Új privát üzeneted érkezett!

Dóra babával köszönjük szépen a kedves köszöntéseket! Nagyon tetszettek neki a képek!
Mindenki nagyon jó hétvégét kívánunk!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Adri! Drága kicsi-nagy lányodnak boldog névnapot kívánunk! Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Dóri babának mi is kívánunk nagyon boldog névnapot
Kép

Holnap délelőtt 10 és 12 között kint leszünk a Martinka játszótéren. Ha valakinek van kedve csatlakozni akkor nagyon örülnénk. Tudom, hogy szombat van de napsütés is lesz!!!!!!!

Sz

szandrakiss
 
 

 
 

Szandra,
mi szívesen mennénk, de még egy pár napig kerülnünk kell a közösséget :cry: Bár már nem fertőzünk, de tüdőgyulladás(Botond) és fülgyulladás(Boga) után inkább maradunk itthon :(

Napos szép hétvégét Mindenkinek!!

Anita
putyu
 
 


Anita, sok gyógypuszi a gyerekeknek!

Szandra, mi mentünk volna, de ez a rohadt eső éppen akkor kezdett el esni, amikor kitoltam a babakocsit :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 



Szandra!!

Hol a napsütés?????????? :lol: :lol: Mi ott voltunk a játszónál, de sehol senki!!! :roll: :roll: Jó, kézizni voltunk!! :lol: :lol: De nem maradhattunk, az utcánk sarkán már szakadt az eső - mert gyalog voltunk :wink: :lol:

Anita!!

Jobbulást a gyerekeknek!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 



Gyöngyi,

éjjel arra ébredtünk, hogy Eszter hanyatt fekve hány. szerencsére pont köztünk volt, így egyből felébredtünk, de azóta nem hagy nyugodni a kérdés, hogy egy ekkora gyereknél is van esélye a fulladásnak vagy ők már érzékelik hogy baj van és oldalra fordulnak????

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 



Sziasztok!

Húú, Viki!! Mi baja szegény csajszinak? benyalta a hányós vírust??
Szerintem ekkora gyereknél már nem kell félni ilyen esetben a fulladástól. Ha nagyon legyengült, mozogni nem bír csak akkor. De ők már felülnek, elfordulnak, mégha félre is nyelnek valamennyit, de attól nem lesz nagy bajuk. Egyszer Marietta is éjjel hányt (valami hasonló korban) és arra ébredt én meg a sötétben megpróbáltam visszaaltatni és nem értettem miért nem megy. Amikor kivettem az ágyából, akkor éreztem, hogy valami furcsában tocsog :roll:

Remélem azért van aki tudja élvezni ezt a szép időt!! Gyönyörűen süt a nap - persze minden tök vizes :twisted: :twisted:

Szandra!! :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 



Szandra,
köszi már jól vannak :) sima náthás tünetekkel kezdték max. 38 lázzal, aztán sikeresen szövődményes lett :( , nem tudom mitől....nem volt különösebben fájdalma, a láza sem kúszott 38 fölé, csak 5 napig le-föl ingázott, az orrát szívtam ezerrel, még az átmosást is bevállaltam és mégis.... Egyébkent Essek azt mondta, hogy nem maga az influenza gáz, hanem a szövődményei :(
Bogi annyira nem vészes, csak hőemelkedése volt és ő már rég kapott antibiotikumot, viszont Botondnak nem rég volt fülgyulladása (pár hete), így most félő, hogy nagyon legyengíti a dupla antibiotikum :(
Gyöngyi talán jobb válasszal szolgál :)

Katus,
találtam egy halacska habitapit, szerintem még a múltkori buliból zsákmányoltuk :D

Anita
putyu
 
 


sziasztok,

Dórinak utólag is boldog névnapot!

Gyöngyi, köööszi! egy kicsit megnyugtattál. nem tudom mi ez, a bölcsiben nincs vírus, pénteken a barátnőmnél voltunk bandázni (4 gyerek+Eszter), ők is jól vannak, bár 3 hete volt ez a bajuk, nem hiszem, hogy fertőztek még. ma egész nap jól volt Eszter, bár nem nagyon evett, aztán este egy szem borsótól sugárban lehányt. Magdát nem sikerült elérni, bár múltkor is azt mondta, hogy ne menjünk, mert tele van a rendelő lázas, fertőző gyerekkel... mi voltunk ma Veresen a macifarmon :oops: , esett az eső! :(

Anita, ez is ijesztő! lényeg, hogy már jobban vagytok!

Kata, indulunk Hozzátok, de nem szeretnénk ennyire emlékezetes ajándékot vinni! :)

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


elfelejtettem egy hete kb:

Reni, csak egy kicsit volt személyes! :) egyelőre nem jön a kistesó, nagyon szeretnénk, de csak később. először is a 2. munkanapomon bejelentette a főnököm, hogy kisbabát vár (teljesen meglepő hír, mindenféle szempontból...), de a legfontosabb, hogy előtte szeretnénk megtalálni álmaink otthonát, ugyanis itt nem férnénk el négyen.

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Sziasztok!

Megjött a folttisztító. Adri, légyszi küldj nekem egy elérhetőséget.

Ne haragudjatok, de elfelejtettem ki is kért még :oops: , de az is megjött... :P

anett
kállai
 
 



Sziasztok!

Napokig nem hagyott belépni az oldal.

Egyébként megvagyunk, Ancsit ma hivatalosan is egészségessé nyilvánította a gasztroenterológus :D :D :D Mondjuk egy ideje már nem izgultam, szépen eszik, 2 hónap alatt hízott 40 dekát és nőtt 5 cm-t. :D

Jobbulást a betegeknek és mindenkit puszilunk :D

Nem tudom, hogy farsang-ügyben hogy álltok, ha most pénteken lesz, jó szórakozást Nektek, mi nem tudunk jönni...

HA legközelebb lesz nálunk (ha lesz rá igény, lehet is!) buli, akkor készüljön az összes gyerek, mert már Ancsi is fel tud mászni a nagy pelenkázóra :D Videót láthattok róla, itt: sattila.freeblog.hu

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus, ezek nagyon jó hírek :). Megnéztem a videót, Ancsi tündéri :)

Anita, Viki, hogy vagytok?

Pénteken sajnos mi sem tudunk menni a farsangra :( :( :(

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Katus!
Mi se tudtunk két napig belépni, sőt az oldal se jött be! :evil:
Remek hírek, főleg Ancsiról, de a buli lehetősége is jól hangzik, nálad legalább jót alszik a Dóri az erkélyen, úgy hogy mi benevezünk szívesen!

Kata!
Azt hiszem te kérdezted, hogy ki volt az a csodagyerek, aki már fél évesen bilin ült. Hát természetesen én, na meg a szegény húgom, és állítólag apukám is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Valamint hirtelen minden rokonunk és ismerősünk. Rólam még fénykép is van, a rácsos rácsai és bili közé beszorítva, hogy el ne döljek! :cry: :cry:
Persze azóta minden nap hall valaki valami interjút egy gyerekorvossal, aki azt tanácsolja, hogy már ilyen korá ültessük bilire a kicsiket! Eddig tűrtem, bologattam, és elengedtem a fülem mellett, de ma felrobbantam, és kiosztottam anyukámat. Valamint megkértem, hogy egy jó időre felejtsük el ezt a témát, ha nem akar veszekedést. Nem tudom meddig lesz nyugtom, de nem szokta egy könnyen feladni az elképzeléseit, és már maguknak is vett bilit, hogy majd náluk ráülteti Dórit! :twisted: :twisted: :oops: :oops:

Szandra!
A jó idő miatt mi si kihagytuk a játszóteret, és a sétát, így csak a teraszra toltam ki Dórit! :lol: :lol: :lol:

Anita!
További gyógyulást a drágáknak!

Viki!
Dórival egyszer négy hónapos korában jártunk így, mikor a babakocsiban aludt. Elég ijesztő volt. De ő már akkor egy kicsit oldalra fordította a fejét. Egyébként én ezért is szoktattam rá Dórit az éjszakai hason alvásra, napközben pedig sűrűn nézem a babakocsiban.
Jobbulást a picurnak!

Anikó!
Mi újság? Hogy vagytok?

Gyöngyi!
Dóri mostanában nagyon sűrűn megrázkodik, mint mikor kirázza a hideg, pedig nem hideg se a keze, se a lába, és se a háta. Egy-két hete néha délutánra van egy kis hőemelkedése, 37,2-37,3. de nem csak ilyenkor rázkodik meg. A fogacskája továbbra se bújt ki, azt is sűrűn piszkálja. Egyébként kutya baja, még az orra se folyik. Csak továbbra is egy kicsit nyűgösebb, mint régebben. Zoli már el akarja vinni a dokihoz, de én nem igazán szeretném ebben az influenzás időszakban, szerintem ott csak még betegebb lenne. Én abban bízom, hogy ezek csak a fogai miatt vannak. Szerinted?

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Adri!
Én nem nagyon emlékszem ilyen rázkódásokra de nem hiszem, hogy emiatt dokihoz kellene vinni Dórit főleg, mint ahogy írtad is az influenzás időszakban. Az is lehet, hogy csak kicsit visszabukja a kajcsit és vissza is nyeli, emiatt megrázkódhat.

Mi is benne vagyunk bármilyen délutáni buliban.

A farsangot akkor áttegyük máskorra?
Elég sokan betegek és most ketten is írtátok, hogy nektek nem jó így már nem is lennénk túl sokan.

akkor csináljunk egy szokásos listát ami télapókor is volt:

Tami, Edó.............................13-a; 20-a is jó (konkrétan nekünk minden péntek jó)




Szandra

szandrakiss
 
 


Tami, Edó.............................13-a; 20-a is jó (konkrétan nekünk minden péntek jó)

Zorka................................... 13-a; 20-a is jó (konkrétan nekünk minden péntek jó)

Egyébként Zorka pillangó lesz.
Vendég
 


Tami, Edó.............................13-a; 20-a is jó (konkrétan nekünk minden péntek jó)

Zorka................................... 13-a; 20-a is jó (konkrétan nekünk minden péntek jó)

Maja......................................20-a

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok!

Anett,
Igen én kértem folttisztítót! Szandrán keresztül küldöm a pénzt, jó úgy? Köszi :D

Viki,
Hogy van Eszter?

Adri,
Anno Majának is voltak ilyen rángásai és én rohantam is vele a dokihoz :roll: Szégyellem, de már nem tudom mit is mondott rá, mindenesetre nem kóros, nem kellett csinálni semmit, egyszer csak elmúlt. Szerintem sem lenne most szerencsés dokihoz mennetek, mert még betegséggel jöttök haza :?

Én is tolnám most szívesen a farsangot, mert benyeltem valami kórságot :( Annyira izgultam, hogy Maja ne kapjon el semmit, hisz ma van az oviban az 1. farsangja :D , hogy én lettem beteg :? Most sem bírok aludni. Annyira kell köhögnöm, hogy görcsöl a hasam :shock:
Egyébként múlt héten végre megmutatta magát a kis Pocaklakónk és nagyon úgy néz ki fiú lesz :D

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Tami, Edó.............................13-a; 20-a is jó (konkrétan nekünk minden péntek jó)

Zorka................................... 13-a; 20-a is jó (konkrétan nekünk minden péntek jó)

Maja......................................20-a

Boga, Botond.........................20-a

Ha már a mai farsangot kihagyatom Bogival :( Tudom, hogy akár bárhol (még az udvaron is beszedhet bármit) de inkább maradjon itthon erősödni :roll: Idénre már elegem van a betegeskedésből...

Katus, örülök, hogy egészséges a kicsi lány :D

Anikó, neked meg, hogy erősíted a fiúcsapatot :wink:

Adri, én sem vinném orvoshoz, amúgy sem, hívd fel csak simán a dokit vagy a védőnőt, megnyugtatásul. Állandó telt ház van a rendeléseken, én már csak tudom múlthéten 3x voltunk :(

Anita
putyu
 
 


:?: Nem tudtok véletlen valakit, aki szakszerűen, jogi nyelven tudna értelmezni egy bankos szerződést szocpollal kapcsolatban? Állítólag nekünk nem ment, és most fizettetni akarnak.... Már hónapok óta, mióta megszületett Babóca csak a hülye papírokkal rohangálunk, és még mindig nincs vége. Már lassan mindenki csak röhög rajtunk, ha szóbakerül ez az egész... :evil:
almi
 
 


Megőrülök! Most meg csőtörés. Mi jöhet még???? :evil: :evil:
almi
 
 


Sziasztok!

Adri!

Szonja is rázkódott. Nem derült ki mitől. Voltunk vele mindenhol (elég alapos a doktornőnk). Elmúlt.

anett
kállai
 
 


Sziasztok!

Adri!

Én azt gondoltam mindig, amikor így összerázkódtak, hogy épp akkor pisilnek és amíg a pellus fel nem szívja, addig hideg a popsijuk és attól rázkódnak össze :oops:

A másik amire elfelejtettem regálni :? :?
Kata!

Szólj ha taknyos a legény megmutatom az átmosást, de úgy is lehet, hogy mostanság átjöttök és megmutatom a csajokon, mert bár nincs velük gáz, járnak oviba, de van mit kiszívni az arcüregükból. Illetve csak a Mariettának. Szólsz és jöhettek, megmutatom

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 



Marietta!

Boldog névnapot kívánunk! :D
(A képet Bogi választotta Neked! :D )

Kép

Anita
putyu
 
 


Marietta!

Majával mi is nagyon boldogságos névnapot kívánunk! :lol:

Kép

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Marietta!
Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk neked!


Ígérem, megpróbálok lassan én is valamilyen aranyos képeket csatolni, de szinte soha sincs annyi időm, hogy ilyeneket keresgéljek a neten. Ha esetleg valaki tud jó kis honlap címeket, írja meg nekem, légyszi! :oops: :oops: :oops:

Képzeljétek kibújt a Dóri harmadik foga, de nem ám felül, ahol már november óta megvan duzzadva az ínye, hanem a bal oldalsó metszőfoga bújt ki, fent pedig most már öt fogacska helye is megvan duzzadva. Nem is csodálom, hogy nyűgös a csajszi!

Köszi a rázkodásra a megnyugtató ötleteket. A védőnőket, ill. a doki ma se tudatam elérni, mert vagy foglaltak, vagy nem veszik fel, de most már biztosan nem akarom elvinni őt ilyen sok beteg közé.

Anett!
Elküldtem pü-ben az elérhetőségeim, remélem megkaptad!

Sajna mennem kell!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Marietta, nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!

Tami, Edó...............................13-a; 20-a is jó (konkrétan nekünk minden péntek jó)

Zorka................................... 13-a; 20-a is jó (konkrétan nekünk minden péntek jó)

Maja......................................20-a

Boga, Botond...........................20-a

Eszter.....................................20-a

Jó lenne, ha el tudnánk menni, bár egyelőre 5 másodperc után tépi le a szárnyakat! :) (Judit, nem pillangó lesz! :wink: )

Katus, szuper hírek!

Anikó, mikorra vagy kiírva? hol szülsz?

Eszter valamivel jobban van, vasárnap este óta nem hányt, tegnap kihívtuk Magdát, mert hasmenése lett, vírusos fosás-hányás... sokat alszik (bemegy a kiságyához a pelusával :roll: ) és már eszeget. hétfőtől mehetne, de csak szerdától megy bölcsibe, mert itt lesz Anyu. Nagyon nehéz így, hogy Ő is dolgozik, ráadásul messze van, egész héten sakkoztunk Zolival, hogy ki hogy tud itthon maradni...

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


A csöves dolog megoldódott! Adri, tettem amit mondtál. Valami csere bontás nélkül. A fal meg megszárad... Mint kiderült a szomszédé is :shock: Lehet miattunk :shock:

Ezek a fogak! Már előre félek! Gratula Dórinak!
almi
 
 


Adri,
Nekem egy csomó helyes kép van elmentve a gépen, pen-drive-on szívesen odaadom, ha legközelebb találkozunk.
Milyen helyes lehet Dóri a nem hétköznapi fogacskáival :D

Viki,
Örülök, hogy Eszter már jobban van :D És jó, hogy ugyan nehézkesen is, de azért van segítséged.
Április 30-ra vagyok kiírva és a Nyírőben fogok szülni.

Gyöngyi,
Asszem no commentes ez a 2 kép :lol: :lol: :lol:
Kép Kép
Közben azt mondogatta, hogy én vagyok a Gyöngyi :lol:

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Kép

Mariettának mi is Sok Boldog Névnapot kívánunk!
almi
 
 


Drága Marietta!

Boldog névnapot!

Tami, Szonja, Anett
kállai
 
 



Köszönjük szépen csajok!!! :lol: :lol:

Kata!!

Maja tökéletesen bemutatta neked az arcüreg-átmosás műveletét!! :lol: :lol: Ezt csak úgy tudnám tökéletesebben, ha élő alanyon csinálnám :lol: , ja, bocs azt is megmutatta :lol: :lol:

Anikó!

Fantasztikus a csaj!!! És tökéletes megfigyelő - hogy még a kiemelésre is ügyelt!! :lol: :lol:
És lehet én is kérném a képeket, ha lehet.

Reni!!

Gyönyörű a kisfiad!!

Viki!

Jobbulást a kiscsajnak!! Nagyon sok a beteg itt a suliban is!! :cry:
Milyen az az új játszótér ott felétek?? Voltatok már?

Anita!

Hogy vagytok?? Jöhetne már a jóidő és a játszóterezés :wink:

Tami, Edó...............................13-a; 20-a is jó (konkrétan nekünk minden péntek jó)
Zorka................................... 13-a; 20-a is jó (konkrétan nekünk minden péntek jó)
Maja......................................20-a
Boga, Botond...........................20-a
Eszter.....................................20-a
Sára, Marietta.........................20-a vagy bármi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Mariettának mi is küldünk két puszit névnapjára! :-)

Anikó, Maja fantasztikus. Olyan jót nevettem a profi képeken. :-) Tényleg minden világos most már, bátran neki merek kezdeni az átmosáshoz, ha szükség lesz rá :-)
Még csak annyi, hogy vmi spéci gyógyszertárban vett "sós vízzel" vagy sima langyos csapvíz is jó?

Tami, Edó...............................13-a; 20-a is jó (konkrétan nekünk minden péntek jó)
Zorka................................... 13-a; 20-a is jó (konkrétan nekünk minden péntek jó)
Maja......................................20-a
Boga, Botond...........................20-a
Eszter.....................................20-a
Sára, Marietta.........................20-a vagy bármi
Ábel ......................................20

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Aikó, gyöngyi és akit még érdekel:

2009-02-21
Színház és Gyermektáncház

"FARSANGI MULATSÁG"
(Megjelenés jelmezben!)

KISPESTI MUNKÁSOTTHON MŰVELŐDÉSI HÁZ
1191 Budapest, Teleki út 50.
(+36) (1) 282-9826, (+36) (1) 282-9736

Kezdés: 11:00
Vége:12:00

Anita
putyu
 
 


http://www.mmmh.hu/node/1873

De mivel börze is akkor lesz :evil: ezen is gondolkodom...

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!
A táblázatot látva, holnap akkor most nem lesz farsang. Vagy? Sajna mi jövő héten nem érünk rá, de igazából Dóri úgyis ilyenkor alszik (90%), így ő most is lecsúszna róla.

Anikó!
Szuper, nagyon kíváncsi vagyok azokra a képekre is!
Azt nem tudom, hogy a közös fotóalbumos honlapunkról le is lehet-e szedni a képeket, mert ha igen, akkor az is jó, ha oda felteszed.
Előre is köszi!

Anett!
Gyógyuljatok meg gyorsan, és még egyszer köszi!

Gyöngyi!
Sokat fiatalodtál mióta nem találkoztunk! :lol: :lol: :lol: Ha jól látom Maja prezentációjából, akkor arcüreg átmosást leegyszerűsítve úgy kell csinálni, hogy az egyik lyukon benyomom a sóoldatot, a másikon meg szívom?

Ennyi volt a szabim!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

Akkor úgy látom inkább jövőhét pénteken lesz a farsangi mulatság. Mi ráérünk, apa persze dolgozik de ez már megszokott, hogy ő nincs ott :wink: . Vele már nem is számolok buliidőpont választásnál :) .

Túl vagyunk az ovis farsangon, csináltam képeket Anikó már akart feltenni de még nem ért ide, akkor teszek fel én egy párat:

Kép
A nagy ovis :)

Kép

Kép
Ildi és Réka

Kép
Dávid

Kép

Kép

Kép Ezt csak azért mert nagyon aranyos

Kép

Kép
Itt a Tami gyufatáncot jár, édesen megragadta a párját


Kép
Együtt buliztak Majával a koncert után

Közös bulin láttuk a Sárát, Mariettát, Kristófot és a Viktort (utolsó kettő Nóra gyerkőc):

Kép

Kép

Kép

Kép


Sz

szandrakiss
 
 


Jaj, Szandra!! Megint nagyon jók a képek!
És köszi, amit küldtél: nagyon jók, csak a Tamit hiányoltam róluk!! :cry: Nemhiába: tüneményes volt. És Maja is. :lol: :lol:

Anita!
A börzére árulni mennél?? Mert akkor én is mennék veled - ha lehet :oops:

Rájöttem ám, hogy miért nem járunk Kolomposra :oops: Mert mi akkor járunk a kézire :lol:
E-mailt köszi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Szandra, megint nagyon jó képeket csináltál, a gyerekek is isteni aranyosak :)

Nekünk sajnos a jövő péntek sem jó, egész héten lent leszünk Anyámnál, csak pénteken jövünk haza, és fél5-re gyógytornára kell mennünk. De majd jövőre mi is csatlakoztunk!

K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Boldog Valentin napot Mindenkinek!

Kép


Szandra, nagyon jók a képek :D Boginak nem merem megmutatni :oops:

Gyöngyi,
ide a Müv.házba...de telefonálj, hogy állnak helyileg...

Anita
putyu
 
 


Hát ettől kész vagyok :shock:
http://velvet.hu/sztori/13090213/

Anita
putyu
 
 


Hát ettől kész vagyok :shock:
http://velvet.hu/sztori/13090213/

Anita
putyu
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?