki
Gatyaszakadás, még jó, hogy szép tangában voltál
Bangham - sajnálom, hogy a babád sérvével kapcsolatban kevés válasz érkezett, én nem is igazán tudok ehhez hozzászólni, nincs tapasztalatom. Ha ilyen van, nyugodtan írd le még egyszer, lehet, hogy tényleg az volt a baj, hogy a lap alján voltál vagy épp valakivel valami történt még és mindenki arra figyelt fel. Nekem is volt már, hogy írtam egy kérdést és nem jött válasz és feltettem újra, biztos nem direkt nem válaszoltunk!
Miki baba nagyon édes, a könyöklős képen nagyon vagány ám!
Nyugtonmalac - én odavagyok a kacagásért, olyankor meg lehet zabálni Lottikát, főleg akkor csinálja, ha röfögünk a nyakába vagy a hónalja környékén
nlc-n sokszor írtam anno a szakértőknek, írok a dokinénidnek mindenképp, köszi az ötletet, majd megírom, hogy mit válaszolt!
Mi is gondolkodtunk már a gyerekdoki váltáson, főleg, amikor elküldött minket vérvételre, pedig már nem is volt sárga akkor Lotti, tehát miatta külön vettek vért tőle, pedig már nem kellett volna. Persze most a vérkép miatt ugye vasat kell adni + folsavat is (1/4 részt vízben feloldva), 3 hónapig, fasza, marhára örülök neki. Az a baj, hogy nem igazán tudom, hogy hol van itt gyerekorvos másik és milyen
Overál nagyon cool!
Az a takaró a kenguruhoz hogy műxik, mert nem értem
Idős bácsi popónézés
Köszi a kengurus tanácsokat, szerintem külön-külön kabát lesz, mert párom nem az a nagy télikabátos és alulra kap 2 gatyót Lottika és még tutyit vagy az én egyik vastag zoknimat ráhúzom a lábára
Terranova - Jászain van, ha Nyugati felé indulsz, balra a köv. sarkon, ha a viliről leszállsz. Nem tudtam venni semmit, semmi nem volt jó a nagy seggemre
Farmerméret úgy kezdődött, hogy XXS, XS, S és kész, kösziiii
Bár régen jó lett volna rám az S-es, amikor én még kislány voltam, 55 kilóval
Szöszke - de jó, hogy magától kijött a cső!
És megtartod?
Bettike - jaj, nekem is volt ilyen, hogy kissé türelmetlenebb voltam és úgy szóltam szegény Lottikára, nem kiabálva, de kissé erőszakosan... utána úgy de úgy elszégyeltem magam
Máté tünemény, ahogy fogja az ágyrácsot, Lottika is szokta
Gatyát sajnálom, de örülök is, hogy nem én vagyok ezzel egyedül
Na megyek, mert kajaidő, megébredt a gyerek, épp párom adja neki a gélt!
Amúgy nem lesz baj a hozzátápival, a gyerek a kezünkből akarja kiszedni a kanalat, annyira élvezi,hogy úgy kapja a gélt
Majd teszek fel képet a kengururól, csak már nincs időm... jövök még, ha tudok!!!