sokat irtatok kezdem az elején.
Melinda ezen a képen tényleg nem dagi Pistike csak óriásbébi szép kisfiu büszke mami lehetsz! Azt meg, hogy a kicsi a pocakodban hagy téged nyugodni csak azt jelzi amit már mondtam a Fentvaló nem oszt senkire sem több terhet mint amit el tud viselni!
Perpike ez a fránya LH teszt tekem is feladta a leckét pedig már azt hittem ledoktorálok belőle
de én sem tudom, hogy végül is az esti tesztem miért pozitivabb mint negativ. Pedig azt irta, hogy 30 napos ciklus esetén a 13. nap kell kezdeni a tesztelést én éppen 13. nap voltam a tegnap. A 11 napon a tüszőm uh-n 15,9 mm volt tehát kicsike. Ma megint tesztelek és meglátom, lehet hamarabb lesz piri ebben a hónapban. Pl a tavaj a februári ciklusom 26 napos volt, de hát akkoriban hagytam abba a fogamzásgátlót igy a szervezetem kezdet ujre élni. Valószinű lesz összebujás a napokban, bát tojcsi még nem volt nyujtható a tegnap. A cikk nagyon hasznos valahol sejtettem is mindezt, hogy igy van hiszen hányan és hányan maradnak spontán babások és nem is figyelnek oda magukra.
Mucus te ilyen érzékeny kismami leszel? Hátha a baba szorakozik korán veled!
Adiadi Dunakavics SAJNÁLOM
szia
Betty a tavaj csak 1 szál rózsát kaptam az is gyengus volt, mert akkor is aznap ért haza és már nem ment a piacra virágot venni csak megállt az egyik sarkon és gyorsan vett 1 rózsát és jött haza aludni. De most látom jobban kitett magáért. Tudja, hogy imádom a virágokat és ő tényleg rengeteg szép virágot vett mikor udvarolni kezdett. Első nap miután összejöttünk 3 száll rózsával állított be 1 vörös nekem, és 1-1 fehér a szobatársaimnak. Restelte, hogy csak nekem hozzon. Aztán még kaptak a csajok potya virágot, csokit. A vicces csak az volt, hogy az egyik szobatársnőm az öcsém barátnője, öcsikém is velünk lakott. Persze mind dícsértük a szép gestusokat míg aztán öcsém kitört, hogy azért mostmár hadja abba a virágokat, ha akar hozzon nekem de nem az ő barátnőjének. Persze ezt csak nekünk mondta. Szegény milyen rosszul érehette magát ő nem ilyen virágot vevő srác, egyetemisaként nem is engedhette meg magának és látva, hogy baránője mennyire vigyázz a potya rózsáira jó pipa lett.
Mindekit várok ma is vissza ha még belefér a társalgó a mai napba. Nekem férjecském éppen alszik igy most még ráérek netten üllni
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.02.14 11:05-kor.