Új privát üzeneted érkezett!

meli mért égetnéd a gyereked...neki is büszkeség hogy meg tudot siratni..... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


mivel itt mindenki elmondja bátran a véleményét én is gondoltam már arra, hogy Pistike előnyben van, hogy egy szobában alsztok és kihasználja, hogy mindig ugráltok mindahányszor félrehuzza a száját. Zsíroskenyeret eszik? Atya ég!!!! Jó étkes gyerek én azért kicsit fognám a kajával nehogy beteg legyen hiszen annyit beszélnek a tulsulyos gyerekekről és arról, hogy a szülök a felelősek érte. :oops: :oops: :oops: bocsi nem akarlak letámadni!

Kép
Kép
melisch
 
 


meli szerintem szoktassátok át a szobályába szépen fokozatosan.ha aludni akartok míg meg nem érkezik a kicsi...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Csajok most nem írok többet mert szarakszik a net és hulla fáradt vagyok.Holnap jövök,igérem! :wink: Nagyából vissza olvastam Kiruslátom megjöttél,bár nem jó hírrel. :? Nagyon szorítok Neked és légyszi küldj egy sms-t ha elolvastad a privit!Így Nekem is meglesz a Te számod. :wink: Kezem lábam keresztbe.++++

Többiek pussz,jó éjt!

KépKép
Kép
mucus75
 
 


üdv lyly, kicsit féltem itthagytál bennünket mert elkaptalak irogatni egy másik topikba de ide nem irtál :oops: :lol: jó, hogy csak jösz még hozzánk is!!!!!!! Az ikres storyd jó, gondolom, hogy megijedtél :idea:

Kép
Kép
melisch
 
 


Nem támadtál le,nem kövér amúgy.Olyan,mint egy másfél éves,de magasságra is.Pörköltet,mindent eszik.Amit meg nem,tunkolunk kenyérrel.A zsíros kenyér nem neki lett szánva,de kinézte a számból,ami nem ízlik neki,azt úgyse eszi meg.ő még most kezd el menni,az mondta védőnéni sokat fog enni.Na ez eddig stimmel....

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


csupán láttam at 1-ik képen, de tényleg csak az egyiken és ott daginak tünt, gondoltam a többit elöbb csináltátok. De tényleg fejlett mutattam Pistike képét páromnak és ő is 2x megkérdezte, hogy az a baba 9 hónapos? Neki volt pici tesója ő többet tud a babákról mint én.

Kép
Kép
melisch
 
 


meli amint elkezd szaladni pistike simán lejjebb fog menni a testsulya is.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na,mutatok egy egész alakos képet...Nem kövér...még.... :lol: Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt! Remélem Melinda nektek is az, és nem sokszor kellett kelned...

Kirusnak minden jót!

Egy pár napja már olvasgatom a fórumot.

Most döntöttük el férjemmel, hogy szeretnénk babát. Pé-m óta folyamatosan szúr, fáj, nyilal a hasam. Ma reggelre a derekam is fáj... Persze azt sem tudom ez tünet-e. Eddig nem éreztem soha ilyet. Teszteltem már, persze negatív, én kis butuska....

Viszont párom beteg volt, antibigyót szed. Én most érzem a torkom. Nem fogok gyógyszert szedni, de akkor hogyan kúráljam magam? Félek belemegyek ebbe a baciba, felmegy a lázam (nekem nagyon hamar) és akkor......
Tehát félek, mint első leendő gyerekes mindentől.

Járt valaki így? Mi van, ha beteg vagyok, és pont beágyazódna a csöppség?

Szép napot!

Kép
kicsi80
 
 


Csajok!
Egész éjjel hányingerem volt.Ma reggel is folyamatosan.Egy picikét úgy csillapodott most,hogy elmajszoltam egy üres zsömlét.Párom vette elő a különböző felvágottakat a hűtőből és ki kellett mennem mert öklendeztem. :shock: :? :evil: :roll: :D Szerintetek benyaltam valamit???
Majd még jövök. :wink: :D

KépKép
Kép
mucus75
 
 


kicsi80: Olvasd ezt el

Dr. Czeizel Endre: Na most ez egy teljesen idejét múlt butaság. Tessék végiggondolni. Ugye a terhességet az utolsó havi vérzés első napjától számítjuk, vagyis az asszony az első két hétben nem is terhes.

Műsorvezető 1: Csak a kerek mutató szerint, hogy majd mikor szül.

Dr. Czeizel Endre: Mert nem tudjuk honnan máshonnan számolni. És akkor a 3., 4., amikor az a kis magzatkezdemény vándorol a petevezetékben, majd beágyazódik a méhben és a 29. nap az, amikor sejtek elkezdenek specializálódni, a 3. és 4. héten őssejtek vannak. Az őssejtek mindenre képesek. Akkor, ha valami nagyon drasztikus hatás éri a magzatot, eltűnik, egy-két napot késik a havi vérzés. Általában senki se tud róla. De az összes többi totálisan regenerálja. Teljesen egészségesen születik. Vagyis az első hónapban semmifajta rendellenesség nem alakulhat ki. Tehát például ezt borzasztóan meg kéne tanítani az embereknek, hogy a kimaradt havi vérzés előtt semmifajta külső ártalom nem tud rendellenességet okozni. Tudniillik azért sajnos a várandósságok nagy része az nem tervezett. Tehát a nő arról jön rá, hogy várandós, hogy kimaradt a havi vérzés. Akkor elkezd gondolkozni, hogy Jézus Mária múlt héten volt a férjem szülinapja, hogy berúgtunk, ilyen gyógyszert szedtem, olyan betegségem van, elmegy a körzeti orvosához, és azt mondja Jézus Mária, hát a legérzékenyebb első hónapban, na hát. Pedig az első hónapban semmifajta fejlődési rendellenesség nem alakulhat ki.”
Vendég
 


nekem negatív... Adiadi????

Hú, annyit írtatok, nem is tudok visszaolvasni, főzés,takarítás, stb... még jövök
Vendég
 


Ó Duna,sajnálom!!!
Igen,jól aludtam,3szor keltünk!!Kezd hatni a Chamo. :lol:
Én meg majdnem feladtam az első nap!!!
Mucus,van,aki ilyen hamar megérzi.Kb. 5 nap múlva kiderül.... :lol:
Melisch,egerek???Hagytak aludni???Mi most megyünk Gyöngyösre,tesóm most volt 6 éves,valamit nézünk neki!!
Ja,a Dentinox 3 percig hat nekünk,most jutott eszembe,hogy valaki kérdezte!!
Na csóközön!!
Jahhh,kicsi,mesélj magadról,hány éves vagy,stb....
Jah,majd a kismamiknak kedveskedni akarok,de majd délután leírom!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


AZTAZEGET!!!!hOLNAP 13 HETES LESZEK!!!!ÍGY ELMEGY MEGINT AZ IDŐ???PEDIG MEGFOGADTAM,HOGY KIÉLVEZEM MINDEN PERCÉT!!!!CSAK SAJNOS,VAGY HÁLISTENNEK NEM ÉRZEM,HOGY TERHES LENNÉK!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


Melisch: Lassan kezdem nem érteni az LH tesztet. Nekem vagy 3 napig pozitívat mutatott. Mondjuk azt olvastam, hogy a peteérést serkentő gyógyszer okozhat ilyet. Most nemtudom akkor mi van.

Mi kedden szerdán voltunk együtt, mert hétfőn kaptam a tüszőrepesztőt. Remélem sikerült jó időben. Most minden este nézem az LH-t már vagy 5 napja.
Vendég
 


Dunakavics: Az nem jelent semmit, amíg meg nem jön! :)
Mikor kell megjönnie?
Vendég
 


Sziasztok!

NAGYON KÖSZÖNÖM PERPIKE! Megnyugodtam :D

Melinda: Magamról kérdezel? Hát.... 29 leszek a nyáron. Májusban leszünk 4 éve házasok, bár 13 éve "járunk". Biol-fiz tanári végzettségem van, és fizikából doktoráltam. Jelenleg kutató vagyok. Hat éves korom óta sporolok, lefutottam több tucatnyi félmaratont, három maratont, és jött a dilemma. Augusztusban Ironman Nagyatádon, vagy baba projekt. Nehéz döntés volt. Aki esetleg nem sporol, nem is nagyon tudja, mit mérlegel az ész ilyenkor :roll:
Aggodalmaskodó típus vagyok, és ráadásul mindenben logikát, összefüggést keresek, és persze mindent tudni akarok...

Hát ennyit rólam. A többit majd meglátjátok :lol:

Kép
kicsi80
 
 


Jó Reggelt Csajszik!

Melinda: Francesca kérdezte tegnap, hogy nincs-e valami "ikerreceptünk", mert akkor benevezne rá :wink: Én meg írtam, ha talál valamit, akkor én is nevezek :lol: :lol:

Melisch: Nagyon ari az ikres kép....hát én tényleg beneveznék rájuk :roll: :lol:

Mucus: Nagggyon kis édi bébi a fiacskád, jók a képek!!! :)

Lyly: Én elküldöm privibe az adataimat ha szabad :lol:

Melinda: Neked is nagyon szép fiad van :)

Kicsi: Üdvözöllek, és sok sikert a babásodáshoz! :wink:

Mucus: Talán baby a korai hányinger oka?! :wink:

Dunakavics, lehet, még korai a teszt. Vagy nem? Mindenesetre sajnálom, hogy nega :(

Perpike: Én csütörtökön kaptam a tüszőrepit, és akkor este voltunk együtt. Nemtudom, hogy a szuri után mikor van a tényleges tüszőrepedés :oops:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Ja?! Éjjel esett fél centi hó (már el is olvadt, mert most meg süt a nap) :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Adiadi: TESZT???

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Nekem is negatív, Dunakavics! :cry: Majd a következő hónap a miénk lesz! Ne szomorkodj!!!!!

Lányok, köszi, hogy drukkoltatok!

Kép
adiadi
 
 


Adiadi, nagyon sajnálom :(
De új hónap, új remények tudod :wink:
Bár még 2 nap van a ciklusodból...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


kis felvíditás nektek lányok na igy néz ki nállunk a "nem tartunk az idén Valentin Napot" erre ezt kaptam férjemtől reggel, még aludtam mikor hazaért :lol: Kép Kép

Kép
Kép
melisch
 
 


De gyönyörű Melisch!!!
Azén férjem még nem ért haza... :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


sokat irtatok kezdem az elején.

Melinda ezen a képen tényleg nem dagi Pistike csak óriásbébi szép kisfiu büszke mami lehetsz! Azt meg, hogy a kicsi a pocakodban hagy téged nyugodni csak azt jelzi amit már mondtam a Fentvaló nem oszt senkire sem több terhet mint amit el tud viselni!

Perpike ez a fránya LH teszt tekem is feladta a leckét pedig már azt hittem ledoktorálok belőle :evil: de én sem tudom, hogy végül is az esti tesztem miért pozitivabb mint negativ. Pedig azt irta, hogy 30 napos ciklus esetén a 13. nap kell kezdeni a tesztelést én éppen 13. nap voltam a tegnap. A 11 napon a tüszőm uh-n 15,9 mm volt tehát kicsike. Ma megint tesztelek és meglátom, lehet hamarabb lesz piri ebben a hónapban. Pl a tavaj a februári ciklusom 26 napos volt, de hát akkoriban hagytam abba a fogamzásgátlót igy a szervezetem kezdet ujre élni. Valószinű lesz összebujás a napokban, bát tojcsi még nem volt nyujtható a tegnap. A cikk nagyon hasznos valahol sejtettem is mindezt, hogy igy van hiszen hányan és hányan maradnak spontán babások és nem is figyelnek oda magukra.

Mucus te ilyen érzékeny kismami leszel? Hátha a baba szorakozik korán veled!

Adiadi Dunakavics SAJNÁLOM :cry: :cry: :cry:

szia Betty a tavaj csak 1 szál rózsát kaptam az is gyengus volt, mert akkor is aznap ért haza és már nem ment a piacra virágot venni csak megállt az egyik sarkon és gyorsan vett 1 rózsát és jött haza aludni. De most látom jobban kitett magáért. Tudja, hogy imádom a virágokat és ő tényleg rengeteg szép virágot vett mikor udvarolni kezdett. Első nap miután összejöttünk 3 száll rózsával állított be 1 vörös nekem, és 1-1 fehér a szobatársaimnak. Restelte, hogy csak nekem hozzon. Aztán még kaptak a csajok potya virágot, csokit. A vicces csak az volt, hogy az egyik szobatársnőm az öcsém barátnője, öcsikém is velünk lakott. Persze mind dícsértük a szép gestusokat míg aztán öcsém kitört, hogy azért mostmár hadja abba a virágokat, ha akar hozzon nekem de nem az ő barátnőjének. Persze ezt csak nekünk mondta. Szegény milyen rosszul érehette magát ő nem ilyen virágot vevő srác, egyetemisaként nem is engedhette meg magának és látva, hogy baránője mennyire vigyázz a potya rózsáira jó pipa lett.

Mindekit várok ma is vissza ha még belefér a társalgó a mai napba. Nekem férjecském éppen alszik igy most még ráérek netten üllni :mrgreen:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.02.14 11:05-kor.

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch: Micsoda csokor :D

Adiad és Dunakavics: Még van a ciklusotokból hátra. Még van remény...

Kép
kicsi80
 
 


kicsi80 nem akratalak kihagyni csak annyit irtam, hogy te kimaradtál :cry: . Üdv közöttünk és mielőbbi babázást! A sok sport szerintem pozitivan fogja befolyásolni a baba mielőbbi érkezését :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!
Jöhetek én is hozzátok?
Nekem van egy Bencém 15 hónapos, a tesót három hónapja próbáljuk ( ez a 3. ) egy méhen kívüli terheség után.
Eddig még semmi. :( Még optimista vagyok, hogy nem a műtét miatt nem sikerül, de ha ebben a hónapban sem jön...
25-ére nem várom, de addig megőrülök a várakozásban.
Ebben a hónapban kipróbáltuk a Jónás módszert is, mert titkon jó lenne egy kiscsajszi, de nem minden áron!
Lh tesztelni kezdtem a múlt hónapban, amikor a 15. és 16. napon lett poz, de baba nem, most pedig lehet hamarabb volt lemaradtam róla. Ez a 18. ciklusnap és még nem láttam pozitívat (igaz egy napot kihagytam a nézésben). Vagy ebben a hónapban nem is volt! :(
Bocsi, hogy elsőre ilyen hosszúra sikeredtem!

Angi

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Egy kis vidulás Dunakavicsnak, és Adiadinak:

A tanító néni éppen a három kismalac történetét meséli a gyerekeknek:
"Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer 3 kismalac. A kismalacok házat akartak épiteni, de nem volt elég téglájuk. Elhatározták, hogy kérnek téglát az emberbarátjuktól. Az első kismalac el is ment hát az emberhez, s amikor odaért, azt kérdezte:
- Szia, házat szeretnénk építeni. Tudnál nekünk téglát adni?"
A tanárnő itt megáll és a gyerekeket kérdi:
- Mit gondoltok, mit mondott erre az ember?
Móricka jelentkezik:
- Nézd már bazzeg! Egy beszélő malac!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


angie28 szia! De jó egyre többe csatlakoztok! Kívánok neked is türelmet nem megy az olyan hamar de ha türelmesen vérunk meglesz az eredménye. A kiahagyott nap nem volt a legjobb a teszteléskor lehet + lett volna, de ha mindent beleadtatok akkor csak te izgulsz többett. Előbb is lehetet pé ha késön teszteltél.
Bence nagyon édi

Betty :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


Szia Angie! Üdvözöllek itt, és mielőbbi sikert kívánok nektek!! :wink:

Melisch, én is most ráérek, mert férjecském dolizik 13:00-ig, kaját tegnap megfőztem, úúúúgyhogy itt a helyem :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Angie! Bencére mennyit vártatok?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Köszönöm!
Igen, nem jó, hogy kihagytam.
Úgy volt, hogy rendeltem sok tesztet, hogy okosodjak, elkezdtem hamarabb nézegetni, neg., neg. gondoltam még korai kihagyjuk ezt a napot, aztán amikorra vártam a poz. még halvány 2. vonal sem látszott, mint addig. :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Melisch, 11. napon egy tüszőt látott a doki, vagy többet is?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


én még nem tudom mit fözzők ma? :oops:

Betty csak 1-et mondot, most vagy az volt a legnagyobb vagy nem tudom, én mindha több lyukacskát is láttam a monitoron de csak 1 tüszőmről kaptam képet
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.02.14 11:20-kor.

Kép
Kép
melisch
 
 


Bence első hónapban már velünk volt! :lol:
A második baba is nyáron elsőre jött.
Ezért is esik olyan rosszul.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Akkor Angie, reméljük nem kell sokat várnotok a kis jövevényre...ha Bence azonnal jött, akkor a kistesó is jönni fog, nyugalom :)

Melisch, én tojásos nokit csináltam salival....ezt kért az uram :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


angie sajnos nem megy minden ugy mint a nagykönyvben :cry: . Igy legalább megismered a saját tested, aki 1-re terhes marad soha nem is fogja megtudni mit történik odabenn az első hónapan. Tehát most okosodsz 8)

Jaj Betty nálunk amiben nincs hus az férjemenk nem kaja :roll: :mrgreen:

Kép
Kép
melisch
 
 


Általában több tüsző növekszik, és csak egy reped meg....a legnagyobb. Lehet, azért nem mondta, mert túl picik voltak a többiek.
Én meg azon gondolkodom, hogy mi van olyankor, ha a tüszőrepi beadása után mind a két tüszőm megrepedt :lol: :lol:
Mert hát lehetséges nem?
Mindkettő hatalmas volt, mindkettő a jobb petefészekben volt (24mm, és 27mm)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Ma én sem főzök, Bence nagyizik, apa autót javít :x , van egy ki szabadidőm. Ha Beni itt van, mindig jönni akar ő is csapkodni a billentyűzetet. :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Igen, Melicsh, én is néha győzök húst venni, úgyhogy ismerős a téma...csak most ezt kívánta 8)
Úristen????!!!
Kívánóóóós az uram!!! :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Saját tapasztalatlan! vélemény Betty lehet, hogy tüszőrepi miatt mind a kettő megreped és lehetnek ikerek de lehet csak az egyik termékenyül meg és a másik elhal. Igy legalább nagyobb az esélyetek a babára. Miért kértetek tüszőrepi injekciót, a doki ajánlotta? Nekem nem mondott semmit :cry:

Angi de jó dolgod van akkor ma sajna én kell főzzek, tavaj akartunk ebédlőbe menni a 6,-ba kaptunk üres asztalt és ott is csak mert aki foglalta már 25 percet késett és kiadták nekünk. Igy az idén nem próbálkozom, föleg, hogy most itthon vagyunk a város 25 km-re nem kocsikázok be hiába! 8)

Kép
Kép
melisch
 
 


Próbálok visszaolvasni, mielőtt írtam, akkor is olvastam.
Én olyan kis tudatlan vagyok néhány dologban. Mint pl. a tüszőrepesztő szuri.
Mikor dönt úgy az orvos, hogy az kell.
Lehet, hogy nekem is el kell majd mennem, ha most nem jön össze.
Mivel fog kezdeni a doki? Úgy értem mit néz először, hogy megtudjuk, miért nem sikerül.
Csak érdeklődöm, remélem nem lesz rá szükség. :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Melisch, a doki mondta, hogy ad egy szurit, de azt utána tudtam csak meg, mikor kiváltottam a kórházba a receptet(7300ft, azt hittem dobok egy hátast :shock: ), és visszamentem, hogy 2 szuriravalót ad be :shock: :shock:
Tehát 1 injekcióban kaptam 2 adag tüszőrepit.

Angie, először hormonlabort kér a doki, vérvétel...stb...
ha ott minden rendben, akkor figyelemmel kíséri a peteérést UH-n.
Közben, ha kell, Apinak spermavizsgálat.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


igen Betty nagyon jól irta. Az injekció tényleg jó drága! Én nem igazán tudom összehasonlitani a ft árakat de az tuti, hogy január 1-én férjemmel megvacsoráztunk istenien leves + másogik fogás +üditők és az volt 5.9000 Ft egy hotel vendéglőjében.

Nálunk csupán uh-n nét meg a doki + spermavizsgálatot ajánlanak és azon kivül semmit. Nagyon le vagyunk mi itt maradva magyarországhoz képest ezen a téren :cry: itt csak néznek mit is akarsz. Ha meg saját magdtól elmész vv-re legombolnak rólat 60-80 Eurot is a tesztekért :shock: igy nem adom a vérem nekik hamar az tuti!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.02.14 11:46-kor.

Kép
Kép
melisch
 
 


Betti,Köszi szépen.
Egy nem idevaló kérdés. Nem igazán ismerem még ezt a társalgót.
Nekem miért nem jelenik meg autómatikusan az, amit írtok. Csak ha a frissítésre lépek, vagy akkor amikor elküldöm az én írásom. Miközben írok, és ti hamarabb írtok, annak már meg kell jelenjen?
Jó értelmetlenül írtam, remélem értitek.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


a frissités gombot én is gyakran benyomom tudod a fenti nyil igy nem kell kilépni és ha a lap alatt vagy oda is megy vissza :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


A vérvétel pénzbe kerül ott????!!! :shock: :shock:

Nálunk azt mondta a doki, hogy jön majd még ezután az átjárhatósági, aztán ha ott minden rendben, akkor inszem, ha nem vagyok átjárható, akkor viszont egyből lombik :?
Mert fölösleges akkor már várnunk a csodára, hisz sok idő eltelt már :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Én is a frissítés gombot erőltetem mindig :lol: :lol: 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?