Csajok!
Köszi a dicséretet, ez most nagyon melengeti a lelkecskémet! Nem lovagolok egész nap ezen a témán, csak néha előjön. Ráadásul van egy nagyon jó lehetőségünk, olyan házat vehetnénk meg amit féláron árul az illető (20 millával tartoztak neki és 40 millás házat kapott) van benne minden extra, talán még beszélő wc csésze is, viszont ehhez apjuknak kikéne menni dolgoznia, hogy tudjuk fizetni a részletet. Nehéz döntés nagyon.... Nem tudom kell-e nekünk ekkora kéró...
Nagy a kisértés... Viszont hatalmas topiktalit tarthatnánk, ott alvással stb..
Krisz!
A fenébe.
Nem tom, neked kéne eldöntened, hogy bízz-e benne, de lehet megkéne próbálni mást.
Ez attól is függ, hogy milyen messzire mennétek el, mennyit tudtok bevállalni utazásilag, mert rengeteg jóhírű meddőségik vannak ezen a környéken! Drukkolok tizenketteskének. Jól döntöttél, én sem hagynám elúszni! Ebből lesz ám az iagzi csodabébi!
Sleepin!
Majd teszek képet Dóra átváltozásairól!
Bazi nagy fejjel született, persze közrejátszott még a vákum is, így mégnagyobb volt, aztán meg csak tömte és tömte a buksiját, most is!
Kívánom, hogy válljon valóra az álmod!
Princzike!
Jó dokid van, hogy megnézi mégegyszer! Drukkolok 11-eskének!
Zsu!
Meditálj, beszélgess az ikrekkel és időnként azért gyere!
Tényleg, most mikor tesztelhetsz, hogy blasztókat kaptál vissza?
Zsófi!
Pocakfotót is rakhatnál. Biztos látványosan nő két babával!
A bugyidról már én is megismerlek!
De jó, hogy letelt az első 12 hét. Mostantól lesz igazán élmény minden perc, ahogy elkezd nőni a pocak, majd mocorognak a bébik....
...és kevesebbet fogsz pipilni járni!
Pompom!
Fotót majd kérünk a hajadról!
Enyimet elbactam, befestettem és ugyanúgy látszanak az ősz hajszálak! Nem tom hol, mit bactam el!
Vicuska!
Mit néztél?
De jó neked, rám is rámférne egy kis kényeztetés! Megfogok puposodni a szoptatástól! Nagyon fáj már a hátam! De márcsak 3 hónap és ritkitjuk, azt már féllábon is...
Alkesz csajok Gyugyi, Lami, Tavi! Nehogy a munka az ivás rovására menjen!
Na, a kép nem jött össze, nem ezen a gépen van. Majd később, most mennem kell!