Sziasztok!
Hicudzsi,
Köszi az infót, akkor még igyekszem... és keresem az utat hozzájuk;)
Betörés,
borzasztó, hozzánk tavaly pünkösd hétfő éjjel törtek be, éppen beköltöztünk új otthonunkba, a társasházból mi voltunk az elsők, "hál'Istennek" csak a garázsból vittek el dolgokat, kisrádiót, ventillátort, és az új ajándék háztartási gépeimet, ami persze ingyen volt, de érzelmileg és eszmeileg értékes, mert munkámért extra a fönökömtől kaptuk.
Tényleg hál istennek minden más, kerékpár, varrógép, interlock, téli ruhák maradtak, szóval lett volna mit még elvinni.
Úgy hogy itthon voltunk, és én egészen későig fent , nem hallottam semmit.
Az egészben az az édes és most FIGYELJETEK, szinte tudom is kik voltak:
1. gyomor zsiger érzés - nem tudom ki érzi ezt még közületek
2. rendszeres ugyanis hogy leadják a drótot az épp aktuálisan beszerelő, felújító etc emberek, had ne mondjam nálunk éppen mit szereltek be.
3. tudták hová kell nyúlni, mert a ventillátor nem felismerhető dobozba volt becsomagolva
4. ELEKTROMOS KAPUCSENGŐnek a nyelvét ki tudják feszíteni, ezt az ajtós pasas mondta, aki másnak éppen garanciális ellenőrzésen járt, azóta éjszakára RÁFORDÍTJUK A KULCSOT a KAPURA? a BEJÁRATI AJTÓra, MINDENRE, és kényelem ide v. oda inkább személyesen engedjük be az embereket. Hál' Istennek a szomszédok együttműködőek.
Azóta kissé paranoiás vagyok, hallgatom a kutyák ugatását, hátha szokatlanul ugatnak, figyelem a szomszédok ablakait szokatlan jelekre... hát de még mindig szerencsésebbek voltunk mint sokan mások...
Valahogy azzal vigasztalom magam , hogy ezek az emberek , mármint a betörők lelkileg beteg és összefacsarodott emberek, mert nem tudnak örülni más szerencséjének, kedvességének,egészségének, gyerekének, DE irigyek és valahol el akarnak tőlük/tőlünk venni valamit, hogy hiányt okozzanak nekünk. NE HAGYD! NE RETTEGJ és próbálj ne otthon tartózkodni ilyenkor, hogy legalább személyi sérülés ne lehessen.....
most hogy ilyen "okos
" voltam el is búcsúzom VIGYÁZZATOK Magatokra és élvezzétek KisMackókat, Pindurkákat, Borsókat, Pocaklakókat;)
üdv, kisbora