Sziasztok!
Katus!
Mi se tudtunk két napig belépni, sőt az oldal se jött be!
Remek hírek, főleg Ancsiról, de a buli lehetősége is jól hangzik, nálad legalább jót alszik a Dóri az erkélyen, úgy hogy mi benevezünk szívesen!
Kata!
Azt hiszem te kérdezted, hogy ki volt az a csodagyerek, aki már fél évesen bilin ült. Hát természetesen én, na meg a szegény húgom, és állítólag apukám is!
Valamint hirtelen minden rokonunk és ismerősünk. Rólam még fénykép is van, a rácsos rácsai és bili közé beszorítva, hogy el ne döljek!
Persze azóta minden nap hall valaki valami interjút egy gyerekorvossal, aki azt tanácsolja, hogy már ilyen korá ültessük bilire a kicsiket! Eddig tűrtem, bologattam, és elengedtem a fülem mellett, de ma felrobbantam, és kiosztottam anyukámat. Valamint megkértem, hogy egy jó időre felejtsük el ezt a témát, ha nem akar veszekedést. Nem tudom meddig lesz nyugtom, de nem szokta egy könnyen feladni az elképzeléseit, és már maguknak is vett bilit, hogy majd náluk ráülteti Dórit!
Szandra!
A jó idő miatt mi si kihagytuk a játszóteret, és a sétát, így csak a teraszra toltam ki Dórit!
Anita!
További gyógyulást a drágáknak!
Viki!
Dórival egyszer négy hónapos korában jártunk így, mikor a babakocsiban aludt. Elég ijesztő volt. De ő már akkor egy kicsit oldalra fordította a fejét. Egyébként én ezért is szoktattam rá Dórit az éjszakai hason alvásra, napközben pedig sűrűn nézem a babakocsiban.
Jobbulást a picurnak!
Anikó!
Mi újság? Hogy vagytok?
Gyöngyi!
Dóri mostanában nagyon sűrűn megrázkodik, mint mikor kirázza a hideg, pedig nem hideg se a keze, se a lába, és se a háta. Egy-két hete néha délutánra van egy kis hőemelkedése, 37,2-37,3. de nem csak ilyenkor rázkodik meg. A fogacskája továbbra se bújt ki, azt is sűrűn piszkálja. Egyébként kutya baja, még az orra se folyik. Csak továbbra is egy kicsit nyűgösebb, mint régebben. Zoli már el akarja vinni a dokihoz, de én nem igazán szeretném ebben az influenzás időszakban, szerintem ott csak még betegebb lenne. Én abban bízom, hogy ezek csak a fogai miatt vannak. Szerinted?