Szeder: Boldog nevnapot !!! A szeretteidnek is kivanom ugyanezt, remelem, most semmi sem szakitja meg a szep unneplest.
En is tegnap voltam rakszuresen … utalom en is, mondjuk en nem is huvelyileg szultem, szoval nekem meg is van ra minden okom
Szivesen kommentelek talan eppen azert, mert ha nekunk van hozzaszolas a blogon, akkor mi is orulunk, es persze tudjuk, hogy van, aki olvassa a blogot. Oke, ez a statisztiakbol is latszik, de akkor tudjuk, hogy mas mit gondola arrol, amit irtunk, Mondjuk nalam a ferjem az aktiv tag, en csak rabolintok (helyesiras- ellenorzes ), vagy nagyon-nagyon ritkan irok en is egy-egy bejegyzest, de ezek mar kulonleges esetek. A cimunk:
www.mindenlehetseges.freeblog.hu. A legkonnyebben ugy ered el, ha a sajat blogodon a kommentnel, amit irtam, csak raklikkelsz a humankara, akkor oda fog ugrani
Szerintem frontok is vannak itt, mondjuk en sosem ereztem ezt, a parom hidegfrontos, Bendon egyenlore nem veszem eszre, hogy kulonosebben zavarna ez a nagy homerseklet kulonbseg.
A masszazs meg sima hatmasszazs lett volna, a hatam nagyon rossz valtozatlanul, de a masszor csaj videken lakik, es a tuzek miatt nem tudott bejonni a varosba ezen a heten. De ezt ugy tudtam meg, hogy odamentem, es ki volt irva az ajtora. Kicsit sem voltam duhos, hogy miert nem tudtak mar a kollegai egy telefont megereszteni?! Szoval nem volt masszazs.
Viszont a vendegeink jottek, es hajnali 1-kor mentek el. Ne ertsetek felre, tok jo volt dumalni veluk, meg minden, de Bendo 4-kor kelt … es en elozo nap is csak 4 orat aludtam, tegnap meg csak 3 jutott. Estere mar rendesen kidoltem, es a ferjem nagyon edes volt, o kelt fel hajnalban, es B megkapta az elozo este lefejt tejcit. De en ugy aludtam, mint a bunda, reggel 8-kor kelt B. (A ferjem meg most is alszik, 10 ora, hiaba, pasibol van, neki az ejszakazas nem megy, de azert igazan ertekelem, hogy nem kellett most kelnem!!!) A vendegekkel meg otthon talalkoztunk 2szer, eppen annak kapcsan, hogy akarnak kijonni Au-ba, de most verge megkaptak a vizumot, es ki is jottek. Sydney-be mentek, es most 3-4 honapig utazgatnak, mielott melot keresnek, mert utana mar nem igazan lesz idejuk, lehetoseguk erre. Most Melbourne volt az egyik allomas, emiatt latogattak el hozzank is.
A dokidhoz no comment, szerintem neked is valtani kene.
Agi: koszi, vegul a masszir erdeklodes hianyaban elmaradt … affenet, engem erdekelt volna Mi ujsag tejcsi fronton, sikerult vmit novelni? Es a gorogszena-csirakkal mit csinalsz? Megeszed csak magat a csirat? Az ekcemat sajnalom, Bendonek is van, de csak nagyon enyhe, dokinenim azt mondta, hogy nem is kell vele semmit sem csinalni egyenlore.
Eszike: nagyon sajnalom a folyamatos ejszakai keleseket. Nem is tudlak massal vigasztalni, mint azzal, hogy kitartas, szerintem a legnehezebb reszen mar reges regen tul vagy, es innentol csak sokkal konnyebb lesz. Oszinten, ha nekunk ¾ 9 vagy ¼ 10 lenne az uszas, az tokeletes lenne, B olyankor mindig ebren van. Szoval hogy kinek milyen idopont a jo, az csak es kizarolag a babak idobeosztasatol fugg, mi meg csinalhatunk, amit akarunk
Nagyon edesek a Noncsis kepek !!!!!
Holka: csatlakozom a torpiekhez. Neha en is csak magamrol irok, csak ha van idom, akkor masoknak is. A legfontosabb szerintem, hogy egymasrol tudjuk, minden okes, hogy nonek, fejlodnek a babak, az “aktiv” tagok meg ugyis dumalgatnak. A nemethez meg gratula, en nem tudnek mar igy felnott fejjel, 2 gyerekkel nekiugrani egy uj nyelv tanulasanak. (A nemetet meg mindig utaltam tanulni !)
Sziszi: Rekanak jobbulast kivanok, neked meg egy nagy-nagy pihenteto alvast! Es titkon remelem, hogy ezek mar keson is erkeznek, es mar tulvagytok mindenen!!!
Monee: voltatok vegul a varosban setalni? Jol nez ki az uj babaverda. B is igy szokta a nap nagy reszet tolteni, hogy a laba az egnek all
Szerintem a nagy babaknak, mint Akos is KELL adni korabban szilard kajat, mert egyszeruen nem eleg mar az anyatej, Benedek is fog kapni nemsokara, pedig mi 1 honappal utanatok vagyunk, de B meg nagyobb, mint Akos, mert o 3 hosan mar 8 kilo volt.
Starlark:Doncek nagyon tunderi a kepen, sajnalom a dislexiat, ezt erzed kulonben a mindennapi eletben? Remelem, a torkod mar jobban van!
a.m.: szerintem nem kene a babakat most meg labra allitani !!! Sem a csontozatuk, sem az izomzatuk nincs meg erre kesz, sot meg szinte az ulesre sem. Bocsi, nekem ez a masik vesszoparipam a hozzataplalas mellett. Szoval en soha nem “kenyszeritem” olyan testhelyzetbe Bendot, amit magatol nem csinal. Pl. nem ultetem soha, mert ha keszen lesz ra, akkor fel fog ulni. Hogy megtartana-e magat, arrol pl gozom sincs, mert soha nem probaltam. Szerintem te se tedd, mi ertelme??? Ha kesz lesz ra a teste, akkor fel fog ulni, kuszni, maszni fog, fel fog allni, es menni fog. Minek surgetni, eroltetni? Ezzel csak problemakat lehet okozni, ami a mozgasfejlodeseben kifejezetten visszavethetik, nemhogy segitene. Bocsi, semmi bajom nincs veled, csak leirtam a velemenyemet.
Az uszasos video viszont fantasztikus !!! Tobbszor is megnezem, es teljesen elkepedek, milyen okosak, ugyesek a gyerekek, es hogy milyen hasznos dolgokat is lehet nekik tanitani. Ilyenre pl tuti elvinnem Benedeket, ha lenne itt nalunk!
Ez milyen erdekes, hogy Minike ennyire erzi, hogy nem te fekteted! Mi mondjuk felvaltva szoktuk altatni, lehet, hogy ha masvki csinalna, akkor B is eszrevenne. Mit neztel a moziban?
Judit: tenyleg jo latni teged is. Babat varsz??? Gratulalok !
Minyu: a video nagyon tuti, tenyleg nemsokara “elindul” Csongi. En is szoktam ilyet csinalni ajandekilag … egyszer pl beszereztem itt egy dobostortat, orultem neki tokre, hogy talaltam, azt hittem, az a ferjem kedvence, aztan rovid idon belul kiderult, hogy nemhogy nem a kedvence, de meg csak nem is szereti.
Bejci: tok jo, hogy a tej visszajott, tenyleg hasznal neked ez a fuzfoi levego
Allergiad hogy van?
Marti: sajnalom az elmaradt kettesben toltott orakat, de azert biztos megtalaljatok a modjat az unneplesnek
A babakocsira jo sokat kellett varnotok, foleg ahhoz kepest, hogy futarszolgalattal jott (vagy lehet, hogy eppen ezert?!). Es kiprobaltad mar? Hogy tetszik Kamillanak?
Tiggrincs: orulok, hogy Zalan meggyogyult, ti hogy alltok a hozzatapival? Kezdted mar?
Blumi: draga ne csuggedj, neha vannak ilyen sz.r napok. Szerintem kellenek is, hogy tudjuk jobban ertekelni az egyszeru hetkoznapok szepseget is neha. Kitartas … de mar vege is talan!!!
Gwini: gratula a hizashoz, de mi az, hogy nem kaptok masik tapszert? Nem lehet venni?
Aki mar csinalja a hozzatapit: mennyi ido az, amig tenylegesen ki lehet valtani egy etkezest?
Valoszinuleg en is elkezdem egyebkent. Tegnap a dokineni is azt mondta, hogy azert nem alussza mar vegig az ejszakat, mert hiaba eszik rendesen sokat estere, egyszeruen mar nem eleg neki csak az anyatej. Azt meg nem bannam, hogy fel kell kelni hozza, de azt igen, ha amiatt, hogy en keson kezdem a hozzataplalast, esetleg vashianyos lesz, vagy egyeb vitamin-, asvanyi anyag hianya lesz. Es nagyon-nagyon lesi, amikor mi kajalunk, hogy mit eszunk – allitolag ez is egy fontos jel, hogy hiany van a szervezeteben, amit potolni kell.
Tegnap voltunk 4 hos oltason, sajna lazas lett Bendo Ejszaka 38 volt a laza, kapott kupot, reggelre lement 37.5- re tudom, az nem sok, de megis adtam neki kupot megint, mert reggel a legalacsonyabb a testhomerseklet, es ha ezt nem kezelem, akkor estere nagyon csunya tudna lenni. Eleg nyugos is, remelem, hogy ennyivel azert megusszuk.
Szep hetveget mindenkinek !!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humanka 2009.02.14 02:42-kor.