Sziasztok,
Végre ide jutottam én is.
Sziszi, remélem minden ok Veled! Én is csak hasonlóakat tudok mondani, mint a többiek. Szerintem az a legjobb, ha a dokival őszinte vagy, biztos értékelni fogja! És az sem gáz, ha a végefelé fogadod fel. Nekem Barnussal az első vizsgálatok sztk-ban voltak, de nem volt vele bajom, már a 4.hónapot töltöttem amikor rátaláltam a mostani dokimra..
És na aggódj a pénz miatt, bár tudom, h minden anya a legjobbat akarja, de tényleg sok mindent meg lehet oldani kevesebb pénzből is, nem kell mindenből a legjobbat, legdrágábbat megvenni, mert úgysem fogjátok kihasználni. Használtan is nagyon jó dolgokat lehet venni (babakocsi, kiságy, stb), meg ott vannak a kölcsönzők is ha pl. szükséges mérleget, légzésfigyelőt onnan is lehet igényelni.
Még nem jutottunk a lista végére.. de nagyon igyekszünk!
Peppisimo, akkor a mi férjeink biztos jól megértenék egymást, mert az enyém is az!
Ja jut eszembe! A maci kávé nagyon szuper, nekem is és Barnusnak is nagyon bejött!!
Melinda, nem semmik a striáid! De ne aggódj nem vagy egyedül ezzel. Én kenegethettem bármivel (olaj, krém) nekem is teljesen szétszakad a hasam..a 37. hétig bírta, aztán onnantól kezdve minden nap repedt..Barnuskám a 41.hét végén volt hajlandó megmutatni magát, szóval a végeredmény elég drasztikus lett.
Szülés után az első dolgom az volt, h elrohantam a bőrgyógyászomhoz, de ő csak széttárta a karját és meglengedte a fejét, aztán közölte, h ez max. halványodik, de elmúlni soha nem fog, viszont ha nagyon zavar akkor plasztika.
Most már egyáltalán nem érdekel, élem a napjaimat így ahogy vagyok, szerencsére a páromat egyáltalán nem érdekli (szerintem csak mi csajok csinálunk belőle nagy problémát..). Most én Babé krémmel kenegetem, talán kicsit erősíti a kötőszöveteimet (legalábbis ezzel nyugtatom magam) de valószínűnek tartom, ezúttal sem úszom majd meg újabb és újabb csíkok nélkül.
Mi jól vagyunk, Barna túl van a 18hónapos oltáson, én lezártam a félévemet, és már elkezdtem az újat (péntek-szombat már az iskolapadot koptattam). És amit még akartam írni: Voltam ultrahangon: ismét egy kis pömpörőhuszárral bővül a családunk!
Szóval a mostani megérzésem teljes kudarcot vallott!
Mennem kell, csak ennyi voltam..bocs, h nem reagáltam mindenkinek. Ha tudok, még benézek este.
Heni