Hello
Kolozsvár óta nem is jelentkeztem, csak olvasgattam. felgyült a munka.
Kezdem a panaszaimmal, mert látom pont erről folyik a téma. Szomszédok.... áááááááááááá
Tudjátok, írtam már régebben is hogy feölöttünk dübögnek esténként. 2x is szóltunk már nekik de nem akarják abbahagyni. És mostár több a soknál hogy éjjel fél 12kor is ez megy. Ha van valaki náluk akkor olyan hangosan beszélnek hogy lehallatszik, fel kopogtunk az este is a felmosóval, de nem érdekli őket. Sanyi rossz alvó, és felébred a zajokra, én ha nagyon fáradt vagyok akkor elalzok hamar, de ez elviselhetetlen. Nem tudom mi a francot csinálnak éjjel is. Az igaz hogy anyira szar a parketta hogy recseg és ha nem fgyelsz oda hogy jársz akkor dübög, de nem épp anyira amenyire náluk megy ez. És főleg nem éjjel. Nem is zavarna anyira ha 11ig csinálnák, na de utánna?!!!
Na a lényeg hogy Sanyi teljesen ki van borulva emiatt, már napok óta alig alszik, ha elalszik akkor felébred, nem tud vissza aludni, gépezik hajnalig, másnap munka. Ez a hónap katasztrófa minden évben. Utazási kiállitás Pesten, katalógus készítés, levelek kiküldése stb. stb. Ilyenkor ha az ember nem piheni ki magát, teljesen kiborul egy idő után. És sajnos ez ma megtörtént. haza jött teljesen feldúlva hogy neki elege lett az egész lakásból és költözzünk el.
Gondolhatjátok hogy én is kiborultam. Megint egy költözés kitudja hova ideiglenesen, borzasztó. Nem akarom, de ezt se nagyon lehet elviselni, mondjuk én még valahogy elvagyok vele, de Sanyi nem. Azt mondta ha én nem megyek akkor ő elmegy az anyjához aludni a kisházba. Szóval, teljes a káosz nálunk is. Katasztrófák ezek a társasházak. Házat még nem tudunk venni mert minden pénzünk le van kötve.
Elég a panaszkodásból.!!! Kolozsváron nagyon jó volt, csak kicsit rövid. Ott se nagyon tudtunk aludni, mert a hűtőszekrény önkiolvasztós és egész éjjel zajongott. Ideiglenesen van nekik megcsinálva az étkező rész szobának. Így pont a konyha mellett voltunk, ők addig leköltöztek anyósékhoz.
Patrícia nagyon jól viselkedett, ugyanúgy mint itthon, ugyanúgy aludt napközben, éjjel is reggelig. Mindenki imádta, játszottak vele. Az idő csodás volt, kész tavasz, bográcsba főztünk halászlevet, mici-et sütöttünk, sétáltunk Kolozsváron, felmerült a sok szép régi emlék. Márciusba megint megyünk. Kárpátia koncertre.
Köszönöm a kép dicséreteket. aranyosak vagytok.
Andi: Jót nevettem a Dorkás storikon, aranyos nagyon, el is képzeltem ahogy mutogatja a bugyikáját. Ügyes nagylány már, ténleg nem sokáig kell pelust használjatok. Jó ötlet ez a mini tali, de sajnos mi nem tudunk menni, mert épp vendégek jönnek hozzánk. Majd máskor, de azért köszi hogy elhoztad a sapit.
Részvétem a nagypapa miatt.
Kaqk: Üdv köztünk. Andi jól "lenyomozott". hihetetlen ez a csaj, mindenre jut ideje. Mindig top-on van.
Hozzál fotót magatokról. Mikor költöztök haza? Van itt lakásotok? Babaprojekten vagytok?
Bea: gratula a gyakorlathoz. és sok energiát kívánok a dolgozaokhoz. Hihetetlen hogy menyit tanulsz és gürcölsz!!! Jó hogy így birod és szereted, én utáltam a sulit, vagyis a tanulást.
Kriszti: Jupppijééé a fogacskákhoz!!! Örvendek hogy segitett ez a homeós bogyó, jó tudni hogy létezik ilyen. Nekünk még nem bujik, vagyis nem szenved miatta, csak csupán fehér az ínnye és kicsit érdes a felület. Na de még ki tudja mi lesz belőle.
Aranyos ahogy Nelly mondja a nem szót és Olivér nagyon cuki a "Paulin csősszel". Miket nem találnak ki!!! Csak nehogy megint betegek legyetek!!! Hol vettél ilyen olcsón kardvirágot???? Vagy én értettem félre. 500 ft. egy db. vagy 50 db.????? Mert ha egy darab az elegge húzos. Ha nem vagytok betegek, elmennénk majd jövő héten a zongoráért és a ruciért, megbeszélem Anitával is és akkor együtt elfuthatnánk. Meg picit dumcsiznánk is.
Zsu: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ katasztrófa ez a vénasszony felettetek!!!! És ez a kkádas stori, megint jól megrémültem tőle, pedig már egyszer mesélted!!! Borzasztó hogy mi idegeskedést tudnak okozni a szomszédok. De mi normális emberek meg figyeljünk másokra. De ők le se sza....k.
Hogy álltok a babaprojektel?
Panka: Jó hogy találtatok bölcsit, majd kérünk képet a lakásról és a környékről. Remélem jól fogjátok magatokat érezni Pesten. Nem is tervezitek hogy vissza jösztök egyszer??
Éva: de jó hoy jelentkeztél!!! Várod a tavaszt??? el is hiszem, én is. Mi akik imádjuk a kertet és a kerti munkát nagyon tudunk vágyni a melegre a napra. kolozsváron is mikor egy szál póloba lehetett kint lenni olyan jó volt. Erre tessék, itt hull a hó és hideg van!!
Hogy van Szasza? Miket csinál már? Mekkora???
Bocsi ha kiifelejtettem valakit.
Pusza,